MeddlingMageGR Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Το adguard χρησιμοποιεί δικό του VPN και dns ώστε να περνάνε όλα από εκεί και μετά να έρχονται σε σένα. Δεν επενέβη σε αρχεία συστήματος. Το adaway θέλει Ρουτ γιατί αλλάζει το host στο system files και μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις αμέσως χωρίς VPN η αλλαγή dns. Send From Note 3 With S8 Port RomΜήπως μπορείς να εξηγήσεις γιατί το adguard καταναλώνει παρά πολύ μπαταρία σε συνδέσεις δικτύου, και ψίχουλα σε Wi-Fi ? Μιλάμε για τρελή διάφορα. 30-35% με 3-5%. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Μήπως μπορείς να εξηγήσεις γιατί το adguard καταναλώνει παρά πολύ μπαταρία σε συνδέσεις δικτύου, και ψίχουλα σε Wi-Fi ? Μιλάμε για τρελή διάφορα. 30-35% με 3-5%. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι θέμα των νεότερων εκδόσεων. Κοίτα τι θα κάνεις: Θα πας στην εφαρμογή στο advanced low level settings και θα κάνεις τικ τα pref.vpn.ipv4.bypass pref.vpn.ipv6.bypass Έπειτα ξανά στο advanced θα επιλέξεις το filter dns requests Τέλος θα πας στο settings ad blocker και θα επιλέξεις το Adguard DNS filter Κάνε τα παραπάνω και πες μου αν είναι οκ η μπαταρία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Μόνο το Adguard DNS filter δε βρήκα στη σελίδα που είπες. Θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Μόνο το Adguard DNS filter δε βρήκα στη σελίδα που είπες. Θα το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε αυτή τη σελίδα δεν στο έχει? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Όχι δεν υπάρχει. Έχεις την τελευταία έκδοση 2.9 ? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Όχι δεν υπάρχει. Έχεις την τελευταία έκδοση 2.9 ? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι παλιότερη έκδοση δεν πειράζει μην αλλάξεις κάτι άλλο. Adaway χρησιμοποιώ. Δούλεψε την με τις άλλες ρυθμίσεις και ελπίζω να μην υπάρχει θέμα. Γιατί τέτοια κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Στις οδηγίες λέει ότι θα παρατηρήσουμε αυξημένη κατανάλωση, λόγω του ότι τα δεδομένα φαλτράρονται και θα φαίνεται το adguard αντί του προγράμματος που τα καταναλώνει. Όμως αυτό γίνεται μόνο στις συνδέσεις δικτύου και όχι στο Wi-Fi, και στην ουσία δεν ισχύει γιατί η μπαταρία φεύγει νερό. Έμ πάση περίπτωση θα το δω με τις καινούργιες ρυθμίσεις. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Μόνο το Adguard DNS filter δε βρήκα στη σελίδα που είπες. Αν κρίνω από την παρακάτω φωτό που έβαλε ο king2009, η επιλογή αυτή πρέπει να λέγεται τώρα "Simplified domain names filter". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μπορεί κανείς να μου πει, στο Adguard τι ακριβώς προσφέρει το HTTPS filtering; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. September 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μπορεί κανείς να μου πει, στο Adguard τι ακριβώς προσφέρει το HTTPS filtering; Δες εδώ https://www.google.gr/amp/s/blog.adguard.com/en/everything-about-https-filtering/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Άλλαξα συσκευή και τώρα το Adguard μου εμφανίζει αυτό εδώ. Υπάρχει τρόπος να το εξαφανισω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Άλλαξα συσκευή και τώρα το Adguard μου εμφανίζει αυτό εδώ. Υπάρχει τρόπος να το εξαφανισω ; Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις, βρες το Adguard και ξετσίκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις, βρες το Adguard και ξετσίκαρε το. Τίποτα δυστυχώς. Έχω ψάξει παντού δεν μπορώ να βρω λύση πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Δε μπορείς δυστυχώς. Οφείλεται στο Android. Έτσι λειτουργεί όταν βλέπει VPN. Ήταν και ο λόγος που έβγαλα όλες αυτές τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Δε μπορείς δυστυχώς. Οφείλεται στο Android. Έτσι λειτουργεί όταν βλέπει VPN. Ήταν και ο λόγος που έβγαλα όλες αυτές τις εφαρμογές. Μόνο στην έκδοση 7.1.1 δεν αφαιρείτε σε όλες τις προηγούμενες το αφαιρούσε. Αλλά δεν γίνετε και αλλιώς δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ξεκίνησα από χθες να χρησιμοποιώ αυτό https://forum.block-this.com και μου φαίνεται πολύ καλό., χωρίς ιδιαίτερη επίδραση στη μπαταρία. Η μόνη ανησυχία είναι μήπως γίνομαι πιο "ευάλωτος" σε κακόβουλες επιθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ξεκίνησα από χθες να χρησιμοποιώ αυτό https://forum.block-this.com και μου φαίνεται πολύ καλό., χωρίς ιδιαίτερη επίδραση στη μπαταρία. Η μόνη ανησυχία είναι μήπως γίνομαι πιο "ευάλωτος" σε κακόβουλες επιθέσεις. Πάντως εγώ όταν το είχα έκανα και τραπεζικές συναλλαγές. Τώρα βέβαια είμαι με adguard αλλά δεν αλλάζει και τίποτα αυτό όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι σε θέμα ασφάλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Πάντως εγώ όταν το είχα έκανα και τραπεζικές συναλλαγές. Τώρα βέβαια είμαι με adguard αλλά δεν αλλάζει και τίποτα αυτό όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι σε θέμα ασφάλειας. Υπάρχει δηλαδή πιστεύεις σοβαρό θέμα ασφάλειας; Edited October 17, 2017 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας. Κι εγώ χρησιμοποιούσα για καιρό το Adguard με λογαριασμούς όψεως. Σήμερα έβαλα το block-this μετά από το παραπάνω ποστ σου να το δοκιμάσω. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας. Κι εγώ χρησιμοποιούσα για καιρό το Adguard με λογαριασμούς όψεως. Σήμερα έβαλα το block-this μετά από το παραπάνω ποστ σου να το δοκιμάσω. ☺ Όταν μπορέσεις και σχηματίσεις άποψη, μπορείς να την μοιραστείς; Θαρρώ όμως ότι το adguard λειτουργεί μόνο με Samsung browsers; Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 εννοειται (οτι κανεις λαθος..): https://kb.adguard.com/en/android/faq#browsers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παντού λειτουργεί και το AdGuard. To θετικό του Block-This, είναι plug'n'play. Πατάς το κουμπάκι και παίζει. Ενώ το AdGuard για να παίξει σωστά θέλει calibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παντού λειτουργεί και το AdGuard. To θετικό του Block-This, είναι plug'n'play. Πατάς το κουμπάκι και παίζει. Ενώ το AdGuard για να παίξει σωστά θέλει calibration. Δεν θέλει καμία ρύθμιση δίνεις δικαιώματα πατάς σταρ και είναι έτοιμο. Θα έλεγα ότι μετά από 4-5 που έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο. Εγώ το έχω πληρώσει για να μου κόβει διαφημίσεις και από εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Δεν θέλει καμία ρύθμιση δίνεις δικαιώματα πατάς σταρ και είναι έτοιμο. Θα έλεγα ότι μετά από 4-5 που έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο. Εγώ το έχω πληρώσει για να μου κόβει διαφημίσεις και από εφαρμογές. Ναι κι εγώ αγορασμένο το έχω το Adguard. Αλλά μου δούλεψε σωστά όταν ακολούθησα τις οδηγίες από ένα βίντεο στο YouTube. Και το δωρεάν Block-This απ'ότι βλέπω πάντως κόβει τις διαφημίσεις μέσα στις εφαρμογές. Μόλις το δοκίμασα με το Today Weather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 link για το video παρακαλω γιατι το ψαχνω κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts