invictus1 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 exei kaneis idea poso kanei to w800 ektos tou germanou?420-500+ ;) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Θελω να κανω μια ερωτιση σε ολους τους χρηστες του 800. Σας παρουσιασε κανενα προβληματακι το κινητο η κανενα κολλημα? Μια ειναι η εκδοση λογισμικου που κουβαλανε ολα τα 800 η υπαρχουν και καινουριες? Με λιγα λογια θελω να μου αναφερετε ολα τα προβληματα απο το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο που εχετε παρατηρησει στο πολυταλαντο αυτο κινητο! Σορυ αν σας βαζω σε κοπο αλλα θελω να ξερω τι να περιμενω απο το κινητο και τι να προσεξω!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!... φιλε μου το κινητο το εχω 2 βδομαδες περιπου και δεν μο χει παρουσιασει κανενα restart η καποιο αλλο κολλημα,δουλευει ρολοι,φτου να μην το ματιασω :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 αν ξερει καποιος ας μου πει: -υπάρχει software που να μπορεις να επεξεργάζεσαι τον τηλ. κατάλογο και να γραφεις SMS απο το PC σου για τα κ750-w800??? και που θα το βρω??? -το PC SUITE που δίνει η SE, δεν περιέχει κατι τέτοιο υ.γ. είδα το w800 σε φίλο. ..............Τ Ε Λ Ε Ι Ο μονο στη συνδεση του με PC, δε βολευει ο explorer του software, γιαυτο και ρωτάω. >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JackalGR Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Παιδια πήρα το w800i.Το έχω 2 μερες.Ειναι άψογο.Επαθα πλακα με την ταχυτητα,την ποιοτητα και τις ικανοτητες του.Ειναι εξαιρετικο. Ενα πραγμα δεν βρηκα ακομα.Απο το PC εχω καποια αρχεια αποθηκευμενα στο memory stick αλλα δεν μπορεσα να τα δω μεσα απο το κινητο.Εστω για να τα διαγραψω.Εβαλα ενα αρχειο excel και ηθελα να το σβησω απο το κινητο και δεν μπορουσα....επρεπε να το συνδεσω στο PC. Aπο επεξεργαστη πολυ δυνατο.το jbenchmark2 εβγαλε 320.Ακους μουσικη και ταυτοχρονα βγαζεις φωτο,στελνεις μνμτ,οτι θες.Δεν εχει το τελικο "ς" σαν γραμμα.Κατι που παλι μεσω PC μπορεις να αποθηκευσεις επαφη με το γραμμα "ς". Αυτα!!! ΥΣ.Το εχω ζαλισει και ουτε ενα κολλημα.Κορυφαιο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 ''Απο το PC εχω καποια αρχεια αποθηκευμενα στο memory stick αλλα δεν μπορεσα να τα δω μεσα απο το κινητο.Εστω για να τα διαγραψω.'' ---------- το ίδιο διαπιστώσαμε & εμεις. πρεπει να ανοίγεις α)την εφαρμογή 'Sony Ericsson File Manager' για να δεις τι περιέχει το κινητο στην μνημη του και β) τον WIN EXPLORER για να δεις τι εχει η memory stick Μεγαλο μπερδεμα!!! γιαυτο και ρωτησα πιο πανω για software αλλο. ειχα δοκιμασει παλια το siemens SL55 με ενα προγραμματακι πολυ καλο ηταν διπλος explorer κινητου-windows!! + οτι εγραφες και μηνυματα μεσω πληκτρολογιου. -στο w800 δε φαίνονται πολλα αρχεια απο τον win explorer σαν να ειναι κρυφα!!! αν βρηκατε κατι καλυτερο απο sftwre πειτε το >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Οχι, εννοεί το πορτοκαλί μικρό (κυκλικό) που είναι πάνω στο joistick ;) Ακριβώς αυτό εννοώ. Thanks fostirop :) Ε κάπου θα είχε και ένα πλιν κι εγώ το βρήκα !!! :( :D Λίγη κόλλα όμως και όλα οκ ! :w00t: Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Θελω να κανω μια ερωτιση σε ολους τους χρηστες του 800. Σας παρουσιασε κανενα προβληματακι το κινητο η κανενα κολλημα? Μια ειναι η εκδοση λογισμικου που κουβαλανε ολα τα 800 η υπαρχουν και καινουριες? Με λιγα λογια θελω να μου αναφερετε ολα τα προβληματα απο το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο που εχετε παρατηρησει στο πολυταλαντο αυτο κινητο! Σορυ αν σας βαζω σε κοπο αλλα θελω να ξερω τι να περιμενω απο το κινητο και τι να προσεξω!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!... Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής λόγο λογισμικού (R1L002), όλα καλά και μη κακό ;) Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 To pira kai ego simera kai to kinito einai ola ta lefta.Avtin tin stigmih timi tou kimenetai sta 424euro apo katastima Germanos :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Επειδη δεν μπορεσα να βρω απαντηση , στο "flight mode" λειτουργει το ραδιοφωνο ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ακριβώς αυτό εννοώ. Thanks fostirop :) Ε κάπου θα είχε και ένα πλιν κι εγώ το βρήκα !!! :( :D Λίγη κόλλα όμως και όλα οκ ! :w00t: το έχω δει το κινητό απο κοντά αλλα δεν κατάλαβα ότι είχε αυτοκόλλητο πιστεύω να μην συνεχίσει να διαλύεται, πάνω που με έχετε πείσει :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belmont Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Με τις επαφές και γενικά το organizer τι γίνεται; μπορεί να γίνει παραμετροποίηση των πόσων και ποιων τηλεφώνων μπορούν να προστεθούν; πχ όντας κάτοχος του SX1 και 3230 smartphones μπορείς να προσθέσεις όσα στοιχεία θέλεις... δεν τα συγκρίνω για να σας προλάβω, απλά θέλω να δω μια άλλη διάσταση των δυνατοτήτων του W800, επειδή με ενδιαφέρει άμεσα... Επίσης, πόσες επαφές χωράει... ας πούμε το 6230 που είχα και δεν είναι smartphone είχα φτάσει τα όριά του δλδ τις 1000 χωρίς πρόβλημα με πλήρη στοιχεία για κάθε επαφή... 500 πλήρεις χωράει. Παίδες είμαι τελείως άσχετος ή με το κουμπί του hands free δεν μπορώ να πάω στον επόμενο ραδιωφονικά σταθμό ή μπ3; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 geia sas paides! ki egw endiaferomai gia to kinitaki! alla mesa ston xamo twn posts gia to k750i kai w800 den mporesa na katalabw pies einai akribos oi diafores! (enas politis mou eipe oti to k750 exei megalitero zoom, kai to w800 exei ''doro'' mia mnimi 512 , pou sinolika me simferei to w800) akouw apo polous edwmesa problimata tou stil kakokataskebis (aftokolitakia pou sas ksekolane kai to joystik tou k750i na kolaei epanw) einai toso eyestito?! rwtaw giati meta apo kairo to kinito den 8a to prosexw oso otan to exw kainourio , kai den 8a 8elw na mou dialiete! any way! genika ap'oti katalaba einai kalo kinito kai sas ikanopiei olous! apla den kserw ti na epileksw to 750 i to 800 !?!??!?!?!?!?!?! eimai karga mperdemenos! einai dynaton mia eteria na ebgale 2 kinita me diaforetika kalimata kai na ta onomazei alios kai to ena na to poulaei me megaliteri karta kai to allo gia pio f8ina xwris tin karta mnimis!?!??! koufo den einai !? eiste sigouroi oti den exoun alles ousiastikes diafores?! So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 το βρήκα πιο φθηνά http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=3093&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=67 413 τελική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 na kanw paidia mia erwthsh. th morfhs video kai ixwn paizei to w800.paizei mono .3gp sta video h paizei kai alla kai stous ixous poia epektash paizei. yparxoun arketa programata kai paixnidia gia auto to kinhto.kai kati akomh to 750 exei kalh poiothta hxou?sorry einai polla alla thelw na mathw! ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Επειδη δεν μπορεσα να βρω απαντηση , στο "flight mode" λειτουργει το ραδιοφωνο ??? όχι, δεν παίζει :) na kanw paidia mia erwthsh. th morfhs video kai ixwn paizei to w800 mp3, aac,amr,mpeg4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Γεια σας παιδια.Εβαλα το λογισμικο του 800ι αλλα εχω καποιες αποριες 1.Δεν μπορω να δημιουργησω ενα folder στο memory stick,να βαλω μεσα οτι 8ελω και μετα μεσα απο το κινητο να το δω.Δεν βλεπει τιποτα!Πρεπει να στειλω ξεχωριστα φωτο και να τα βαλει μονο του. 2.O explorer του κινητου ουσιαστικα δεν σε αφηνει να δεις κα8ολου το memory stick,παρα μονο ποσο χωρος εχει μεινει.. 3.Πως μπορω να σταματησω να με ρωταει συνεχεια "αν 8ελω την μεταφορα",οταν μεταφερω μαζικα αρχεια με bluetooth.Πρεπει να ειμαι απο πανω και να παταω την αποδοχη.Και οταν μεταφερεις 50-60 αρχεια ειναι λιγο τρελο! ευχαριστω http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Γεια σας παιδια.Εβαλα το λογισμικο του 800ι αλλα εχω καποιες αποριες 1.Δεν μπορω να δημιουργησω ενα folder στο memory stick,να βαλω μεσα οτι 8ελω και μετα μεσα απο το κινητο να το δω.Δεν βλεπει τιποτα!Πρεπει να στειλω ξεχωριστα φωτο και να τα βαλει μονο του... Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο :( Αυτό δεν το έπιασα καλα, το W800 δεν αναγνωρίζεται όπως το Κ750 σαν σκληρός δίσκος; Δεν μπορείς να βάλεις ότι αρχείο θες στον αντοίστιχο φακελο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Μπορεις να βαλεις και να δημιουργησεις αλλα μετα δεν φαινεται μεσα απο το κινητο! http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Μπορεις να βαλεις και να δημιουργησεις αλλα μετα δεν φαινεται μεσα απο το κινητο! Στο Κ750 δεν μπορείς να δεις τα αρχεία σου μόνο όταν είναι συνδεμένο με το καλώδιο. Μήπως σου έτυχε κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Σήμερα το πρόσθεσε και το voda-shop στα 456 αλλά δεν ξέρω αν το έχει διαθέσιμο ως συσκευή! Αύτο για όσους το θέλουν από voda! http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2100036&tid= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 αυτο συμβαινει κι εγω εφαγα κολλημα σημερα που το πηρα....λεω παλι γκαντεμια στικακι χαλασμενο.....αλλα μετα το ειδα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 θελω να ρωτησω ομως ρε παιδια πως μπαινουν οι τζαβα εφαρμογες και παιχνιδια και σε ποιο φακελο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 θελω να ρωτησω ομως ρε παιδια πως μπαινουν οι τζαβα εφαρμογες και παιχνιδια και σε ποιο φακελο?Εγω τις στελνω με υπερυθρες στο κινητο και αυτο τις τοποθετει στον καταλληλο φακελο Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 το έχω δει το κινητό απο κοντά αλλα δεν κατάλαβα ότι είχε αυτοκόλλητο πιστεύω να μην συνεχίσει να διαλύεται, πάνω που με έχετε πείσει :w00t: Δεν υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο στο κινητό. Μιλάμε για ένα μικρό κυκλικό πορτοκαλί πλαστικό το οποίο είναι επάνω στο joystick τονίζοντάς το. Κατά τα άλλα είναι αρκετά στοιβαρό και δεμένο ! Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts