crableg Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ρε παιδιά αφήστε τα γκρικλις και γράφτε με ελληνικούς χαρακτήρες,μας βγήκαν τα μάτια να διαβάσουμε Πέστα χρυσόστομε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ 1-9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ?? ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ CIVIC FACELIFT ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ MAIL, ΚΑΤΙ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ????? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.... Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ 1-9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ?? ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ CIVIC FACELIFT ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ MAIL, ΚΑΤΙ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ????? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.... Αν ήταν να παρουσιαστεί από τώρα θα το είχαν παρουσιάσει πριν λίγες εβδομάδες στην έκθεση του Παρισιού. Εκεί παρουσίασαν μόνο το νέο Jazz το οποίο λογικά θα το φέρουν και στην Αθήνα. Εγώ πάντως δεν έχω διαβάσει οτι θα παρουσιάσουν κάτι νέο στο civic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αν ήταν να παρουσιαστεί από τώρα θα το είχαν παρουσιάσει πριν λίγες εβδομάδες στην έκθεση του Παρισιού. Εκεί παρουσίασαν μόνο το νέο Jazz το οποίο λογικά θα το φέρουν και στην Αθήνα. Εγώ πάντως δεν έχω διαβάσει οτι θα παρουσιάσουν κάτι νέο στο civic. Ρε παιδια , το νεο Civic (facelift) εχει ηδη παρουσιαστει στην εκθεση του Παρισιου παρεα με τον νεο TypeS kai TypeR.. More info : http://www.civinfo.com Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolos13 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ρε παιδια , το νεο Civic (facelift) εχει ηδη παρουσιαστει στην εκθεση του Παρισιου παρεα με τον νεο TypeS kai TypeR.. More info : http://www.civinfo.com Μικρές και όχι ουσιαστικές οι νέες αλλαγές στο νέο civic.Όσο για την αεροτομή του type r για να μπει στο type s ακουστέ κόστος 600ε η αεροτομή 150ε βάψιμο - τοποθέτηση αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βάλω το πείσω γυάλινο κομμάτι από το παρμπρίζ του type r (+700ε) γιατί έχει μια τρυπά όπου κουμπώνει η αεροτομή , διαφορετικά την βάζω όπως είναι το αμάξι τώρα αλλά δεν θα είναι κουμπωμένη απλά μόνο κολλημένη με ότι συνέπειες μπορεί να υπάρχουν για να ξεκολλήσει από τον αέρα και θα έχει 2 πόντους κενό μετάξι αεροτομής και του γυάλινου κομματιού που βρίσκετε το κεντρικό στοπ ……….πως σας φαίνεται?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgot Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟ?ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΡΩ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Όλα είναι θέμα συνήθειας , εγω δεν εχω προβλημα γιατι και στο προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα δεν έβλεπα καθολου το καπο. Πάιζεις λίγο με το ένστικτο και έχοντας αντίληψη του χώρου ,δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο κόλπο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Μικρές και όχι ουσιαστικές οι νέες αλλαγές στο νέο civic.Όσο για την αεροτομή του type r για να μπει στο type s ακουστέ κόστος 600ε η αεροτομή 150ε βάψιμο - τοποθέτηση αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βάλω το πείσω γυάλινο κομμάτι από το παρμπρίζ του type r (+700ε) γιατί έχει μια τρυπά όπου κουμπώνει η αεροτομή , διαφορετικά την βάζω όπως είναι το αμάξι τώρα αλλά δεν θα είναι κουμπωμένη απλά μόνο κολλημένη με ότι συνέπειες μπορεί να υπάρχουν για να ξεκολλήσει από τον αέρα και θα έχει 2 πόντους κενό μετάξι αεροτομής και του γυάλινου κομματιού που βρίσκετε το κεντρικό στοπ ……….πως σας φαίνεται?????? Καμια σχεση φιλε μου! Επειδη εγω την εβαλα την αεροτομη εχω να σου πω οτι, η αεροτομη κοστιζει (αναλογα τον αντιπροσωπο) απο 530-650 ευρω, οποτε εαν ψαχτεις λιγο θα την βρεις πιο φθηνα απ'οτι λες (να ζητησεις και εκπτωση 10-20%).Εγω την πηρα με την εκπτωση 475Ε (βαμμενη ετοιμη για περασμα). Απο εκει και περα εγω την εβαλα μονος μου (πολυ ευκολα, υπαρχει οδηγος DIY στο civinfo.com) οποτε κοστος μηδενικο.. Οσο για το πισω πλεξι του TypeR που λες απλα δεν χρειαζεται, γιατι με 6 τρυπες στο υπαρχον δικο μας γινεται να μπει η αεροτομη κουτι! Εαν δεν θελεις να τρυπησεις, μπορεις ανετα να την βαλεις μονο με κολλα χωρις κανενα προβλημα! Στο civinfo.com ξερω αρκετα ακομα παιδια που την εχουν βαλει με τον δικο μου τροπο (με τρυπημα στο πλεξι γκλας).. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolos13 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Καμια σχεση φιλε μου! Επειδη εγω την εβαλα την αεροτομη εχω να σου πω οτι, η αεροτομη κοστιζει (αναλογα τον αντιπροσωπο) απο 530-650 ευρω, οποτε εαν ψαχτεις λιγο θα την βρεις πιο φθηνα απ'οτι λες (να ζητησεις και εκπτωση 10-20%).Εγω την πηρα με την εκπτωση 475Ε (βαμμενη ετοιμη για περασμα). Απο εκει και περα εγω την εβαλα μονος μου (πολυ ευκολα, υπαρχει οδηγος DIY στο civinfo.com) οποτε κοστος μηδενικο.. Οσο για το πισω πλεξι του TypeR που λες απλα δεν χρειαζεται, γιατι με 6 τρυπες στο υπαρχον δικο μας γινεται να μπει η αεροτομη κουτι! Εαν δεν θελεις να τρυπησεις, μπορεις ανετα να την βαλεις μονο με κολλα χωρις κανενα προβλημα! Στο civinfo.com ξερω αρκετα ακομα παιδια που την εχουν βαλει με τον δικο μου τροπο (με τρυπημα στο πλεξι γκλας)..[/quote Φίλε το ψάχνω αρκετό καιρό αλλά δυστυχώς είμαι από Κρήτη και μέσο τηλεφώνου κανείς λίγα πράγματα .Από εκεί και πέρα να σου πω ότι εδώ στην αντιπροσώπευα μου είπαν ότι μπορούν να μου κάνουν τις τρύπες αλλά με δικιά μου εύθηνη αν σπάσει το πλέξι ,όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν μου δίνουν την σιγουριά ότι δεν θα δώσω ένα κάρο φραγκα .Όπως και να έχει το πράγμα θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω μόνος μου σε δικό μου μάστορα .ευχαριστώ και πάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 http://www.myphone.gr/forum/policy.php Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων για τη δημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου. Τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά και καθιστούν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις. Παράλληλα, η χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων στη netiquette του Διαδικτύου, ισοδυναμεί με την αύξηση τόνου και πιθανότητα θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στους επισκέπτες/χρήστες του myphone.gr και τους διαχειριστές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegke Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Γνωρίζει κανείς πόσο έχουν τα μπροστινά φώτα?όλο το σετ εκτός από τους προβολείς.Οχι δεν τράκαρα ,αλλά ακουσα ότι ζήτησαν απο κάποιον 2500 ευρώ και τρελάθηκα.Αν είναι έτσι πριν το στουκάρουμε να τραβάμε χειρόφρενο να κάνει τετακε.............ίσως είναι πιο φτηνά τα πίσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 τα μπροστινα φωτα μαζι με το γυαλινο μεσαιο διακοσμητικο κοστιζουν περιπου 420 ευρω τελικη τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Γνωρίζει κανείς πόσο έχουν τα μπροστινά φώτα?όλο το σετ εκτός από τους προβολείς.Οχι δεν τράκαρα ,αλλά ακουσα ότι ζήτησαν απο κάποιον 2500 ευρώ και τρελάθηκα.Αν είναι έτσι πριν το στουκάρουμε να τραβάμε χειρόφρενο να κάνει τετακε.............ίσως είναι πιο φτηνά τα πίσω!!!! οτι νανε λεει ο καθενας ασχετος:wacko:ειναι δυνατον να κοστιζουν τοσο :lol:μην πιστευεις τετια παραμυθεια Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καμια σχεση φιλε μου! Επειδη εγω την εβαλα την αεροτομη εχω να σου πω οτι, η αεροτομη κοστιζει (αναλογα τον αντιπροσωπο) απο 530-650 ευρω, οποτε εαν ψαχτεις λιγο θα την βρεις πιο φθηνα απ'οτι λες (να ζητησεις και εκπτωση 10-20%).Εγω την πηρα με την εκπτωση 475Ε (βαμμενη ετοιμη για περασμα). Απο εκει και περα εγω την εβαλα μονος μου (πολυ ευκολα, υπαρχει οδηγος DIY στο civinfo.com) οποτε κοστος μηδενικο.. Οσο για το πισω πλεξι του TypeR που λες απλα δεν χρειαζεται, γιατι με 6 τρυπες στο υπαρχον δικο μας γινεται να μπει η αεροτομη κουτι! Εαν δεν θελεις να τρυπησεις, μπορεις ανετα να την βαλεις μονο με κολλα χωρις κανενα προβλημα! Στο civinfo.com ξερω αρκετα ακομα παιδια που την εχουν βαλει με τον δικο μου τροπο (με τρυπημα στο πλεξι γκλας)..[/quote Φίλε το ψάχνω αρκετό καιρό αλλά δυστυχώς είμαι από Κρήτη και μέσο τηλεφώνου κανείς λίγα πράγματα .Από εκεί και πέρα να σου πω ότι εδώ στην αντιπροσώπευα μου είπαν ότι μπορούν να μου κάνουν τις τρύπες αλλά με δικιά μου εύθηνη αν σπάσει το πλέξι ,όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν μου δίνουν την σιγουριά ότι δεν θα δώσω ένα κάρο φραγκα .Όπως και να έχει το πράγμα θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω μόνος μου σε δικό μου μάστορα .ευχαριστώ και πάλη. Φιλε μανολη απο την Κρητη.Και εγω απο Ηρακλειο ειμαι.Εσύ??Σε ποια αντιπροσωπεια πηγεσ και τι μας συμβουλευεις εμας τους Κρητικους?? Οσο ια την αεροτομη, εναφιλαρακι την κολλησε οπως ειπαν και οι αλλοι φιλοι.Αποψη μου, μην τρυπησεις το αμαξι..Αν και απο την αλλα με την κολλα δεν εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. 8ελω να σε ρωτησω καποια πραγματα..Αν μπορεις στειλε μου στο limas@mail.gr να μιλησουμε ηλεκτρονικα.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Για οσους ενδιαφερονται, ρωτησα σημερα και μου ειπαν οτι μπορουν να αντικατασταθουν με νεα βαμμενα στο χρωμα του αμαξωματος με κοστος περιπου 400-450 ευρω.. (Τιμη απο αντιπροσωπο Ηρακλειου Κρητης) Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegke Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 τα μπροστινα φωτα μαζι με το γυαλινο μεσαιο διακοσμητικο κοστιζουν περιπου 420 ευρω τελικη τιμη... Είπα και'γω!!! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolos13 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Φιλε μανολη απο την Κρητη.Και εγω απο Ηρακλειο ειμαι.Εσύ??Σε ποια αντιπροσωπεια πηγεσ και τι μας συμβουλευεις εμας τους Κρητικους?? Οσο ια την αεροτομη, εναφιλαρακι την κολλησε οπως ειπαν και οι αλλοι φιλοι.Αποψη μου, μην τρυπησεις το αμαξι..Αν και απο την αλλα με την κολλα δεν εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. 8ελω να σε ρωτησω καποια πραγματα..Αν μπορεις στειλε μου στο limas@mail.gr να μιλησουμε ηλεκτρονικα.. Φιλε απο Ηρακλειο ειμαι,καταλαβενεις καλυτερα οτι για εμας τα πραγματα ειναι μπλεγμενα και οι επιλογες περιορισμενες.Εφραιμογλου για την αντιπροσωπεια και δεν εχω να πω ουτε θετικα ουτε αρνητικα.Προσπαθω να ανεβενω και να ψαχνω αυτο που θελω απο Αθηνα και λογο τιμων και ποκιλιας αλλα θελει ψαξιμο. Στο προηγουμενο αμαξι που ειχα ενα 206 δεν ειχα προβλημα .Ρωτα οτι θελεις εδω νομιζω οτι ολα τα μελοι βοηθουν,αν προκειτε για κατι που δεν θελεις να συζητηθη puplic τα λεμε απο το mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Enta3ei file mou, 8a ta 3anapoume... Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια προσφορα στην τελικη τιμη του αυτοκινητου?? Κατι πηρε το αυτι μου για εκπτωση.. Και ποτε αναμενεται το νεο Civic facelift?? Κατι διαβασα σε μεγαλο εβδομαδιαιο περιδικο για τα τελη του 2008. Ευχαριστω.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyro Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 μέχρι πριν από 1 μήνα που πήρα εγώ το δικό μου δεν υπάρχει αλλά πάντα παίρνουμε μια έκτπωση στην τελική τιμή είτε με τη μορφή δώρων ή οικονομική..Κρατάω επιφυλάξεις λόγω οικονομικής κρίσης και νέο σιβικ που θα κυκλοφορήσει...αλλά πολύς ντόρος για το νεό σιβίκ και μόνο το ακούμε.. άλλοι λένε το 2008, άλλη λένε το 2009...και μιλάμε για το τρίθυρο αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 τα εχεις λιγο μπερδεψει....το face lift αναμενεται συντομα με οχι τπτ το ιδιαιτερο απλα στο 5 θυρο αλλαζει η μασκα δεξια και αριστερα απο το Η εκει που τωρα υπαρχει κατι σαν κατοπτρο για φως (πως αλλιως να το περιγραψω),θα ειναι ανοιχτο,στο type s θα εχει την μασκα του type R,ενω πισω μεγαλωνουν λιγο τα φωτα της οπισθεν,ενω σε εκδοσεις θα υπαρχει aux in για ipod....Τωρα οσο αναφορα νεο μοντελο,υπομονη,για τριθυρο ακουγεται αν και εμενα για crx μου φερνουν οι φωτο που εχω δει...Αλλωστε δεν ειναι δυνατον μοντελο του 2006 ,στο 2009 να ερθει νεο μοντελο....υπαρχουν και τα κοστη παραγωγης και βελτιωσης...για 2010 λεγεται οποτε ελλαδα καλο 2011..Οσο για την εκπτωση δεν εχω ακουσει κατι,εχω ομως ακουσει οτι ειναι στα σκαρια το κιτ για 160 η 180 αλογα με κοστος γυρω στα 2500 ευρο αλλα δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενο οποτε εν αναμονη.Παντως το executive απο 24450 που το ειχα παρει εχει φτασει στο site του σαρακακη 25150 οποτε ειναι πιθανο να σου πει παρε και μια εκτωση να σου ερθει στα 24500 πχ Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGY24 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 καλησπερα σε όλους.Σήμερα γράφτηκα στο site.Παρακολουθώ καιρό τώρα τις συζητήσεις σας γιατι μου αρέσει παρα πολύ το civic k ελπίζω πριν αποσυρθεί απο την αγορά να έχω βρει τα χρήματα για να το πάρω.Θα ήθελα να ρωτήσω, σχετικα με το civic που θα βγει απο οτι διαβασα το νοέμβρη του 2008 αυτο με τα 100 ps γνωρίζει κάποιος αν θα καταργηθεί η προηγούμενη έκδοση?Μιλάω για το 1400 με τα 83 ps? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 καλησπερα σε όλους.Σήμερα γράφτηκα στο site.Παρακολουθώ καιρό τώρα τις συζητήσεις σας γιατι μου αρέσει παρα πολύ το civic k ελπίζω πριν αποσυρθεί απο την αγορά να έχω βρει τα χρήματα για να το πάρω.Θα ήθελα να ρωτήσω, σχετικα με το civic που θα βγει απο οτι διαβασα το νοέμβρη του 2008 αυτο με τα 100 ps γνωρίζει κάποιος αν θα καταργηθεί η προηγούμενη έκδοση?Μιλάω για το 1400 με τα 83 ps? Ευχαριστώ μεχρι να τελιωσουν τα αμαξια που εχουν θα μπορεις να το βρεις.το θεμα ειναι οτι αυτο με τα 100 αλογα θα εχει στην εκδοση sport τον ιδιο εξοπλησμο αλλα θα εχει και cruise control με 18800 ευρω ,ενω το 83αρι εχει 19100 ευρω.φυσικα τωρα που περιμενουν το καινουριο ,αυτο με τα 83ps θα το βγαλουν καλη προσφορα.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGY24 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 το θέμα ρίναι οτι το καινούριο με τα 100 άλογα δεν μου πολυαρέσει ούτε στη μάσκα μπροστά αλλά ούτε κ μέσα στο ταμπλό.το προτιμούσα εξωτερικά όλο τζάμι κ μεσα που ήταν όλο μαύρο το ταμπλό πάντως γιατιμή δεν γνώριζα .τ'ωρα που μου το είπες συνφέρει το καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 πάντως γιατιμή δεν γνώριζα .τ'ωρα που μου το είπες συνφέρει το καινούριο. αν σου αρεση αυτο με τα 83 τωρα και μεχρι τελους του χρονου θα το βρεις σε καλητερη τιμη παντος:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts