petransfhp Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Ρε παιδιά κάνα κουπόνι παίζει ; Γιατί βγαίνει στα 200€ όλα μαζί με priority mail ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Από ήχο πως πάει παιδιά κινείται στα επίπεδα meizu; Φίλε μου έχει δικό του DAC όπως το LG v30. Δείτε το στο site της meizu. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά κάνα κουπόνι παίζει ; Γιατί βγαίνει στα 200€ όλα μαζί με priority mail ! 2BGM6P ή 6BGOP6 Εγώ προσωπικά έκανα την αγορά με το πρώτο αν και νομίζω είναι ίδια στο θέμα της έκπτωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 This coupon is not available for limited offer products. Μίλησα με banggod , δεν ισχύει κανένα κουπόνι για το pro 6 plus προς το παρόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 This coupon is not available for limited offer products. Μίλησα με banggod , δεν ισχύει κανένα κουπόνι για το pro 6 plus προς το παρόν! Όχι ρε ****το. Εντάξει όσοι προλάβαμε, προλάβαμε... Κρίμα πάντως. Αν και να πούμε την αλήθεια και 200€ δεν είναι κακή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Όχι ρε ****το. Εντάξει όσοι προλάβαμε, προλάβαμε... Κρίμα πάντως. Αν και να πούμε την αλήθεια και 200€ δεν είναι κακή τιμή.Μια χαρά είναι και 200 ευρώ παιδιά για 20 ευρώ εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα με κλειστα μάτια αλλά μακάρι να ξαναβγεί κουπόνι για όσους ενδιαφέρονται....!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ε ρε γ@#&+?! ούτε ο salesman δεν είναι στο γραφείο του , έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο! Να μας κάνει σκόντο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GregoryM Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Κοιτούσα χτες στο bangood, και η αναφορά που κάνει στο φορτιστή είναι us type. Παρέλαβε κάποιος πρόσφατα να μας πει αν ισχύει ή αν θα έχουμε eu type ? Παράθεση Think Fast Cause Life Goes Faster...:!: Panasonic GD50, GD92, GD93/Ericsson T20s, T39 /Sagem MYX2-2/Nokia 6100, 6200/Moto MPx200-220/Sony Eric. T280i, - k800i/QTEK 9100/Sciphone /LG KE970 shine/HAIPAI X710D/THL W7S/Jiayu S3+/Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν παρέλαβα, αλλά ρώτησα. US & χωρίς EU adapter που τους είπα να βάλουν. Τσιγκουνιές... Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GregoryM Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πάλι με ανταπτορακι θα κυκλοφορούμε :/ Παράθεση Think Fast Cause Life Goes Faster...:!: Panasonic GD50, GD92, GD93/Ericsson T20s, T39 /Sagem MYX2-2/Nokia 6100, 6200/Moto MPx200-220/Sony Eric. T280i, - k800i/QTEK 9100/Sciphone /LG KE970 shine/HAIPAI X710D/THL W7S/Jiayu S3+/Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Να πάρει τωρα που ανέβηκε η ζήτηση ανέβηκε η τιμή κλάσσικοι Κινέζοι.Τους έστειλα μνμ να κάνουν κανένα σκοντο 12 συσκευές πήρα την τελευταία εβδομάδα για φίλους από αυτους και εγώ έμεινα μπουκάλα.χααχχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RADIO Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σε όποιου την αντίληψη πέσει κουπόνι που είναι σε ισχύ ας κάνει ένα κόπο να το κοινοποιήσει παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πάντως 200€ βγαίνει το γκρι που θέλω εγώ , το χρυσό ειναι κάνα 10€ πιο φθηνό. Μήπως να το χτυπήσω σήμερα ρε παιδιά να τελειώνω μιας και το βιάζομαι ή να περιμένω μέχρι αύριο τον salesman μπας και μου δώσει κανα κουπόνι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πάντως 200€ βγαίνει το γκρι που θέλω εγώ , το χρυσό ειναι κάνα 10€ πιο φθηνό. Μήπως να το χτυπήσω σήμερα ρε παιδιά να τελειώνω μιας και το βιάζομαι ή να περιμένω μέχρι αύριο τον salesman μπας και μου δώσει κανα κουπόνι ;Εγώ θα σου έλεγα να το τσιμπήσεις μπας και φύγει άμεσα και το έχεις μέχρι την μεγάλη Παρασκευή πριν τις μαζεμένα αργίες και γω 184 το πήρα σιγά την διαφορά αν δεν έχεις σοβαρό θέμα με τα παραπάνω χρήματα τσιμπά το να το χαρείς πιο γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Εγώ θα σου έλεγα να το τσιμπήσεις μπας και φύγει άμεσα και το έχεις μέχρι την μεγάλη Παρασκευή πριν τις μαζεμένα αργίες και γω 184 το πήρα σιγά την διαφορά αν δεν έχεις σοβαρό θέμα με τα παραπάνω χρήματα τσιμπά το να το χαρείς πιο γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να ερθει σε 8 μερες.....μονο αν το φερει ο ιδιος ο κινεζος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Βρε παιδιά, ακόμη & χωρίς κουπόνι, το χρυσό πάνω/κάτω στα ίδια λεφτά είναι, 227.56 $ (214.99 + 12.57 για PDM). Στα $224.58 (259.99 - 50 + 14.59 για PDM) είχα πάρει το γκρι, τα 3$ δεν είναι καμιά σοβαρή διαφορά. OK, το γκρι έχει 15$ πάνω τώρα, αλλά άμα βάλει κανείς θήκη, το μόνο που φαίνεται διαφορετικό είναι λευκό αντί για μαύρο στο περίγραμμα της οθόνης.:cool: Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Βρε παιδιά, ακόμη & χωρίς κουπόνι, το χρυσό πάνω/κάτω στα ίδια λεφτά είναι, 227.56 $ (214.99 + 12.57 για PDM). Στα $224.58 (259.99 - 50 + 14.59 για PDM) είχα πάρει το γκρι, τα 3$ δεν είναι καμιά σοβαρή διαφορά. OK, το γκρι έχει 15$ πάνω τώρα, αλλά άμα βάλει κανείς θήκη, το μόνο που φαίνεται διαφορετικό είναι λευκό αντί για μαύρο στο περίγραμμα της οθόνης.:cool: Και πάλι. Είναι εξερετικη ευκαιρία. Ανυπομονώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Βρε παιδιά, ακόμη & χωρίς κουπόνι, το χρυσό πάνω/κάτω στα ίδια λεφτά είναι, 227.56 $ (214.99 + 12.57 για PDM). Στα $224.58 (259.99 - 50 + 14.59 για PDM) είχα πάρει το γκρι, τα 3$ δεν είναι καμιά σοβαρή διαφορά. OK, το γκρι έχει 15$ πάνω τώρα, αλλά άμα βάλει κανείς θήκη, το μόνο που φαίνεται διαφορετικό είναι λευκό αντί για μαύρο στο περίγραμμα της οθόνης.:cool: Ναι το χρυσό ουσιαστικά είναι ίδια τιμή ! Εγώ που θέλω το γκρι , τι να κάνω , να το παραγγείλω τώρα ή να περιμένω αύριο για κάνα κουπόνι ; Πού μπορεί να μην μου το δώσει και να χάσω άλλη μια μέρα ! Όντως με την hard case που θα βάλω δεν θα φαίνεται το χρώμα ... Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα τελικά σε όλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Για να ερθει σε 8 μερες.....μονο αν το φερει ο ιδιος ο κινεζος28 Φεβρουαρίου έκανα παραγγελία το nubia m2 για τον κουνιάδο μου 7 Μαρτίου άφησαν ειδοποίητηριο από τα ΕΛΤΑ 8 Μαρτίου το είχα στα χέρια μου...8 μέρες ακριβώς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 28 Φεβρουαρίου έκανα παραγγελία το nubia m2 για τον κουνιάδο μου 7 Μαρτίου άφησαν ειδοποίητηριο από τα ΕΛΤΑ 8 Μαρτίου το είχα στα χέρια μου...8 μέρες ακριβώς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει εννοειτια πως είναι και θέμα τύχης. Πάντως κάπου εκεί υπολογίζουμε όλοι. Κάπου στις 2 βδομάδες. Εμένα έγινε shipped την Τετάρτη 21/3 οπότε υπολογίζω και εγώ από Δευτέρα 2/4 και μετά. Σίγουρα θα το έχω μέχρι την μεγάλη Παρασκευή... Η τουλάχιστον εύχομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Εντάξει εννοειτια πως είναι και θέμα τύχης. Πάντως κάπου εκεί υπολογίζουμε όλοι. Κάπου στις 2 βδομάδες. Εμένα έγινε shipped την Τετάρτη 21/3 οπότε υπολογίζω και εγώ από Δευτέρα 2/4 και μετά. Σίγουρα θα το έχω μέχρι την μεγάλη Παρασκευή... Η τουλάχιστον εύχομαι... Σωστο,μεγαλης τυχης οι 8 μερες,οποιος παραγγειλει τωρα με την νοοτροπια των ελτα.ημιαργιες κλπ θα το παρει μετα το Πασχα,εκτος αν το φερει ο κινεζος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Επειδή το κινητό έρχεται με us charger και αντάπτορα για Ευρώπη, ξέρει κανείς αν αυτό επηρεάζει την ταχύτητα φόρτισης. Επίσης έχω 24w φορτιστή από lenovo p1, θα μπορώ να το φορτίζω και με αυτόν; Το meizu έχει στο κουτί 24w φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GregoryM Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν νομίζω ότι επηρεάζει ο ανταπτορας, περισσότερο εκνευριστικο και πρακτικό πάρα ουσιαστικό. Παράθεση Think Fast Cause Life Goes Faster...:!: Panasonic GD50, GD92, GD93/Ericsson T20s, T39 /Sagem MYX2-2/Nokia 6100, 6200/Moto MPx200-220/Sony Eric. T280i, - k800i/QTEK 9100/Sciphone /LG KE970 shine/HAIPAI X710D/THL W7S/Jiayu S3+/Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Επειδή το κινητό έρχεται με us charger και αντάπτορα για Ευρώπη, ξέρει κανείς αν αυτό επηρεάζει την ταχύτητα φόρτισης. Επίσης έχω 24w φορτιστή από lenovo p1, θα μπορώ να το φορτίζω και με αυτόν; Το meizu έχει στο κουτί 24w φορτιστή. Επειδή άκουσα σε 2-3 review για αυτό το θέμα, ένας φορτιστής quick charge 3.0 ειδικότερα του Galaxy s7 κάνει τέλεια στο κινητό. Απλά για να δουλέψει σωστά πρέπει να χρησιμοποιηθεί το καλώδιο της meizu. Διαφορετικά, ένα καλώδιο usb type c της oneplus η του Galaxy s8 και μετά, κάνει υπέροχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 (edited) Άμα κατεβάσουμε το app της bangood που δίνει 10% με την πρώτη αγορά λέτε να δουλέψει; Άκυρο μόλις το δοκίμασα δεν το δέχεται.Τι στο καλό να τα κάνω τότε ένα σωρό κουπόνια μου χουν δώσει και γι αυτό που θέλω να πάρω δεν κάνει. Edited March 26, 2018 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neverbackdown Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Άμα κατεβάσουμε το app της bangood που δίνει 10% με την πρώτη αγορά λέτε να δουλέψει; Άκυρο μόλις το δοκίμασα δεν το δέχεται.Τι στο καλό να τα κάνω τότε ένα σωρό κουπόνια μου χουν δώσει και γι αυτό που θέλω να πάρω δεν κάνει.Εεεεμ άργησες φίλε μου έχει φτάσει τις 1200 παραγγελίες το κινητό για πάντα θα ήταν το κουπόνι?τέτοιες ευκαιρίες τις αρπάζεις κατευθείαν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts