Knithil Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Για τους LG τι άποψη επικρατεί; Βλέπω ότι έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Αξίζει να πάω σε αυτόν αντί του hp 6187 ; Έχω τον LG S1 και είμαι απίστευτα ικανοποιημένος! Δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο και για επαγγελματική και για προσωπική χρήση, και παιχνίδια και βαριά προγράμματα και multimedia εφαρμογές, τα πάντα! Δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, παρ όλη την σκληρή χρήση του. Έχει άριστη ποιότητα υλικών, πανέμορφο design (αλλά αυτό είναι και κάτι υποκειμενικό) και τα 2 χρόνια εγγύηση που δίνει είναι on site (δλδ έρχονται σπίτι σου, σου παίρνουν τον υπολογιστή, τον φτιάχνουν και ξαναέρχονται σπίτι σου και στον επιστρέφουν χωρίς να πληρώσεις ούτε cent!). Για να μην σχολιάσω και την εγγύηση 0 καμένων pixel για 30 μέρες.. Κατά την γνώμη μου δεν χωράει 2η σκέψη, όσο καινούργια και να είναι στους φορητούς η LG έχει μπει με διαθέσεις κορυφής.. ;) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 GUYS.....exw problhma....eftiaxna mia tainia prin kai otan teleiwse den ekane eject to dvd....pataw to koumpi den anoigei....ekana epanekkinhsh pali tipota....kai sto leitourgiko ola einai kala....prwth fora to kanei auto....uparxei tropos na to anoiksw??:( http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 GUYS.....exw problhma....eftiaxna mia tainia prin kai otan teleiwse den ekane eject to dvd....pataw to koumpi den anoigei....ekana epanekkinhsh pali tipota....kai sto leitourgiko ola einai kala....prwth fora to kanei auto....uparxei tropos na to anoiksw??:( διπλα στο κουμπακι που το ανοιγει πρεπει να εχει μια τρυπουλα, νομιζω ειναι για ωρα αναγκης, βαλε κατι μυτερο και ανοιξε το.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Δεξί click στην taskbar, Toolbars > Language bar. Στραβομάρα έχω! και αυτο που δεν παιρνει μπαταριες πως ειναι?μιας χρησης?:lol: 3 2 1 μήπως? Αντίστροφα ξέρεις να μετράς; :p Αυτό που έχω τώρα έχει 1 μπαταρία και θέλει άλλαγμα κάθε μήνα. Το παλιό που έπαιρνε 2 τις άλλαζα κάθε 3 με 4 μήνες. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 που υπαρχει καποιο site που να λεει ποιο παιρνει μπαταριες και ποιο οχι?γιατι μονο σε 1 ειδα οτι παιρνει μπαταριες και αυτο επειδη ελεγε το βαρος του μαζι με μια μπαταρια ΑΑ .. και γενικα ποιο ποντικι ειναι καλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Οι κάρτες γραφικών τύπου shared up to 128 MB αρκούν για χρήση Office και Autocad; Δεν ασχολούμαι καθόλου με παιχνίδια. Θα έχω πρόβλημα με μια shared σε laptop με 1 GB RAM; Στον παλιό desktop έχω geforce 2MX400 32MB και δουλεύουν όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Οι τύπου shared up to 128 έχουν τις ίδιες ή καλύτερες δυνατότητες με την κάρτα του desktop μου; I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 που υπαρχει καποιο site που να λεει ποιο παιρνει μπαταριες και ποιο οχι? γιατι μονο σε 1 ειδα οτι παιρνει μπαταριες και αυτο επειδη ελεγε το βαρος του μαζι με μια μπαταρια ΑΑ .. Δεν υπάρχει ασύρματο ποντίκι που να λειτουργεί χωρίς μπαταρίες. :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Δεν υπάρχει ασύρματο ποντίκι που να λειτουργεί χωρίς μπαταρίες. :!: Και όμως υπάρχουν: http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=90&SCID=92 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Και όμως υπάρχουν: http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=90&SCID=92 Τη συγκεκριμένη "πατέντα" δεν την είχα υπόψη μου. Απ'ότι βλέπω στο PDF πάντως, χρειάζεται το συγκεκριμένο mousepad που έχει καλώδιο για να δουλέψει. Δηλαδή δε μπορείς να είσαι στον καναπέ και να χρησιμοποιείς το ποντίκι, όπως μπορείς να κάνεις με τα άλλα ασύρματα ποντίκια που έχουν μπαταρίες. The A4Tech BatteryFREE Wireless Optical Mouse does not need the battery to keep powered on. It works with its partner - the Ingenious Mouse Pad. The Mouse Pad transfers instant & constant power to the mouse as a replacement of batteries. This is we so called: The Electromagnetic Induction Technology. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Δεν υπάρχει ασύρματο ποντίκι που να λειτουργεί χωρίς μπαταρίες. :!: Καταναλώνει λίγη ενέργεια. επίσης μιας και μιλάμε για ποντίκια: έχω ένα ενσύρματο (κλασικό) της MS (laser) από το τέλος του 2003 (αρχές 04) και πραγματικά είναι σκυλί (πάνω από 8 ώρες χρήση καθημερινά). η M$ μπορεί στα software να είναι λίγο "σκιτσού" :p αλλά όπως μαρτυρά όλοι η τεχνολογική κοινότητα στην ποιότητα υλικού είναι άριστη. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomigi73 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 γεια χαρα σε ολους εχω ενα α100-912 και εκανα την εξης χαζομαρα -εβαλα μεσα στον αναγνωστη καρτων μια καρτα χωρις ανταπτορα και σφηνωσε και στην προσπαθεια μου να βγαλω την καρτα ξεκολησαν δυο συρματακια απο την θυρα με συνεπεια να μην διαβαζει τισ καρτες,το λαπτοπ ειανι ολοκαινουργιομεσα στην εγγυηση (εννοειται)υπαρχει περιπτωση να καλυφθει απο την εγγυηση? εκανα χοντρη μα....ια -υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται? το ασχημο ειναι οτι to card reader einai επανω στη mboard (νομιζω) και δεν θελω καν να σκεφτομαι οτι αν θελω το λαπτοπ μου οπως πριν πρεπει να πληρωσω καινουργια mboard. καθε σκεψη συμβουλη δεκτη ps θα μπορουσα να βαλω ενα εξωτερικο card reader αλλα με ποναει που το λαπτοπ ειναι καινουργιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Καταναλώνει λίγη ενέργεια. επίσης μιας και μιλάμε για ποντίκια: έχω ένα ενσύρματο (κλασικό) της MS (laser) από το τέλος του 2003 (αρχές 04) και πραγματικά είναι σκυλί (πάνω από 8 ώρες χρήση καθημερινά). η M$ μπορεί στα software να είναι λίγο "σκιτσού" :p αλλά όπως μαρτυρά όλοι η τεχνολογική κοινότητα στην ποιότητα υλικού είναι άριστη. η logitech νομιζω ειναι ενα σκαλι πιο πανω ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 1) Μη γράφεις με κεφαλαία 2) Επικοινώνησε με τη Moduslink στο 00800 666 44 666 ή στο 0031 88 0016102 (φθηνότερα μέσω VoIP ήaccess number). 3) Αν δε βγάλεις άκρη, επικοινώνησε με τη Microsoft Hellas στο 211 1206500 Η χρέωση για αναβάθμιση από XP Home GR σε Vista Home Premium GR είναι €14,23, και ο ευκολότερος τρόπος πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Κάνει και για τα Vista Capable μηχανήματα ή μπα; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Κάνει και για τα Vista Capable μηχανήματα ή μπα; H προσφορά ισχύει μόνο PCs ή Laptops που καλύπτουν ή υπερβαίνουν τις παρακάτω ελάχιστες προτεινόμενες προδιαγραφές (Vista Capable): * 800MHz επεξεργαστή (ονομαστική συχνότητα λειτουργίας επεξεργαστή) * Τουλάχιστον 448MB μνήμης (RAM) πρέπει να είναι διαθέσιμα για να υποστηρίξουν τα Windows Vista, έτσι ώστε ένας Η/Υ με 512MB μνήμη (RAM) πρέπει να προορίζει 64MB ή λιγότερα από αυτή την μνήμη για video. * Επεξεργαστή Γραφικών (graphics processor) συμβατό με DirectX 9 Η απόδειξη αγοράς πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου 2007 και η αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά πρέπει να έχει αποσταλεί στη Microsoft πριν από τις 30 Μαρτίου 2007. Γενικά όσοι πήρατε καινούργιο υπολογιστή αυτή την περίοδο με προεγκατεστημένα Windows XP, το πιθανότερο είναι ότι δικαιούστε την αναβάθμιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ok, καλύπτομαι. Μπορείς να μου δώσεις ένα link με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 γεια χαρα σε ολους εχω ενα α100-912 και εκανα την εξης χαζομαρα -εβαλα μεσα στον αναγνωστη καρτων μια καρτα χωρις ανταπτορα και σφηνωσε και στην προσπαθεια μου να βγαλω την καρτα ξεκολησαν δυο συρματακια απο την θυρα με συνεπεια να μην διαβαζει τισ καρτες,το λαπτοπ ειανι ολοκαινουργιομεσα στην εγγυηση (εννοειται)υπαρχει περιπτωση να καλυφθει απο την εγγυηση? εκανα χοντρη μα....ια -υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται? το ασχημο ειναι οτι to card reader einai επανω στη mboard (νομιζω) και δεν θελω καν να σκεφτομαι οτι αν θελω το λαπτοπ μου οπως πριν πρεπει να πληρωσω καινουργια mboard. καθε σκεψη συμβουλη δεκτη ps θα μπορουσα να βαλω ενα εξωτερικο card reader αλλα με ποναει που το λαπτοπ ειναι καινουργιο. Φροντισε να μην ειναι μεσα η καρτα μνημης που προσπαθησε να βαλεις και πηγαινε το στο σερβις!εκει θα τους πεις πολυ απλα οτι δεν διαβαζει τις καρτες!δεν θα πεις την μ******α που εκανες!!Εσυ θα πεις "δεν ξερω τι φταιει,αλλα δεν λειτουργει" Λογικα θα στο καλυψουν :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_ma Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 καλησπερα...εχω βρει αυτο το λαπτοπ στα 1100 ευρο...τι λετε?αξιζει?η καρτα γραφικων ειναι καλη?exv eidh ena aspire με sempron sta 512mb με ati x700 sta 128mb... acer ASpire 5684WLMi Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Centrino Core 2 Duo Technology Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Core Duo T5600 Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 1.83GHz,2MB L2 cache,667MHz FSB Οθόνη 15.4'' WXGA Crystal Brite Μνήμη 2GB Σκληρός Δίσκος 120GB Κάρτα Γραφικών GEFORCE 7600 Εως 256MB thanks..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomigi73 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 νομιζω οτι δεν θα μασησουν .....παω να σκασω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 καλησπερα...εχω βρει αυτο το λαπτοπ στα 1100 ευρο...τι λετε?αξιζει?η καρτα γραφικων ειναι καλη?exv eidh ena aspire με sempron sta 512mb με ati x700 sta 128mb... acer ASpire 5684WLMi Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Centrino Core 2 Duo Technology Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Core Duo T5600 Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 1.83GHz,2MB L2 cache,667MHz FSB Οθόνη 15.4'' WXGA Crystal Brite Μνήμη 2GB Σκληρός Δίσκος 120GB Κάρτα Γραφικών GEFORCE 7600 Εως 256MB thanks..... Σαν να μου φαινεται λιγο "τσιμπημενο" στην τιμη..αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα :blink: κατι σε toshiba η Hp. Την acer σου συνιστω να την αποφυγεις! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ok, καλύπτομαι. Μπορείς να μου δώσεις ένα link με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες; 1) Υποβάλλεις την αίτηση online στο http://upgradeweb.moduslink.com/vista 2) πληρώνεις με πιστωτική κάρτα τα μεταφορικά €14 (ή και ένα extra κόστος για αναβάθμιση σε Vista Business αν θέλεις) 3) Σκανάρεις την απόδειξη αγοράς και τη στέλνεις attached στο MSTUPVISTAEMEA@moduslink.com αναφέροντας και τον κωδικό παραγγελίας που σου έστειλε με e-mail confirmation το website, αλλά και τον αριθμό του πιστοποιητικού αυθεντικότητας που είναι κολλημένο κάτω από το μηχάνημα. Εναλλακτικά μπορείς να τη στείλεις με fax στο 0031 555433946, ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. 4) Επικοινωνείς στο 00800 666 44 666 ή 0031 88 0016102 για να βεβαιωθείς ότι το έλαβαν 5) Όλα αυτά τα κάνεις πριν λήξει η προθεσμία Ορισμένοι κατασκευαστές (π.χ. HP) έχουν δικό τους website για αυτή τη διαδικασία, και σου στέλνουν και cd με drivers μαζί αν είναι διαθέσιμο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 laptop μονο για linux ubuntu 6.10, ποιες οι ελαχιστες απαιτησεις;;/ τιμη;; (δεν ξερω, αν πουλιεται κανενα χωρις win;;) Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 1) Υποβάλλεις την αίτηση online στο http://upgradeweb.moduslink.com/vista 2) πληρώνεις με πιστωτική κάρτα τα μεταφορικά €14 (ή και ένα extra κόστος για αναβάθμιση σε Vista Business αν θέλεις) 3) Σκανάρεις την απόδειξη αγοράς και τη στέλνεις attached στο MSTUPVISTAEMEA@moduslink.com αναφέροντας και τον κωδικό παραγγελίας που σου έστειλε με e-mail confirmation το website, αλλά και τον αριθμό του πιστοποιητικού αυθεντικότητας που είναι κολλημένο κάτω από το μηχάνημα. Εναλλακτικά μπορείς να τη στείλεις με fax στο 0031 555433946, ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. 4) Επικοινωνείς στο 00800 666 44 666 ή 0031 88 0016102 για να βεβαιωθείς ότι το έλαβαν 5) Όλα αυτά τα κάνεις πριν λήξει η προθεσμία Ορισμένοι κατασκευαστές (π.χ. HP) έχουν δικό τους website για αυτή τη διαδικασία, και σου στέλνουν και cd με drivers μαζί αν είναι διαθέσιμο. :) Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spigi Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 1) Μη γράφεις με κεφαλαία 2) Επικοινώνησε με τη Moduslink στο 00800 666 44 666 ή στο 0031 88 0016102 (φθηνότερα μέσω VoIP ήaccess number). 3) Αν δε βγάλεις άκρη, επικοινώνησε με τη Microsoft Hellas στο 211 1206500 Η χρέωση για αναβάθμιση από XP Home GR σε Vista Home Premium GR είναι €14,23, και ο ευκολότερος τρόπος πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ MODUSLINK ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ....ΚΑΛΑ!!!:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ MODUSLINK ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? Στο εξωτερικό είναι. Δεν γνωρίζω αν μιλάνε ελληνικά, πιθανολογώ πως όχι. Μια δοκιμή θα σε πείσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 spigi Mην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts