chios Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 για όσους έχουν πρόβλημα συνδέσεις με τον chrome στην κινέζική ρομ κάντε αυτό Go to Chrome permissions and allow read contacts. It will fix it και θα δουλέψει Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 καλησπερα σε ολους.σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη συσκευη βασικα λατρευω τα meizou γενικως αν και το τελευταιο που ειχα το m6 note με απογοητευσε.μπορει να μου πει καποιος που το εχει το κιν τα πλεονεκτηματακαι μειονεκτηματα του κιν δηλαδη απο μπαταρια ηχο οθονη καμερα πως ειναι.επειδη ακουω μουσικη με ενδιαφερει περισσοτερο ο ηχος γιατι στο gsmarena λενε δεν εχει δυνατο ηχειο και εκει κολλαω λιγο αλλα θα ηθελα την γνωμη καποιου ουδετερου και οχι στημενα reviews οπως κανουν οι περισσοτεροι στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Επειδή τώρα έχω 5000 μπαταρία στο μόνο που κολαω είναι η μπαταρία Η οθόνη μου αρέσει να είναι σε φουλ φωτεινότητα να τη χαίρομαι αφού είναι και τόσο ωραία. Ξέρει κανείς πόσες ώρες βγάζει έτσι σε browsing? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Σκέφτομαι να το χτυπήσω από efox (ερωπαϊκή αποθήκη) ή lightinthebox (εγγύηση τελωνείου). Εσείς τι προτείνετε από δική σας εμπειρία? Λογικά από Ευρώπη θα φτάσει πολύ γρήγορα. Αλλιώς μπορεί να κάνει και κάνα τρίμηνο μέχρι να εκτελωνιστεί..... Από. Bangood φίλε παρέλαβα σε 20μερες Μ. Ο. Αλλά και μια φορά σε11 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Από. Bangood φίλε παρέλαβα σε 20μερες Μ. Ο. Αλλά και μια φορά σε11 μέρες. Κι εγώ από banggood το πήρα και μου ήρθε σε 12 μέρες. Πάρτο καλύτερα από εκεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα σε ολους.σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη συσκευη βασικα λατρευω τα meizou γενικως αν και το τελευταιο που ειχα το m6 note με απογοητευσε.μπορει να μου πει καποιος που το εχει το κιν τα πλεονεκτηματακαι μειονεκτηματα του κιν δηλαδη απο μπαταρια ηχο οθονη καμερα πως ειναι.επειδη ακουω μουσικη με ενδιαφερει περισσοτερο ο ηχος γιατι στο gsmarena λενε δεν εχει δυνατο ηχειο και εκει κολλαω λιγο αλλα θα ηθελα την γνωμη καποιου ουδετερου και οχι στημενα reviews οπως κανουν οι περισσοτεροι στο youtube. Ειχα αναφέρει και πιο πριν, το ηχείο του δεν είναι και από τα καλύτερα από θέμα έντασης, αλλά έχει καθαρό ήχο. Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Και εγώ από banggood σε 8 μέρες (!!). Η μπαταρία για το φίλο πιο πανω προσωπικά με καλή χρήση μου βγάζει μέρα. Από χέρι σε χέρι όμως αλλάζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Επειδή τώρα έχω 5000 μπαταρία στο μόνο που κολαω είναι η μπαταρία Η οθόνη μου αρέσει να είναι σε φουλ φωτεινότητα να τη χαίρομαι αφού είναι και τόσο ωραία. Ξέρει κανείς πόσες ώρες βγάζει έτσι σε browsing? χμμ ε χανει 15% στο μισαωρο ας πουμε αλλα και αυτο υποκειμενικο.. εγω εβαλα μαυρο φοντο στον firefox...αρα μικροτερη καταναλωση αλλα με ολα ανοιχτα αποπισω θα σου λειψει το 5000αρι σου Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 καλημέρα μία ερώτηση αν κάποιος έχει δοκιμάσει, η 7.8.5.8 beta έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας απ'την 6.3.0.2A? επειδή αυτό διάβασα στα σχόλια στο κινέζικο flyme forum.....γενικά πώς είναι σαν έκδοση σε σχέση με την stable 6.3.0.2A? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 καλημέρα μία ερώτηση αν κάποιος έχει δοκιμάσει, η 7.8.5.8 beta έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας απ'την 6.3.0.2A? επειδή αυτό διάβασα στα σχόλια στο κινέζικο flyme forum.....γενικά πώς είναι σαν έκδοση σε σχέση με την stable 6.3.0.2A?Εγώ που την έχω τώρα πάνω θα έλεγα ότι η global είναι καλύτερη σε διαχείριση μπαταρίας, διαβάζω ότι η καλύτερη σε μπαταρία είναι αυτή που ήρθε το κινητό 5.7 αν θυμάμαι καλά. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Output πόσο λέει; OUTPUT:5V OR 9V OR 12V=2A INPUT:0,7A MODEL: UP1220E. Θα ήθελα τα φώτα σάς για να ανεβάσω και φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Ο δικός μου γράφει up0830s είναι κινέζικος. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Η διαφορά είναι ότι αποδίδει 2Α στα 5/9V άρα ξεχνώ τη γρήγορη φόρτιση... Άρε bangood πρώτη φορά είσαι φάουλ. Χαιρόμουν κιόλας που είναι ευρωπαϊκός φορτιστής και δεν θέλει και ανταπτορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Τι σχέση έχει το banggood;; το κουτί εμένα ήταν σφραγισμένο. Προφανώς εσύ έχεις το global τηλέφωνο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ούτως ή άλλως την γρήγορη φόρτιση την έχω off δεν υπάρχει λόγος να το φορτίζω γρήγορα και να στρεσαρω την μπαταρία. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Έχεις ένα δίκιο αλλά η γρήγορη φόρτιση είναι κάτι που θέλω ως επιλογή πόσο μάλλον όταν το τηλ την υποστηριζει. Όσο για το bangood έχεις δίκιο αλλά κάποιος πρέπει να φταιει και μου ήρθε πρώτο στο μυαλό αντί της ίδιας τής meizu μιας πού και το δικό μου κουτί ήταν σφραγισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Το πιο πιθανό είναι να τελείωσαν οι ευρωπαϊκοί φορτιστές και να έβαλαν κινέζικους, αν ήμασταν κοντά δεν είχα πρόβλημα να αλλάζαμε. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Είμαι Σέρρες και ο δικός μου ο φορτιστής, σίγουρα, δεν ξέρει κολύμπι εξάλλου με τέτοια σχέση ποιότητας/τιμης θα το προσπερασω. Edited May 14, 2018 by jiannis81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Έχω από χθες το κινητό στα χέρια μου..Μαύρο χρώμα..Λοιπόν να κάνω μια σύγκριση με το.Xiaomi Redmi 5 plus 3/32 που έχω main κινητό εδώ και 1.5 μήνα περίπου. Κατά την γνώμη μου το Meizu υπερτερεί σε φωτογραφίες με λίγο φως και στην ποιότητα του ηχείου. Σε όλα τα άλλα είναι ίδια εκτως της μπαταρίας.. Το Xiaomi βγάζει διπλάσιο χρόνο.. Επίσης στο χέρι και μέσα στην τσέπη το Xiaomi κάθεται καλύτερα. Παιχνίδια δε παίζω για να πω πως ανταποκρίνεται είτε το ένα είτε το άλλο. Μεγάλη εντύπωση που έκανε η μπροστινή κάμερα του Meizu.. ενω σε συνθήκες με καλό φως βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες ...όταν το φως γίνεται λίγο η κατάσταση είναι δραματική..το redmi 5 plus που είναι σε κάμερες μετριοτατο ...βγάζει καλύτερα ( χωρίς φλας εννοείται ). Θα κάνω ένα update με τις εντυπώσεις μου σε λίγες μέρες ...μιας και το χρησιμοποιώ σαν main Υ.Σ χρησιμοποιώ Ρομ την τελευταία Global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Είμαι Σέρρες και ο δικός μου ο φορτιστής, σίγουρα, δεν ξέρει κολύμπι ������������ εξάλλου με τέτοια σχέση ποιότητας/τιμης θα το προσπερασω. Ήρθε η θάλασσα Σέρρες; και μεις τι τρέχουμε Καβάλα; Γεια σου πατρίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Ήρθε η θάλασσα Σέρρες; και μεις τι τρέχουμε Καβάλα; Γεια σου πατρίδα. Γεια σου πατρίδα...θα σε στεναχωρήσω βέβαια γιατί βρίσκομαι Θεσσαλονίκη τώρα..μέσα από Σέρρες; ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήρθε η θάλασσα Σέρρες; και μεις τι τρέχουμε Καβάλα; Γεια σου πατρίδα. ______________ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Χαχα θάλασσα στη Σέρρες μόνο αν ξεχειλίσει ο Στρυμόνας Δλδ ελπίζω ποτέ.. Καταγωγή δαφνουδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Αν κάποιος χρησιμοποιεί το iGO Primo μπορεί να δει αν το Primo βλέπει τις TTS φωνές; Σε μένα δεν τις βλέπει παρ' όλο που στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο το VocalizerEX και ακούω κανονικά την φωνή στο παράδειγμα!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχω από χθες το κινητό στα χέρια μου..Μαύρο χρώμα..Λοιπόν να κάνω μια σύγκριση με το.Xiaomi Redmi 5 plus 3/32 που έχω main κινητό εδώ και 1.5 μήνα περίπου. Κατά την γνώμη μου το Meizu υπερτερεί σε φωτογραφίες με λίγο φως και στην ποιότητα του ηχείου. Σε όλα τα άλλα είναι ίδια εκτως της μπαταρίας.. Το Xiaomi βγάζει διπλάσιο χρόνο.. Επίσης στο χέρι και μέσα στην τσέπη το Xiaomi κάθεται καλύτερα. Παιχνίδια δε παίζω για να πω πως ανταποκρίνεται είτε το ένα είτε το άλλο. Μεγάλη εντύπωση που έκανε η μπροστινή κάμερα του Meizu.. ενω σε συνθήκες με καλό φως βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες ...όταν το φως γίνεται λίγο η κατάσταση είναι δραματική..το redmi 5 plus που είναι σε κάμερες μετριοτατο ...βγάζει καλύτερα ( χωρίς φλας εννοείται ). Θα κάνω ένα update με τις εντυπώσεις μου σε λίγες μέρες ...μιας και το χρησιμοποιώ σαν main Υ.Σ χρησιμοποιώ Ρομ την τελευταία Global. Βεβια στο meizu έχεις amoled quad HD και qc 3.0. Επίσης το λογισμικό είναι πιο ελαφρύ... Από αυτονομία ήξερα ότι θα πέσω απ την αρχή.(redmi note 3 pro) αλλά αα πάλι όχι π; τα πολύ. 1μιση μετά βγάζω αντί για 2 που έβγαζα ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω από χθες το κινητό στα χέρια μου..Μαύρο χρώμα..Λοιπόν να κάνω μια σύγκριση με το.Xiaomi Redmi 5 plus 3/32 που έχω main κινητό εδώ και 1.5 μήνα περίπου. Κατά την γνώμη μου το Meizu υπερτερεί σε φωτογραφίες με λίγο φως και στην ποιότητα του ηχείου. Σε όλα τα άλλα είναι ίδια εκτως της μπαταρίας.. Το Xiaomi βγάζει διπλάσιο χρόνο.. Επίσης στο χέρι και μέσα στην τσέπη το Xiaomi κάθεται καλύτερα. Παιχνίδια δε παίζω για να πω πως ανταποκρίνεται είτε το ένα είτε το άλλο. Μεγάλη εντύπωση που έκανε η μπροστινή κάμερα του Meizu.. ενω σε συνθήκες με καλό φως βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες ...όταν το φως γίνεται λίγο η κατάσταση είναι δραματική..το redmi 5 plus που είναι σε κάμερες μετριοτατο ...βγάζει καλύτερα ( χωρίς φλας εννοείται ). Θα κάνω ένα update με τις εντυπώσεις μου σε λίγες μέρες ...μιας και το χρησιμοποιώ σαν main Υ.Σ χρησιμοποιώ Ρομ την τελευταία Global. Στο θέμα της κάμερας εγώ θεωρώ ότι το meizu είναι καλύτερο. Δεν εχω δουλέψει πολύ το 5 plus Εκτως μερικών δειγμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ερώτηση. Άλλαξε και σε εσάς η ρύθμιση στα μηνύματα μετά την 6.3.0 ;; Δλδ έχει μια καρτέλα πλέον με ανακατεμένα τα μην, ενώ πριν ήταν με αυτά που έχεις αποθηκευμενες επαφές και δεξιά αυτή με αριθμούς μη αποθηκευμένους; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitolis Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Εμενα 6.3g OTA δεν εχει ερθει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Εμενα 6.3g OTA δεν εχει ερθει ακομα Πήγαινε εργαλεία άνοιξε λήψη και εκεί θα την βρεις. Έτσι έκανα εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κάνω τσεκ την διαγραφή δεδομένων εμπεριέχει κανένα κίνδυνο η είναι το ίδιο σαν να κάνουμε διαγραφή cashe μόνοι μας; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts