dimtz Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Το συγκεκριμένο αφήνει έντονες δαχτυλιές φίλε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Το συγκεκριμένο αφήνει έντονες δαχτυλιές φίλε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτό ξέχασα να το γράψω, αφήνει κάποιες δαχτυλιές, όχι όμως έντονες....προσωπικά σε κανένα κινητό δεν έχω δει tempered να μην αφήνει δαχτυλιές ιδίως αν τα δάχτυλα είναι ιδρωμένα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Οκ, ευχαριστώ, θα κάνω παραγγελία Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Έχει κανείς την γνήσια θήκη carbon ; αν ναι θέλω να μου πει αν βρίσκει το δάχτυλο πάνω σε αυτή οταν κάνουμε δεξιά - αριστερά το δάχτυλο πάνω στην οθόνη, προεξέχει ή είναι πιο κάτω από την οθόνη; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Από περιέργειά τώρα που βγήκε το 5 εάν εγώ θέλω να αγοράσω temp curved glass για το 3Τ δεν υπάρχει πια? Γιατί αποσο είδα στα accessories έχει μόνο για το 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Έχει κανείς την γνήσια θήκη carbon ; αν ναι θέλω να μου πει αν βρίσκει το δάχτυλο πάνω σε αυτή οταν κάνουμε δεξιά - αριστερά το δάχτυλο πάνω στην οθόνη, προεξέχει ή είναι πιο κάτω από την οθόνη; ONEPLUS A3003 Ναι βρίσκει. Βέβαια με tempered glass δεν το καταλαβαίνεις τόσο. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Από περιέργειά τώρα που βγήκε το 5 εάν εγώ θέλω να αγοράσω temp curved glass για το 3Τ δεν υπάρχει πια? Γιατί αποσο είδα στα accessories έχει μόνο για το 5Την ίδια απορία έχω και εγώ Ναι βρίσκει. Βέβαια με tempered glass δεν το καταλαβαίνεις τόσο.Σ ευχαριστώ πολύ φίλε, περιμένω να μου έρθει tempered glass, απλά ν αναφέρω η θήκη σιλικόνης της nillkin δεν προεξέχει και έχει ωραία αίσθηση, χωρίς tempered glass, μου έκανε εντύπωση ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 ειλικρινά εύχομαι να μην απέσυραν τα πάντα που αφορούν το προηγούμενο μοντέλο γιατί τότε θα είναι πολύ φάουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 ειλικρινά εύχομαι να μην απέσυραν τα πάντα που αφορούν το προηγούμενο μοντέλο γιατί τότε θα είναι πολύ φάουλ Εγω περιμενω πως και πως να βγαλουν temperred glass για το 3Τ,θα ξενερωσω φουλ αν το "κοψουν".Κατανοητο εφοσον βγαζεις αλλο μοντελο να κοβεις την προηγουμενη συσκευη και να προωθεις το νεο αλλα οχι και αξεσουαρ που αφορουν το παλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap88 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Εγω περιμενω πως και πως να βγαλουν temperred glass για το 3Τ,θα ξενερωσω φουλ αν το "κοψουν".Κατανοητο εφοσον βγαζεις αλλο μοντελο να κοβεις την προηγουμενη συσκευη και να προωθεις το νεο αλλα οχι και αξεσουαρ που αφορουν το παλιο. Ότι θα βγάλουν θα βγάλουν κάποια στιγμή αλλά μην φανταστείς μεγάλη διαθεσιμότητα, 3-4 μέρες το πολύ. Επέλεξε να σε ενημερώσει όταν θα είναι διαθέσιμο, oneplus δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω μόνο και μόνο λόγω της διαθεσιμότητας. Ο φορτιστής αυτοκινήτου δεν κράτησε ούτε 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ο φορτιστής αυτοκινήτου δεν κράτησε ούτε 2 μέρες. Εννοείς ότι χάλασε, ή δεν είναι διαθέσιμο? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Πολυ φαουλ τους ρωταω : kyriakos hello i cant find anywhere in accessories the temp curved glass for 3T and i only see for oneplus 5 why? και μου απανταει : I'm sorry but we stopped selling the accessories of OnePlus 3T since we are focusing more on our newest phone. και However, I'll discuss this with the Team so that our Headquarter will know and they may consider restocking those accessories. Άρα όπως καταλάβατε δεν τους ενδιαφέρει για το κινητό (3Τ) που έβγαλαν ούτε ένα χρόνο πριν και ασχολούνται με το 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Φίλε Κυριάκο να σου πω την αλήθεια δεν με πολύ ενδιαφέρει για τις θήκες όσο για τις αναβαθμίσεις, δεν λέω, είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται αλλά είναι η τακτική τους, προσωπικά αν δεν δώσει το επόμενο Android στο 3T τότε δεν πρόκειται να πάρω ξανά 1+ Edit για να κάνεις την δουλειά σου κοίτα κάτι από ebay ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 (edited) dimtz ούτε έμενα με ενδιαφέρει άλλα με χαλάει η λογική τους Και συμφωνώ ότι είναι πιο σημαντικό να δώσει το επόμενο Android στο 3T Edited June 22, 2017 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Αυτό δείχνει ότι είναι μικρή εταιρεία και δεν είναι για πολλά ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 :X:angry::angry::angry: Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lama10 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την bamboo official case γιατί δεν την βρίσκω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap88 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Εννοείς ότι χάλασε, ή δεν είναι διαθέσιμο? Διαθέσιμο εννοώ, μετά από 2 μέρες εγινε πάλι out of stock. Παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την bamboo official case γιατί δεν την βρίσκω πουθενά... Μακάρι να ξαναβγάλει, οποίος έχει και την δίνει ας στείλει πμ, έχω ebony κλειστή. Και ebay που κοίταξα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Διαθέσιμο εννοώ, μετά από 2 μέρες εγινε πάλι out of stock. Μακάρι να ξαναβγάλει, οποίος έχει και την δίνει ας στείλει πμ, έχω ebony κλειστή. Και ebay που κοίταξα δεν βρήκα κάτι.Πόσο την δίνεις φίλε; τι χρώμα είναι; μόνο έτσι θα βρούμε θήκες από εδώ και πέρα :cool: ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap88 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Πόσο την δίνεις φίλε; τι χρώμα είναι; μόνο έτσι θα βρούμε θήκες από εδώ και πέρα :cool: ONEPLUS A3003 Να σου πω την αλήθεια θέλω να την κάνω τραμπα με την bamboo η να την βρω μεταχειρισμένη και να την πάρω. Είναι και οι 2 ξύλινες και καλά, resewood και ebony. Η ebony είναι κλειστή και η rosewood είναι πάνω στο κινητό. Θες να σε ενημερώσω όταν την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ε δεν καίγομαι κιόλας, έχω μια σιλικόνης nillkin, εφαρμόζει πολύ καλά και σωστά, τώρα που λες ότι είναι και καλά ξύλινη αυτήν που λες δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Υπάρχει Ελλάδα κανένα αυτοκολλητο skin σαν το dbrand για το κινητο? Φεύγω για χωριό τη Τρίτη και δε προλαβαίνω να παραγγειλω. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Υπάρχει Ελλάδα κανένα αυτοκολλητο skin σαν το dbrand για το κινητο? Φεύγω για χωριό τη Τρίτη και δε προλαβαίνω να παραγγειλω. Εχω 5-6 (dbrand) - εχεις PM για συνεννόηση Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 τι αυτοκολλητα ειναι αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 τι αυτοκολλητα ειναι αυτα; https://dbrand.com/oneplus-skins Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts