Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τα 2 το ίδιο έχουνε, 4Χ.

Μακάρι να είναι έτσι φίλε μου. Ο αλλός το πρωί μου ορκιζότανε ότι το Κ750 έχει ζούμ 10Χ. Τέσπα.. ευχαριστώ για την απάντηση. ;)

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτι άλλο... με τα email τι γίνεται; τα δουλεύει κανένας; έχει το κατάλληλο software ή εγκαθίσταται ως εφαρμογή τρίτου;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ζουμ είναι κυρίως θέμα hardware και όχι software για να αλλάζει με αναβάθμιση.

.......

Πράγματι και τα δύο έχουνε ζουμ Χ4.

Τώρα, ότι το μέγεθος του ζουμ αφορά το hardware, δεν ισχύει, διότι μιλάμε για ψηφιακό ζουμ και όχι αναλογικό.

Το ψηφιακό ζουμ γίνεται μέσω λογισμικού με την τεχνική της επαύξησης εικόνας, δηλαδή κατά την αλλαγή μεγέθους της εικόνας υπολογίζονται με διάφορους αλγόριθμους τα χρώματα των ενδιάμεσων εικονοστοιχείων κι έτσι έχουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, δίχως έντονο "πιξέλιασμα" που είναι αποδεκτό αν και δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό ζουμ.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

kati asheto pos boro na valo foto stin ipografi mou?

Σβήσε αυτό που γράφει η υπογραφή σου και μπορεί να σε βοηθήσω...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Κάτι άλλο... με τα email τι γίνεται; τα δουλεύει κανένας; έχει το κατάλληλο software ή εγκαθίσταται ως εφαρμογή τρίτου;

Το κινητό δέχεται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να το ζητήσεις από τον πάροχό σου (κινητής τηλεφωνίας όχι διαδικτύου) έτσι ώστε να ενεργοποιήσει την υπηρεσία και να σου πει και τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις.

Νίκος Καββαδίας

Το κινητό δέχεται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να το ζητήσεις από τον πάροχό σου (κινητής τηλεφωνίας όχι διαδικτύου) έτσι ώστε να ενεργοποιήσει την υπηρεσία και να σου πει και τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις.

Και απο τον πάροχο του email σου τουλάχιστον τον server εισερχομένων!! ;)

Μακάρι να είναι έτσι φίλε μου. Ο αλλός το πρωί μου ορκιζότανε ότι το Κ750 έχει ζούμ 10Χ. Τέσπα.. ευχαριστώ για την απάντηση. ;)

Για επιβεβαίωση δες και στο site της SE εδώ:SE K750

Την άγνοια του απλού πελάτη την καταλαβαίνω αλλά του πωλητή...

καλύτερα να πει πως δεν ξέρει !

Life is good with what you love !!!

Πράγματι και τα δύο έχουνε ζουμ Χ4.

Τώρα, ότι το μέγεθος του ζουμ αφορά το hardware, δεν ισχύει, διότι μιλάμε για ψηφιακό ζουμ και όχι αναλογικό.

Το ψηφιακό ζουμ γίνεται μέσω λογισμικού με την τεχνική της επαύξησης εικόνας, δηλαδή κατά την αλλαγή μεγέθους της εικόνας υπολογίζονται με διάφορους αλγόριθμους τα χρώματα των ενδιάμεσων εικονοστοιχείων κι έτσι έχουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, δίχως έντονο "πιξέλιασμα" που είναι αποδεκτό αν και δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό ζουμ.

Έχεις δίκιο φίλε μου, όταν το έγραψα το σκεφτόμουν μάλλον πιο γενικά το θέμα, συγκεκριμένα για το κινητό αυτό ισχύει, για το ψηφιακό ζουμ. :)

Αλλά και πάλι δεν αλλάζει (αυξάνεται) με αναβάθμιση στο software χωρίς αλλαγή σε smd στοιχεία του κινητού ή σε υποβάθμιση ή και κατάργιση ακόμα άλλων λειτουργιών του, εάν υποθέσουμε πάντα πως με ρύθμιση στο software δώσεις - ορίσεις στοιχεία που είχαν οριστεί για άλλες εργασίες στο να εκτελούν - συμβάλουν στην αύξησή του.

Και άρα το συμπέρασμα παραμένει πως με αναβάθμιση του firmware δεν πρόκειται να δούμε ως δια μαγείας το κινητό να αποκτά extra zoom. ;)

Life is good with what you love !!!

ατομο που δουλεύει σε γερμανό μου είπε οτι τους φέρανε νεους τιμοκαταλαγους και οτι τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί η τιμή του w800 στα 450-460€. Να τονίσω οτι εγω απλά μεταφέρω τα λεγόμενά του γι αυτό μη με :hunter: σε περιπτωση λάθους :)

Ναι, έχω τις ρυθμίσεις του server... χρησιμοποιώ κανονικά δλδ μέχρι τώρα το email της voda με 6230 και 3230, οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα... :cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

περίπου 3 μέρες, με μέτρια χρήση

Απλα ρωταω γιατι εμενα μετα απο 2 φορτισεις κραταει 1.5 μερα περιπου με μπλε δοντι,μεταφορες,και αρκετο ραδιοφωνο.8α βελτιω8ει με τις επομενες φορτισεις? Επισης οι καρτες Duo Pro Highspeed ειναι συμβατες με την συσκευη? ευχαριστω

http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Ωραίος ο Γερμανός!

Μέσα σε 10 ημέρες πήγε την τιμή του κινητού από τα 420 Ευρώ στα 480.

Βλέπεις δεν γίνεται να είναι φτηνότερος από τα υπόλοιπα καταστήματα και αλυσίδες.

Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί.

Ευτυχώς θα φέρει το πλαίσιο το κινητό σα 424 Ευρώ και θα του ρίξουμε μια μούντζα του Γερμανού να ησυχάσουμε.

Για την ιστορία, το κινητό υπάρχει στην Γερμανία στα 388 Ευρώ.

Οπως πάντα στην μπανανία που ζούμε τα πληρώνουμε όλα 15-30% ακριβότερα. :rocket:

Επισης οι καρτες Duo Pro Highspeed ειναι συμβατες με την συσκευη? ευχαριστω

Απολύτως συμβατή. :)

129026.png?1640591734

Ωραίος ο Γερμανός!

Μέσα σε 10 ημέρες πήγε την τιμή του κινητού από τα 420 Ευρώ στα 480.

Βλέπεις δεν γίνεται να είναι φτηνότερος από τα υπόλοιπα καταστήματα και αλυσίδες.

Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί.

Ευτυχώς θα φέρει το πλαίσιο το κινητό σα 424 Ευρώ και θα του ρίξουμε μια μούντζα του Γερμανού να ησυχάσουμε.

Για την ιστορία, το κινητό υπάρχει στην Γερμανία στα 388 Ευρώ.

Οπως πάντα στην μπανανία που ζούμε τα πληρώνουμε όλα 15-30% ακριβότερα. :rocket:

mhpws kseroume pote 8a to ferei to plaisio??ti o germanos to phge 480???

mhpws kseroume pote 8a to ferei to plaisio??ti o germanos to phge 480???
πιστευω οτι ακομα θα κρατησει λιγο αυριο το πρωι ρωτα στο 8001140000 ειναι η γραμμη των καταστηματων γερμανος
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Πάντως στο site του ο Γερμανός το έχει 424! Επίσης κι εγώ που το πήρα προχτες από Γερμανό πλήρωσα 424! Μένει να δούμε αν και δεν είναι και η πιο αξιόπιστη αλυσίδα!

Ναι, έχω τις ρυθμίσεις του server... χρησιμοποιώ κανονικά δλδ μέχρι τώρα το email της voda με 6230 και 3230, οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα... :cool:

Na se rotiso, poso xreonesai gia na steileis kai na laveis mail?

Boreis na rythmiseis na vlepeis ta mail tou dikou sou logariasmou, px Hotmail?

Na se rotiso, poso xreonesai gia na steileis kai na laveis mail?

Boreis na rythmiseis na vlepeis ta mail tou dikou sou logariasmou, px Hotmail?

Αν το hotmail σου δένει pop ρυθμίσεις τότε μπορείς! ;)

Η χρέωση είναι 0,005/kb (για vodafone) :)

Αν είσαι στη vodafone, μπορώ να σου πω ότι χρησιμοποιώ μήνες τώρα το email που έφτιαξα στο site τους και παίρνω όλα μου τα email στο κινητό με ειδοποίηση και με χρέωση πολύ μικρότερη φυσικά των sms... υπόψιν ότι τα έπαιρνα πρώτα κι από άλλο αριθμό cosmote που έχω αλλά ξαφνικά το σταμάτησε η cosmote και μας άφησε μπουκάλα...!!! :alien:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις προαλλες το αγορασα και εγω αλλα εχω μια απορια! Πως γινεται να μεταφερω εικονες, θεματα, βιντεο, παιχνιδια και εφαρμογες στο τηλεφωνο μεσω του καλοδιου που το συνοδευει στο πακετο? Α! και κατι ακομα! Μηπως υπαχει καμια καινουρια εκδοση λογισμικου για να το αναβαθμισω (εχω τηνR1L002)?

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Τις προαλλες το αγορασα και εγω αλλα εχω μια απορια! Πως γινεται να μεταφερω εικονες, θεματα, βιντεο, παιχνιδια και εφαρμογες στο τηλεφωνο μεσω του καλοδιου που το συνοδευει στο πακετο? Α! και κατι ακομα! Μηπως υπαχει καμια καινουρια εκδοση λογισμικου για να το αναβαθμισω (εχω τηνR1L002)?
Πρωτα αν εχεις υπερυθρες ή bt δεξι κλικ στο αρχειο που θελεις και αποστολη ...με το καλωδιο τωρα ..το τηλεφωνο αναγνωριζεταιι σαν σκληρος δισκος G οποτε ανοιγεις το καταλληλο φακελο του τηλεφωνου και τοποθετεις μεσα εικονες ηχους θεματα.Στα παιχνιδια τωρα τα βαζεις στον φακελο που γραφει 'αλλος' μετα τα βρισκεις εκει με το τηλεφωνο τωρα και γινεται αυτοματη εγκατασταση ..για την εκδ λογισμικου δεν ξερω δεν πιστευω ολως να υπαρχει
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Τις προαλλες το αγορασα και εγω αλλα εχω μια απορια! Πως γινεται να μεταφερω εικονες, θεματα, βιντεο, παιχνιδια και εφαρμογες στο τηλεφωνο μεσω του καλοδιου που το συνοδευει στο πακετο?

Συνδεόντας το καλώδιο το memory stick το αναγνωρίζει σαν εξωτερικό δίσκο, ενώ το τηλέφωνο το βλέπεις από το SE File Manager που πρέπει να εγκαταστήσεις. Υπάρχει μέσα στο CD. Και στις δύο περιπτώσεις μεταφέρεις τα αρχεία με την απλή μέθοδο του drag and drop στον κατάλληλο φάκελο κάθε φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια η μπαταρια ποσο σας κραταει?

προσωπικα εμενα μου κραταει 3 μερες μα αρκετη χρηση φυσικα,γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μπαταρια του. :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...