monster1971 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Καλησπερα.Οποιος εχει το Α5 2016 και το J7 2016 ας περασει απο εναν γερμανο και να τραβηξει μια φωτο με hdr on προς τα εξω με αυτα και μια με το S8 και ας μας πει συμπερασματα.Για να μη λεμε οτι θελουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πείρα το α5 17 γιατί είναι καλύτερο από s7 και htc 10 αλλά εξοικονόμηση χρημάτων και αγορά mirrorless Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Έχει ανακοινωθεί πότε θα πάρει νουγκα και γενικά πως θα κινηθεί με τις αναβαθμίσεις; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα σας, μπορεί να μού πει κάποιος πως μπορώ να ανακτήσει τα μυνήματα (sms) που ήδη έχει σβήσει? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καποις για το πιο πανω θεμα μου εχει καμια ιδεα? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έψαχνα για κάτω τον 300€ κινητό με καλή κάμερα. Στο τέλος έκανα την κοτσάνα κ παρήγγειλα το Α5....... Θα το μετανιώσω πολύ?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έψαχνα για κάτω τον 300€ κινητό με καλή κάμερα. Στο τέλος έκανα την κοτσάνα κ παρήγγειλα το Α5....... Θα το μετανιώσω πολύ?? Αν είσαι φωτογράφος, ναι... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Αν είσαι φωτογράφος, ναι... είμαι.............. :( Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 είμαι.............. :( αλλα 100 κ παρε s7 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπέρα σας, μπορεί να μού πει κάποιος πως μπορώ να ανακτήσει τα μυνήματα (sms) που ήδη έχει σβήσει? Καποις για το πιο πανω θεμα μου εχει καμια ιδεα? Δεν νομίζω καν να γίνεται αυτό... (έναντι αν σβήσεις τις φώτο πχ) Για ρίξε μια ματιά στο store μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή... (χλωμό βέβαια) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Η 100 λιγοτερα και παρε το Α5 του 2016.ποιο καλη καμερα εχει απο του 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Η 100 λιγοτερα και παρε το Α5 του 2016.ποιο καλη καμερα εχει απο του 2017 είναι δυνατόν?? πως το κατάφεραν αυτό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Το A5 του 2016 εχει οπτικο σταθεροποιητη ενω του 17 οχι.Οπισθοδρόμηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Το A5 του 2016 εχει οπτικο σταθεροποιητη ενω του 17 οχι.Οπισθοδρόμηση.... Συμφωνώ.. Ήμουν στο δίλημμα να το πάρω και να δώσω του 16 αλλά σε σύγκριση που έκανα με φίλου με χάλασε και ειδικά σε φώτο εγγράφου... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά... Γρήγορη ερώτηση.. Έπεσε σε νερό το τηλέφωνο. Έχω εγγύηση για οτιδήποτε γίνει από κωτσοβολο δηλαδή αύριο πάω και μου δίνουν άλλο. Σταμάτησε το ακουστικό να δουλεύει ΑΛΛΑ όταν του έκανα επαναφορά να το παω αύριο, ζεστάθηκε και δούλεψε το ακουστικό.... Τι να κάνω εγώ τώρα; να το αφήσω όπως έχει και Ν το κρατήσω; η να χρησιμοποιήσω την εγγύηση; παίζει να σταματήσει να λειτουργεί ξανά μετά από κανένα μήνα; τη βοήθεια σας, σας παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το Α5 2017 είναι αδιάβροχο... κανονικά δεν θα έπρεπε να σου παρουσιάσει πρόβλημα... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλημέρα, το πήρα κ εγώ............ όχι πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου, αλλα η βιασύνη κ η συνήθεια με έκανε να το πάρω. Ερώτηση, να κλειδώνεις μόνο εφαρμογές με το αποτύπωμα κ όχι όλο το κινητό, δε παίζει? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλημέρα, το πήρα κ εγώ............ όχι πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου, αλλα η βιασύνη κ η συνήθεια με έκανε να το πάρω. Ερώτηση, να κλειδώνεις μόνο εφαρμογές με το αποτύπωμα κ όχι όλο το κινητό, δε παίζει? Γίνεται αν το υποστηρίζει η εκάστοτε εφαρμογή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Παιδια καλημερα. Το πηρα και εγω και ενταξει μια χαρα τηλεφωνακι ειναι. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω ηχο κλησης. Εχω βαλει καρτα μνημης εκει ειναι ολα τα τραγουδια αλλα δεν το εχω καταφερει μεχρι στιγμης. Μια βοηθεια step by step αν ειναι εφικτο γιατι λογω ηλικιας δεν τα παιρνω και ευκολα. Thanks. Edited July 10, 2017 by Navar Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Άξιζει η κάμερα του παιδιά τελικά??σκέφτομαι να το πάρω γτ ψάχνω κινητό με πολύ καλή κάμερα Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Άξιζει η κάμερα του παιδιά τελικά??σκέφτομαι να το πάρω γτ ψάχνω κινητό με πολύ καλή κάμερα Επειδή "είχα" του 2016 μεν αλλά τσέκαρα τη κάμερα του μήπως πήγαινα σε αυτό σαν αναβάθμιση από το μοντέλο του 2016, κινητό με πολύ καλή κάμερα (όπως γράφεις) και Α5 2017 δεν συμβαδίζουν... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πέρα από την κάμερα που από ότι είδα του 2016 έχει καλύτερη δεν είναι και πιο αργό σε σχέση με το νέο μοντέλο ?? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fountou21 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Paidia kalispera.Pia pisteuete tha einai h timi tou a5 2017 ta xristougena giati me endiaferei para polu. Euxaristo. *Ama einai lathos na xrisimopio latinikous xaraktires pite mou.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μεταφορά των εφαρμογών στη κάρτα απο τη συσκευή δεν υποστηρίζει αυτό το μοντέλο?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Μεταφορά των εφαρμογών στη κάρτα απο τη συσκευή δεν υποστηρίζει αυτό το μοντέλο?? υποστηριζει αλλα ειναι κρυμμενο το μενου.μπορεις σε ενα υπολογιστη να κανεις φορματ τα partition της καρτας με καποιο προγραμμα ωστε να φαινεται σαν κατεστραμμενη και οταν τη βαλεις στο κινητο θα σου ζητησει να της κανεις διαμορφωση και θα επιλεξεις σαν εσωτερικη μνημη.αλλα χρειαζεσαι πολυ γρηγορη καρτα για να δουλευουν σωστα οι εφαρμογες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts