andreas1992 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 XDA Link: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/adhell-2-rootless-ad-blocking-t3663559 Αρχικά πάμε στην σελίδα: https://seap.samsung.com/ Πατώντας το enroll κάνουμε συμμετοχή χρησιμοποιώντας το Samsung Account που έχουμε. Εφόσον τελειώσουμε ότι θέλει εκεί,λογικά θα μας πάει σε αυτή την σελίδα.Έπειτα στο My license keys πατάμε το “View my keys or generate new ones» Μετά Generate license keys στην αριστερή πλευρά της σελίδας. Επιλέγουμε ότι έχει η εικόνα.Προτίμηση μου είναι ότι βάζω άκυρο alias και όχι κάτι σαν adblock κ.α :P Αφού κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε το Apk από το Post του xda,ανοίγουμε την εφαρμογή και κάνουμε ένα ένα όλα τα πράματα που έχει η εικόνα Αφού πατήσουσε στο τέλος να ενεργοποιηθεί το adhell κάνουμε μια επανεκκίνηση στην συσκευή μας και είμαστε έτοιμοι. :D Τα βήματα αυτά σε μένα έπαιξαν απροβήμάτιστα Δεχούμενες ενοείται και τυχόν παρατηρήσεις για διορθώσεις.:) Σε ευχαριστώ και το εκτιμώ αλλά οκ δεν βιάζει όποτε μπορείς. Και αν ξέρεις θέλω να το βάλω σε Note8 θα ήθελα και την γνώμη σου αν είναι καλό γενικά. Έχω τώρα πληρωμένο το adguard και θέλω να δω αν είναι καλύτερο. Για note8 κάποιοι αναφέρουν θέματα,αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις.Μπήκα σε σελίδες με "εκπαιδευτικό" περιεχόμενο :lol: και στα κλάσσικα Ελληνικά "ειδησεογραφικά" μπλογκ που είναι μες τα banner και τα ads και τα είχε κόψει όλα :) Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Σε ευχαριστώ θα δοκιμάσω εννοείται. Κόβει και από εφαρμογές έτσι; Κάποιος που έχει δοκιμάσει adhell και adguard να μας πει διαφορές; Υπάρχει κάτι που μπορεί να έχω πρόβλημα σεταροντας και βάζοντας το adhell; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 (edited) XDA Link: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/adhell-2-rootless-ad-blocking-t3663559 Αρχικά πάμε στην σελίδα: https://seap.samsung.com/ Πατώντας το enroll κάνουμε συμμετοχή χρησιμοποιώντας το Samsung Account που έχουμε. Εφόσον τελειώσουμε ότι θέλει εκεί,λογικά θα μας πάει σε αυτή την σελίδα.Έπειτα στο My license keys πατάμε το “View my keys or generate new ones» Μετά Generate license keys στην αριστερή πλευρά της σελίδας. Επιλέγουμε ότι έχει η εικόνα.Προτίμηση μου είναι ότι βάζω άκυρο alias και όχι κάτι σαν adblock κ.α :P Αφού κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε το Apk από το Post του xda,ανοίγουμε την εφαρμογή και κάνουμε ένα ένα όλα τα πράματα που έχει η εικόνα Αφού πατήσουσε στο τέλος να ενεργοποιηθεί το adhell κάνουμε μια επανεκκίνηση στην συσκευή μας και είμαστε έτοιμοι. :D Τα βήματα αυτά σε μένα έπαιξαν απροβήμάτιστα Δεχούμενες ενοείται και τυχόν παρατηρήσεις για διορθώσεις.:) Για note8 κάποιοι αναφέρουν θέματα,αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις.Μπήκα σε σελίδες με "εκπαιδευτικό" περιεχόμενο :lol: και στα κλάσσικα Ελληνικά "ειδησεογραφικά" μπλογκ που είναι μες τα banner και τα ads και τα είχε κόψει όλα :) Τελικά το έκανα από την αρχή όπως ακριβώς γράφεις μου έβγαλε καινούργιο κωδικό, το έβαλα στην εφαρμογη και το δέχτηκε. Σ ευχαριστώ πολύ ελπίζω να δουλέψει. Υ. Γ. Το δοκίμασα αλλά δεν είδα να κόβει τις διαφημίσεις, στην εφαρμογη θέλει κάποιες ρυθμίσεις? Edited October 23, 2017 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Τελικά το έκανα από την αρχή όπως ακριβώς γράφεις μου έβγαλε καινούργιο κωδικό, το έβαλα στην εφαρμογη και το δέχτηκε. Σ ευχαριστώ πολύ ελπίζω να δουλέψει. Υ. Γ. Το δοκίμασα αλλά δεν είδα να κόβει τις διαφημίσεις, στην εφαρμογη θέλει κάποιες ρυθμίσεις? Κάνε για αρχή έναν καθαρισμό δεδομένων του Browser(cache,ιστορικό,κ.α) γιατί μπορεί να είναι cached οι διαφημίσεις.Μετά από αυτό επανεκκίνηση στην συσκευή. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ μόνο Samsung Browser.Δεν ξέρω τι γίνεται με τους άλλους Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Σε ευχαριστώ θα δοκιμάσω εννοείται. Κόβει και από εφαρμογές έτσι; Κάποιος που έχει δοκιμάσει adhell και adguard να μας πει διαφορές; Υπάρχει κάτι που μπορεί να έχω πρόβλημα σεταροντας και βάζοντας το adhell; Παραθέτω αυτούσιο το post μου, #293: "Το Adguard δημιουργεί VPN για να φιλτράρει τις διαφημίσεις. Αντίθετα, το AdHell, χρησιμοποιεί το firewall του Knox, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τη συσκευή και φυσικά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την εγγύηση της συσκευής. AdHell, χωρίς δεύτερη σκέψη, για εμένα. Υ.Γ Το AdHell κόβει τις διαφημίσεις από παντού Sent from my SM-A320FL using Tapatalk" Για να συνοψίσω, με το Adguard θα διαπιστώσεις αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία και ίσως μία μικρή επιβάρυνση της λειτουργίας της συσκευής. Τα παραπάνω δεν υφίστανται με το AdHell. Κι όπως αναφέρεται στο GitHub της εφαρμογής (https://github.com/MilanParikh/Adhell2), το AdHell "Blocks ads system wide"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Κάνε για αρχή έναν καθαρισμό δεδομένων του Browser(cache,ιστορικό,κ.α) γιατί μπορεί να είναι cached οι διαφημίσεις.Μετά από αυτό επανεκκίνηση στην συσκευή. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ μόνο Samsung Browser.Δεν ξέρω τι γίνεται με τους άλλους Έκανα αυτό που πρότεινες και μπήκα σε μια σελίδα, από τους σελιδοδείκτες μου για να κατεβάσω μία εφαρμογή, κόπηκαν κάποιες αναδυόμενες σελίδες όμως άφησε να ανοίξουν κάποιες άλλες που έλεγαν ότι έχω ιό. Αυτές τις έκοβε το DNS, AdGuard. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια σου.Δουλεύω τον Chrome. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adonisz Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Πολύ καλό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) εγκατεστησα το Adhell, στο τελευταιο βημα "activate", μου βγαζει μηνυμα λαθους licence activation failed, try again. galaxy S7. καμια ιδεα? Edited November 7, 2017 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Μάλλον χρειάζεται να το απεγκαταστήσεις και να κατεβάσεις το rebuilded αρχείο (https://adhell.nobelium.xyz/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 το εχω κανει καμια 10αρια φορες... Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Μετά από δύο εβδομάδες που το block this λειτουργούσε εξαιρετικά, σήμερα μου έκοψε την πρόσβαση σε ολόκληρο το ίντερνετ είτε με wifi είτε με δεδομένα. Μέχρι να καταλάβω τι ευθύνεται μου έσπασαν τα νεύρα! Ήμουν ένα βήμα από το φορματ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) Ακριβώς το ίδιο. Έκλεισα και ξανάνοιξα block this και όλα καλά. Δεν κατάλαβα τι έπαθε. Έκδοση 3. Edited November 9, 2017 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 (edited) Ακριβώς το ίδιο. Έκλεισα και ξανάνοιξα block this και όλα καλά. Δεν κατάλαβα τι έπαθε. Έκδοση 3. Και εγώ την ίδια έκδοση είχα. Για καλό και για κακό το ξήλωσα. Αγόρασα το adguard. Μπορεί να βγει το εικονίδιό του πάνω αριστερά; (όχι το κλειδάκι δεξιά) Edited November 10, 2017 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Και εγώ την ίδια έκδοση είχα. Για καλό και για κακό το ξήλωσα. Αγόρασα το adguard. Υπάρχει δυνατότητα να κόβει τις διαφημίσεις από εφαρμογές, π.χ. gazetta; Επίσης μπορεί να βγεί το εικονίδιό του πάνω αριστερά; (όχι το κλειδάκι δεξιά)Το Adguard το εχω κι εγώ αγορασμένο, και συγκεκριμένα στη εφαρμογή του gazzetta που αναφέρθηκες δεν βλέπω καμία διαφήμιση. Το κλειδί δεν μπορείς με κάποιον τρόπο να το αφαιρέσεις. Αυτού του τύπου οι εφαρμογές χρησιμοποιούν vpn για να κόβουν διαφημίσεις και το κλειδί σού υπενθυμίζει ότι αυτή την στιγμή χρησιμοποιείς vpn. Απλά το συνηθίζεις... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Το Adguard το εχω κι εγώ αγορασμένο, και συγκεκριμένα στη εφαρμογή του gazzetta που αναφέρθηκες δεν βλέπω καμία διαφήμιση. Το κλειδί δεν μπορείς με κάποιον τρόπο να το αφαιρέσεις. Αυτού του τύπου οι εφαρμογές χρησιμοποιούν vpn για να κόβουν διαφημίσεις και το κλειδί σού υπενθυμίζει ότι αυτή την στιγμή χρησιμοποιείς vpn. Απλά το συνηθίζεις... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Για το κλειδάκι το γνωρίζω, το εικονίδιό του πάνω αριστερά και η μόνιμη παρουσία των στοιχειών της εφαρμογής στο όταν κατεβάζω το notification bar με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 έχω και εγώ αγορασμενο τοadguard και θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 κατι κανει το AG στο background, το νου σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 εννοειται πως κατι κανει, πως αλλιως θα εκοβε τις διαφημισεις χωρις να ενεργοποειται καθε φορα που υπαρχει μεταφορα δεδομενων? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 εγω ειχα αγορασει lifetime, αλλα το εκανα refund (οκ, εστω credits μου εδωσαν στο site, αντι για full, αλλα τελοσπαντων), γιατι ακομα κι αν εβαζα να τρεχει μονο σε browsers, ακομα και σε αυτη την περιπτωση, στο background εκανε τα δικα του με αποτελεσμα το κινητο να μην καταφερνει να μπει σε "deep sleep" και να μου τρωει την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Για το κλειδάκι το γνωρίζω, το εικονίδιό του πάνω αριστερά και η μόνιμη παρουσία των στοιχειών της εφαρμογής στο όταν κατεβάζω το notification bar με ενοχλεί.Δεν έχω ούτε εικονίδιο επάνω αριστερά. Δοκίμασε να πας στην εφαρμογή -> Settings -> General -> Notification Icon -> Notification without icon. Όταν κατεβάζω τη notification bar η εφαρμογή υπάρχει και σ' εμένα. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να τη βγάλεις (σε άλλες εφαρμογές όταν καταφέρνεις να τις βγάλεις απλά δεν λειτουργούν). Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Δεν έχω ούτε εικονίδιο επάνω αριστερά. Δοκίμασε να πας στην εφαρμογή -> Settings -> General -> Notification Icon -> Notification without icon. Όταν κατεβάζω τη notification bar η εφαρμογή υπάρχει και σ' εμένα. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να τη βγάλεις (σε άλλες εφαρμογές όταν καταφέρνεις να τις βγάλεις απλά δεν λειτουργούν). Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Επιλεγμένο έχω το Notification without icon αλλά δεν εξαφανίζεται. Μικρό το πρόβλημα βέβαια. Από μπαταρία μου φαίνεται ότι έχω μια μείωση μισης ώρας sot. Αλλά λογικό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ρε παίδες, το addhell υπο ποιές προυποθέσεις δουλεύει? Το έστησα κανονικά, αλλα τίποτα να κάνει, δε βλέπω....... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Μεχρι να βρω χρονο να κανω ρουτ το κινητο ειχα βαλει το blokada και μου ειχε κοψει απ οτι θυμαμαι και διαφημισεις και μεσα σε εφαρμογες. Αν θελει καποιος ας το τσεκαρει. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 δοκιμασα σχεδον ολες τις επιλογες. Αυτες που παιζουν καλα τρωνε πολυ μπαταρια. οποτε κατεληξα στη παλια συνταγη: root (με adaway) και αγιος ο Θεος :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 δοκιμασα σχεδον ολες τις επιλογες. Αυτες που παιζουν καλα τρωνε πολυ μπαταρια. οποτε κατεληξα στη παλια συνταγη: root (με adaway) και αγιος ο Θεος :lol:Τρώνε λίγο μπαταρία. Εσύ δλδ που είδες την κατανάλωση για πες μας να καταλάβουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts