Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2017)

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Οποιος εχει το Α5 2016 και το J7 2016 ας περασει απο εναν γερμανο και να τραβηξει μια φωτο με hdr on προς τα εξω με αυτα και μια με το S8 και ας μας πει συμπερασματα.Για να μη λεμε οτι θελουμε.

• Απαντήσεις 335
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πείρα το α5 17 γιατί είναι καλύτερο από s7 και htc 10 αλλά εξοικονόμηση χρημάτων και αγορά mirrorless
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Έχει ανακοινωθεί πότε θα πάρει νουγκα και γενικά πως θα κινηθεί με τις αναβαθμίσεις;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σας, μπορεί να μού πει κάποιος πως μπορώ να ανακτήσει τα μυνήματα (sms) που ήδη έχει σβήσει?
From N9

Έψαχνα για κάτω τον 300€ κινητό με καλή κάμερα.

Στο τέλος έκανα την κοτσάνα κ παρήγγειλα το Α5.......

Θα το μετανιώσω πολύ??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Έψαχνα για κάτω τον 300€ κινητό με καλή κάμερα.

Στο τέλος έκανα την κοτσάνα κ παρήγγειλα το Α5.......

Θα το μετανιώσω πολύ??

Αν είσαι φωτογράφος, ναι...

the show must go on...

Αν είσαι φωτογράφος, ναι...

είμαι.............. :(

Κ τώρα HTC U24pro

είμαι.............. :(

αλλα 100 κ παρε s7

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα σας, μπορεί να μού πει κάποιος πως μπορώ να ανακτήσει τα μυνήματα (sms) που ήδη έχει σβήσει?

Καποις για το πιο πανω θεμα μου εχει καμια ιδεα?

Δεν νομίζω καν να γίνεται αυτό... (έναντι αν σβήσεις τις φώτο πχ)

Για ρίξε μια ματιά στο store μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή... (χλωμό βέβαια)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Η 100 λιγοτερα και παρε το Α5 του 2016.ποιο καλη καμερα εχει απο του 2017

είναι δυνατόν?? πως το κατάφεραν αυτό

IPhone 15 Pro 

Το A5 του 2016 εχει οπτικο σταθεροποιητη ενω του 17 οχι.Οπισθοδρόμηση....

Συμφωνώ..

Ήμουν στο δίλημμα να το πάρω και να δώσω του 16 αλλά σε σύγκριση που έκανα με φίλου με χάλασε και ειδικά σε φώτο εγγράφου...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα παιδιά... Γρήγορη ερώτηση..

Έπεσε σε νερό το τηλέφωνο. Έχω εγγύηση για οτιδήποτε γίνει από κωτσοβολο δηλαδή αύριο πάω και μου δίνουν άλλο.

Σταμάτησε το ακουστικό να δουλεύει ΑΛΛΑ όταν του έκανα επαναφορά να το παω αύριο, ζεστάθηκε και δούλεψε το ακουστικό.... Τι να κάνω εγώ τώρα; να το αφήσω όπως έχει και Ν το κρατήσω; η να χρησιμοποιήσω την εγγύηση; παίζει να σταματήσει να λειτουργεί ξανά μετά από κανένα μήνα; τη βοήθεια σας, σας παρακαλώ...

Καλημέρα, το πήρα κ εγώ............ όχι πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου, αλλα η βιασύνη κ η συνήθεια με έκανε να το πάρω.

Ερώτηση, να κλειδώνεις μόνο εφαρμογές με το αποτύπωμα κ όχι όλο το κινητό, δε παίζει?

Κ τώρα HTC U24pro

Καλημέρα, το πήρα κ εγώ............ όχι πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου, αλλα η βιασύνη κ η συνήθεια με έκανε να το πάρω.

Ερώτηση, να κλειδώνεις μόνο εφαρμογές με το αποτύπωμα κ όχι όλο το κινητό, δε παίζει?

Γίνεται αν το υποστηρίζει η εκάστοτε εφαρμογή

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια καλημερα. Το πηρα και εγω και ενταξει μια χαρα τηλεφωνακι ειναι. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω ηχο κλησης. Εχω βαλει καρτα μνημης εκει ειναι ολα τα τραγουδια αλλα δεν το εχω καταφερει μεχρι στιγμης. Μια βοηθεια step by step αν ειναι εφικτο γιατι λογω ηλικιας δεν τα παιρνω και ευκολα. Thanks. Edited by Navar
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Άξιζει η κάμερα του παιδιά τελικά??σκέφτομαι να το πάρω γτ ψάχνω κινητό με πολύ καλή κάμερα
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Άξιζει η κάμερα του παιδιά τελικά??σκέφτομαι να το πάρω γτ ψάχνω κινητό με πολύ καλή κάμερα

Επειδή "είχα" του 2016 μεν αλλά τσέκαρα τη κάμερα του μήπως πήγαινα σε αυτό σαν αναβάθμιση από το μοντέλο του 2016, κινητό με πολύ καλή κάμερα (όπως γράφεις) και Α5 2017 δεν συμβαδίζουν...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πέρα από την κάμερα που από ότι είδα του 2016 έχει καλύτερη δεν είναι και πιο αργό σε σχέση με το νέο μοντέλο ??
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Paidia kalispera.Pia pisteuete tha einai h timi tou a5 2017 ta xristougena giati me endiaferei para polu. Euxaristo. *Ama einai lathos na xrisimopio latinikous xaraktires pite mou.!!!

Μεταφορά των εφαρμογών στη κάρτα απο τη συσκευή δεν υποστηρίζει αυτό το μοντέλο??

Κ τώρα HTC U24pro

Μεταφορά των εφαρμογών στη κάρτα απο τη συσκευή δεν υποστηρίζει αυτό το μοντέλο??

υποστηριζει αλλα ειναι κρυμμενο το μενου.μπορεις σε ενα υπολογιστη να κανεις φορματ τα partition της καρτας με καποιο προγραμμα ωστε να φαινεται σαν κατεστραμμενη και οταν τη βαλεις στο κινητο θα σου ζητησει να της κανεις διαμορφωση και θα επιλεξεις σαν εσωτερικη μνημη.αλλα χρειαζεσαι πολυ γρηγορη καρτα για να δουλευουν σωστα οι εφαρμογες

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2017)