TAKIS14 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 paidia exei tyxei se kanenan na tou kolaei to kinito otan to bgazei apo to usb kalodio? mou kanei auto k kati allo....eksafanizete mia wra apo tin anamoni k mia to kampanaki tis afipnisis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Εχω 1 εβδομάδα που πήρα το w800i και η εντύπωσή μου είναι πολύ καλή. Εχω μόνο 2 απορίες: 1.Πως μπορούμε να βλέπουμε πόσους χαρακτήρες γράφουμε κατά την σύνταξη ενός μηνύματος 2.Οταν κάνουμε ελαχιστοποίηση μίας εφαρμογής για να παραμείνει στην μνήμη ενω επεξεργαζόμαστε κάτι άλλο π.χ.τον τηλεφωνικό κατάλογο πώς επιστρέφουμε στην εφαρμογή? (Κάτι σαν alt+tab στο PC) http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ! :w00t: :w00t: :w00t: Μετα απο δυο εβδομαδες ψαξιματος το βρηκα κι εγω... 424 απο τον Γερμανο... αν και εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες, δεν μπορω να κανω τον συνδιασμο >*<<*<* για να δω την εκδοση του λογισμικου μου... μπορει να με βοηθησει καποιος? μια ζωη νοκια ειχα... δεν εχω ιδεα απο erisson... Eυχαριστω... Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 αν και εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες, δεν μπορω να κανω τον συνδιασμο >*<<*<* για να δω την εκδοση του λογισμικου μου... μπορει να με βοηθησει καποιος? μια ζωη νοκια ειχα... δεν εχω ιδεα απο erisson... Eυχαριστω... Τα > και < είναι προς τα που θα κάνεις το joystick. Δηλαδή : Δεξιά, *, Αριστερά, Αριστερά, *, Αριστερά, * Δεν θα δώσεις σημασία αν σε βγάλει σε συντόμευση στο πρώτο πάτημα. Συνέχισε να πατάς τον συνδυασμό αυτό και θα σου βγάλει κάποιες επιλογές. Θα το βρεις εύκολα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Τα > και < είναι προς τα που θα κάνεις το joystick. Δηλαδή : Δεξιά, *, Αριστερά, Αριστερά, *, Αριστερά, * Δεν θα δώσεις σημασία αν σε βγάλει σε συντόμευση στο πρώτο πάτημα. Συνέχισε να πατάς τον συνδυασμό αυτό και θα σου βγάλει κάποιες επιλογές. Θα το βρεις εύκολα. Τhanks... την R1L002 εχω... και την 4,4 στην καμερα... Παιδια τι να σας πω... Το κινητο ειναι θεικο... Οσο γι αυτο που λετε οτι καπου στο manual γραφει για το ποσες ωρες πρεπει να κανω την πρωτη φορτηση δεν το βρηκα... Μπορειται να με διαφωτισεται? Με κλειστο ή ανοιχτο το κινητο? Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 To w800 den exi perihgisi sto bluetooth! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Telika paidia oson afora tis on-line paraggelies gia tis thikes proteino na anoixthei ena neo thread gia to sxetiko thema giati edo tha xathoume. Na dhlosoume ekei pera ti thelei o kathenas mexri telos tou mhna kai tote na ta paraggelei kapoios me pistotikh. THa mas vgoun poly fthinotera! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Παιδια η ληψη video ειναι πολυ κακη παντως κανει πολλα κουτακια οπως και στο Κ750 μετα απο την αναβαθμιση απο την R1A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Εχω 1 εβδομάδα που πήρα το w800i και η εντύπωσή μου είναι πολύ καλή. Εχω μόνο 2 απορίες: 1.Πως μπορούμε να βλέπουμε πόσους χαρακτήρες γράφουμε κατά την σύνταξη ενός μηνύματος 2.Οταν κάνουμε ελαχιστοποίηση μίας εφαρμογής για να παραμείνει στην μνήμη ενω επεξεργαζόμαστε κάτι άλλο π.χ.τον τηλεφωνικό κατάλογο πώς επιστρέφουμε στην εφαρμογή? (Κάτι σαν alt+tab στο PC) 1 Στους τελευταίους 20 χαρακτήρες του μηνύματος θα δεις την αντίστροφη μέτρηση. 2 Με το κουμπάκι πάνω από το joystick. Στο k750 τουλάχιστον, έτσι γίνεται. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adr3as Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Με το κουμπάκι πάνω από το joystick στο w800 μπαινεις στο walkman και αν το ξαναπατησεις σε παει στην εφαρμογη που εχεις ανοιξει πριν και μετα παλι στο walkman.Δηλαδη μονο σε δυο το πολυ εφαρμογες οπου ι μια ειναι το walkman :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Τhanks... την R1L002 εχω... και την 4,4 στην καμερα... Παιδια τι να σας πω... Το κινητο ειναι θεικο... Οσο γι αυτο που λετε οτι καπου στο manual γραφει για το ποσες ωρες πρεπει να κανω την πρωτη φορτηση δεν το βρηκα... Μπορειται να με διαφωτισεται? Με κλειστο ή ανοιχτο το κινητο? πηγαινε εδω... :) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Esy gboy pia exis tin r1k h tin r1l; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 re paidia eho kai ego to w800 alla ehei provlima i akoustiki tou, otan vriskomai se kosmo den boro na akouso tous allous eno me to 6230 tous akouga kathara ti ginete se ayti tin periptosi? http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adr3as Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 και εγω εχω αυτο το προβλημα ειχα σηνιθησει απο το p900 που χαμηλωνα να μην ακουνε και οι διπλα και τωρα με το w800 δεν ακουω ουτε εγω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 και εγω εχω αυτο το προβλημα ειχα σηνιθησει απο το p900 που χαμηλωνα να μην ακουνε και οι διπλα και τωρα με το w800 δεν ακουω ουτε εγω δυστυχως οι μηχανικοι της S.E. εχουν σχεδιασει μικρο αντιηχειο μεγαφωνου :!: :( http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Με το κουμπάκι πάνω από το joystick στο w800 μπαινεις στο walkman και αν το ξαναπατησεις σε παει στην εφαρμογη που εχεις ανοιξει πριν και μετα παλι στο walkman.Δηλαδη μονο σε δυο το πολυ εφαρμογες οπου ι μια ειναι το walkman Νομίζω ότι η έλλειψη αυτού του πλήκτρου στο W800 (δηλ. του πλήκτρου activity menu πάνω από το joystick ),το οποίο υπαρχει στο Κ750, δεν μπορεί να αναπληρωθεί.Αυτή η έλλειψη είναι,κατά τη γνώμη μου,και το μόνο μειονέκτημα του W800 έναντι του Κ750. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Εγώ δεν έχω το μοντέλο USB Data Suite MA-8920C με το καλώδιο USB, αλλά το μοντέλο με το Bluetooth Adaptor για PC.Εσύ ποιο καλώδιο της Mobile Action χρησιμοποιείς;Το πρόγραμμα Handset Manager λειτουργεί μόνο με το αυθεντικό καλωδιο της Mobile Action και όχι με άλλο USB καλώδιο. έτσι εξηγείται!!! -δεν ήξερα οτι θέλει το Mobile Action καλώδιο-εγώ βάζω το usb της SE -ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πες μου μόνο αν δουλεύει με οποιοδήποτε BTooth ή μονο με αυτο που έχεις(ποιο?). -κριμα γιατι το Handset manager είναι το καλύτερο που έχω δεί. και για οσους ανακατευονται με βιντεάκια: πολύ εύχρηστο και καλό το 3gp video converter κατεβάστε το απο την xilisoft.com thanks aitoum >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 help... Eimai sto diktyo ths cosmote kai molis phra to w800, esteila ta sms pou mou eipane dhladh to wapa e kai to mms e gia na energopoihsw gprs kai mms alla den mporw me tipota na steilw email, ekana ena acount sto gmail mono gia to kinhto( yposthrizei kanonika pop3) setara ta panta alla mou bgazei monimws molis paei na synde8ei me ton server ena mynhma tou styl unknown host... mhpws 3erei kapoios ti ftaiei? make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Γεια σας. Την Παρασκευη αγοραζω κινητο και ειμαι μεταξυ του SE W800 και του Nokia 6230i. Ειμαι πολλα χρονια Νοκιας αλλα οχι κολλημενος. Αυτα τα δυο μοντελα με καλυπτουν αν και δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η καμερα η οι εφαρμογες κ.λ.π. (Το mp3 και πιο πολυ το ραδιοφωνο το θελω ομως). Θελω ενα τηλεφωνο να ακουω οταν εχει θορυβο γυρω μου (απο το πιο πανω ποστ καταλαβα οτι το 800 πασχει εκει), να εχει φωτεινη οθονη οταν ειμαι εξω στον ηλιο για να μπορω να διαβασω ενα μηνυμα και πολυ δυνατη δονηση να το ακουω στο μηχανακι. Αυτα ειναι τα βασικα μου κριτηρια. Αν μπορουσε καποιος που εχει και τα δυο να με βοηθησει και να μου πει για τη δονηση, την ακουστικοτητα και την οθονη στο φως του ηλιου. Εχω το Νοκια 7250i οπου η ενταση της δονησης και η ακουστικοτητα με καλυπτουν σιγουρα, αλλα η οθονη του δεν με καλυπτει. Αληθεια στο 800 κανεις backup (οπως στη Νοκια) τον τηλεφωνικο καταλογο? Ευχαριστω για το χρονο σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 έτσι εξηγείται!!! -δεν ήξερα οτι θέλει το Mobile Action καλώδιο-εγώ βάζω το usb της SE -ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πες μου μόνο αν δουλεύει με οποιοδήποτε BTooth ή μονο με αυτο που έχεις(ποιο?). -κριμα γιατι το Handset manager είναι το καλύτερο που έχω δεί. και για οσους ανακατευονται με βιντεάκια: πολύ εύχρηστο και καλό το 3gp video converter κατεβάστε το απο την xilisoft.com thanks aitoum Το Bluetooth adapter που έχω είναι το ΜΑ-720 της Mobile Action και προφανώς μόνο με αυτό θα τρέχει ο Handset Manager,γιατί το πρόγραμμα αναγνωρίζει το Adapter.Με αυτό το adapter ,χρησιμοποιώντας το Microsoft Βluetooth driver και όχι το Mobile Action driver,τρέχουν όλα τα άλλα προγράμματα,όπως ο Sony Ericsson file manager ,o Myphone Explorer,o floAt's mobile agent.Το ΜΑ-720 το αγόρασα από το Γερμανό 39 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 thelo na energopiiso to mms mou alla den xero pos eho cosmote boreite na voithisete tnx ek ton proteron :cry: http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 thelo na energopiiso to mms mou alla den xero pos eho cosmote boreite na voithisete tnx ek ton proteron :cry: egw apla esteila sms ------> mms e sto 1651 se 1 lepto htan etoimes oi rythmiseis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ενεργοποίηση από την εταιρία ή απλά εγκατάσταση των ρυθμίσεων για την Cosmote? Για το 2ο μπορείς να πας και στο site της sony ericcsson/Διαμόρφωση τηλεφώνου και να επιλέξεις τις ρυθμίσεις που θές να σου στείλει! Και το σχετικό link: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245&pid=10245 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukos Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Geia sas .Tha ithela tin gnomh sas , SE W800 h Nokia 6681 . Pleon i diafora timhs tous einai arketa mikrh an den kano lathos . Aksizei to Nokia apo apopsh poiotitas hxou se sxesh me to W800 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 epeidh ekana olikh giagrafh kai exasa ta mamisia themes tou w800 mhpws 3erei kapoios pou mporw na ta brw ka8ws episeis kai mia efarmogh ia remote control tou media player 10? make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts