Jump to content

Redmi 4A

stp7562
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,η γυναίκα μου έχει αυτό το κινητό 8 μήνες κι όλα ηταν καλά μέχρι τώρα.Ξαφνικά σήμερα η μπαταρία πέφτει σαν τρελλή,τι μπορεί να φταίει;

• Απαντήσεις 837
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δείτε μήπως μπήκε κάποια περίεργη εφαρμογή π.χ. miners από κακόβουλο λογισμικό.

Δοκιμασε να κάνεις επανεκκίνηση και να δεις αν η μπαταρία επανήλθε.

Τελευταία αφήνω την περίπτωση του hard reset.

Το τελευταίο update απ'όσο γνωρίζω δεν επηρέασε αρνητικά την μπαταρία.

Ο αδερφός μου που έχει το κινητό 1 χρόνο δεν παρατήρησε κάποια μεγάλη αλλαγή στην μπαταρία και μάλιστα κάθε μέρα το χρησιμοποιεί συνέχεια. Αυτό το αναφέρω επειδή τους κύκλους φόρτισης πολύ πιθανών να τους πλησιάζει επειδή την ημέρα 2 φορτίσεις το κάνει σίγουρα, οπότε η αντικατάσταση της μπαταρίας αν η χρήση που κάνετε είναι λογική, τότε είναι μια μακρινή λύση για εσάς.

Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Δείτε μήπως μπήκε κάποια περίεργη εφαρμογή π.χ. miners από κακόβουλο λογισμικό.

Δοκιμασε να κάνεις επανεκκίνηση και να δεις αν η μπαταρία επανήλθε.

Τελευταία αφήνω την περίπτωση του hard reset.

Το τελευταίο update απ'όσο γνωρίζω δεν επηρέασε αρνητικά την μπαταρία.

Ο αδερφός μου που έχει το κινητό 1 χρόνο δεν παρατήρησε κάποια μεγάλη αλλαγή στην μπαταρία και μάλιστα κάθε μέρα το χρησιμοποιεί συνέχεια. Αυτό το αναφέρω επειδή τους κύκλους φόρτισης πολύ πιθανών να τους πλησιάζει επειδή την ημέρα 2 φορτίσεις το κάνει σίγουρα, οπότε η αντικατάσταση της μπαταρίας αν η χρήση που κάνετε είναι λογική, τότε είναι μια μακρινή λύση για εσάς.

Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς το παρόν του έκανα αναβάθμιση και τώρα το παρακολουθώ.

παιδια την εβαλα και απο τοτε δεν ανοιγει το fb app με τπτ, τα δοκιμασα ολα το εσβησα το ξανα εβαλα εκανα hard reset το ξανα περασα δεν ανοιγει με τπτ κρασαρει συνεχεια και ειναι η μονη εφαρμογη που εχει θεμα καμια ιδεα???

παιδια την εβαλα και απο τοτε δεν ανοιγει το fb app με τπτ, τα δοκιμασα ολα το εσβησα το ξανα εβαλα εκανα hard reset το ξανα περασα δεν ανοιγει με τπτ κρασαρει συνεχεια και ειναι η μονη εφαρμογη που εχει θεμα καμια ιδεα???
Μέσω Chrome μπες. Η εφαρμογή για τις συσκευές αυτές της χαμηλής κατηγορίας δεν συνιστάται.

Μέσω Chrome μπες. Η εφαρμογή για τις συσκευές αυτές της χαμηλής κατηγορίας δεν συνιστάται.
Πλάκα κάνεις; είναι δυνατόν να φταίει το κινητό γιατί μετά από αναβάθμιση δεν δουλεύει το fb ;το hardware μια χαρά σηκώνει το fb. μάλλον όμως η αναβάθμιση κάτι έκανε κάτι δεν δουλεύει το fb στον φίλο.

Κάνε downgrade φίλε και μενα αυτό το πρόβλημα ακριβώς είχε! Κατέβασε την fastboot rom απο την miui 9.5.4.0 ή γενικώς όποια fastboot rom θες απο τις παλαιότερες miui που έχουν βγει και φλασαρε την απο το miflash

παιδια το εψαξα διαβασα ξενα αρθρα χθεσινα και σημερινα οτι συνεβει σε πολλους χρηστες και φταιει η ιδια εφαρμογη του fb η οποια αποκατασταθηκε τωρα λογικα γτ μου μπαινει απροβληματιστα και πιο smooth μαλιστα....χωρις να κανω τπτ εγω καμια αλλαγη!

• 1 month later...
Ηρθε σε καποιον νεα ενημερωση που να την περασε να μας πει τι αφορα ?
--NickB

Ηρθε σε καποιον νεα ενημερωση που να την περασε να μας πει τι αφορα ?
Είναι η 9.6.3.0

Οι αλλαγές που φέρνει τις γράφει.

Εγώ την πέρασα.

Όλα καλά, το βλέπω πιο snappy.

Ναι θα παρει και εχει ηδη βγει η beta.

Στην λιστα των μοντελων που εχει δωσει η Xiaomiπου θα παρουν την 10 ειναι και το 4A

--NickB

Καλησπερα παιδια,

το Xiaomi Cloud ηταν μια χαρα διοτι μου κραταγε ρυθμισεις, SMS, τηλεφωνα κτλ

Εχω παρει ενα 4A εδω και κανα χρονο. Το προβλημα ειναι οτι πηγαινε στο backup και ανεβαζε τις εφαρμογες που εγκαθιστω με αποτελεσμα να μην εχει πλεον χωρο για τιποτα (βασικα για αυτα που θελω: SMS,κλησεις κτλ)

Δεν μπορω να βρω, πως να αδειασω το Cloud Backup και πως μπορω να του πω να μην κανει backup τις εφαρμογες που εγκαθιστω.

Εχει βρει κανεις ακρη με αυτο?

Θανξ

εχω το κινητο εδω και 1 χρονο και 2 μηνες και ηθελα σημερα να το κανω register στην xiaomi ετσι για το γμτ

αλλα ειδα οτι το κινητο αγοραστηκε το 2016 και ηρθε ελλαδα μεσω βουλγαριας πηρα τηλεφωνο το καταστημα αλλα εχει κλεισει τι στο καλο θα γινει με την εγγυηση αν το κινητο χαλασει?

εχω το κινητο εδω και 1 χρονο και 2 μηνες και ηθελα σημερα να το κανω register στην xiaomi ετσι για το γμτ

αλλα ειδα οτι το κινητο αγοραστηκε το 2016 και ηρθε ελλαδα μεσω βουλγαριας πηρα τηλεφωνο το καταστημα αλλα εχει κλεισει τι στο καλο θα γινει με την εγγυηση αν το κινητο χαλασει?

Επίσημο σέρβις έχουμε στην Ελλάδα. Την infoguest. Αν πάθει κάτι, υποθέτω πως θα πληρώσεις.

• 2 weeks later...
Οταν μιλαω στο τηλεφωνο και ταυτοχρονα δεχτω μια κληση αυτος που με καλει ακουει οτι δεν το σηκωνω και οχι οτι μιλαω.. Πως μπορει να αλλαξει αυτο ? Δεν βρηκα τιποτα στις ρυθμισεις.

Οταν μιλαω στο τηλεφωνο και ταυτοχρονα δεχτω μια κληση αυτος που με καλει ακουει οτι δεν το σηκωνω και οχι οτι μιλαω.. Πως μπορει να αλλαξει αυτο ? Δεν βρηκα τιποτα στις ρυθμισεις.

Θέμα εταιρείας είναι, έχεις αναμονή στην δεύτερη κλήση σου.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Θέμα εταιρείας είναι, έχεις αναμονή στην δεύτερη κλήση σου.....

Ευχαριστω Καταλαβα οτι ειναι θεμα εταιρειας , δεν καταλαβα το: έχεις αναμονή στην δεύτερη κλήση σου

Ευχαριστω Καταλαβα οτι ειναι θεμα εταιρειας , δεν καταλαβα το: έχεις αναμονή στην δεύτερη κλήση σου

Απλά όταν σε παίρνει κάποιος όταν ήδη μιλάς σε αυτόν φαίνεται ότι χτυπάει, κανονικά θα έπρεπε να λέει κατειλημένο η να κλείνει η γραμμή, έτσι και σε εμένα κάνει όπως εσένα, χτυπάει όταν μιλάω και φαίνεται ότι δεν το σηκωνω.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Στη λειτουργία τηλεφώνου, κρατάς πατημένο το πλήκτρο recent apps για να μπεις στο μενού ρυθμίσεων της συγκεκριμένης λειτουργίας. Εκεί υπάρχει ρύθμιση για την αναμονή κλήσεων .