Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι το μαγαζί Δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα, έτσι θα μου το πάρει ένας θείος μου στην Αγγλία. Είναι αξιόπιστο πάντως. Τέσπα για τα 4 laptop που βρήκα τι λέτε;

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι το μαγαζί Δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα, έτσι θα μου το πάρει ένας θείος μου στην Αγγλία. Είναι αξιόπιστο πάντως. Τέσπα για τα 4 laptop που βρήκα τι λέτε;

κρίμας και είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία 5 χρόνια... :(

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

τελικά στέλνουν :)

HI

Yes we do ship to greece, please call our sales department for more informaton

Kind regards

Alex = the best!

μια ερώτηση, αν γνωρίζετε φυσικά....:

ένας φίλος μου, μου έχει αναθέσει να του βρω ένα laptop γιατί σκέφτεται να αγοράσει....

γενικά θα το χρησιμοποιεί για ιντερνετ αλλά θέλει να μπορεί να παίζει σ'άυτό football manager και pro evolution soccer (τις τελευταίες εκδόσεις και των 2)...

η ερώτηση τώρα είναι:γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις του συστήματος προκειμένου να μπορεί να παίζει στον φορητό υπολογιστή του αυτά τα 2 παιχνίδια ...???

το πρόβλημα είναι ότι διαθέτει γύρω στα 800 ευρώ....

μπορεί να βρεθεί κάτι σε αυτή την τιμή.........??? :worry::worry::worry:

τι έγινε? :worry:

1ον. δεν είναι umpc

2ον. αν διαβάσεις 2-3 σελίδες πιο πίσω ένα μέλος το έχεις και απαντάει σε ερωτήσεις μου :)

Alex = the best!

τελικά στέλνουν :)

Τελικα ρε παιδια μαλλον δεν πρεπει να στελνουν Ελλαδα γιατι εμενα μου απαντησαν

Sorry we do not deliver to Greece

Easy Computers Ltd

Trading as Laptops Direct, Acer Notebooks, Direct Tvs and HP Outlet

Trident Business Park, Leeds Road, Huddersfield HD2 1UA

Telephone : 0870 166 0207

Fax : 0870 167 0801

E-mail : katiehollingworth@laptopsdirect.co.uk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

εμένα μου απάντησαν ότι στέλνουν.

βέβαια όταν πας να αγοράσεις σου βάζει για χρέωση στο delivery "Λιθουανία, Λευκορωσία"... :confused:

δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί?

αφού στην Κύπρο, Ιταλία και Βαλκάνια στέλνουν...

Alex = the best!

Νέο MacBook Air.

4 χιλιοστά με 2 εκατοστά παχύ, με multitouch trackpad, 13.3 οθόνη, 1.3 κιλά, full size backlit keyboard, iSight, 1.6GHz Core 2 Duo, 2GB, 80GB HDD ή 64GB SSD. 802.11n wi-fi. Bluetooth 2.1+EDR.

http://www.apple.com/macbookair/

Περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2194842#post2194842

καλημερα! τι κανετε καλα?

για οσους δεν το ειπα καλη χρονια...

στερεο αυτο το κομματι με εχει ιντριγκαρει πολυ...

σε μια εβδομαδα θα το δω Λαιβ...

1600Ε δεν ειναι κακη τιμη για ενα τετειο μηχανημα...

μαλλον πωλειται ο HP HDX...exexe..εξαλλου ποτε δεν συμπαθησα τα Βιστα...ΧΡ ειχα βαλει...

και παλι ιους εχω γεμισει απο το πουθενα...

αρα...apple ερχομαι και στο Notebook...

τα Windows με εχουν νευριασει...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ένα review του HP Compaq 8710w υπάρχει σε γειτονικό forum γραμμένο από εμένα για όποιον θέλει να πάρει πληροφορίες για το εν λόγω notebook. :)
:shifty:

ThinkPad X300 Information Leaks Out

:up: :up: :up:

τι ελπίζω? την αντικατάσταση του x61t από το x300t... πολλά ζητώ? :shifty:

Alex = the best!

παρατηρησα το εξης : επειδη βγαζω την μπαταρια απο το φορητο ετσι ωστε να μην ειναι συνεχεια επανω οτι το τροφοδοτικο ζεσταινεται υπερβολικα. ειναι φυσιολογικο αυτο ?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

ThinkPad X300 Information Leaks Out

:up: :up: :up:

τι ελπίζω? την αντικατάσταση του x61t από το x300t... πολλά ζητώ? :shifty:

Επιτελους. To επομενο μου φορητο...

παιδια εχω ενα laptop hp pavillion dv9543ev.του εχω βαλει 4gb ram τα οποια και βλεπει με 64bit vista που εβαλα.εχω να κανω καποιες ερωτησεις που μαλλον απευθυνονται σε <<ψαγμενους>>

1)επανω φοραει geforce 8600 gs .μπορω καπως να βαλω την 8600 gt η την 8800?και αν ναι πως και που μπορω να τη βρω για laptop?

αν παλι δεν γινεται μπορω καπως να χρησιμοποιω καποια απο τη μνημη ram ως μνημη γραφικων?παει μεχρι 1024mb με hypermemory αλλα θελω να χρησιμοποιει εξαρχης καποια απο τη ram ως δικια του μνημη και οχι οποτε χρειαζεται γιατι αυτο καθυστερει..

2)απο οτι βλεπω σε ενα διαγνωστικο προγραμμα οι ram τρεχουν σε 667 mhz ενω ειναι 800mhz.μπορω να τις κανω να τρεχουν στα 800mhz

οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη καθως ζηταω απεγνωσμενα τη βοηθεια σας σαυτα τα δυο ερωτηματα.ευχαριστω.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Απο οτι βλεπω σε ενα διαγνωστικο προγραμμα οι ram τρεχουν σε 667 mhz ενω ειναι 800mhz.μπορω να τις κανω να τρεχουν στα 800mhz

Απλώς η μνήμη σου υποχρονίζεται στη συχνότητα του FSB bus για να έχει συμβατότητα με το σύστημά σου...:)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

παρατηρησα το εξης : επειδη βγαζω την μπαταρια απο το φορητο ετσι ωστε να μην ειναι συνεχεια επανω οτι το τροφοδοτικο ζεσταινεται υπερβολικα. ειναι φυσιολογικο αυτο ?

καποια απαντηση παρακαλω ?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

καποια απαντηση παρακαλω ?

δε νομίζω κανείς να κοιτάει ποτέ το τροφοδοτικό (είναι στο πάτωμα, πίσω από το γραφείο κλπ κλπ). γιαυτό και δε σου απαντάει κανείς.

Alex = the best!

Απλώς η μνήμη σου υποχρονίζεται στη συχνότητα του FSB bus για να έχει συμβατότητα με το σύστημά σου...:)

αυτο τι σημαινει?δε θα μπορεσει να δουλεψει ποτε σε 800mhz?ουτε με μελλοντικη αναβαθμιση του bios?

τιποτα για τη καρτα γραφικων?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Παιδια μια βοηθεια, μπορει καποιος που εχει την νομοθεσια της ευρωπης για, εγγυησεις - σερβις -μεγιστη διαρκεια κλπ, να μου στειλει ενα λινκ που θα τα βρω?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ LAPTOP ΚΥΡΙΩς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ LAPTOP ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΩς ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ PC ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ LAPTOP ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ INTERNET KΥΡΙΩΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΕΙΩΝ (ΦΩΤΟ, VIDEO , MP3, ΚΛΠ), ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ DVD,CD, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ WORD EXCEL, ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ CHAΤ, ΜΣΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ DVD ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ AVI, MP3, MGEP, WMM, ΚΛΠ. ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FIFA 2007. TON TΩΡΙΝΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ LAPTOP ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΘΟΝΗ 17' ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, KAΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΚΑΛΟ CD/DVD RW, ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΛΗΡΟ, WEBCAMERA,BLUETOTH,WIRLESS.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! :worry:

Συγνωμη για τα κεφαλαια, δεν το ηξερα

Ένα εξαιρετικό value for money notebook είναι το HP Pavilion DV9660EV με τιμή λίγο περισσότερο από 1000 ευρώ. Θεωρώ ότι θα σε καλύψει απόλυτα αφού έχει όλα όσα ζητάς. :)
:shifty:

Kai egv stin seira auti tis pavilion psinomai, moy aresoun kai san emfanisi, apla den ksewro an me kaluptoun kathos k poio montelo na epilekso!

Ένα εξαιρετικό value for money notebook είναι το HP Pavilion DV9660EV με τιμή λίγο περισσότερο από 1000 ευρώ. Θεωρώ ότι θα σε καλύψει απόλυτα αφού έχει όλα όσα ζητάς. :)

Θα ήθελα να απευθυνθώ στα μέλη του forum και να ζητήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει εάν παίρνει διπλό δίσκο ένα Sony AR41L που έχω, λόγο το ότι πρέπει να κάνω μια εγκατάσταση Linux και πρέπει να είναι σε δικό του δίσκο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...