Radical Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Το 6021 πλέον και στα καταστήματα Cosmote με τελική τιμή €181,5 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Εμενα μου θυμιζει το αριστο 6310i πολυ μου αρεσει σαν τηλ :shifty: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Όντως, από ό,τι έχω διαβάσει σε ξένα fora, το 6021 θυμίζει σε πολύ κόσμο το θρυλικό 6310i. Ιδιαίτερα σε επαγγελματίες που θέλουν ένα "no frills" τηλέφωνο με αυξημένη συνδεσιμότητα, μεγάλη αυτονομία και σε προσιτή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Μολις το πηρα οι πρωτες εντυπωσεις αριστες :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Κράτα με ενήμερο φίλε/η. Θα το έχω κι εγώ σε 12 μέρες, όταν θα ισχύσει η επιδότησή μου και δεν μπορώ να περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Τεταρτη μερα με αρκετη χρηση εχει 4μπαρες ακομα και ειναι η πρωτη φορτηση νομιζω πολυ καλα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariazap Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Παιδιά πήγα σήμερα στην Cosmote να πάρω το 6021 και μου είπε ότι έχει κοστολογηθεί η συσκευή αλλά ακόμα δεν έχει έρθει στα καταστήματα. Και το κουφό, ενώ στο site αναφέρεται ως τιμή 185€, μου είπε τελική τιμή 140€. Έκανε λάθος, ή μας δουλεύουν στο site του ΟΤΕ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Και το κουφό, ενώ στο site αναφέρεται ως τιμή 185€, μου είπε τελική τιμή 140€. Έκανε λάθος, ή μας δουλεύουν στο site του ΟΤΕ??? Μπορει να ειναι και λαθος ,συνηθως ομως υπαρχουν αλλαγες στις τιμες απο βδομαδα σε βδομαδα (Προς τα κατω μας βολευει ). :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Περίεργο που σου είπαν ότι δεν έχει έρθει. Πριν από περίπου 1 εβδομάδα ρώτησα και μου είπαν ότι ήταν διαθέσιμο, όχι απλά ότι έχουν τιμή. Άσε που σε άλλες αλυσίδες (π.χ. Γερμανός) διατίθεται ήδη (το έπιασα και το περιεργάστηκα :rolleyes: , είναι υπέροχο :yahoo: ). Σου είπαν πότε θα το έχουν στο απόθεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Λοιπον εχουμε και λεμΕ Το τηλ. με αρκετη χρηση και κλειστο απο 12 το βραδυ μεχρι 7 το πρωι κρατα τουλαχιστον 5 μερες Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και θα το παρει αυτος που θελει ενα καλο τηλεφωνο και τιποτα παραπανω Η συνδεσημοτητα ειναι αριστη με τον υπολογηστη οποιος θελει κατι αλλο ας ρωτησει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Το πήρα και εγώ αρκετά καλό για τα λεφτά του και μ'αρεσει η πλάτη του αυτό το άγρίο καιρό είχα να το δώ σέ τηλέφωνο. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ποιο πολύ δεν κρατάει το 6020?? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Η πλατη του το παιζει δερμα:O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Τελικά τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του κινητού από τα καταστήματα της Cosmote; Ήρθε ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Τελικά τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του κινητού από τα καταστήματα της Cosmote; Ήρθε ή όχι; Ηρθε με 181 Ε ειναι δικο σου Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Τζετ. Θα είναι από αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariazap Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Παιδιά το πήρα σήμερα από κατάστημα της Cosmote στην Θεσσαλονικη με 162€. Με την έκπτωση που είχα από την επιδότηση μου βγήκε μολισ 52€. Και από ότι ρώτησα οι τιμές ειδικά στα καινούρια κινητά αλλάζουν 2 φορές την εβδομάδα, έτσι μου είπαν τουλάχιστον στον Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 162 ειναι πολυ καλη τιμη!Γενικα πωλειται φθηνοτερα απο το 6020? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Ναι, στην κανονική του τιμή το 6020 είναι περίπου 15 Ευρώ ακριβότερο από το 6021 (197 έναντι 182), μάλλον λόγω της ύπαρξης κάμερας. Η τιμή (162 Ευρώ) που ανέφερε η mariazap είναι αυτή από την οποία αφαιρείται το ποσό της επιδότησης και είναι χαμηλότερη από την κανονική τιμή αγοράς (περίπου κατά 10%). Αν δηλαδή αγοράσεις το κινητό ως σκέτη συσκευή πληρώνεις 182, αν όμως έχεις επιδότηση πληρώνεις 162 μείον το ποσό της επιδότησης. Ερώτηση (γενικότερα για Nokia): Όταν αγοράζετε το κινητό η μπαταρία είναι μισο-φορτισμένη. Την αφήνετε να αδειάσει εντελώς πριν την πρώτη μεγάλη φόρτιση (των 8 ωρών) ή την φορτίζετε όπως είναι από το πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Εχω ένα μικρό προβλήμα με τό τηλεφώνο. Αφορα το λογοτύπο δικτίου. ενώ το είχα κατεβάσει από wap και είχε χαθεί το κοσμοτε μετά από μερικές μέρες μου εβγάλε ένα ερώτιματίκο στην οθόνη αναμονής. Προσπαθώ να το κατεβάσω πάλι το αποθυκευεί και μου κανεί το ίδιο. Καμια βοήθεία. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Το πήρα επιτέλους :yahoo: :up: ! Με επιδότηση 135 Ευρώ έδωσα μόλις 27 Ευρώ επιπλέον. Νεότερη ανταπόκριση αργότερα που θα το έχω ξεψαχνίσει (και σίγουρα μετά τον αγώνα της Εθνικής :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariazap Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Η μπαταρία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο είναι φορτισμένη, για λόγους δοκιμής του κινητού. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποφορτιστεί τελείως πριν γίνει η φόρτιση, την πρώτη φορά. Η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι περίπου 8 ώρες. Καλό θα ήταν για την διατήρηση της αντοχής της μπαταρίας, να περιμένεις να αποφορτιστεί τελείως πρίν την ξαναφορτίσεις. Αυτό γιατί οι μπαταρίες λιθίου δημιουργούν "Μνήμη" και έτσι ελλατώνεται η αντοχή τους. Αυτά τα ολίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Πάντως στο FAQ του site της Nokia αναφέρεται το εξής: "Q:How long do I need to charge my battery for the 1st time on my Nokia Phone? And how frequently do I need to charge my battery there after? A:You will need to charge for about 1 1/2 hrs to 2 hrs until the battery bar is full. After which a battery will need to be charged when the battery bar show low levels." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naz Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Εχετε δοκιμασει να βαλετε τπτ programms ή wallpaper ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Μερικές παρατηρήσεις μετά από 5 ημέρες κατοχής και χρήσης του 6021: - Διάρκεια μπαταρίας 3-3,5 μέρες (αυτή τη στιγμή η μπαταρία βρίσκεται κάπου στη μέση της δεύτερης φόρτισης) με μέτρια χρήση (περίπου 10 λεπτά ομιλίας την ημέρα και 4-5 SMS) και απενεργοποίηση για 6-7 ώρες τη νύχτα. Η πρώτη φόρτιση διήρκεσε περίπου 6,5 ώρες. - Ωραία αίσθηση των πλήκτρων και του joystick. - Άψογη συνδεσιμότητα του Bluetooth. - Δυστυχώς, μικρή μνήμη - μειονέκτημα για business phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts