Jump to content

Sony Ericsson K300i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης μπορείς να έχεις ενεργό το Τ9 για να μην έχεις τέτοιο πρόβλημα...

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να δω τα βίντεο που έχω στο κινητό μου απότον υπολογιστή; Τα μεταφέρω με υπέρυθρες αλλά ειναι σε μορφή .3gp και δεν μπορώ να τα δω. Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να τα κάνει .avi ή κατι τέτοιο;

Mε το Quicktime μπορείς να δεις τα .3gp σου στο pc.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 260
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Vres kai to MpegAble X4live..

Exei kalo .3gp player , alla to vasikotero einai oti sou kanei metatroph ta .avi se .3gp , mporeis na elegxeis to mege8os, thn poiothta, kai na ftiaxeis o,ti filmaki 8eleis gia to kinhto sou!!

Just donate some blood !!

Diabasa kapou oti exei sxetika ypshlo deikth S.A.R. (0,96).

Einai ayto arage arketa arnhtiko h' oxi? Skopeyw na parw gia ton patera mou syskeyh k to sygkekrimeno montelo einai apo ta prwta sth lista protimhsewn, na mhn pw to prwto k olas...!

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

παιδιά 2 ερωτησούλες :

1) θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ποιος είναι ο κωδικός ασφαλειας ?

2)πόσες επαφές μπορεί να δεχθεί max?

είναι επείγον ...

thnx

παιδιά 2 ερωτησούλες :

1) θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ποιος είναι ο κωδικός ασφαλειας ?

2)πόσες επαφές μπορεί να δεχθεί max?

είναι επείγον ...

thnx

1)0000

2)510

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Προσοχή! μπορεί να καταχωρήσεις 510 αριθμούς ΌΧΙ επαφές!

Δηλαδή αν για κάθε επαφή χρησιμοποιείς έναν αριθμός, τότε πράγματι χωράει 510, αν βάζεις 2 σε κάθε επαφή (πράγμα πολύ πιθανό) και όλες οι επαφές έχουν 2 αριθμούς τότε χωράει 255 επαφές...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• 2 weeks later...

Εχω εδω και 3 μερες το κ300ι. Μεχρι χθες συνδεοταν κανονικα με το πισι μεσω του ma620. Σημερα ομως παω να στειλω κατι μεσω υπερυθρων και βγαζει συνεχεια οτι αποτυγχανει να βρει το ma620. τι να παιζει δεν εχω πειραξει τιποτα. Ετσι ξαφνικα? Τελειως κουφο , μπας και παιζει ρολο οτι δεν εχει πολυ μπαταρια??

Ασχετο το ξερω αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι. το ma620 δουλευει κανονικα το ελεγξα.

Δοκίμασε να κλείσεις και να ξανανήξεις το κινητό.. (restart it reboot it). :-)

Κάτι μου λέει πως το έχεις συνέχεια ανοιχτό. Είχα παρόμοια θέματα με ένα CX65 siemens, όπου κάποια στιγμή τα έπαιζε ότνας συνέχεια ανοιχτό.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Συνάδελφοι ξέρει κανείς αν υπάρχουν ρυθμίσεις για την οθόνη? (φωτεινότητα, αντίθεση κλπ) Μετά από αρκετό ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα :confused:

Κατά τα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτά που προσφέρει σε συνδιασμό με το κόστος του :D

Και αν περάσει κανένας καλός Σαμαρείτης από εδώ ας μου πει και αν γίνεται όταν σε καλούν να το κάνεις να μην χτυπάει (αθόρυβο δλδ) χωρίς να "ταπώσεις" τον άλλο. Δοκίμασα διάφορους τρόπους και δεν βρήκα τίποτα :confused:

Και αν περάσει κανένας καλός Σαμαρείτης από εδώ ας μου πει και αν γίνεται όταν σε καλούν να το κάνεις να μην χτυπάει (αθόρυβο δλδ) χωρίς να "ταπώσεις" τον άλλο. Δοκίμασα διάφορους τρόπους και δεν βρήκα τίποτα :confused:

αυτο δεν γινετε και εγω το εψαχνα και δεν βρηκα λυση.οσο για το αλλο σου ερωτημα για την αντιθεση θα μπεις στο κρυφο μενου του κινητου οπου βλεπεις και πληροφοριες λογισμικου κτλ(-->*<--<--*<--*).θα συμφωνησω μαζι σου οτι το κινητο για τα λεφτα του ειναι σουπερ.με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο ακομα και σε σχεση με 6230ι που ειχα.το εχω λατρεψει και ο μονος λογος για να το αποχωριστω ειναι για να παρω W800 ;)

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

apo analysh οθονης τι λεει??φαινονται οι εικονες??

κοιτα σαν οθονη ειναι κατωτερο του Κ700 δεν το συζητω.αλλα δεδομενου του κοστους του το θεωρω μια πολυ δικαιη προταση απο την ερικσον.η οθονη ειναι 65Κ αλλα δεν ειναι TFT.αν δεν σε πολυνοιαζει η οθονη παρε το Κ300 αν ομως εχεις τρελες απαιτησεις και κανα 70ε παραπανω παρε το Κ700 εκτος αν εισαι διατεθιμενος να σπρωξεις αρκετο χρημα οποτε τοτε χτυπας ασυζητιτι Κ750 η W800 :O

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα την κατάσταση! τίμια προόταση αλλά σε λογικά πλαίσια :)

συμφωνω και επαυξανω!!!! ;)

Επειδή είναι μία από τις επιλογές μου να κάνω 1-2 ερωτήσεις κι εγώ.

Η οθόνη του πως είναι σε σχέση με αυτή του Τ610; Στο Τ610 έχω πρόβλημα να διακρίνω οτιδήποτε στο πολύ φως (σε εξωτερικούς χώρους με ήλιο αλλά και στο αυτοκίνητο μερικές φορές).

Μπορώ να φτιάξω mp3 στον υπολογιστή, να τα περάσω με υπέρυθρες και να τα βάλω ως ringtones; Πως θα είναι από ποιότητα;

Ευχαριστώ.

Επειδή είναι μία από τις επιλογές μου να κάνω 1-2 ερωτήσεις κι εγώ.

Η οθόνη του πως είναι σε σχέση με αυτή του Τ610; Στο Τ610 έχω πρόβλημα να διακρίνω οτιδήποτε στο πολύ φως (σε εξωτερικούς χώρους με ήλιο αλλά και στο αυτοκίνητο μερικές φορές).

Μπορώ να φτιάξω mp3 στον υπολογιστή, να τα περάσω με υπέρυθρες και να τα βάλω ως ringtones; Πως θα είναι από ποιότητα;

Ευχαριστώ.

η οθονη σε σχεση με το Τ610 και το 3100 που λογικα εχεις(απο το αβαταρ κρινω)ειναι αρκετα καλυτερη.σε σχεση με το Τ630 ομως υστερει σε θεμα ποιοτητας εικονας παρολο που στο κ300 ειναι 65κ.γενικα ειναι μια αρκετα καλη οθονη μετριας κατηγοριας(καμια σχεση με κ700-750 δεν το συζητω)οσο για Μρ3,κλιπακια, κτλ μπορεις να περασεις οτιδηποτε στο κινητο μεσω υπερυθρων πολυ ευκολα.επισης θα σε καταπληξει η ευχρηστια και η σπιρταδα του μενου καθως και ο ηχος του ηχειο.απο μνημη εχει αρκετα μεγαλη περιπου 12ΚΒ.χωραει αρκετο πραμα μεσα...

Δεν θα έχεις πρόβλημα με την οθόνη απλά μην περιμένεις super αναλύσεις.

Αυτό που όντως πρέπει να τονίσω μετά από μερικές μέρες συμβίωσης με το K300i είναι το πολύ γρήγορο menu του :) Είναι κάτι βασικό σε ένα κινητό και με έχει καταπλήξει ευχάριστα χωρίς να έχει επιρεαστεί η ταχύτητα τώρα που έχω σχεδόν γεμίσει τη μνήμη με mp3 :D

Υ.Γ Συμβουλή (χρησιμοποιήστε χαμηλότερο bitrate στο encoding των mp3, ας πούμε 64kbit/s για να έχετε λογικού μεγέθους αρχεία, και μάλιστα χωρίς πρόβλημα στην αναπαραγωγή από το κινητό :cool: )

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Έχω και το T610 και το 3100. Το καλοκαίρι το Τ610 προσωπικά το βρίσκω σχεδόν άχρηστο αφού στον ήλιο δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα στην οθόνη του. Με το 3100 όμως δεν έχω πρόβλημα. Αυτό με ενδιαφέρει σε ότι αφορά την οθόνη και όχι οι αναλύσεις ή τα χρώματα.

Γι' αυτό ζητάω τη σύγκριση, γιατί αν είναι σαν το Τ610 δεν θα το πάρω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Έχω και το T610 και το 3100. Το καλοκαίρι το Τ610 προσωπικά το βρίσκω σχεδόν άχρηστο αφού στον ήλιο δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα στην οθόνη του. Με το 3100 όμως δεν έχω πρόβλημα. Αυτό με ενδιαφέρει σε ότι αφορά την οθόνη και όχι οι αναλύσεις ή τα χρώματα.

Γι' αυτό ζητάω τη σύγκριση, γιατί αν είναι σαν το Τ610 δεν θα το πάρω.

ε νομιζω δεν χωραει αμφιβολεια οτι ειναι αρκετα καλυτερο το κ300 απο το τ610 σε θεμα οθονης αλλα και γενικοτερα..αλλα οπως αναφερθηκε και παραπανω μην περιμενεις τιποτα τρελη αναλυση.παντως αν θες για κατι οικονομικο και καλο(το μονο που μπορεις να του καταλογησεις ειναι οτι δεν εχει ΒΤ και ραδιοφωνο,κατα τα αλλα ειναι παρομοιο με το κ700) χτυπατο ασυζητιτι.... ;)

Είμαι κι εγώ από χθες κάτοχος του Κ300 και φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή, την οποία συνεχίζω να εξερευνώ.

Παρατήρησα όμως ότι στην αναπαραγωγή ορισμένων ringtones (πχ το midi sonyericsson ή το hurry), όταν έχω ανεβασμένη τέρμα την ένταση, το ηχείο σαν να τρίζει ελαφρώς. Το "τρίζει" δεν ξέρω αν είναι βέβαια η κατάλληλη λέξη, ίσως πρέπει να πω "συντονίζει". Μπορεί να οφείλεται και στο ότι είμαι λίγο "ψείρας" με τις συσκευές μου, αλλά για πείτε μου κι εσείς που το έχετε: παρατηρήσατε κάτι ανάλογο; Σε δυο - τρία άτομα που έβαλα να ακούσουν , μου είπαν ότι δεν είναι τίποτε...

Να σημειώσω εδώ, ότι δεν το κάνει σε όλα τα αρχεία ήχου, οπότε μάλλον δεν είναι πρόβλημα. Το κάνει σε ορισμένα και ίσως να οφείλεται στα ίδια τα αρχεία.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Είμαι κι εγώ από χθες κάτοχος του Κ300 και φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή, την οποία συνεχίζω να εξερευνώ.

Παρατήρησα όμως ότι στην αναπαραγωγή ορισμένων ringtones (πχ το midi sonyericsson ή το hurry), όταν έχω ανεβασμένη τέρμα την ένταση, το ηχείο σαν να τρίζει ελαφρώς. Το "τρίζει" δεν ξέρω αν είναι βέβαια η κατάλληλη λέξη, ίσως πρέπει να πω "συντονίζει". Μπορεί να οφείλεται και στο ότι είμαι λίγο "ψείρας" με τις συσκευές μου, αλλά για πείτε μου κι εσείς που το έχετε: παρατηρήσατε κάτι ανάλογο; Σε δυο - τρία άτομα που έβαλα να ακούσουν , μου είπαν ότι δεν είναι τίποτε...

Να σημειώσω εδώ, ότι δεν το κάνει σε όλα τα αρχεία ήχου, οπότε μάλλον δεν είναι πρόβλημα. Το κάνει σε ορισμένα και ίσως να οφείλεται στα ίδια τα αρχεία.

εχει να κανει με την ποιοτητα των ΜΡ3 αυτο μαλλον φιλε μου.εμενα τουλαχιστον δεν μου παρουσιαζει κατι αναλογο παρα μονο οταν εβαλα ενα μΡ3 της βανδη.το διεγραωα και τελειωσε η υποθεση..στα αλλα ΜΡ3 και midi δεν εχω το παραμικρο προβλημα!!

Αυτό γίνεται ακόμα και στο Κ700.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Αυτό γίνεται ακόμα και στο Κ700.

Δηλαδή φίλε μου, επιβεβαιώνεις τα γραφόμενά μου;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αυτό το τρίξιμο - συντονισμός συμβαίνει ακόμη και σε ραδιοφωνάκια, walkman και κάθε συσκευή που έχει χαμηλής ποιότητας ηχεία και δεν φροντίζει να βάλει κάποιο κόφτη στην μέγιστη ένταση του ήχου.

• The title was changed to Sony Ericsson K300i