Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson W800 Walkman Phone

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ande na doume se ti timi tha skasei miti edw sto ellada.pantws mia fili mou pou douleuei stin tim mou eipe oti i timi tou den tha xepernaei ta 400e.eidwmen.......

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά πότε θα έρθει;'Εχω παραγγείλει το K750 αλλα δεν ηρθε ακόμα λόγω έλλειψης όπως μου λένε και σκέφτομαι να πώ τον καταστηματάρχη να μου παραγγείλει το w800 :lol:

Τελικά πότε θα έρθει;'Εχω παραγγείλει το K750 αλλα δεν ηρθε ακόμα λόγω έλλειψης όπως μου λένε και σκέφτομαι να πώ τον καταστηματάρχη να μου παραγγείλει το w800 :lol:

το 12-8 εναι τυπικη παρουσιαση :!: ολα δειχνουν τελος του μηνα :!: ;)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

αυριο πιθανον να το εχει ενας φιλος μου που δουλευει σε καταστημα κινητων,αν ειναι καλυτερο σε κατασκευη απο το K-750 θα το παρω στα σιγουρα αν οχι τοτε το αφηνω για αλλον.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αυριο πιθανον να το εχει ενας φιλος μου που δουλευει σε καταστημα κινητων,αν ειναι καλυτερο σε κατασκευη απο το K-750 θα το παρω στα σιγουρα αν οχι τοτε το αφηνω για αλλον.

Γιατι κατι μου λεει οτι θα εχουν περιπου την ιδια ποιοτητα κατασκευης?καθε χρονο παντως η ΣΕ την ριχνει..τ610-κ700-κ750.:(

τελικα τιποτα,αντι για w-800 του εφεραν z-800 και φυσικα το γυρισε πισω,οποτε στην αναμονη ακομα για οτιδηποτε νεοτερο σχετικα με το κινητο.

paidia deite edw

"Τιμή μόνο για την συσκευή: €584.95 (491.55 χωρίς Φ.Π.Α.)"

Τι να πω κάπως ψηλή η τιμή ή μου φαίνεται ?! :X :cry:

Αν όντως είναι έτσι πάμε για Κ750... αλλά κάτι μου λέει ότι παραείναι φουσκωμένη γι αυτόν τον λόγο ;)

Life is good with what you love !!!

Πριν λιγες ωρες ειδα απο κοντα το w800 σε ενα καταστημα Γερμανος το οποιο ειχαν φερει για promo (επροκειτο για την τελικη εκδοση που θα κυκλοφορησει μετα τις 12 του μηνος και οχι για καποιο post-production unit).

Οφειλω να ομολογησω πως μου αρεσε αρκετα ειδικα σαν ποιοτητα κατασκευης,συγκρινομενο παντα με το κ750 μου που αγορασα πριν 10 μερες (τριζει αρκετα και τα πληκτρα πανω απο το stick σου δινουν την εντυπωση οτι θα βγουνε εαν το παρακανεις)

Αυτο που δεν μου αρεσε (παλι σαν νυν κατοχος του κ750) ηταν η απαντηση τους στην ερωτηση "ποσο θα παει το μαλλι?"

---424 Ε τελικη---

Εαν οντως ισχυει αυτο (που μαλλον θα ισχυει)τοτε αισθανομαι ριγμενος καθως με 42 Ε παραπανω (διαφορα κ750-w800) παιρνεις:

1)Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (πιο χωνευτα και στιβαρα πληκτρα,μεταλλικο φινιρισμα γυρω απο το φακο-το καλυμμα του οποιου ανοιγει με ενα μικρο συρομενο διακοπτη και οχι ολοκληρο,κατι που οσο ναναι ειναι προτιμοτερο μιας και οσο λιγοτερα κινουμενα μερη τοσο το καλυτερο-)

2)Μια duo pro 512mb (στην καλυτερη περιπτωση κοστιζει 70Ε)

3)ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ακουστικα τα οποια εφαρμοζουν τελεια στο αυτι,αποδιδουν ικανοποιητικοτατα τα μπασα,εχουν remote και γενικα ειναι απο τις ποιοτικοτερες ψειρες που εχω ακουσει,σιγουρα καλυτερες απο αυτες του ipod και του muvo(ενας θεος ξερει ποσο θα κοστιζουν οταν με το καλο κυκλοφορησουν σκετες,υπολογιζω στην καλυτερη κανα 30ευρω)

Με αυτα τα δεδομενα παντως εαν ειχα την δυνατοτητα να διαλεξω αναμεσα στα 2 τοτε θα προτιμουσα το w800 οσο και εαν δεν μου αρεσουν τα χρωματα του (παραειναι trendy για μενα )

Oh well....

η απαντηση τους στην ερωτηση "ποσο θα παει το μαλλι?"

---424 Ε τελικη---

Όντως αν αυτή είναι η τιμή το κινητό λέει τρελλά!! Απλά υποθέτω ότι μέχρι να κυκλοφορήσει ευρέως (δηλαδή αρχές μη πω μέσα Σεπτέμβρη) θα πέσει και η τιμή του Κ750i στα 350€, οπότε να δικαιολογείται η διαφορά.

Κοίτα πάντως με τη λογική να το δούμε δε θα μπορούσε η τιμή του να υπερβαίνει και τα 400+ ευρώ γιατί ποιος θα το αγόραζε; Σκεφτήτε να βγει στα 500€ ας πούμε θα το προτιμούσε κανείς;; όχι οπότε καλά τα σκέφτηκε η SE για να μη πατώσει το κινητάκι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

!!!!!!!!!!!!! ;) :!:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

424 τελικη,πολυ καλη τιμουλα το κινητακι τελικα πολυ μικρη η διαφορα τιμης απο το K-750,μαλλον πως το w-800 θα τραβηξει περισσοτερο κοσμο με την τιμη του και το πακετο που διαθετει.

Το ειδα πριν απο λίγο, στο site του Γερμανού.

Τελική τιμή 424€.

Πολύ καλή τιμή κατά τη γνώμη μου, λαμβάνοντας υπ'όψη οτι είναι πρώτη κυκλοφορία.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Το ειδα πριν απο λίγο, στο site του Γερμανού.

Τελική τιμή 424€.

Πολύ καλή τιμή κατά τη γνώμη μου, λαμβάνοντας υπ'όψη οτι είναι πρώτη κυκλοφορία.

τελος του μηνα με μεσα Σεπτεμβρη θα φαει βουτα στην τιμη κι αυτο και το 750 :!: ;)

ειχα φορτωσει για να δειτε στο mygallery το νεο φανταστικο bt-headset που θα ερθει ειδικα για το W800 αλλα μου το εκοψαν δεν ξερω γιατι :!: :confused: :worry:

πολυ καλο το κινητο και σε πολυ καλη εως τελεια τιμη.

ομως ειδα στο site της sony ericsson ενα καινουργιο walkman phone w550i. ξαναχτυπάει η se.ειναι ακριβος το ιδιο με το s600 μονο που συμφονα παντα με το site της se walkman.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

πολυ καλο το κινητο και σε πολυ καλη εως τελεια τιμη.

ομως ειδα στο site της sony ericsson ενα καινουργιο walkman phone w550i. ξαναχτυπάει η se.ειναι ακριβος το ιδιο με το s600 μονο που συμφονα παντα με το site της se walkman.

δεστε εδω εχουμε αρκετες λεπτομεριες :!: ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78580

Στο Γερμανό που πήγα (Άγιοι Ανάργυροι) είχε φέρει 3 κομμάτια και μου είπαν οτι μετά τις 12 του μήνα θα το έχουν κανονικά(πολλά κομμάτια).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...