asteras84 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Λοιπον εχουμε τα εξης : HP PAVILION DV9393EA T7200 17`(CPU INTEL CORE 2 DUO T7200 , RAM 2048MB , TFT 17`WXGA , HD 2x120GB , DVD\RW , WLAN , GF 7600 512MB , WEBCAM , BLUETOOTH , WINDOWS VISTA HOME PREMIUM , ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟΣ) SIEMENS AMILO Xi 1554V TV T7200 17`(Intel Core 2 Duo T7200 (2.0GHz), 2048MB DDR2 (2x1024MB), 320GB (2x160GB), DVDRW, 17" WUXGA (1920x1200 pixels), ATI Mobility Radeon x1900 256MB DDR3, Windows Vista Premium GR Modem, Gigabit Ethernet, Wireless Intel 3945 abg, IEEE 1394, 4 USB, S-Video, DVI, 4 in 1 card reader, Express Card, line in, headphone outr SPDIF, mic in, Bluetooth, TV Tuner analog/DVB-T, 4kg και TOSHIBA SATEL P100-106 IC2 T7400 17`(CPU INTEL CORE 2 DUO T7400 (2.16G) , RAM 1024MB, TFT 17`( 1440 x 900 ) , HD 160GB, NVIDIA GF 7600 256MB , DVD\RW , WLAN , BLUETOOTH , 5 IN 1 READER , 1394 , WINDOWS VISTA HOME PREMIUM) Θα θεωρειται σωστη καθε επιστημονικως τεκμηριωμενη απαντηση και αποψη!!!:p Η απλα βοηθηστε...:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 siemens amilo ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 να ρωτησω γιατι η οχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 to amilo ki apo mena !! einai apisteuto se dunatothtes !! :) exei uperarketh ram kai mia apisteuth karta grafikon!!kai o 7200 einai para polu dunatos epexergasths!!episis exei mia polu polu kalh othoni !! koita ti diafora ths analushs anamesa ston amilo kai ston toshiba !!eixa doulepsei ki ego fujitsu siemens kai mporo na po oti einai polu axiopista !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Για πες και καμια τιμη να δουμε... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 to amilo ki apo mena !! einai apisteuto se dunatothtes !! :) exei uperarketh ram kai mia apisteuth karta grafikon!!kai o 7200 einai para polu dunatos epexergasths!!episis exei mia polu polu kalh othoni !! koita ti diafora ths analushs anamesa ston amilo kai ston toshiba !!eixa doulepsei ki ego fujitsu siemens kai mporo na po oti einai polu axiopista !! παίζει σε specs να είναι καλύτερο το hp. :lol: εγώ προτείνω hp μιας και έχω φάει με το κουτάλι τα hp/compaq. αν και τα toshiba δεν πάνε πίσω. για τα FS έχω ενδυασμούς... Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 hp 1600+ fs 1800+ tb 1900+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 giati to les auto? h othoni tou fs den einai kaluterh? kai h karta grafikon tou prepei na einai kaluterh !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 yes man το ddr3 πρεπει να του δινει φτερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 episis h ati exei kaluterous drivers se vista!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 hp 1600+ fs 1800+ tb 1900+ Το fs μπορείς να το βρεις και φθηνότερα, skroutzαρε το ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 ειναι το μοντελακι με το tv tuner αυτο που λεω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 pantos gi auta pou exei den to vrisko akrivo 1!:) http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html edo exei benchmarks gia kartes forhton upologiston !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδιά το plug and display τι κάνει ακριβώς;Μου έχι=ουν πει για μία δυνατότητα των vaio να παίζουν ταινίες και μουσική χωρίς να τρέχουν τα windows ή τεσπα κάτι τέτοιο.Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Για ποιοτητα κατασκευης πάρε TOSHIBA. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Για ποιοτητα κατασκευης πάρε TOSHIBA. +1 και απο μενα.κοτοχος 2 φορητων Toshiba.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Κάτι άσχετο: τα συνοδευτικά προγράμματα αύξησης απόδοσης και ασφάλειας των HP/Compaq(HP manager Suite) όσοι τα έχετε δοκιμάσει πως σας φαίνονται; Μιλάμε για καταπληκτικά προγράμματα που αυξάνουν πολύ την απόδοση του υπολογιστή,έχουν πολύ καλά power schemes αλλά και διαχείριση κωδικών. Αν έχω καταλάβει καλά κλείνουν services των windows για ασφάλεια και ανοίγουν services της HP για τη διαχείριση κωδικών,Cookies,BIOS configuration κτλ... Ειδικά τα καινούρια προγράμματα της ΗΡ είναι με μία λέξη ΤΕΛΕΙΑ,και το λέω εγώ αυτό που τα υποτιμούσα πολύ τα συνοδευτικά προγράμματα και τα θεωρούσα αδηφάγους πόρων. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Καλησπέρα!Μιας και δικαιούμαι την επιδότηση που δίνει το υπουργείο για την αγορά φορητού υπολογιστή σκέφτομαι να αγοράσω έναν όχι πολύ ακριβό γύρω στα 900-1000 το πολύ ευρώ.Ποιόν μου προτίνετε?Της accer είναι καλοί από άποψη κατασκευής? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ego den sou proteino acer me tpt pantos !!:) ego tha sou proteina auto http://www.alfa4.gr/notebook.htm me 1189 euro !! asus barebone verified by intel !! polu kalh timh pisteuo gi auta pou prosferei!! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Καλησπέρα!Μιας και δικαιούμαι την επιδότηση που δίνει το υπουργείο για την αγορά φορητού υπολογιστή σκέφτομαι να αγοράσω έναν όχι πολύ ακριβό γύρω στα 900-1000 το πολύ ευρώ.Ποιόν μου προτίνετε?Της accer είναι καλοί από άποψη κατασκευής? Τι επιδοτηση ειναι αυτη;; Αν θες στειλε μου πμ να μου πεις...:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Καλησπέρα!Μιας και δικαιούμαι την επιδότηση που δίνει το υπουργείο για την αγορά φορητού υπολογιστή σκέφτομαι να αγοράσω έναν όχι πολύ ακριβό γύρω στα 900-1000 το πολύ ευρώ.Ποιόν μου προτίνετε?Της accer είναι καλοί από άποψη κατασκευής? Πάρε ένα lenovo (με την τεχνογνωσία της IBM). είναι ό,τι καλύτερο σε αυτό το range χρημάτων μιας και τα compaq είναι πιο ακριβά. όλα τα άλλα είναι απλώς... Laptop ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 einai axiopista ta lenovo? rotao epeidh den ta xero !! den ta exo doulepsei pote !! kai ap oso xero den einai kai polu kairo sthn agora !!(isos na kano kai lathos !!) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 einai axiopista ta lenovo? rotao epeidh den ta xero !! den ta exo doulepsei pote !! kai ap oso xero den einai kai polu kairo sthn agora !!(isos na kano kai lathos !!) είναι η εταιρία που βγάζει τα καλύτερα επαγγελματικά laptops (τα thinkpads με την υπογραφή της IBM). έχει όλη την τεχνογνωσία της IBM και ένα από τα καλύτερα εργοστάσια στην Κίνα. τις προοπτικές της εταιρίας τις δηλώνει και η πορεία της μετοχής της. τώρα στα περί laptop: η ποιότητα κατασκευής (για την τιμή τους και όχι μόνο) είναι πάρα πολύ καλή. όπως και το OEM software. δεν έχω δουλέψει προσωπικά lenovo (πέρα από λίγες φορές που έτυχε). αλλά οι απόψεις χρηστών στο internet + η εμπειρία μου από thnikpads στη δουλειά με κάνει να δώσω +1 ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 tha ta exo upospin mou !!:) ego exo meinei para polu euxaristhmenos apo to s96 pou exo asus verified by intel kai to proteino anepifilakta se opoion thelei na to agorasei !!:) exoun kai 2xronia egguhsh kai to kalo einai oti vazeis esu oti epexergasth oti disko kai osh ram theleis !!episis diavasa polla kala review prin to agoraso !!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Τι επιδοτηση ειναι αυτη;; Αν θες στειλε μου πμ να μου πεις...:rolleyes: Δες στο ανάλογο θεμα :Επιδότηση αγοράς υπολογιστών για 12.584 φοιτητές :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts