Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το memtest το δοκιμασα αλλα κανει μονο για την ραμ

θελω να δω α νυπαρχει καποιο προβλημα στην cache

thanks παντος

μα η cache μνήμη δεν τεστάρεται. την φτιάχνουν τα windows εκείνη τη στιγμή. δεν είναι υλικό αλλά κώδικας-αρχεία.

εκτός και αν εννοείς την cache του cpu. δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα που να την ελέγχει.

Καλησπέρα

Ποιο νομίζετε είναι καλύτερο;;Αυτό ή τούτο;

Προορίζεται για ίντερνετ , εφαρμογές γραφείου , msn , παιχνίδια αλλά όχι πολύ βαριά.

Το 2ο έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά μου είναι απαραίτητος για τη χρήση που το θέλω;

θεωρητικά ο 65. αλλά με τέτοια διαφορά στην τιμή και τέτοια δώρα θα έπαιρνα τον 60. στο κάτω κάτω η μόνη διαφορά είναι στην cpu.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά από λίγο ψάξιμο (δε χρειάστηκε και πολύ...!) διαπίστωσα ότι το m1330 μου δεν μπορεί να συνδεθεί με κάποιο docking station της dell μιας και δεν έχει τις αντίστοιχες επαφές.

Όμως εγώ εξακολουθώ να θέλω ένα ώστε να έχω μόνιμα συνδεδεμένα εκεί lan, πληκτρολόγιο, οθόνη, ήχο...

Είχα ακούσει παλιότερα για usb docks αλλά νομίζω ότι το usb δε θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε ταυτόχρονη χρήση οθόνης, πληκτρολογίου, lan και usb δίσκου.. Βρήκα όμως ότι υπάρχουν και docks που συνδέονται σε ExpressCard.

Έχει κανείς κανένα υπόψη του; Χρησιμοποιεί κανείς γενικά τέτοια dock;

μα η cache μνήμη δεν τεστάρεται. την φτιάχνουν τα windows εκείνη τη στιγμή. δεν είναι υλικό αλλά κώδικας-αρχεία.

εκτός και αν εννοείς την cache του cpu. δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα που να την ελέγχει.

ναι την cashe του cpu θελω να κανω τσεκ.

αν θυμασαι πιο παλια ειχα αναφερει οτι κολαει το λαπτοπ μου

αλλαξα τον δισκο και κανει το ιδιο παλι οποτε εφοσον δεν ειναι και θεμα ραμ γιατι την αναβαθμισα και αυτην.

αυτα που υποψιαζομαι ειναι cpu k gpu δεν εχει μεινει και κατι αλλο

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Θέλω να πάρω λαπτοπ το θέλω να παίζω game με αυτόν επίσης με ενδιαφέρουν και τα multimedia. Eχω καταλήξει σε 2 λαπτοπ.

1)Acer Aspire 6920G-814G32BN http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1099426

2)Acer Aspire 7720G-833G25B http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1087215

οποιος έχει ενα από τα παραπάνω λαπτοπ μπορεί να μου πει εντυπώσεις ΄(π.χ. θερμική συμπεριφορά, ήχος από το cooler, ποιότητα κατασκευής

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

έχουμε πει μακριά από acer... μακριά...

τα ίδια και τα ίδια...

προφανώς το hp. μη γράφουμε τα ίδια και τα ίδια...

μακρυά από acer.

Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μείνει κάποιος μακριά από acer..

Αν ο λόγος που επικαλείσαι είναι το service που όπως διάβασα είναι ελάχιστο ή και ανύπαρκτο δεν σημαίνει ότι όσοι αγοράσουν acer θα χρειαστούν το service της acer άρα όλοι θα βρεθούν σε παρόμοιες καταστάσεις όπως αυτοί που βρέθηκαν.. Το καταλαβαίνω ότι το service είναι κάτι σημαντικό αλλά όχι να "καταργήσουμε" μια μάρκα υπολογιστών με αρκετά καλά στοιχεία από όσο μπορώ να κρίνω...Άποψή μου το τελευταίο μπορεί να είμαι εγώ λάθος..

on topic τώρα κάπου πήρε το μάτι μου τα asus...Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάποιο μοντέλο αλλά οι τιμές που είδα μπορώ να πω ότι με εξέπληξαν (640 ευρώ πχ...) ..Έχετε κάποιο σχόλιο επ'αυτού?

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Αν ο λόγος που επικαλείσαι είναι το service που όπως διάβασα είναι ελάχιστο ή και ανύπαρκτο δεν σημαίνει ότι όσοι αγοράσουν acer θα χρειαστούν το service της acer άρα όλοι θα βρεθούν σε παρόμοιες καταστάσεις όπως αυτοί που βρέθηκαν.. Το καταλαβαίνω ότι το service είναι κάτι σημαντικό αλλά όχι να "καταργήσουμε" μια μάρκα υπολογιστών με αρκετά καλά στοιχεία από όσο μπορώ να κρίνω...Άποψή μου το τελευταίο μπορεί να είμαι εγώ λάθος..

famous last words ειναι τα παραπανω...

Η Acer έχει θεματα αξιοπιστιας. Δεν θα σου κατσει στον πρωτο χρονο, θα σου κατσει στον δευτερο... Αυτα τα μηχανηματα σπανια πανε απο γηρατεια, κυριως απο βλαβες. Και το σερβις οταν το χρειαστεις, θα σου βγαλει λίγο την πιστη.

Τα specs ειναι η μιση αληθεια... η αλλη μιση ειναι να λειτουργουνε!

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

famous last words ειναι τα παραπανω...

Η Acer έχει θεματα αξιοπιστιας. Δεν θα σου κατσει στον πρωτο χρονο, θα σου κατσει στον δευτερο... Αυτα τα μηχανηματα σπανια πανε απο γηρατεια, κυριως απο βλαβες. Και το σερβις οταν το χρειαστεις, θα σου βγαλει λίγο την πιστη.

Τα specs ειναι η μιση αληθεια... η αλλη μιση ειναι να λειτουργουνε!

Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να έχει θέμα αξιοπιστίας..Απλά είπα την άποψή μου..Προσωπικά οι μισοί μου και παραπάνω φοιτητές έχουν acer και συγκεκριμένα την σειρά aspire ενώ κάποιοι καθηγητές έχουν την σειρά travelmate..Στις κουβέντες-συζητήσεις δεν μου είπε κανείς ότι παρουσιάζουν τίποτα προβλήματα και οι περισσότεροι φορητοί είναι δεν είναι 2-3χρόνων και η χρήση τους ειδικά από τους φοιτητές είναι εξαντλητική θα έλεγα...Αλλά αρκετά γιατί σε λίγο θα είμαστε off topic..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

πληροφοριακά !!!! θα πάρω αυτόν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1099426

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Εγω ειχα τρεις ACER Τα τελευταια 5 χρονια ( τωρα εχω εναν TOSHIBA ) και κανενα σοωαρο προβλημα δεν ειχα εκτος απο μια φορα που χρειαστηκα το σερβις (αλλαγη Μ/Β και καρτας γραφ.) που με το σερβις της Θεσσαλονικης ολα πηγαν καλα.

Αν αρχισουμε να μιλαμε για αξιοπιστια και σερβις πολλοι επωνυμοι (βλ. SONY) θα πρεπει να ντρεπονται. Οσο για βλαβες που βλεπουν το "φως" λογικο ειναι να ειναι περισσοτερες στα Acer αφου κυκλοφορουν ευρεως και μαλιστα σε μεγαλο ποσοστο σε Low end users.

Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω, "καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι" και να περνουμε και αλλους παραγοντες υπ΄οψιν μας (δεν μπορει ο καθενας να δωσει 1500+ ευρω) και να παρει ΗΡ η sony κ.α.

να ρωτησω αληθεια (περι σερβις ο λογος) αν παθει ενας Sony η ενας ΗΡ κατι που παει για επισκευει?

Sorry για το of topic.

τα acer (έχουν περάσει 2 από τα χέρια) μου είναι τα πιο αναξιόπιστα μηχανήματα. ειδικά το δεύτερο με κρέμασε την ώρα παρουσίασης και χωρίς λόγο.

προσωπικά πιστεύω ότι η σειρά dv της hp ή κάποιο lenovo or xps είναι μακράν καλύτερη επιλογή.

αν τώρα κάποιος τσιγκουνεύεται τα 20-40 ευρώ παραπάνω τότε καλά να πάθει.

δε θα το κάνουμε flame εδώ ούτε θα αποδείξουμε τπτ. απλά έχουν ίσως το πιο αργό και το πιο αναξιόπιστο (για να βρουν ότι είχε χαλάσει ο δίσκος έπρεπε να το κοιτάνε 3 μήνες...) σέρβις.

αυτά.

Alex = the best!

Εγω ειχα τρεις ACER Τα τελευταια 5 χρονια ( τωρα εχω εναν TOSHIBA ) και κανενα σοωαρο προβλημα δεν ειχα εκτος απο μια φορα που χρειαστηκα το σερβις (αλλαγη Μ/Β και καρτας γραφ.) που με το σερβις της Θεσσαλονικης ολα πηγαν καλα.

Αν αρχισουμε να μιλαμε για αξιοπιστια και σερβις πολλοι επωνυμοι (βλ. SONY) θα πρεπει να ντρεπονται. Οσο για βλαβες που βλεπουν το "φως" λογικο ειναι να ειναι περισσοτερες στα Acer αφου κυκλοφορουν ευρεως και μαλιστα σε μεγαλο ποσοστο σε Low end users.

Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω, "καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι" και να περνουμε και αλλους παραγοντες υπ΄οψιν μας (δεν μπορει ο καθενας να δωσει 1500+ ευρω) και να παρει ΗΡ η sony κ.α.

να ρωτησω αληθεια (περι σερβις ο λογος) αν παθει ενας Sony η ενας ΗΡ κατι που παει για επισκευει?

Sorry για το of topic.

Hp για Θεσσαλονικη παει η στην Login η Quest εξαρταται με ποιον συνεργαζεται το μαγαζι που τον αγορασες ..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

:) Δεν ρωτησα για να μαθω (Toshiba εχω) αλλα επειδη ξερω οτι σε σοβαρα προβληματα φευγουν εξωτερικο ( οπως τα Sony) το ιδιο ισχυει για τα acer.

Φιλε Alexkass οταν μιλας για τετοιες εμπειριες καλο ειναι να λες και το ΠΟΤΕ και ΠΟΥ!!! εχει μεγαλη σημασια.

Off topic. ειχα ενα πολυ σοβαρο προβλημα με ενα VW TOUAREG (πουλαω αυτοκινητα) και εκαναν 2 μηνες να βρουν το προβλημα, που τελικα ηταν θεμα προγραμματισμου σαζμαν, λες να αποριψουμε το πλεον ποθητο τετρακινητο SUV?!!

το θέμα το έχουμε κοσκινίσει πολύ. μια αναζήτηση στο παρόν θέμα αλλά και σε ξένα φόρουμ θα σου λύσει τις απορίες γιατί η εμπειρία σου αποτελεί εξαίρεση και όχι κανόνα.

Alex = the best!

Βοήθεια!!

Πριν 2 βδομάδες πήρα απ'το you.gr έναν φορητό lenovo 3000 n200.Αφού τον χρησιμοποίησα για λίγες μέρες,το lenovo update μου ζήτησε να κάνω αναβάθμιση του bios(τι το'θελα και γω:(:cry: ).Μου ζήτησε πολύ σωστα να κάνει μπακ απ το παλιό bios και να το φλασάρει.Πάτησα ΟΚ και συνέχισα να βλέπω βίντεο στο youtube.Ξαφνικά το λάπτοπ κόλλησε και άρχισε να ζεσταίνετε πολυ.Απο φόβο,το έκλεισα βγαζοντας την μπαταρια:X.Αχ Αχ Αχ..οταν το ανοίγω τώρα μόνο μια μαύρη οθόνη φαίνεται και τίποτα αλλο.Μόνο λίγο στην αρχή αναβοζβήνουν τα λαμπάκια του σκληρού και του ντιβιντι πλαίηερ. Τι να κάνω?Μπορώ να βάλω μόνος μου πάλι το bios ή πρέπει να το πάω για service?θα είναι δωρεάν η επισκευή?(είναι ακόμα μες την εγγύηση)Θα μου το κρατήσουν 3 χρόνια στο σέρβις ή θα είναι γρήγοροι?

Απαντήστε μου γρήγορα γιατι καίγομαι:cry:

Να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεία. Όλα αυτά που ρωτάς εδώ, θα τα είχες μάθει με ένα απλό τηλεφώνημα.

Καλα απο σενα δεν περιμενω αντικειμενικοτητα!!! ειδικα σε οτι εχει να κανει με Acer, οτι δεν ειναι ΗΡ δεν ειναι καλο.

πριν ομως πεις για τα προβληματα των acer και εδω αλλα και σε αλλα φορα δες πρωτα τις πωλησεις...

Βλεπεις δεν κρινουμε το ιδιο (και σε αριθμο και σε προβληματα) ενα skoda και μια mercedes, βλεπεις οι δευτεροι κατοχοι ειναι πολυ εγωιστες για να πουνε τα στραβα.

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις. Πάντως μιας και πιο πάνω λέγατε για service αυτό της DELL (τουλάχιστον στα XPS) δεν ξέρω αν το έχει άλλος…
y4

Καλησπέρα.φίλη μου Sony Vaio με vista και μετα απο 5 λεπτα χρησης βγαζει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση.ο υπολογιστης ειναι καινουργιος ουτε 1χρονο δεν τον εχει..και αγορασμενος απο multirama.

ειναι σημαντικο πρόβλημα??

Τωρα της ειπα να τον στειλει για service και μου ειπε οτι δεν εχει την εγγυηση ουτε την αποδειξη αγορας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο την αρχη..επειδη ομως τον υπολογιστη δεν το πολυ ανοιγε και τωρα που το θελει για δουλεια..η κατασταση εχει γινει πολυ σπαστικη.

κατι μου μυριζει οτι το προβλημα ειναι πολυ σοβαρο.και το κακο της υποθεσης ειναι οτι δεν χαρτι αποδειξης για την εγγυηση.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο την αρχη..επειδη ομως τον υπολογιστη δεν το πολυ ανοιγε και τωρα που το θελει για δουλεια..η κατασταση εχει γινει πολυ σπαστικη.

κατι μου μυριζει οτι το προβλημα ειναι πολυ σοβαρο.και το κακο της υποθεσης ειναι οτι δεν χαρτι αποδειξης για την εγγυηση.:cool:

Γιατί δε δοκιμάζει ένα format για αρχή?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ας δοκιμασει πρωτα ενα format και αν συνεχισει να επιμενει τοτε ειναι μαλλον μνημη

ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα ;

http://img370.imageshack.us/img370/4150/11111pg5.th.jpg

Το προσπαθησα με το recovery που εχει η Sony αλλα μολις παω να το κανω--->επανεκκινηση και παλι απο την αρχη.τελος παντων..αμα το προβλημα ειναι μια μνημη το πολυ..πολυ να το φτιαξει και χωρις την εγγυηση.σιγα το κοστος.αλλωστε το μηχανημα εχει 2x512 mb :whistle:
[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοείς κολλάει και στο bios/dos?

άρα φταίει η μνήμη. αλλιώς είναι θέμα driver.

πάντως σίγουρα φταίει ο ιδιοκτήτης που περίμενε να περάσει η εγγύηση και μετά να το φτιάξει. :!:

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...