jimlost Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Soft TPU Case For Meizu Pro 6 Pro6 Frosted Silicone Slim Protective back cover for meizu pro 6 Plus full cover phone shell http://s.aliexpress.com/BNBfeI3Y?fromSns=Tapatalk αυτή εδώ είναι η θήκη φίλε μου η οποία είχε και με ζελατίνα για προστασία μέσα... Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά είμαι ήδη μια μέρα με το κινητό οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικες! Οσον αφορά το playstore εγώ το εγκατέστησα χειροκίνητα από τον browser αφού στο appstore της meizu δεν μπορούσα να βρω το google installer! Το μόνο θεματακι που έχω είναι ότι 1-2 ανταπτορακια που είχα για τον φορτιστή δεν έκαναν δουλειά το έβαζα να φορτίσει και δεν έδινε ρεύμα οπότε το φορτίζω με έναν samsung που εχω!Πιστεύω ότι είναι θέμα των ανταπτορων γιατί είναι ψιλοσακαταμενοι σήμερα θα πάρω έναν καινούργιο σε καλή κατάσταση και θα ξαναδοκιμάσω! Έχω ερωτευτεί την οθόνη του και λυπάμαι να του βάλω το τζάμακι που ήδη έχω αλλά θα το βάλω γιατι δεν αξίζει το ρίσκο...!!! Όποιος έχει έχει απορία για κάτι να στείλει εγώ μπορώ να πω ότι έχω προσαρμοστεί για τα καλά σε αυτό το meizu...!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι έκδοση Android φοραει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Soft TPU Case For Meizu Pro 6 Pro6 Frosted Silicone Slim Protective back cover for meizu pro 6 Plus full cover phone shell http://s.aliexpress.com/BNBfeI3Y?fromSns=Tapatalk αυτή εδώ είναι η θήκη φίλε μου η οποία είχε και με ζελατίνα για προστασία μέσα... Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά είμαι ήδη μια μέρα με το κινητό οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικες! Οσον αφορά το playstore εγώ το εγκατέστησα χειροκίνητα από τον browser αφού στο appstore της meizu δεν μπορούσα να βρω το google installer! Το μόνο θεματακι που έχω είναι ότι 1-2 ανταπτορακια που είχα για τον φορτιστή δεν έκαναν δουλειά το έβαζα να φορτίσει και δεν έδινε ρεύμα οπότε το φορτίζω με έναν samsung που εχω!Πιστεύω ότι είναι θέμα των ανταπτορων γιατί είναι ψιλοσακαταμενοι σήμερα θα πάρω έναν καινούργιο σε καλή κατάσταση και θα ξαναδοκιμάσω! Έχω ερωτευτεί την οθόνη του και λυπάμαι να του βάλω το τζάμακι που ήδη έχω αλλά θα το βάλω γιατι δεν αξίζει το ρίσκο...!!! Όποιος έχει έχει απορία για κάτι να στείλει εγώ μπορώ να πω ότι έχω προσαρμοστεί για τα καλά σε αυτό το meizu...!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημέρα.. πες μας λιγο απο αυτονομια, ειδοποιησεις, επιδοσεις και γενικα πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Soft TPU Case For Meizu Pro 6 Pro6 Frosted Silicone Slim Protective back cover for meizu pro 6 Plus full cover phone shell http://s.aliexpress.com/BNBfeI3Y?fromSns=Tapatalk αυτή εδώ είναι η θήκη φίλε μου η οποία είχε και με ζελατίνα για προστασία μέσα... Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά είμαι ήδη μια μέρα με το κινητό οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικες! Οσον αφορά το playstore εγώ το εγκατέστησα χειροκίνητα από τον browser αφού στο appstore της meizu δεν μπορούσα να βρω το google installer! Το μόνο θεματακι που έχω είναι ότι 1-2 ανταπτορακια που είχα για τον φορτιστή δεν έκαναν δουλειά το έβαζα να φορτίσει και δεν έδινε ρεύμα οπότε το φορτίζω με έναν samsung που εχω!Πιστεύω ότι είναι θέμα των ανταπτορων γιατί είναι ψιλοσακαταμενοι σήμερα θα πάρω έναν καινούργιο σε καλή κατάσταση και θα ξαναδοκιμάσω! Έχω ερωτευτεί την οθόνη του και λυπάμαι να του βάλω το τζάμακι που ήδη έχω αλλά θα το βάλω γιατι δεν αξίζει το ρίσκο...!!! Όποιος έχει έχει απορία για κάτι να στείλει εγώ μπορώ να πω ότι έχω προσαρμοστεί για τα καλά σε αυτό το meizu...!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μένα δεν έδινε ρεύμα αλλά δεν έφταιγε τελικά το ανταπτορακι. Κούνησα λίγο εκεί που κουμπώνει το usb και φορτίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Είπαμε φοράει M 6.0.1. Λεντ ειδοποιήσεων έχει όντως; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Soft TPU Case For Meizu Pro 6 Pro6 Frosted Silicone Slim Protective back cover for meizu pro 6 Plus full cover phone shell http://s.aliexpress.com/BNBfeI3Y?fromSns=Tapatalk αυτή εδώ είναι η θήκη φίλε μου η οποία είχε και με ζελατίνα για προστασία μέσα... Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά είμαι ήδη μια μέρα με το κινητό οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικες! Οσον αφορά το playstore εγώ το εγκατέστησα χειροκίνητα από τον browser αφού στο appstore της meizu δεν μπορούσα να βρω το google installer! Το μόνο θεματακι που έχω είναι ότι 1-2 ανταπτορακια που είχα για τον φορτιστή δεν έκαναν δουλειά το έβαζα να φορτίσει και δεν έδινε ρεύμα οπότε το φορτίζω με έναν samsung που εχω!Πιστεύω ότι είναι θέμα των ανταπτορων γιατί είναι ψιλοσακαταμενοι σήμερα θα πάρω έναν καινούργιο σε καλή κατάσταση και θα ξαναδοκιμάσω! Έχω ερωτευτεί την οθόνη του και λυπάμαι να του βάλω το τζάμακι που ήδη έχω αλλά θα το βάλω γιατι δεν αξίζει το ρίσκο...!!! Όποιος έχει έχει απορία για κάτι να στείλει εγώ μπορώ να πω ότι έχω προσαρμοστεί για τα καλά σε αυτό το meizu...!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρωί. Στο σφραγισμένο κουτί τα χαρακτηριστικά είναι γραμμένα στα κινέζικα. Και σε εσένα έτσι ήταν; Ρωτάω πριν το ανοίξω, μην τυχών δεν είναι η global version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά όσοι το παραλάβατε μια κριτική για την κάμερα αν είναι εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν δεν είναι απαραίτητο ας μην γίνονται παραθέσεις, ειδικά όταν η παράθεση είναι μακροσκελής. Εχει γίνει 4 φορές παράθεση το ίδιο κείμενο. Μπορούμε να βάζουμε το nickname με το @ πριν από αυτό. Π. Χ. @sso Φιλικά Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 @jeetkunedo άμα σου πω ότι δεν έδωσα σημασία το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μέσα στα χαρτάκια ήταν κινέζικα όντως αλλά το κινητό είναι global οπότε μην ανησυχείς Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη της Β20(800) μπάντα,και δυστυχώς που ακόμα είναι σε ΜΜ....Αλλά σαν κάμερα τα σπάει πραγματικά...Ας το επιβεβαιώνουν οι κάτοχοι... Και κάτι άλλο...Από 4G πώς πάει.;;;Έχει κανείς Wind από τους τυχερούς κατόχους;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoriskon Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ρε παιδια εχω 2 ιδια τ ενα κλειστο στ αλλο μονο εκανα ενημερβση ουτε σιμ.εβαλα ... Αντροιτ 7 η 8 γτν δεν παιρνει αυτοματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Γιατί δεν έχει βγει ακόμα android 7 όταν και άμα βγει θα έρθει αυτόματα, android 8 πολύ χλωμό το βλέπω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Κάμερα όντως πάρα πολύ καλή μου χει κάνει εντύπωση ίσως παίζει και ρόλο η οθόνη με τα χρώματα της οπότε φαίνονται και οι φωτος εκθαμβωτικές....πάντως νύχτα που το έβαλα δίπλα από τις γυναίκας μου που έχει το mi note 3 μου φάνηκε λίγο καλύτερο το meizu Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ρε παιδια εχω 2 ιδια τ ενα κλειστο στ αλλο μονο εκανα ενημερβση ουτε σιμ.εβαλα ... Αντροιτ 7 η 8 γτν δεν παιρνει αυτοματα?? Γιατί ακόμα δεν εχει βγει αναβάθμιση έκδοσης...Δεν έχει βγάλει την Ν η Meizu,και άγνωστο αν την βγάλει στην συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Από την στιγμή που την έχει βγάλει στην κινεζική έκδοση της συσκευής δεν νομίζω ότι δεν θα δώσει nougat στην global. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) @jeetkunedo άμα σου πω ότι δεν έδωσα σημασία το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μέσα στα χαρτάκια ήταν κινέζικα όντως αλλά το κινητό είναι global οπότε μην ανησυχείς Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το άνοιξα όλα κομπλέ. Εντός ολίγον θα γράψω πρώτες εντυπώσεις. Μήπως ξέρει κανείς πως πας performance mode; ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν να πω τις πρώτες εντυπώσεις. 1. Build quality, με το που το άνοιξα εντυπωσιάστηκα, σου δίνει την εντύπωση ότι έχεις στα χέρια σου πολύ ακριβότερο κινητό, λεπτό και ελαφρύ πολύ στιλάτο. 2. Camera, μέχρι στιγμής από τις λίγες φωτογραφίες που έβγαλα, πολύ καλή. Βγάζει γρήγορα λεπτομερείς φωτογραφίες στο αυτόματο. 3. Οθόνη, πριν το ανοίξω έβαλα μια προστατευτική ζελατίνα που ήταν μαζί με την θήκη. Η αλήθεια είναι πως την περίμενα καλύτερη ίσως να φταίει η ζελατίνα. Υ.Γ. Δεν μου πιάνει το 3d touch υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος (περισσότερη πίεση π.χ.). Edited March 29, 2018 by Jeetkunedo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Εγώ παιδιά είμαι υπερευχαριστημενος με το κινητό ένα θέμα έχω μόνο ο φορτιστής δεν δίνει ρεύμα το καλώδιο το type c δουλεύει σε υπολογιστή αλλά όχι με τον φορτιστή του και τελικά έβαλα ένα άλλο καλώδιο type c και δουλεύει δηλαδή δεν δουλεύουν μαζί το αυθεντικό type c και ο φορτιστής του πολύ περίεργο μου φενεται αυτό...!!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Στις λιγοστές παραλαβές/εντυπώσεις που γράφηκαν, οι 2 είχαν κάποιο θέμα στη φόρτιση. Λύθηκε μεν, προβληματίζει δε... Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Στις λιγοστές παραλαβές/εντυπώσεις που γράφηκαν, οι 2 είχαν κάποιο θέμα στη φόρτιση. Λύθηκε μεν, προβληματίζει δε... και εμενα στην αρχη δεν φορτιζε ενω το καλωδιο δουλευε οταν το εβαζα στο pc και ο φορτιστης με αλλο καλωδιο δουλευε...μετα απο καποιες δοκιμες τωρα λειτουργουν κανονικα μαζι.. τωρα ειναι οκ.. Οσον αφορά τη συσκευή ειναι εξαιρετική... οθονη απίστευτη, το λογισμικο μου φανηκε μια χαρα και η καμερα μου αρεσε αν και δεν ειμαι ειδικος.. το κορυφαιο ολων η εμφανιση, απο κοντα ειναι απίστευτο και δεν το περίμενα.. πολυ premium κατασκευή αρκετα μαζεμενο για 5.7 και πολυ ελαφρυ.. η εμφανιση ειναι ολα τα λεφτα. Edited March 30, 2018 by elias87_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Πολύ απλά. Σε αυτά τα χρήματα που το πήραμε, δεν υπάρχει άλλο τηλέφωνο να το συναγωνιστεί. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Και αυτοί των ΕΛΤΑ είναι έλεος. Έχω πάρει στα κεντρικά έχω πάρει στο υποκατάστημα τίποτα. Μου λενε είναι προς παράδοση. Ναι ρε φίλε όμως εγώ δεν θα κάτσω όλη μέρα σπίτι. Εργαζομαστε κιόλας. Ο ένας μου λέει από την στιγμή που δεν είναι συστημένο μπορεί και να το αφήσει και να φύγει. Ε δεν πάμε καλά. Αλλά για λόγους ασφαλείας τα περνούν και τα πάνε στο καταστημα. Παιδιά μεγαλείο τα ΕΛΤΑ. Και μετά αναρωτιουνται για τα acs. Κλασεις ανώτεροι. Εκείνοι τουλάχιστον ξέρουν ποιος μεταφορεας έχει πάρει το πακέτο χαχαχαχχα. Έλεος δηλαδή. Και άμα δεν το παραλάβω σήμερα τότε από Δευτέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Και αυτοί των ΕΛΤΑ είναι έλεος. Έχω πάρει στα κεντρικά έχω πάρει στο υποκατάστημα τίποτα. Μου λενε είναι προς παράδοση. Ναι ρε φίλε όμως εγώ δεν θα κάτσω όλη μέρα σπίτι. Εργαζομαστε κιόλας. Ο ένας μου λέει από την στιγμή που δεν είναι συστημένο μπορεί και να το αφήσει και να φύγει. Ε δεν πάμε καλά. Αλλά για λόγους ασφαλείας τα περνούν και τα πάνε στο καταστημα. Παιδιά μεγαλείο τα ΕΛΤΑ. Και μετά αναρωτιουνται για τα acs. Κλασεις ανώτεροι. Εκείνοι τουλάχιστον ξέρουν ποιος μεταφορεας έχει πάρει το πακέτο χαχαχαχχα. Έλεος δηλαδή. Και άμα δεν το παραλάβω σήμερα τότε από Δευτέρα...Κοίτα μη το αφήσουν σε κανένα σκαλοπάτι και φύγουν και κλαις μετά.Δυστυχώς βρίσκουν και κάνουν Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κοίτα μη το αφήσουν σε κανένα σκαλοπάτι και φύγουν και κλαις μετά.Δυστυχώς βρίσκουν και κάνουν Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειλικρινά φοβάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ξέρει κάποιος τι είναι αυτή η Ρομ που λέει Nougat? https://www.androidinfotech.com/2017/04/meizu-pro-6-plus-nougat-official-rom.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 ειμαι κατοχος του παραπανω κινητου.χθες εκατσα πανω του και μου εγινε μωβ η οθονη.το ειχα 7 μηνες.οποιος ενδιαφερεται μπορω να του το στειλω.65ευρο!!!η μπαταρια και η μητρικη ειναι τελεια!!!τηλ.6987920128!!!σιγουρα θα χρειαστει σε καποιον αργοτερα!!!θα τον στειλω και 8 θηκες και 3 τζαμακια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 sorry για το offtopic αλλα δε μπορω να διαβαζω συνεχεια σχολια που "τρωμε τη σαρκα μας"-(για την Ελλαδιτσα μιλαω) μεσω tracking βλεπεις εαν εχει φτασει Ελλαδα κ που βρισκεται... αρα..ή περιμενεις ή αν εχεις χρονο πας απ'το ταχυδρομειο(εκει που ειναι οι ταχυδρομοι)με την ταυτοτητουλα σου κ το παιρνεις εμενα ηταν συστημενο το δεμα-εκανα ακριβως τη διαδικασια που περιγραφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts