Jump to content

Πως να μπλοκάρετε τις διαφημίσεις χωρίς Root.

saxon_747
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ούτε σε εμένα φαινόταν στη λίστα. Το κράτησα για 3 φορτίσεις. Με την ίδια χρήση ρουτίνας καθημερινά. Σε S8+ ξαφνικά μετά βίας έφτανα τις 3h45m SOT. Το έβγαλα προχθές. Μέσα σε 2 φορτίσεις επανήλθε η συσκευή στο 5ωρο (πάντα με την ίδια χρήση).
Επανήλθα στο AdGuard μιας και το έχω αγορασμένο. Πάλι τα ίδια. Με το που το έβαλα το πρωί την ώρα που έβγαλα τη συσκευή από την φόρτιση μέχρι τώρα που γράφω έβγαλα 4 ώρες SOT. Όπως είχα διαπιστώσει και την πρώτη φορά σίγουρα τρώει μπαταρία. Θα πάρει πόδι και αυτή. Προτιμώ τη 1 ώρα παραπάνω οθόνη.

Πάντως όλες οι εφαρμογές ad-blocking μέσω VPN είναι ημίμετρα.

Είμαι αποφασισμένος ότι είναι δώρον άδωρον να ταλαιπωρούμαι με αυτές και να κάνω πειράματα στον ήδη περιορισμένο χρόνο μου.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 941
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σας έχω λύση σούπερ, χωρίς ρουτ, naked browser και του βγάζετε ένα αρχείο με φίλτρα, τύπου easylist παρακαλώ! στον φάκελο downloads και ξενοιάζετε! έχω πάθει τη πλάκα μου από χθες που το ανακάλυψα, συγκέντρωσα ένα σωρό λίστες από google, filterlists λέγεται το site, κάπως έτσι, καθάρισα τα duplicates κι έφτιαξα ένα αρχείο κοντά 6mb αλλά και σφαίρα παίζει το browsing και δεν περνάει τίποτα! αν ενδιαφέρεστε σας το ανεβάζω κάπου να δοκιμάσετε και μόνοι σας, γράψτε άμα είναι και σας το δίνω αύριο

Ωραία σβηστές και κάτσε με διαφημίσεις. (είναι λύση;)
Ο καθείς με τις προτεραιότητες του. Προτιμώ το 5ωρο της οθόνης για να μην αγχώνομαι το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι με 10% μπαταρία.

Ναι, τις σιχαίνομαι και τις διαφημίσεις αλλά κάποιο από τα δύο πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα.

129026.png?1640591734

καλημερα! αν και ΠΑΝΤΑ κανω ΠΡΩΤΑ root τις συσκευες μου για να μην ειναι κουλες, αοματες και παραλυτες :lol::lol::lol::lol: σε ενα ταμπλετ 8αρι που εχω θελω να παιζει το NOVA GO και ετσι δεν μπορω να το εχω root.

Ετσι επειδη οι διαφημισεις ειναι τοσο σπαστικες στα ορια της απολυτης απελπισιας και τρελας βαζω αυτο που ετσι κι αλλιως το θελω γιατι εχει προγραμματα open source (αρα και FREE) https://f-droid.org/ και αφου κανει ανανεωση τα αποθετηρια βαζω το προγραμμα adblock plus.

Στην ουσια δλδ αυτο ειναι ενας proxy και περναμε απο μεσα το wifi κτλ.

Θελει μια ρυθμιση ομως απο τις ρυθμισεις του wifi κτλ. Eυκολο ειναι τα εξηγει. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και κανει πολυ καλα την δουλεια του.

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, για τους κατόχους συσκευών Samsung, υπάρχουν καλύτερες λύσεις από αυτές οι οποίες χρησιμοποιούν VPN.

Η μία περίπτωση (την οποία ήδη χρησιμοποιώ στο Samsung A3 2017 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος), είναι το AdHell2 (https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/adhell-2-rootless-ad-blocking-t3663559).

Με 0% κατανάλωση μπαταρίας και χωρίς τη χρήση VPN, χρησιμοποιεί τον Knox για να φιλτράρει τις διαφημίσεις. Περιέχει επίσης ενσωματωμένο και Package Disabler!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι για την ενεργοποίηση του πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία απόκτησης developer license την οποία πρέπει να ανανεώνεις ανά τρεις μήνες.

Η άλλη λύση είναι το Disconnect Pro (https://disconnect.me/), το οποίο όμως είναι πανάκριβο.

σας έχω λύση σούπερ, χωρίς ρουτ, naked browser και του βγάζετε ένα αρχείο με φίλτρα, τύπου easylist παρακαλώ! στον φάκελο downloads και ξενοιάζετε! έχω πάθει τη πλάκα μου από χθες που το ανακάλυψα, συγκέντρωσα ένα σωρό λίστες από google, filterlists λέγεται το site, κάπως έτσι, καθάρισα τα duplicates κι έφτιαξα ένα αρχείο κοντά 6mb αλλά και σφαίρα παίζει το browsing και δεν περνάει τίποτα! αν ενδιαφέρεστε σας το ανεβάζω κάπου να δοκιμάσετε και μόνοι σας, γράψτε άμα είναι και σας το δίνω αύριο

λοιπον, κατεβαζετε το αρχειο απο εδω:

https://easylist-downloads.adblockplus.org/easylist.txt/url]

και το αποθηκευετε στο φακελο downloads της συσκευης σας με όνομα .nbhosts.txt,

οταν ανοιξετε τον naked θα σας βγαλει (αν πηγαν ολα καλα και μονο την 1η φορα) ενα μηνυμα οτι εχετε νεο αρχειο .nbhosts.txt

και οτι θα χρησιμοποιει αυτο για να μπλοκαρει τις διαφημισεις,

οι οδηγιες για ολα αυτα ειναι κι εδω:

http://nakedbrowser.com/block/

μπορειτε φυσικα να τροποποιησετε το αρχειο και να προσθεσετε οτι θελετε,

οπως γραφει στο παραπανω link παιρνει και φιλτρα και τυπου hosts,

αλλα προσωπικα δεν εβαλα καθολου hosts γιατι εχω και adaway,

το οποιο ομως απενεργοποιησα στις δοκιμες και ειδα οτι το παραπανω κανει δουλεια,

σας προτεινω να κανετε το ιδιο οσοι εχετε ηδη καποιον adblocker τυπου adaway, adguard κλπ και

να δοκιμασετε

τελος, μετα απο δοκιμες ειδα οτι δεν δουλευουν σωστα τα "cookies detectors",

υποτιθεται μπλοκαρει και τα μηνυματα για τις σελιδες που βγαζουν οτι χρησιμοποιουν cookies,

οπως επισης και τα adblock detectors, σε σελιδες που βγαζουν μηνυμα "ουπς, χρησιμοποιειτε adblock",

αλλα anyway, μικρο το κακο

Edited by patrickdrd

Εγω παντως κανα 1.5 ετος που χρησιμοποιω το adguard αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας δεν βλεπω σε 3 συσκευές αυτό το διάστημα(S7 edge/S8 plus/Axon 7).

Με τα 2 πρώτα έβγαζα σχετικά ανετα και 2 ημέρες αυτονομία γυρω στις 5ωρες SOT(γύρω στις 2.5 ώρες ανά ήμερα).

Ακόμα και στις ημέρες που έκανα πιο εντατική χρήση κάτω απο 30% δεν έπεφτε η μπαταρία αργα το βράδυ 10-11.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγω παντως κανα 1.5 ετος που χρησιμοποιω το adguard αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας δεν βλεπω σε 3 συσκευές αυτό το διάστημα(S7 edge/S8 plus/Axon 7).

Με τα 2 πρώτα έβγαζα σχετικά ανετα και 2 ημέρες αυτονομία γυρω στις 5ωρες SOT(γύρω στις 2.5 ώρες ανά ήμερα).

Ακόμα και στις ημέρες που έκανα πιο εντατική χρήση κάτω απο 30% δεν έπεφτε η μπαταρία αργα το βράδυ 10-11.

η καταναλοση δεν φαινετε στα στατιστικα και ειναι ιδιαιτερα αυξιμενη με 4g

εγω ακριβός τα μισά βγαζω (ευγαζα) τώρα δεν άντεξα root και άντε για διαφημίσεις, google tracking και αλλα χιλια διο tracking and logging

με την αυτονομία να πήγε πολυ ψιλά

η καταναλοση δεν φαινετε στα στατιστικα και ειναι ιδιαιτερα αυξιμενη με 4g

εγω ακριβός τα μισά βγαζω (ευγαζα) τώρα δεν άντεξα root και άντε για διαφημίσεις, google tracking και αλλα χιλια διο tracking and logging

με την αυτονομία να πήγε πολυ ψιλά

Ναι με 4G είναι πιο αυξημένη,αλλά ειναι ενα μικρο τιμημα να απαλλαγούμε απο διαφημίσεις μιας και root στις συσκευές μας αυτόματα ισοδυναμεί με απώλεια εγγύησης.

Και δυστυχως συσκευες οπου το root ειναι χωρις απωλεια εγγυησης δεν μας καλυπτει σε προδιαγραφες,ντιζαιν η featute που δεν εχουν.

λοιπον, κατεβαζετε το αρχειο απο εδω:

https://easylist-downloads.adblockplus.org/easylist.txt/url]

και το αποθηκευετε στο φακελο downloads της συσκευης σας με όνομα .nbhosts.txt,

οταν ανοιξετε τον naked θα σας βγαλει (αν πηγαν ολα καλα και μονο την 1η φορα) ενα μηνυμα οτι εχετε νεο αρχειο .nbhosts.txt

και οτι θα χρησιμοποιει αυτο για να μπλοκαρει τις διαφημισεις,

οι οδηγιες για ολα αυτα ειναι κι εδω:

http://nakedbrowser.com/block/

μπορειτε φυσικα να τροποποιησετε το αρχειο και να προσθεσετε οτι θελετε,

οπως γραφει στο παραπανω link παιρνει και φιλτρα και τυπου hosts,

αλλα προσωπικα δεν εβαλα καθολου hosts γιατι εχω και adaway,

το οποιο ομως απενεργοποιησα στις δοκιμες και ειδα οτι το παραπανω κανει δουλεια,

σας προτεινω να κανετε το ιδιο οσοι εχετε ηδη καποιον adblocker τυπου adaway, adguard κλπ και

να δοκιμασετε

τελος, μετα απο δοκιμες ειδα οτι δεν δουλευουν σωστα τα "cookies detectors",

υποτιθεται μπλοκαρει και τα μηνυματα για τις σελιδες που βγαζουν οτι χρησιμοποιουν cookies,

οπως επισης και τα adblock detectors, σε σελιδες που βγαζουν μηνυμα "ουπς, χρησιμοποιειτε adblock",

αλλα anyway, μικρο το κακο

εναλλακτικα παρτε και το δικο μου απο εδω:

https://drive.google.com/file/d/0B4XmWv1ri-rDdVRmUGpSMnAtRHc/view

Ναι με 4G είναι πιο αυξημένη,αλλά ειναι ενα μικρο τιμημα να απαλλαγούμε απο διαφημίσεις μιας και root στις συσκευές μας αυτόματα ισοδυναμεί με απώλεια εγγύησης.

Και δυστυχως συσκευες οπου το root ειναι χωρις απωλεια εγγυησης δεν μας καλυπτει σε προδιαγραφες,ντιζαιν η featute που δεν εχουν.

εγώ για να είμαι έστω σε ενα βαθμό σίγουρος έκανα το εξής

1. διάλεξα συσκευή που θεωρώ αξιόπιστη προς τα rma (mate 9)

2. καλού κακοί περίμενα κανα 4 μηνες να δω οτι έχω δίκαιο και δεν βγάζει θέματα (είτε σε μένα ειτε σε άλλους)

3 αφού βεβαιώθηκα οτι οτι συσκευή είναι bug free και rma free έριξα unlock bootloader ->install root->install adaway to system partition and sign it->remove root->lock bootloader (relock)

ετσι έβγαλα το root και κράτησα μονο το adaway στο system partition σαν application της συσκευής ετσι και μπαίνω άνετα στης τράπεζες κλπ (αφού ειναι ολα εργοστασιακά εκτός απο δυο αρχεια) ούτε root εχω αλλα εχω και το πλεονέκτημα του adblock

εγώ για να είμαι έστω σε ενα βαθμό σίγουρος έκανα το εξής

1. διάλεξα συσκευή που θεωρώ αξιόπιστη προς τα rma (mate 9)

2. καλού κακοί περίμενα κανα 4 μηνες να δω οτι έχω δίκαιο και δεν βγάζει θέματα (είτε σε μένα ειτε σε άλλους)

3 αφού βεβαιώθηκα οτι οτι συσκευή είναι bug free και rma free έριξα unlock bootloader ->install root->install adaway to system partition and sign it->remove root->lock bootloader (relock)

ετσι έβγαλα το root και κράτησα μονο το adaway στο system partition σαν application της συσκευής ετσι και μπαίνω άνετα στης τράπεζες κλπ (αφού ειναι ολα εργοστασιακά εκτός απο δυο αρχεια) ούτε root εχω αλλα εχω και το πλεονέκτημα του adblock

Θα σε έχω ψηλά στα υπόψη μου αν τιμήσω το 10 Pro αν και πιστεύω θα έχει άριστη αυτονομία 4000 μπαταρία+OLED+10nm SOC και η επίπτωση απο Adguard θα είναι ανάξια λόγου:p

Αλλα αν ειναι να ξεφορτωθούμε Google spyware app/servises μέσα είμαι:lol:

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, για τους κατόχους συσκευών Samsung, υπάρχουν καλύτερες λύσεις από αυτές οι οποίες χρησιμοποιούν VPN.

Η μία περίπτωση (την οποία ήδη χρησιμοποιώ στο Samsung A3 2017 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος), είναι το AdHell2 (https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/adhell-2-rootless-ad-blocking-t3663559).

Με 0% κατανάλωση μπαταρίας και χωρίς τη χρήση VPN, χρησιμοποιεί τον Knox για να φιλτράρει τις διαφημίσεις. Περιέχει επίσης ενσωματωμένο και Package Disabler!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι για την ενεργοποίηση του πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία απόκτησης developer license την οποία πρέπει να ανανεώνεις ανά τρεις μήνες.

Η άλλη λύση είναι το Disconnect Pro (https://disconnect.me/), το οποίο όμως είναι πανάκριβο.

Για συσκευή S7 Edge ποια εφαρμογή προτείνετε ανάμεσα σε Adguard και AdHell2; Η δεύτερη κόβει και σε browsers και σε αφαρμογές; Το ότι χρησιμοποιεί τον Knox επηρεάζει καθόλου την εγγύηση;

Θα σε έχω ψηλά στα υπόψη μου αν τιμήσω το 10 Pro αν και πιστεύω θα έχει άριστη αυτονομία 4000 μπαταρία+OLED+10nm SOC και η επίπτωση απο Adguard θα είναι ανάξια λόγου:p

Αλλα αν είναι να ξεφορτωθούμε Google spyware app/servises μέσα είμαι:lol:

και όμως θα απογοητευτείς οτι αφορά την oled huawei sto calibration το black το βάζει ένα κλικ ποιο κάτω (προς γρι ώστε τα χρώματα να μοιάζουν με την lcd) ναι μεν ωραίο αποτέλεσμα στο μάτι αλλά χειρότερη αυτονομία στην πράξη (σε περιπτώσεις ταινίας χειρότερη και από την lcd)

η μοναδική τεχνολογία που επιτρέπει το active power managment on display είναι η super amoled και Poled (την μια έχει μόνο για τον ευατο της η samsung και ίσα βγάζει και αυτί την παραγωγή για τα δικά της μοντέλα ) την δεύτερη εχει η lg και την έχει λίγο παρατημένη

και όμως θα απογοητευτείς οτι αφορά την oled huawei sto calibration το black το βάζει ένα κλικ ποιο κάτω (προς γρι ώστε τα χρώματα να μοιάζουν με την lcd) ναι μεν ωραίο αποτέλεσμα στο μάτι αλλά χειρότερη αυτονομία στην πράξη (σε περιπτώσεις ταινίας χειρότερη και από την lcd)

η μοναδική τεχνολογία που επιτρέπει το active power managment on display είναι η super amoled και Poled (την μια έχει μόνο για τον ευατο της η samsung και ίσα βγάζει και αυτί την παραγωγή για τα δικά της μοντέλα ) την δεύτερη εχει η lg και την έχει λίγο παρατημένη

Πάντως πρωτες εργαστηριακες μετρησεις το panel που φοραει ειναι top of the top σε ολες τις παραμέτρους.

https://www.notebookcheck.com/Test-Huawei-Mate-10-Pro-Smartphone.258556.0.html

Τεσπα μην βγαίνουμε off-topic θα το δουμε και στην πραξη και θα κρίνουμε με τα ιδια μας τα μάτια

Για συσκευή S7 Edge ποια εφαρμογή προτείνετε ανάμεσα σε Adguard και AdHell2; Η δεύτερη κόβει και σε browsers και σε αφαρμογές; Το ότι χρησιμοποιεί τον Knox επηρεάζει καθόλου την εγγύηση;
Το Adguard δημιουργεί VPN για να φιλτράρει τις διαφημίσεις.

Αντίθετα, το AdHell, χρησιμοποιεί το firewall του Knox, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τη συσκευή και φυσικά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την εγγύηση της συσκευής.

AdHell, χωρίς δεύτερη σκέψη, για εμένα.

Υ.Γ

Το AdHell κόβει τις διαφημίσεις από παντού

Sent from my SM-A320FL using Tapatalk

Πάντως πρωτες εργαστηριακες μετρησεις το panel που φοραει ειναι top of the top σε ολες τις παραμέτρους.

https://www.notebookcheck.com/Test-Huawei-Mate-10-Pro-Smartphone.258556.0.html

Τεσπα μην βγαίνουμε off-topic θα το δουμε και στην πραξη και θα κρίνουμε με τα ιδια μας τα μάτια

στα test ναι στην πραξη αλλαζει (αν δεις πχ δίπλα δίπλα με το note 8 θα καταλάβεις η πχ battery test (ακομη και στο youtube) και εκει θα καταλαβεις

Το Adguard δημιουργεί VPN για να φιλτράρει τις διαφημίσεις.

Αντίθετα, το AdHell, χρησιμοποιεί το firewall του Knox, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τη συσκευή και φυσικά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την εγγύηση της συσκευής.

AdHell, χωρίς δεύτερη σκέψη, για εμένα.

Υ.Γ

Το AdHell κόβει τις διαφημίσεις από παντού

Sent from my SM-A320FL using Tapatalk

Πόσο δύσκολο είναι βάλουμε adhell εμείς που δεν ξέρουμε αγγλικά;

Είναι εύκολο αφού αξίζει κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό;;

Αν αξίζει βέβαια....

Μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς πρόβλημα;

Edit.

Από τα λίγα που μπορώ να καταλάβω μάλλον στο note8 έχει προβλήματα ακόμα.

Edited by araditsas

Πόσο δύσκολο είναι βάλουμε adhell εμείς που δεν ξέρουμε αγγλικά;

Είναι εύκολο αφού αξίζει κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό;;

Αν αξίζει βέβαια....

Μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς πρόβλημα;

Edit.

Από τα λίγα που μπορώ να καταλάβω μάλλον στο note8 έχει προβλήματα ακόμα.

Θα προσπαθήσω να κάνω έναν οδηγό απλό στα Ελληνικά,θα παλέψω να τον έχω ανεβάσει μέχρι τις 8 το βράδυ

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Το "AdHell" κάνει μόνο για κινητά της Samsung???

Δεν είναι συμβατό με κινητά άλλων εταιριών?

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Το "AdHell" κάνει μόνο για κινητά της Samsung???

Δεν είναι συμβατό με κινητά άλλων εταιριών?

Δυστιχώς είναι μόνο για Samsung επειδή εκμεταλεύεται το Firewall του Knox

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Θα προσπαθήσω να κάνω έναν οδηγό απλό στα Ελληνικά,θα παλέψω να τον έχω ανεβάσει μέχρι τις 8 το βράδυ
Σε ευχαριστώ και το εκτιμώ αλλά οκ δεν βιάζει όποτε μπορείς.

Και αν ξέρεις θέλω να το βάλω σε Note8 θα ήθελα και την γνώμη σου αν είναι καλό γενικά.

Έχω τώρα πληρωμένο το adguard και θέλω να δω αν είναι καλύτερο.

Γειά σε όλους, εγώ ακολούθησα όλη την διαδικασία, πήρα δύο κωδικούς και τους έβαλα (ένα κάθε φορά) και προσπάθησα να κάνω επιβεβαίωση στην εφαρμογη(adhell ) όμως δεν τα κατάφερα. Έχω το J5 2016 και δεν ξέρω αν το υποστηρίζει ή αν έκανα κάπου λάθος λόγω αγγλικών.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)