OveLix Δημοσιεύτηκε February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2005 ...ενώ είστε στο φόρουμ. Εγώ είμαι στο γραφείο και υποτίθεται ότι εργάζομαι. Εσείς? Μελετάτε? Ετοιμάζετε εργασίες? Εργάζεστε? Ετοιμάζετε την πρόταση για τον πελάτη? :p Από τι τελικά σας αποσπά το myphone? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 μας αποσπά ελεύθερο χρόνο :p :!: :blink: και να ήθελα από την δουλειά ...νο πρόσβαση :X ειναι ενα απο τα"access denied" :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Και 'γώ υποτίθεται πως εργάζομαι και ταυτόχρονα ετιμάζω μια εργασία για την σχολή. Ντροπή μου ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ego pali den upoti8ete tpt...xazoserfaro..protimo na mpo se kapoio site-forum ktl ktl para na anoikso to xazokouti... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ego pali den upoti8ete tpt...xazoserfaro..protimo na mpo se kapoio site-forum ktl ktl para na anoikso to xazokouti... mia apo ta idia kai egw... kalytera sto pc para sthn tv Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Κι εγώ στη δουλειά είμαι και κ.....βαράω.Γενικά μόνο από το μαγαζί μπαίνω my phone,αλλά επειδή είμαι εγώ υπεύθυνη δεν παίζει να μου τις βρέξει κανείς που κάθομαι με τις ώρες στο pc! :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Για μενα αυτη ειναι μια ''νεκρη'' ωρα..Οποτε,surfαρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Εγω παλι "οργωνω" ολο το διαδυκτιο για πληροφοριες που αφορουν τα αυτοκινητα... Ετοιμαζομαι να παρω το πρωτο ΟΛΟΔΙΚΟ μου αυτοκινητο και ψαχνω εξοπλισμους, τεχνικα χαρακτηριστικα, επιδωσεις και γενικα τα παντα!! Ειναι τα λεγομενα "ευχαριστα" προβληματα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Εγώ εδώ και τρεις μήνες υποτίθεται ότι εργάζομαι για την πρακτική και την πτυχιακή μου, ενώ στην πραγματικότητσ ξημεροβραδιάζομαι στο section των Siemens εδώ. Δε με κάνετε μοντεράτορα λέω εγώ? :p Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Εγω παλι "οργωνω" ολο το διαδυκτιο για πληροφοριες που αφορουν τα αυτοκινητα... Ετοιμαζομαι να παρω το πρωτο ΟΛΟΔΙΚΟ μου αυτοκινητο και ψαχνω εξοπλισμους, τεχνικα χαρακτηριστικα, επιδωσεις και γενικα τα παντα!! Ειναι τα λεγομενα "ευχαριστα" προβληματα... ;) ευγε παιδι μου ευγε ! :D γιατι την πουλατε την μπεμβε σας αφου την αγαπς τοσο?.. εγω δεν υποτιθεται οτι κανω κατι εχω ελευθερες ωρες ολη την μερα και οποτε βαριεμαι καθομαι και μ***** μπροστα στο laptop :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 εγω δεν υποτιθεται οτι κανω κατι εχω ελευθερες ωρες ολη την μερα same here :cool: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Χμ...Και εγω πιστευω πως οταν ειμαι εδω...υποτιθεται οτι ειμαι εδω! Δεν υποτιθεται οτι κανω κατι αλλο. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ευγε παιδι μου ευγε ! :D γιατι την πουλατε την μπεμβε σας αφου την αγαπς τοσο?.. Μην ξυνεις τις πληγες μου PowerZ... :this::cry: Προσπαθω εδω και λιγο καιρο να το παρω αποφαση οτι δεν τη εχω την μπεμπουλα μου σε λιγο καιρο αλλα ματαια! Ειμαι πολυ δεμενος με το συγκεκριμενο αυτοκινητακι (ουσιαστικα μεγαλωσα μεσα σε αυτο...) Anyway δεν ειναι ακριβως δικη μου αποφαση το αν θα το κρατησουμε το αμαξακι οποτε...:(:sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 εγω υποτιθεται οτι διαβαζω...αλλα τι να κανουμε δεν ειναι τοσο τυχερα τα βιβλια οσο το myphone.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Κανω backup το internet.... με pstn φυσικα... :χεχ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 k egw opws o filos mou o IRONMAIDEN..diavazw(upotithete) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Σας "φροντίζω"... :tease: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbit Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 k egw opws o filos mou o IRONMAIDEN..diavazw(upotithete) mia apo ta idia..... :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Σας "φροντίζω"... :tease: πως ακριβως το κανεις αυτο ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Apla xazevo,afou do ta mail mou prota. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Τρώω 2 περιποιημένα τοστάκια και ακούω μουσικούλα! :up: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Μολις γυρισα απο την δουλεια και μπηκα να παρω την δοση μου οπως κανω ανελλειπως εδω και 4 χρονια κοντα..ειμαι πολυ αρρωστος γιατρε μου; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 εγω υποτιθεται οτι διαβαζω...αλλα τι να κανουμε δεν ειναι τοσο τυχερα τα βιβλια οσο το myphone.... :p Τι μου θυμίζει... :whistle::O:D:p:cool: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Ετοιμάζω κάτι γραφικά για ένα site (και καλά) :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nox Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Δούλευε και άσε το posting :whip: Παράθεση The effort to understand the universe is one of the very few things that lifts human life a little above the level of farce, and gives it some of the grace of tragedy. Steven Weinberg (1933 - ) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32eppforum.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts