margaritagr Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Κατεβασα κι εγω την αναβαθμιση, δεν εχω παρατηρησει προβληματα. Επισης σχετικα με την καμερα,λιγα δειγματα Βραδυ δεν εχω βγαλει ακομα αλλα σε χαμηλο φωτισμο θελει περισσοτερη προσοχη για να βγουν οκ. Edit μειωνει την αναλυση το tapatalk?? Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ποιοι αναβαθμίσατε σε νούγκατ??? Μου ήρθε κ εμένα προχθές........ Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εγω Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εγω Sent from my iPad using Tapatalk Kαι?? Ολα καλα? Ορατες διαφορες??? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios3d Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Σε ολους ηρθε αναβαθμιση, σε μενα γιατι δεν ηρθε Nougat, cosmote εχω;:mad:. Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 https://samsung-firmware.org/model/SM-A520F/ Γιωργο κοιτα εδω Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios3d Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 https://samsung-firmware.org/model/SM-A520F/ Γιωργο κοιτα εδω Ευχαριστω.Εγω εννοω ΟΤΑ. Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το πέρασε κάνεις το 7? Λέτε να το περιμένω ΟΤΑ? Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hernan Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Καλησπερα παιδια! Υοψηφιος αγοραστης του α5. Θα ηθελα να ρωτησω γενικα για την εμπειρια χρησης.πχ στα social media.Δουλευει καλα η υπαρχουν κολληματα κλπ? Εχει μετανιωσει καποιος για την αγορα της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hernan Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 ρε παιδια ολοι για την καμερα μιλατε (σχεδον) σε ολες τις σελιδες....! Στα υπολοιπα το κινητο πως τα παει? ταχυτητα σε εφαρμογες κολληματα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 ρε παιδια ολοι για την καμερα μιλατε (σχεδον) σε ολες τις σελιδες....! Στα υπολοιπα το κινητο πως τα παει? ταχυτητα σε εφαρμογες κολληματα κλπ E προφανώς η κάμερα του είναι το ΜΕΓΑΛΟ μείον του. Τα άλλα προφανώς τα καταφέρνει καλά.... ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πέρασε κάνεις το 7? Λέτε να το περιμένω ΟΤΑ? Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ΟΤΑ την πέρασα εγώ....... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hernan Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 VaL_Phoenix, περα απ την καμερα πιστευεις δεν εχει αλλο μειονεκτημα το κινητο? (αφηνοντας την τιμη απ εξω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 VaL_Phoenix, περα απ την καμερα πιστευεις δεν εχει αλλο μειονεκτημα το κινητο? (αφηνοντας την τιμη απ εξω) To πήρα 270€.... Αν δε του έλειπε το ΙΟS απο την κάμερα, απλά το κινητό θα ήταν σούπερ.... Μικροθέματα έχει............. αλλα γενικός εγώ το βολεύτηκα....... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hernan Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Οταν λες μικροθεματα? κατι συγκεκριμενο? 270 που το βρηκες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Καλησπέρα. Έχω την έκδοση 6.0.1 Όταν επιχειρώ να κάνω update μου βγάζει ότι έχει ήδη εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση και αναφέρει το εξής: A520FXXS2AQF2/A520FOXA2AQF1/A520FXXS2AQF2 τι σημαίνει αυτό; Επίσης προσπαθώ να περάσω κάποια codes μέσω του πληκτρολογίου (πχ *#06# για το ΙΜΕΙ) αλλά κανένας κωδικός δεν λειτουργεί, απλά δεν αλλάζει κάτι. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δοκίμασε να κάνεις wipe cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τελικά με επανεκκίνηση τα κρυφά μενού λειτουργησαν αλλά δεν μου κατέβαζε αναβάθμιση. Την πέρασα μέσω Odin. Τώρα έχω την 7 και το κινητό τα πάει καλύτερα από ταχύτητα κλπ. Αυτονομία ίσως και λίγο καλύτερη. Νέες επιλογές στο μενού, νέα εικονίδια. Άξιζε η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Το firmware της Cosmote έχει wifi calling; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα πως μπορώ να βρω την χώρα προέλευσης του τηλεφώνου μου το έβαλα στο smart switch μου λέει PLL(XEU) αλλά μέσα στο sammobile δεν μου βγάζει το συγκεκριμένο firmware με κωδικό AP-CP:A520FXXU1APLL CSC:A520FOXX1APLC δηλαδή XEU με αυτό το CSC–AP-CP δεν υπάρχει μόνο για άλλες χώρες. Εν τω μετάξι έβαλα μέσω odin την (7) XEU θα έχω κανένα πρόβλημα με την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ρε παίδες μετά το update έχει κανείς θέμα με την AOD? Είναι ενεργή αλλά δεν μου δείχνει χαμένες κλείσεις, μηνυματα κτλ... Για ξεκλείδωμα δοκίμασα pin/κυλιση κτλ αλλα δεν άλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Έχει φίλη το κινητό σας λίγες μέρες και παραπονιέται ότι έτσι στα καλά καθούμενα την βάζει εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές μαζί χωρις να πατήσει το κουμπί της μετάβασης. Δεν έχει πολλές εφαρμογές μέσα τι να φταίει άραγε; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sordnaxela Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του A5 2017 και δεν εχω λάβει ακόμα αναβάθμιση στο Android 7.0 μέσω OTA. Έχω ξεκινήσει και ένα thread στο sammobile αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλε να πει ο ποιητής. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; https://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=39469 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Έχει φίλη το κινητό σας λίγες μέρες και παραπονιέται ότι έτσι στα καλά καθούμενα την βάζει εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές μαζί χωρις να πατήσει το κουμπί της μετάβασης. Δεν έχει πολλές εφαρμογές μέσα τι να φταίει άραγε; Αν έχει 7άρι android, πλέον μπαίνεις στις εφαρμογές κ με ένα απλό ολίσθημα πάνω ή κάτω, του δαχτύλου, σε κάποιο κενό σημείο της οθόνης. Το κουμπί είναι πλέον άχρηστο κ μάλιστα έχει επιλογή να το αφαιρέσεις...... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Κάποιος κάτοχος να με βοηθήσει,εχει το touch wiz του a5-2017 αναδυομενα παράθυρα εφαρμογών? Δηλαδή ανοιχτή εφαρμογη απο πάνω διαγωνια δεξια-αριστερά ,κανω swipe διαγωνια ,αυτή μικραίνει και γινεται floating παράθυρο και μεσα απο το υπομενου του,μπορείς να την κανεις και φούσκα σαν του μεσετζερ? Επίσης η εισερχομενη κλήση μεσα σε εφαρμογη γινεται με pop up bar στο πάνω μέρος της οθόνης? Ή σε βγάζει απο την εφαρμογη και ανοίγει του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Κάποιος κάτοχος να με βοηθήσει,εχει το touch wiz του a5-2017 αναδυομενα παράθυρα εφαρμογών? Δηλαδή ανοιχτή εφαρμογη απο πάνω διαγωνια δεξια-αριστερά ,κανω swipe διαγωνια ,αυτή μικραίνει και γινεται floating παράθυρο και μεσα απο το υπομενου του,μπορείς να την κανεις και φούσκα σαν του μεσετζερ? Επίσης η εισερχομενη κλήση μεσα σε εφαρμογη γινεται με pop up bar στο πάνω μέρος της οθόνης? Ή σε βγάζει απο την εφαρμογη και ανοίγει του τηλεφώνου? Στη πρώτη σου ερώτηση, δε κατάλαβα τι ρωτάς. Εγώ απλά κάνω split screen. Στξ δεύτερη ερώτηση σου η απάντηση είναι ναι. Βγαίνει Pop up.... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts