ginalovu Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 καλησπερα παιδια, πρωτη φορα περναω απο εδω κ εχω λιγες ερωτησεις. Απο Sony Vaio και Toshiba ποια θεωρειτε καλυτερη στα laptop??? σκεφτομαι για αυτο. τι λετε ειναι καλη επιλογη? απο θεμα εγγυησης ειναι καλη η SONY??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 απο θεμα εγγυησης ειναι καλη η SONY??? Οχι, αν χαλάσει πρέπει να παει στο Βέλγιο και συνήθως δίνει 1 χρόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 καλησπερα παιδια, πρωτη φορα περναω απο εδω κ εχω λιγες ερωτησεις. Απο Sony Vaio και Toshiba ποια θεωρειτε καλυτερη στα laptop??? σκεφτομαι για αυτο. τι λετε ειναι καλη επιλογη? απο θεμα εγγυησης ειναι καλη η SONY??? το εφεραν ε πολυ καλο μου φαινεται sony φιλε πολυ ικανοποιημενος εκτος και αν παθει τιποτα που οττε γα...τα αλλα σε ποιον αλλο εχεις ελπιδες απιδιορθοσης εκτος απο απλα πραγματα? καθηστε ρε παιδια πηγαινω στα Updates tis sony αλλα τιποτα των vista αλλα τιποτα ολο κατι βλακειες κανει update πρεπει να ψαξω αν εχιε το καθε ενα τεσπα με την καμερα το μυριζομουνα κατι τετοιο αλλα μετ ο μπλουτου8 δεν νομιζω να φτεει αυτο καμια απαντηση σε αυτο? http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. τοσο ασχημα η sony? την ειχα σε μεγαλη υποληψη... η Toshiba σε εγγυηση τι λεει? τα ιδια χαλια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 η Toshiba σε εγγυηση τι λεει? τα ιδια χαλια? Συνήθως δίνει 2 χρόνια εγγύηση, και έχει καλύτερη φήμη για την ποιότητα και την υποστήριξη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 @ginalovu Η Toshiba έχει ΑΨΟΓΗ φήμη στην τεχνική υποστήριξη. Ίσως η καλύτερη σε αυτόν τον τομέα. Αν θες τοσίμπα σου προτείνω τον Toshiba Satellite A200-1Ax Αυτόν έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδια γεια σας Ενας ξαδελφος μου ενδιαφερετε για ενα notebook για να μπαινει σε κανα internet,να βλεπει καμια ταινια,να παιζει κανα παιχνιδι(mame,tetris)οχι κατι απαιτητικο,κ δεν τον χαλαει να γραφει κ κανα cd (αν εχει κ dvdr δεν τον χαλαει δλδ) Το budget του ειναι γυρω στα 400-500 euro. Υπαρχει καμια προταση?? Κατι ειχε παρει το ματι μου για τετοιες προσφορες απο κωτσοβολο,mediamrkt.Ισχυει?? Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ρώτα τον αν ενδιαφέρεται για μεταχειρισμένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδια γεια σας Ενας ξαδελφος μου ενδιαφερετε για ενα notebook για να μπαινει σε κανα internet,να βλεπει καμια ταινια,να παιζει κανα παιχνιδι(mame,tetris)οχι κατι απαιτητικο,κ δεν τον χαλαει να γραφει κ κανα cd (αν εχει κ dvdr δεν τον χαλαει δλδ) Το budget του ειναι γυρω στα 400-500 euro. Υπαρχει καμια προταση?? Κατι ειχε παρει το ματι μου για τετοιες προσφορες απο κωτσοβολο,mediamrkt.Ισχυει?? Με 500 ευρο καλυτερα να παρει ενα desctop.σε αυτα τα λεφτα βρισκει μονο με επεξεργαστη celeron,κατι που για μενα δεν αξιζει να αγορασεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 raver, δεν τον θέλει για τίποτα σπουδαίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slur Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Με 500 ευρο καλυτερα να παρει ενα desctop.σε αυτα τα λεφτα βρισκει μονο με επεξεργαστη celeron,κατι που για μενα δεν αξιζει να αγορασεις. ego pali agorasa prin mia bdomada to innovator apo to eshop me ti 12ara othoni kai einai akribos oti ithela..me 600 euro xoris leiturgiko einai mikros bolikos kai kalos gia tin timi tou afou antistoixoi se apaitiseis pou einai markes itan guro sta 1400euro.. υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Δεν ενδιαφερετε για μεταχειρισμενο κ εχει desktop. Το notebook σας ειπα οτι ειναι για παρα πολυ απλη χρηση. Το χρειαζετε κιολας για να του περναει κ ο χρονος τωρα που μπηκε ναυτικο Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδια γεια σας Ενας ξαδελφος μου ενδιαφερετε για ενα notebook για να μπαινει σε κανα internet,να βλεπει καμια ταινια,να παιζει κανα παιχνιδι(mame,tetris)οχι κατι απαιτητικο,κ δεν τον χαλαει να γραφει κ κανα cd (αν εχει κ dvdr δεν τον χαλαει δλδ) Το budget του ειναι γυρω στα 400-500 euro. Υπαρχει καμια προταση?? Κατι ειχε παρει το ματι μου για τετοιες προσφορες απο κωτσοβολο,mediamrkt.Ισχυει?? Ρίξε μια ματιά στα e-shop.gr, plaisio κλπ. e-shops. Βρίσκεις HP με CoreDuo από €559 (GU334AA) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 raver, δεν τον θέλει για τίποτα σπουδαίο. Ναι αλλα δεν ειναι "πεταμενα" λεφτα να επιλεξεις επεξεργαστη celeron!!?? Ετσι εχω την εντυπωση :blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ρίξε μια ματιά στα e-shop.gr, plaisio κλπ. e-shops. Βρίσκεις HP με CoreDuo από €559 (GU334AA) :) καλή επιλογή. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaxara Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Μεταξύ των δύο (HP 530 - Acer Aspire 5613Z) ποιον θα προτείνατε; Σας στελνω το λινκ με τη συγκριση χαρακτηριστικων: http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Comp_5=5825&v_Comp_7=5614&pageno=1&x=26&y=4 Το Acer ειναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά, αλλά και τώρα ενα Acer εχω και πάνω στο χρόνο χάλασε η οθόνη και το εχω καμπριο...:mad: Ενα ΗΡ που ειχα παλιοτερα κράτησε 5 χρόνια χωρις προβλημα. Τι λετε; Αξιζει να παρω ενα "λιγοτερο" καλο, αλλά πιθανώς πιο αξιόπιστο και με καλύτερο σερβις; ΤΙΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 hp. δεν υπάρχει καν σύγκριση. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας Συμφωνω κ εγω πως ο Hewlett Packard HP 530 [GU334AA] ειναι η καλυτερη επιλογη. Λογω χρηματων ομως αμα ο ξαδελφος δεν μπορει να παει σε αυτον,ποιο απο τα παρακατω acer προτεινετε?? 1]http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5180 2]http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5674 3]http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907865 Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας Συμφωνω κ εγω πως ο Hewlett Packard HP 530 [GU334AA] ειναι η καλυτερη επιλογη. Λογω χρηματων ομως αμα ο ξαδελφος δεν μπορει να παει σε αυτον,ποιο απο τα παρακατω acer προτεινετε?? Εαν μπορεί να δώσει €519 που κάνει το τελευταίο acer (Celeron), ας κάνει μια προσπάθεια να δώσει €40 ακόμη και να πάρει το HP (CoreDuo). Δεν αξίζει για €40 να πάρει μηχάνημα με Celeron. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Εαν μπορεί να δώσει €519 που κάνει το τελευταίο acer (Celeron), ας κάνει μια προσπάθεια να δώσει €40 ακόμη και να πάρει το HP (CoreDuo). Δεν αξίζει για €40 να πάρει μηχάνημα με Celeron. Συμφωνω κ αυτη θα ειναι κ η δικια μου προτροπη.Αλλα λεω στην περιπτωση που δεν μπορει να τα δωσει αυτα τα επιπλεον €40 Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 @ginalovu Η Toshiba έχει ΑΨΟΓΗ φήμη στην τεχνική υποστήριξη. Ίσως η καλύτερη σε αυτόν τον τομέα. Αν θες τοσίμπα σου προτείνω τον Toshiba Satellite A200-1Ax Αυτόν έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επειδη σκεφτομαι να παρω αυτο το μοντελο, μπορεις να μου πεις αν εχει καποιο αδυνατο σημειο που θα πρεπει να προσεξω? αληθεια ο δισκος ειναι στις 5400 στροφες? και η καρτα ειναι καλη για κανενα παιχνιδι? Αυτο που με προβληματιζει ειναι αυτο-->2 MB Cache!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Καλημέρα παιδιά..μετά από αρκετά γρήγορο ψάξιμο και προβληματισμένος από όσα κατά καιρούς έχω διαβάσει εδώ κατέληξα σε αυτά τα δύο: TOSHIBA NB Satellite A200-19L C2-D 2.0 GHz και HP Compaq 6510b C2-D 2.4 GHz. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή μου; Έχω αποφασίσει να δώσω μέχρι 1300 το πολύ, θα το χρειαστώ για επεξεργασία φωτό και βίντεο και με ενδιαφέρει η καλή οθόνη, η φορητότητα και κυρίως η εγγύηση ποιότητας γιατί ακόμη κλαίω το lap top(hyundai, καταπληκτική οθόνη, αλλά ως εκεί) που μου έκαναν δώρο πριν 4 χρόνια...Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, ευχαρίστως.. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με την επιλογή μου..; Κλίνω προς Toshiba γιατί τον βρίσκω για αγορά και στην πόλη μου άμεσα αλλά με προβληματίζει ο Σκληρός Δίσκος στις 4200rpm. Είναι τόσο σημαντικός αντί για 5400; Ευχαριστώ Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με την επιλογή μου..; Κλίνω προς Toshiba γιατί τον βρίσκω για αγορά και στην πόλη μου άμεσα αλλά με προβληματίζει ο Σκληρός Δίσκος στις 4200rpm. Είναι τόσο σημαντικός αντί για 5400; Ευχαριστώ Ναι, είναι πολύ σημαντικό .Θα είναι πολύ αργός.Από δικιά μου εμπειρεία μόλις τον άλλαξα με 7200 στροφές πήγαινε μετά σφαίρα. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 4200 με 5400 έχουν μεγάλη (πολύ μεγάλη) θα έλεγα διαφορά στην αίσθηση της ταχύτητας... θα βαρεθείς να περιμένεις. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Από δικιά μου εμπειρεία μόλις τον άλλαξα με 7200 στροφές πήγαινε μετά σφαίρα. Υπάρχει σκληρός δίσκος 2.5'' (για laptop) στις 7200rpm ;;) *όχι εξωτερικός! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts