Jump to content

Τι "υποτίθεται" ότι κάνετε αυτή τη στιγμή...

OveLix
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...ενώ είστε στο φόρουμ.

Εγώ είμαι στο γραφείο και υποτίθεται ότι εργάζομαι. Εσείς? Μελετάτε? Ετοιμάζετε εργασίες? Εργάζεστε? Ετοιμάζετε την πρόταση για τον πελάτη? :p

Από τι τελικά σας αποσπά το myphone?

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

• Απαντήσεις 73
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και 'γώ υποτίθεται πως εργάζομαι και ταυτόχρονα ετιμάζω μια εργασία για την σχολή.

Ντροπή μου ! ! !

ego pali den upoti8ete tpt...xazoserfaro..protimo na mpo se kapoio site-forum ktl ktl para na anoikso to xazokouti...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Κι εγώ στη δουλειά είμαι και κ.....βαράω.Γενικά μόνο από το μαγαζί μπαίνω my phone,αλλά επειδή είμαι εγώ υπεύθυνη δεν παίζει να μου τις βρέξει κανείς που κάθομαι με τις ώρες στο pc! :D :p

Εγω παλι "οργωνω" ολο το διαδυκτιο για πληροφοριες που αφορουν τα αυτοκινητα... Ετοιμαζομαι να παρω το πρωτο ΟΛΟΔΙΚΟ μου αυτοκινητο και ψαχνω εξοπλισμους, τεχνικα χαρακτηριστικα, επιδωσεις και γενικα τα παντα!!

Ειναι τα λεγομενα "ευχαριστα" προβληματα... ;)

Εγώ εδώ και τρεις μήνες υποτίθεται ότι εργάζομαι για την πρακτική και την πτυχιακή μου, ενώ στην πραγματικότητσ ξημεροβραδιάζομαι στο section των Siemens εδώ. Δε με κάνετε μοντεράτορα λέω εγώ? :p
:shifty:

Εγω παλι "οργωνω" ολο το διαδυκτιο για πληροφοριες που αφορουν τα αυτοκινητα... Ετοιμαζομαι να παρω το πρωτο ΟΛΟΔΙΚΟ μου αυτοκινητο και ψαχνω εξοπλισμους, τεχνικα χαρακτηριστικα, επιδωσεις και γενικα τα παντα!!

Ειναι τα λεγομενα "ευχαριστα" προβληματα... ;)

ευγε παιδι μου ευγε ! :D

γιατι την πουλατε την μπεμβε σας αφου την αγαπς τοσο?..

εγω δεν υποτιθεται οτι κανω κατι εχω ελευθερες ωρες ολη την μερα και οποτε βαριεμαι καθομαι και μ***** μπροστα στο laptop :)

Χμ...Και εγω πιστευω πως οταν ειμαι εδω...υποτιθεται οτι ειμαι εδω! Δεν υποτιθεται οτι κανω κατι αλλο.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

ευγε παιδι μου ευγε ! :D

γιατι την πουλατε την μπεμβε σας αφου την αγαπς τοσο?..

Μην ξυνεις τις πληγες μου PowerZ... :this::cry: Προσπαθω εδω και λιγο καιρο να το παρω αποφαση οτι δεν τη εχω την μπεμπουλα μου σε λιγο καιρο αλλα ματαια! Ειμαι πολυ δεμενος με το συγκεκριμενο αυτοκινητακι (ουσιαστικα μεγαλωσα μεσα σε αυτο...)

Anyway δεν ειναι ακριβως δικη μου αποφαση το αν θα το κρατησουμε το αμαξακι οποτε...:(:sorry:

εγω υποτιθεται οτι διαβαζω...αλλα τι να κανουμε δεν ειναι τοσο τυχερα τα βιβλια οσο το myphone.... :p

Σας "φροντίζω"... :tease:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Τρώω 2 περιποιημένα τοστάκια και ακούω μουσικούλα! :up: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Μολις γυρισα απο την δουλεια και μπηκα να παρω την δοση μου οπως κανω ανελλειπως εδω και 4 χρονια κοντα..ειμαι πολυ αρρωστος γιατρε μου; :X

εγω υποτιθεται οτι διαβαζω...αλλα τι να κανουμε δεν ειναι τοσο τυχερα τα βιβλια οσο το myphone.... :p

Τι μου θυμίζει... :whistle::O:D:p:cool:

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Ετοιμάζω κάτι γραφικά για ένα site (και καλά) :rolleyes:

Δούλευε και άσε το posting :whip:

The effort to understand the universe is one of the very few things that lifts human life a little above the level of farce, and gives it some of the grace of tragedy.

Steven Weinberg (1933 - )

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32eppforum.gif