Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δηλαδη τα κ 750 και το 800 παιρνουν και αλλες καρτες εκτος απο σονυ?αυτο δεν σημαινει αμεσα μειωση κοστους?που το ειδες αυτο φιλε μου?περιμενω να παρω ενα απο τα παραπανω 2 κινητα και ειμαι σε συγχηση ;)

ΣΗΜΕΡΑ πήγα στο γερμανό της περιοχής μου και είδα το W800 ! εκπληκτικό ! μ άρεσε παρά πολύ !τιμή 422 !πολύ καλή αναπαραγωγή mp3 ! πολύ μ άρεσε το γεγονός ότι έχει υποδοχή από το output του κινητού και έχει υποδοχή για να βάζεις ότι ακουστικά θέλεις !

Το κορυφαίο βέβαια ήταν ο πολίτης ! φοβερό κινητό !έχει και 2 mp camera !αφού του εξήγησα τις διάφορες με το K750 έφυγα … !

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

:mad: :mad: MPOREITE NA MOU APANTISETE(opoios xerei fisika) to w800i hxographei apo to radio tou?? kai epeisis exei kalimma gia to fako apo piso , opos to k750i???ginetai na hxographiso kai klisi me to w800i??EUXARISTO perimenw apantisi ;) ;)

για το αν ηχογραφει απο ραδι φιλε μου δεν ο ξερω ακομα,οσο για το καλυμμα ναι εχει ενα πολυ μικρο που καλυπτει την καμερα του,το ειδα κι εγω και πραγματικα ειναι πιο ομορφο απο το K-750.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

σας αρεσε ρε παιδια?εμενα παλι μου κανει καπως.....πολυ ασπρουλιαρικο μου φανηκε,πιο πολυ μου αρεσει το 750(μαλλον μεγαλωσα και σοβαρεψα)η καρτα παντως που δινουν ειναι της sony 512 και οι ψειρες ειναι καπως παραξενες :worry: για την ηχογραφηση δεν ηξεραν να μου πουν(κλασσικα)λετε να πεσει καθολου η τιμη του 750?

η τιμη του 750 δεν νομιζω να πεσει τοσο γρηγορα,σιγουρα θα περασει μηνας και κατι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σ' ένα μήνα θα πέσει η τιμή και των δύο. Πάντως η τιμή του W800 είναι εξαιρετική, αν αναλογιστούμε πως το S700 είχε 580 ευρώ...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

αυτο ειναι το bt ακουστικο που θα ερθει ειδικα σχεδιασμενο για το W800 επιτελους :!: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/41491.bmp

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

αυτο ειναι το bt ακουστικο που θα ερθει ειδικα σχεδιασμενο για το W800 επιτελους :!: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/41491.bmp

Pardon me!?! Τι 'ν' τούτο? Πολύ...όμορφο :what: :down:

Περίμενα κάτι σε stereo bluetooth handsfree και όχι αυτήν την αηδία

Pardon me!?! Τι 'ν' τούτο? Πολύ...όμορφο :what: :down:

Περίμενα κάτι σε stereo bluetooth handsfree και όχι αυτήν την αηδία

ειναι λιγο μεγαλο :p αλλα ειναι της σχολης hitech-πουλμουρ :!: :lol: εχω την υποψια οτι το πλεξιγκλας του μικροφωνου φωτιζεται με μπλε η πορτοκαλι led :worry: :confused:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Ψιλοαηδία... Θα μπορούσε πολύ καλύτερα η SE... :down:

Btw, το κινητό παίρνει και Memory Stick Duo ή μόνο Memory Stick Pro Duo;

Βtw, το κινητό παίρνει και Memory Stick Duo ή μόνο Memory Stick Pro Duo;

Both..!! ;)

129026.png?1640591734

Παιδάκια καλησπέρα!!!!

Σήμερα έγινα ένας πανευτυχής κάτοχος του W800i !!!! :up:

Η πρώτη επαφή μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις!!!! :)

Θα συνεχίσω την ερευνα εις βάθος και αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο...please feel free!!!!! :rolleyes:

File arxise na mas les entyposeis.

Dyo pragmata thelo na rotiso gia arxi.

1. Exei mesa sto paketo adaptor gia na bainei se ypodoxes klasikou memory stick (moiazei me thiki mesa sthn opoia bainei h memorystick duo)? Etsi tha boreso na valo thn karta ton 512MB sthn psifiakh fotografikh, Yeah baby!!!

2. H ypodoxh poy bainei to handsfree/akoustika fainetai geri? Prosopika me to vale - vgale mou exoun xalasei 2 handsfree kai fovamai mipos meta apo kana mina den akougetai tipota apo ta akoustika. Den borouse na exi mia fysiologikh ypodoxh gia akoustika re gamoto? ;)

Aaa me geia!!!

Both..!! ;)

Great!!!

Επίσης θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει αν το κινητό έχει και flight mode;

@Barret: Αν και δεν ξέρω, πρέπει να έχει γιατί και το Memory Stick του S700i είχε. Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην έχει.

Παιδάκια καλησπέρα!!!!

Θα συνεχίσω την ερευνα εις βάθος και αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο...please feel free!!!!! :rolleyes:

ΙΣΧΥΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ 424 ΕΥΡΩ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΝΟΩ

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Παιδάκια καλησπέρα!!!!

Τι firmware έχει το W800 σου; Τελικά κυκλοφόρησε με την R1K τη λεγόμενη brown version;

Λοιπόν, να αρχίσουμε από τα εύκολα... :p

@ warrant1985: Εγώ τo αγόρασα στα 467 ευρώ...αλλα με δόσεις (άρα αυτόματα αυξάνεται η τιμή ;) ).

Αν θυμάμαι καλά η τελική τιμή είναι κάπου εκεί (420-430).

Το αγόρασα από Γερμανό στο Χαλάνδρι

@thanasis987: R1L002

@Barret:

1. Ναι! :)

2.Γερή μου φαίνεται...τώρα τι να σου πω...εγώ ποτε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα!! :confused:

Λοιπόν αγόρια και κορίτσια...από αύριο περισσότερα που θα έχω προλάβει να το ψαχουλέψω περισσότερο!!!! :rolleyes:

Great!!!

Επίσης θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει αν το κινητό έχει και flight mode;

Ναι, αλλά μόνο για το mp3 player!! ;)

Ναι, αλλά μόνο για το mp3 player!! ;)

Αλήθεια; Εξυπνάδες της SE... Δηλαδή αν είμαι σε αεροπλάνο και ακούω μουσική και ξαφνικά βγω, ξεκινάω εύρεση δικτύου; :confused: :blink:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...