bouhou2 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 για το τζαμακι εγω το ελεγα αλλα στο και ταπερ το ιδιο ειναι....το ζητημα ειναι με τα πλαστικα που πλαισιωνουν το τζαμι του στροφομετρου που ενω στο ταπερ ειναι ματ γκρι και δεν χαραζονται στο απλο ειναι σκουρο γυαλιστερο και φαινεται και το παραμικρο σημαδακι στο φως τωρα που θα παω για σερβις θα ξαναρωτησω αμα μπορω να βαλω το κομματι αυτο του ταπερ στο απλο 5θυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Στο civinfo είχα διαβάσει κάποια στιγμή και είχα δεί και φωτογραφίες πως μπορεί να γίνει αυτή η αλλάγη αλλά δεν νομίζω εδώ να αναλαμβάνει κάποιος να στην κάνει. Άσχετο κανένα honda club για chat υπάρχει ή γενικά forum που να γράφονται και να διαβάζονται ελεύθερα οι γνώμες μας????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_p Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Παιδία δεν έχει κανένα πρόβλημα με το αμορτισέρ, το μόνο πρόβλημα είναι με ένα θόρυβο που έκανε στο πίσω τροχό, που πιθανών να είναι από το χειρόφρενο και όχι από τα αμορτισέρ που είπαν. Παράθεση :what: Μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Αυτό νομίζω δεν είναι πρόβλημα απλά επειδή το αυτοκίνητο έχει και πίσω δισκόφρενα πιθανώς όταν το ξεκινάς για πρώτη φορά να κάνει τον θόρυβο που δείχνει οτι "ξεκολάει¨το χειρόφρενο. Όλα τα αυτοκίνητα που έχουν πίσω δισκόφρενα κάνουν ένα θόρυβο στην αρχή που κατεβάζεις το χειρόφρενο και πας να ξεκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_rep Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ HONDA 1.8 Sport Black ΜΕ ΕΚΡΟΥ ΤΑΠΕΤΖΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;) Υ.Γ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Όσοι έχετε την έκδοση του civic που έχει και εργοστασιακό συναγερμό έχετε βάλει και extra συναγερμό; Αν έχετε βάλει extra συναγερμό προτείνετε κανένα καλό μοντέλό:worry:!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 λοιπον ειχα νεα για το θεμα του πλαισιου του στροφομετρου....ταιριαζει οπως ηταν αναμενομενο στο απλο 5θυρο απο το type-r και κοστιζει 80ευρω....το συνολικο κοστος θα ανεβει λιγο μιας και ο λαρισαιος εμπορος προμηθευεται κατευθειαν απο αγγλια διαφορα κομματια μεσω αεροπλανου...επισης ειναι και τα εργατικα....αλλα δεν με ενδιαφερει το κοστος οποτε εδωσα πρασινο φως για παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Όταν έχεις το τελικό κόστος να μας ενημερώσεις αν και το βλέπω 150 ευρώ. Και γιατί δεν παραγγέλνει το ανταλλάκτικό απ'ευθείας απο την εδώ αντιπροσωπεία για να γλιτώσει και τα μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 με το ισχυον καθεστως μαλλον σαν ανεκδοτο ακουγεται η ερωτηση σου...χεχε:) να υπηρχε κιολας παει στα κομματια..........εδω ρε συ δεν εχουν ουτε ανταλλακτικα υαλοκαθαριστηρα φαντασου στα πιο εξεζητημενα να δεις τι γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Μα είναι πλέον ανέκδοτο η εδώ ελληνική αντιπροσωπεία να μην μπορεί να υποστηρίξει ένα απο τα famous αυτοκίνητα που πουλάει αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 το πρόβλημα με τα bump stops είναι υπαρκτό και αφορά και τα 2007 σιβικ τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Δεν θεωρώ διόλου απίθανο να το έχουν βελτιώσει ή λύσει στα αυτοκίνητα του τελευταίου εξαμήνου. Σε μένα αλλάξανε αμορτισερ επειδή το διαπίστωσα. Η εντολή της χόντα δεν είναι ανάκληση αλλά αντικατάσταση για όποιον πελάτη επιμείνει. Για να καταλάβετε περάστε ένα σαμαράκι με την αριστερή μεριά μόνο και έπειτα με την δεξιά για να κάνετε σύγκριση. Αν δεν υπάρχει διαφορά τότε απλά τα δικά σας bump stops είναι στην θέση τους. Έχω ήδη εντοπίσει το πρόβλημα σε 2 γνωστούς που επίσης τα άλλαξαν ή θα τ' αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ενδιαφέρον αυτή η παρατήρηση και απορώ γιατί μετά απο ένα χρόνο η Honda δεν έχει δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Εσένα σου αλλάξανε και τα δυο μπροστινά αμορτισέρ ή σου αλλάξανε μόνο αυτό που είχε πρόβλημα; Αν μπορείς στείλε μας περισσότερες πληροφορίες για το πως διαπίστωσες το πρόβλημα ή αν έκανε κάποιο συγκεκριμένο θόρυβο το αμάξι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacher0 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Το αμάξι είναι άπαιχτο, επιτέλους κατάλαβα γιατί ακούγεστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι. Τα καλά τα ξέρετε. Προβληματισμοί: Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ο επιλογέας να είναι πιο σαφής και σίγουρα με μικρότερη διαδρομή. Η αίσθηση του επίσης δεν είναι αντάξια του αυτοκινήτου. Νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη ηχομόνωση, τολμάω να πω ότι δεν είδα μεγάλη διαφορά από το SAXO! Η ανάρτηση είναι άνετη τελικά, ίσως μάλλον να περίμενα και μικρότερες διαδρομές (εμπειρία από χαμηλωμένο ΒMW με bilstein). Οι γρήγοροι φίλοι δεν έχουν παραπονεθεί οπότε δεν μου πέφτει πλέον λόγος ως οικογενειάρχης. Είναι νωρίς να μιλήσω για κατανάλωση αλλά αν εμπιστευτώ το δείκτη με τον μέσο όρο, τα πράγματα κινούνται μάλλον ψηλότερα από ότι περίμενα. Σε μικτή διαδρομή πόλη - εθνική 100χλμ είμαι στα 8.4. Το eco εκεί που είναι με εκνευρίζει περισσότερο απότι ενημερώνει. Η άλλη η ένδειξη από αριστερά τί ρόλο παίζει εκτός από το να πιάνει χώρο? 0-100 σε 8.9? μάλλον απολαμβάνω πολύ το αυτοκίνητο και νομίζω ότι ο χρόνος κυλάει πολύ αργότερα. Πράγματι, το καντράν με κόντρα ήλιο δεν αποδίδει ενώ φαίνεται πάνω του και η παραμικρή γρατζουνιά. Περίμενα (ξέχασα μετά από τόση αναμονή) πιο καλή ποιότητα πλαστικών. Το κασσετόφωνο δεν είναι ότι καλύτερο, νομίζω θα έπρεπε γιατί δεν αλλάζει χωρίς να επηρεάσει έντονα την αισθητική του ταμπλώ. Ο συναγερμός χωρίς αισθητήρες είναι μάλλον ανεπαρκής. Δυστυχώς, τελείως προβληματική είναι η ορατότητα προς τα πίσω. Είναι περίεργο πώς υπάρχει πέμπτη πόρτα χωρίς υαλοκαθαριστήρα. Τώρα, απορία, ενώ λέει το βιβλίο ανά 20000 αλλαγή λαδιών, κοτσάρει ένα ενδιάμεσο σέρβις ανά 10000 ή 6 μήνες, όπου μου είπε ο πωλητής ότι πρέπει να αλλάξω λάδια. Μου είχε μείνει ότι το AVENSIS αλλάζει κάθε 30000 οπότε αισθάνθηκα ότι είναι πατέντα των εξουσιοδοτημένων για να κόβουν επισκέψεις. Γενικότερα, περίμενα να καλύπτει το κόστος (πλέον ιδιαίτερα υψηλό) τις λεπτομέρειες που δείχνουν ξένες στο αυτοκίνητο. Το πίσω μέρος μου φαίνεται αποκομένο από την συνολική σχεδίαση αλλά....απο μούρη σκίζει!!!!! Άντε..επιτέλους..ήρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Αρχικά καλοτάξιδο, και πάντα μακριά απο τις κακοτοπιές! Καλά έκανες και μας είπες τις πρώτες εντυπώσεις σου αν και με απογοήτευσες λιγουλάκι μιας και τα ίδια ακούω και από τα κολλημένα "Γερμανάκια" (όπως ήμουν και έγω μέχρι που είδα τι σημαίνει Japan και αποφάσισα να κάνω στροφή στα σίγουρα). Είδα οτι ο συναγερμός δεν σε ενθουσίασε. Μήπως έβαλες κάποιον extra και έχεις να μας πεις και για αυτόν εντυπώσεις? Ελπίζω μέχρι μέσα Νοεμβρίου να το πάρω και εγώ για να μου φύγουν και εμένα όλες οι απορίες μου!:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 δασκαλε καλοριζικο...! 1.η ηχομονωση ειναι πολυ καλη θα το διαπιστωσεις με τον καιρο 2.η καταναλωση ειναι απο τα μεγαλα ατου....αυτο θα το καταλαβεις στην τσεπη σου πολυ καλα αμεσα 3.το σημα της καταναλωσης ειναι βολικο...το σημα των στροφων ειναι περιττο...το βαλανε καθαρα για λογους συμμετριας πιστευω 4.το καντραν ειναι οντως απογοητευτικο οταν πεφτει απευθειας το φως επανω 5.τα πλαστικα ειναι καλα εκτος το μαυρο πλαστικο του ταμπλο επειδη δεν ειναι λειο...καθαριζει μονο με συνθετικο πετσι....επειδη δεν τριβεται και δεν αφηνει κομματακια οπως το αυθεντικο δερμα... 6.κασετοφωνο δεν υπαρχει:lol:...το ραδιο-cd ειναι καταπληκτικο σε αποδοση-λειτουργιες..εχει και mp3 ιδιοτητα...απο σχεδιαστικης αποψης περιμενα κατι καλυτερο 7.η ορατοτητα προς τα πισω ειναι αριστη οσο και αν δεν το πιστευεις και θα το καταλαβεις πολυ συντομα...επισης θα καταλαβεις τωρα που θα αρχισουν οι βροχες οτι ο πισω υαλοκαθαριστηρας ειναι πραγματικα αχρηστος....τρεξε με οσα χλμ θες δεν θα θαμπωσει απο την λασπη ποτε!αυτο που λεω μπορουν να το επιβεβαιωσουν και τα αλλα παιδια απο εδω μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 To Ράδιο-CD αρχικά είχα διαβάσει οτι είχε προβλήματα λήψης και οτι οφειλόταν στην ενσωματωμένη κεραία αλλά στην συνέχεια το πρόβλημα είχε διορθωθεί με update που είχε γίνει στο ράδιο-CD. Όσο για την ορατότητα πίσω και για την έλλειψη του πίσω υαλοκαθαριστήρα στο αγγλικό site της Honda το διαφημίζουν οτι έιναι ένα απο τα υπέρ του αυτοκινήτου αρκεί να καταλάβεις για ποιο λόγο έχει κατασκευαστεί έτσι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πως πρέπει να χρησιμοποιείς αυτο το κομμάτι του πίσω τζαμιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 To Ράδιο-CD αρχικά είχα διαβάσει οτι είχε προβλήματα λήψης και οτι οφειλόταν στην ενσωματωμένη κεραία αλλά στην συνέχεια το πρόβλημα είχε διορθωθεί με update που είχε γίνει στο ράδιο-CD. Όσο για την ορατότητα πίσω και για την έλλειψη του πίσω υαλοκαθαριστήρα στο αγγλικό site της Honda το διαφημίζουν οτι έιναι ένα απο τα υπέρ του αυτοκινήτου αρκεί να καταλάβεις για ποιο λόγο έχει κατασκευαστεί έτσι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πως πρέπει να χρησιμοποιείς αυτο το κομμάτι του πίσω τζαμιού. προβλημα οντως υπηρχε αλλα μονο με τις εργοστασιακες ρυθμισεις του radio οταν εμπενες στο μενου και απενεργοπιουσες οσα ηταν σχετικα με το rds επιανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ .update δεν βγηκε ποτε γιατι δεν χρειαζοταν οπως σου ειπα:)τωρα για τον γυαλοκαθαριστηρα το εχω 11 μηνες και δεν τον χρειαστηκα ποτε:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Διαφωνώ με την άποψη ότι δεν βγήκε update. Βγήκε αλλά δεν το είδαμε ποτέ στην Ελλάδα. Τα παράπονα ακούγονταν από τους επαρχιώτες κατόχους και όχι εκείνων των αστικών κέντρων. Βέβαια όπως σωστά γράφτηκε η απενεργοποίηση των λειτουργιών του rds βελτιώνει εντυπωσιακά την λήψη. Εμένα προσωπικά μόνο κοντά στο ...Ελληνικό δεν πιάνει:) Αναφορικά με τις απόψεις του "δάσκαλου" ας γράψω και εγώ την δική μου άποψη. Το αυτοκίνητο έχει καλή ηχομόνωση απλά η τραχύτητα του κινητήρα κατά την εναλλαγή από το economy στο normal πρόγραμμα του ivtec μας ενοχλεί γιατί γίνεται σε ένα ωφέλιμο φάσμα στροφών 3500-4500. Αναφορικά με το μαύρο υλικό που περιβάλλει τον πίνακα οργάνων συμφωνώ με τον bouhou2 αλλά διαφωνώ με όλους σας για το απογοητευτικό του καντράν στο φως. Είναι λογικό αφού χρησιμοποιεί backlight και ψευτο3d αισθητική στο φως, να χειροτερεύει η εμφάνιση αλλά όχι και η εργονομία και η ευανάγνωστη λειτουργία του. Μια χαρά σε αυτό τον τομέα λοιπόν. Για την κατανάλωση αυτή είναι καλή αλλά πιάνει διψήφιο σε μποτιλιαρίσματα όχι όμως πάνω από 12 στην χειρότερη κίνηση. Τώρα για την ποιότητα του rcd πιστεύω ότι είναι από τα αρτιότερα εργοστασιακά ηχοσυστήματα της αγοράς. Μόνο το -έξτρα- bose στην 147 μου έχει κάνει καλύτερη εντύπωση σε ηχοσύστημα πρώτης τοποθέτησης. Για το θέμα της ορατότητας πίσω πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας οπότε ξεπερνιέται . Βοηθούν πολύ και οι αισθητήρες παρκαρίσματος που για μένα είναι απαραίτητοι και τους χαίρομαι. Το πρόβλημα στο σιβικ είναι μάλλον η περιφερειακή ορατότητα λόγω των μεγάλων μπροστά κολωνών. Προσοχή λιγάκι όταν χρειάζεται να βγείτε σε δρόμο με περιορισμένη ορατότητα και ...όλα καλά. Συγνώμη όμως αλλά δεν καταλαβαίνω τι το θέλεις τον υαλοκαθαριστήρα πίσω. (Μια και είπα υαλοκαθαριστήρες...ψιλοτρίζουν τώρα τελευταία με τις περιοδικές βροχές με χώμα. Καλό είναι να καθαρίζουμε τα μακτρα αλλά και τα πλαίσια των παραθύρων για τον ίδιο λόγο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Μήπως για την περίπτωση του ήλιου ήταν καλή ιδέα η τοποθέτηση φιμέ παραθύρων; Αν και νομίζω μετά την τελευταία απάντηση μάλλον υπερβολικό το βρίσκω το φιμέ τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacher0 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Για τον εσωτερικό θόρυβο υποπτεύομαι τα λάστιχα. Εντυπωσιακή η μείωση του στο καλό οδόστρωμα. Ο ήχος της μηχανής είναι περισσότερο σκληρός από μελωδικός (μετά τις 3500) και δυστυχώς απέχει αρκετά από ΒΜW και ΑRomeo. Δεν έπιασα την εξήγηση του φίλου για το πρόγραμμα vtec από eco σε normal, sorry. Το πίσω τζάμι είναι δανεισμένη ιδέα από την Mercedes 200 coupe (υποτίθεται ότι ο αέρας εμποδίζει το τζάμι από το να λερωθεί). Εμπιστεύομαι τους Japs ότι το αντέγραψαν καλά και βέβαια όσους το επιβεβαιώνουν. Το Ραδιο CD ρε παιδιά έχει μέτρια απόδοση (ίσως φταίνε τα ηχεία) και θα επιμείνω γιατί στο συγκεκριμένο θέμα είμαι καλομαθημένος. Ναι, θα βάλω συναγερμό γιατί νομίζω ότι είναι τουλάχιστον 2 γενιές πίσω ένας συναγερμός χωρίς κυλιόμενο και αισθητήρες. Gemini ή Κόμπρα (δυνατά και οικονομικά ονόματα με υποστήριξη στη θεσ/νίκη). Μπορεί να ακούγομαι να γκρινιάζω, αλλά η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνω κάθε χιλιόμετρο. Η συνολική του εικόνα ξεφεύγει από τις λεπτομέρειες και παραμένει μακρύα (κατά τη γνώμη μου) από τον ανταγωνισμό. Δεν κυκλοφορεί τέτοιο αμάξι σήμερα (άντε να βάλω και την ΑR brera μέσα!). Ένα καθαρόαιμο στο δρόμο! Όσο για την οικονομία..βλέπω να σταθεροποιείται το 8,5. Άντε να κατέβω καμιά βόλτα στην ξελογιάστρα την Αθήνα να δω αν θα φτάσει το ένα ρεζερβουάρ. Τα φώτα είναι σούπερ ρε παιδιά, τί μανία είναι αυτή με τα XENΟΝ? Σκέφτομαι επίσης ότι θα δικαιολογούσα το κόστος μιας ηλιοροφής τελικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Σήμερα είσαι λιγότερο γκρινιάρης απο χτες που μας ανησυχησες με τα τόσα πολλά αρνητικά που έγραψες για το νέο σου αυτοκίνητο! Όσο για τα xenon σε αυτό το αυτοκίνητο μάλλον περισσότερο για την μόδα τα βάζεις και επειδή σίγουρα το κάνει πιο μουράτο. Πάντως οτι τα xenon είναι καλύτερα σαν φώτα δεν το συζητάμε. Για την ηλιοροφή πάντως εγώ έχω ακόμα τις αντιρρήσεις μου γιατί στην αρχή που είναι το αυτοκίνητο καινούργιο δεν έχει πρόβλημα στην συνέχεια όμως μπορεί να αρχίζει να σου βάζει και λίγα νεράκια το χειμώνα άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ζούμε στην Ελλάδα με πολύ ζεστές μέρες όπου τα λάστιχα και γενικότερα τα πλαστικά μέρη έχουν κάποιες ανοχές. Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να πέσει καμμία πέτρα στην ηλιοροφή και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 teacher0 χαιρετω επισης απο σαλονικα!!!!!συναδελφος κι εγω κ σκεφτομαι την αγορα ενος σιβικ στις αρχες του 08. τι εκδοση πηρες;5θυρο ή το type s;;; εγω ειμαι αναμεσα σε 5d executive και σε type s plus (μαυρο φυσικα!!) στην τελικη επιλογη θα παιξει ρολο κ η σχετικη αναμονη παραδοσης. και μαλλον πιστευω θα καταληξω στο 3θυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Σήμερα είσαι λιγότερο γκρινιάρης απο χτες που μας ανησυχησες με τα τόσα πολλά αρνητικά που έγραψες για το νέο σου αυτοκίνητο! Όσο για τα xenon σε αυτό το αυτοκίνητο μάλλον περισσότερο για την μόδα τα βάζεις και επειδή σίγουρα το κάνει πιο μουράτο. Πάντως οτι τα xenon είναι καλύτερα σαν φώτα δεν το συζητάμε. Για την ηλιοροφή πάντως εγώ έχω ακόμα τις αντιρρήσεις μου γιατί στην αρχή που είναι το αυτοκίνητο καινούργιο δεν έχει πρόβλημα στην συνέχεια όμως μπορεί να αρχίζει να σου βάζει και λίγα νεράκια το χειμώνα άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ζούμε στην Ελλάδα με πολύ ζεστές μέρες όπου τα λάστιχα και γενικότερα τα πλαστικά μέρη έχουν κάποιες ανοχές. Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να πέσει καμμία πέτρα στην ηλιοροφή και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου! Αν εισαι τοσο γκαντεμης και πεσει πετρα στην οροφη καλυτερα να αλλαξεις τζαμι παρα ολη την μεταλλικη οροφη ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μολις επικοινωνησα με τα κεντρικα του Σ...κη στη σαλονικα. Εχει ετοιμοπαραδοτα ακομα κ 5θυρα!!!!Μεγιστος χρονος αναμονης μεχρι τελη του χρονου. Αξιοσημειωτο επισης οτι εχουν κ καποια ετοιμα πακετα για το type s που το μεταμορφωνουν σε type r!! Σημερινες τιμες για οσους ενδιαφερονται : 1) 1.8 executive --> 25300 euro 2) 1.8 type s --> 24700 euro Aκομα εγω δεν εχω αποφασισει.....αν κ η διαφορα ειναι πολυ μικρη δε ξερω αν θα πρεπει να καταληξω στο πιο σπορ 3θυρο ή στο πιο πλουσιο απο αποψη εξοπλισμου executive 5d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει: άκουσα στις ειδήσεις οτι έχουν απεργία οι μεταφορικές. Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστούν και οι παραδόσεις νέων αυτοκινήτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts