Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6021


DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντως, από ό,τι έχω διαβάσει σε ξένα fora, το 6021 θυμίζει σε πολύ κόσμο το θρυλικό 6310i. Ιδιαίτερα σε επαγγελματίες που θέλουν ένα "no frills" τηλέφωνο με αυξημένη συνδεσιμότητα, μεγάλη αυτονομία και σε προσιτή τιμή.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πήγα σήμερα στην Cosmote να πάρω το 6021 και μου είπε ότι έχει κοστολογηθεί η συσκευή αλλά ακόμα δεν έχει έρθει στα καταστήματα. Και το κουφό, ενώ στο site αναφέρεται ως τιμή 185€, μου είπε τελική τιμή 140€. Έκανε λάθος, ή μας δουλεύουν στο site του ΟΤΕ???
Link to comment
Share on other sites

Και το κουφό, ενώ στο site αναφέρεται ως τιμή 185€, μου είπε τελική τιμή 140€. Έκανε λάθος, ή μας δουλεύουν στο site του ΟΤΕ???

 

Μπορει να ειναι και λαθος ,συνηθως ομως υπαρχουν αλλαγες στις τιμες απο βδομαδα σε βδομαδα (Προς τα κατω μας βολευει ). :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Περίεργο που σου είπαν ότι δεν έχει έρθει. Πριν από περίπου 1 εβδομάδα ρώτησα και μου είπαν ότι ήταν διαθέσιμο, όχι απλά ότι έχουν τιμή. Άσε που σε άλλες αλυσίδες (π.χ. Γερμανός) διατίθεται ήδη (το έπιασα και το περιεργάστηκα :rolleyes: , είναι υπέροχο :yahoo: ). Σου είπαν πότε θα το έχουν στο απόθεμα;
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον εχουμε και λεμΕ

Το τηλ. με αρκετη χρηση και κλειστο απο 12 το βραδυ μεχρι 7 το πρωι κρατα τουλαχιστον 5 μερες Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και θα το παρει αυτος που θελει ενα καλο τηλεφωνο και τιποτα παραπανω Η συνδεσημοτητα ειναι αριστη με τον υπολογηστη οποιος θελει κατι αλλο ας ρωτησει

:)
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα και εγώ αρκετά καλό για τα λεφτά του και μ'αρεσει η πλάτη του αυτό το άγρίο καιρό είχα να το δώ σέ τηλέφωνο.
Γιώργος...:ninja:
Link to comment
Share on other sites

Τελικά τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του κινητού από τα καταστήματα της Cosmote; Ήρθε ή όχι;

 

 

Ηρθε με 181 Ε ειναι δικο σου

:)
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το πήρα σήμερα από κατάστημα της Cosmote στην Θεσσαλονικη με 162€. Με την έκπτωση που είχα από την επιδότηση μου βγήκε μολισ 52€.

Και από ότι ρώτησα οι τιμές ειδικά στα καινούρια κινητά αλλάζουν 2 φορές την εβδομάδα, έτσι μου είπαν τουλάχιστον στον Γερμανό.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, στην κανονική του τιμή το 6020 είναι περίπου 15 Ευρώ ακριβότερο από το 6021 (197 έναντι 182), μάλλον λόγω της ύπαρξης κάμερας. Η τιμή (162 Ευρώ) που ανέφερε η mariazap είναι αυτή από την οποία αφαιρείται το ποσό της επιδότησης και είναι χαμηλότερη από την κανονική τιμή αγοράς (περίπου κατά 10%). Αν δηλαδή αγοράσεις το κινητό ως σκέτη συσκευή πληρώνεις 182, αν όμως έχεις επιδότηση πληρώνεις 162 μείον το ποσό της επιδότησης.

 

Ερώτηση (γενικότερα για Nokia): Όταν αγοράζετε το κινητό η μπαταρία είναι μισο-φορτισμένη. Την αφήνετε να αδειάσει εντελώς πριν την πρώτη μεγάλη φόρτιση (των 8 ωρών) ή την φορτίζετε όπως είναι από το πακέτο;

Link to comment
Share on other sites

Εχω ένα μικρό προβλήμα με τό τηλεφώνο.

Αφορα το λογοτύπο δικτίου.

ενώ το είχα κατεβάσει από wap και είχε χαθεί το κοσμοτε μετά από μερικές μέρες μου εβγάλε ένα ερώτιματίκο στην οθόνη αναμονής.

Προσπαθώ να το κατεβάσω πάλι το αποθυκευεί και μου κανεί το ίδιο.

Καμια βοήθεία.

Γιώργος...:ninja:
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα επιτέλους :yahoo: :up: ! Με επιδότηση 135 Ευρώ έδωσα μόλις 27 Ευρώ επιπλέον. Νεότερη ανταπόκριση αργότερα που θα το έχω ξεψαχνίσει (και σίγουρα μετά τον αγώνα της Εθνικής :D )
Link to comment
Share on other sites

Η μπαταρία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο είναι φορτισμένη, για λόγους δοκιμής του κινητού. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποφορτιστεί τελείως πριν γίνει η φόρτιση, την πρώτη φορά. Η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι περίπου 8 ώρες. Καλό θα ήταν για την διατήρηση της αντοχής της μπαταρίας, να περιμένεις να αποφορτιστεί τελείως πρίν την ξαναφορτίσεις. Αυτό γιατί οι μπαταρίες λιθίου δημιουργούν "Μνήμη" και έτσι ελλατώνεται η αντοχή τους. Αυτά τα ολίγα
Link to comment
Share on other sites

Πάντως στο FAQ του site της Nokia αναφέρεται το εξής:

 

"Q:How long do I need to charge my battery for the 1st time on my Nokia Phone? And how frequently do I need to charge my battery there after?

 

A:You will need to charge for about 1 1/2 hrs to 2 hrs until the battery bar is full. After which a battery will need to be charged when the battery bar show low levels."

Link to comment
Share on other sites

Μερικές παρατηρήσεις μετά από 5 ημέρες κατοχής και χρήσης του 6021:

 

- Διάρκεια μπαταρίας 3-3,5 μέρες (αυτή τη στιγμή η μπαταρία βρίσκεται κάπου στη μέση της δεύτερης φόρτισης) με μέτρια χρήση (περίπου 10 λεπτά ομιλίας την ημέρα και 4-5 SMS) και απενεργοποίηση για 6-7 ώρες τη νύχτα. Η πρώτη φόρτιση διήρκεσε περίπου 6,5 ώρες.

- Ωραία αίσθηση των πλήκτρων και του joystick.

- Άψογη συνδεσιμότητα του Bluetooth.

- Δυστυχώς, μικρή μνήμη - μειονέκτημα για business phone.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...