Jump to content

Τα πάντα για το Vodafone live! & Vodafone 360

Gka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΝΑ κάνω μια ερωτηση?

Πες οτι παιρνω συσκευη 3g απλή και όχι Live!

Για να κάνω βιντεοκλήση πρεπει αναγκαστικά να έχω live η μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις με οποιοδήποτε 3g τερματικό, μόνο και μόνο περνώντας τις ρυθμίσεις πχ?

Αν και εισαι εντελως Off topic σου απαντω στο ερωτημα σου. Μπορεις κανονικα να πραγματοποιεις βιντεο κλησεις με οποιαδηποτε 3G συσκευη ειτε ειναι ειτε δεν ειναι vodafone live. Δεν απαιτουνται ρυθμισεις στη συσκευη. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενεργοποιηση των 3G υπηρεσιων στη γραμμη σου. :O

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακόμα όμως δν μάθαμε αν είναι σωστό το mms που μ έστειλε η βόνταφον.Πάντως μου ξανα έστειλε άλλο ένα χτες κ πάλι τα ίδια έλεγε στο τέλος!

Να τους πάρω ένα τηλ να ρωτήσω ή να στείλω κανα e-mail;

- - - -

• 1 month later...
kserei kaneis pote tha einai simvato to 6280 me to vodafone live???

H Vodafone ξέρει σίγουρα! ;)

Κάλεσε την για να μάθεις.

Κάλεσε το 13830 από κινητό Vodafone εάν είσαι συνδρομητής με συμβόλαιο ή 1251 εάν είσαι συνδρομητής καρτοκινητής. (Χρέωση 0,12€/κλήση)

Διαφορετικά κάλεσε από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στο 210-6702000 και συνδέσου με το αντίστοιχο τμήμα.

Guest BAMBAACHA
Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η χρέωση για την πλοήγηση;Νομίζω ότι ειναι 1cent/kb+ΦΠΑ ισχύει αυτό;

ειναι λαθοσ η χρεωση ειναι 0,4165 ανα εισοδο και ξεχωριστη χρεωση για download Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΑ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΝΟΩ 1)ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 2)ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ π.χ. παιχνιδια,μουσικη κ.α.ξανα χρεωνεσαι

ειναι λαθοσ η χρεωση ειναι 0,4165 ανα εισοδο και ξεχωριστη χρεωση για download Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΑ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΝΟΩ 1)ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 2)ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ π.χ. παιχνιδια,μουσικη κ.α.ξανα χρεωνεσαι

Για μισό λίγο γιατί τα έχεις μπερδέψει.:worry:

Κατά τη σύνδεση με το δίκτυο δεν γίνετε καμμία χρέωση. Μόλις αρχίσει να φορτώνει το site του Vodafone Live! γίνετε χρέωση 0,4165€ τελική και δεν χρεώνεσε τίποτα extra για ένα 24ωρο πλοήγησης στις σελίδες του Vodafone Live! και μόνο. Σε περίπτωση που πας να κάνεις χρήση κάποια υπηρεσίας ή αγοράσεις τραγούδια, παιχνίδια, ringtones και τα λοιπά ενημερώνεσε για τη χρέωση της υπηρεσίας πριν συνεχίσεις.;)

Σε περίπτωση που συνδεθείς χωρίς να ανοίξει καθόλου το site του Vodafone Live! (η συσκευή δεν πρέπει καν να επικοινωνήσει με τον domain server για να συμβεί το παρακάτω) και πας κατευθείαν σε site του παγκόσμιου WAP τότε αρχίζει κατευθείαν χρέωση ανά KiloByte και δεν υπάρχει χρέωση εισόδου 0,4165€. Παρ'ολ'αυτά εάν πας να συνδεθείς στο Vodafone Live! θα χρεωθείς τα 0,4165€ και η πλοήγηση στις σελίδες του Vodafone Live! θα είναι δωρεάν... Η χρέωση των 0,4165€ γίνετε μία φορά κατά τη πρώτη είσοδο στο Vodafone Live! όση και να είναι η διάρκεια της σύνδεσης στο δίκτυο, στο σημείο πρόσβασης.:blink: :O

kserei kaneis pote tha einai simvato to 6280 me to vodafone live???

Kαλημερα γιατι θελεις να ειναι συμβατο με voda live?καλο δεν ειναι και ετσι?

Γιατι θελεις να βαζεις στα ποδια σου την καταραμενη voda??

ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Kαλημερα γιατι θελεις να ειναι συμβατο με voda live?καλο δεν ειναι και ετσι?

Γιατι θελεις να βαζεις στα ποδια σου την καταραμενη voda??

Θελει να χρησιμοποιει το μενου υπηρεσιων! To 6280 δεν μπορει να μπει στο vf live? ή απλα εννοει ο φιλος οτι δεν εχει το τηλεφωνο menu voda?:worry:

Θελει να χρησιμοποιει το μενου υπηρεσιων! To 6280 δεν μπορει να μπει στο vf live? ή απλα εννοει ο φιλος οτι δεν εχει το τηλεφωνο menu voda?:worry:

enow oti deen mporw na mpw sto vf live!kamia sxesi me voda menu!kai gia osous endiaferodai to 6280 tha einai simvat me vf live apo teli maiou:)

enow oti deen mporw na mpw sto vf live!kamia sxesi me voda menu!kai gia osous endiaferodai to 6280 tha einai simvat me vf live apo teli maiou:)

Δεν εχει πλοηγο internet-wap οπως ολα τα καινουρια τηλεφωνα? Γιατι δεν ειναι συμβατο?

Δεν εχει πλοηγο internet-wap οπως ολα τα καινουρια τηλεφωνα? Γιατι δεν ειναι συμβατο?

Έχει κανονικά... Απλά η Vf δεν το έχει βάλλει στη λίστα συμβατών τηλεφώνων.

Πάντως έλεος... Άμα δεν έχει βάλει το 6280, τότε το Ν80 πότε θα το βάλει?? :(

Έχει κανονικά... Απλά η Vf δεν το έχει βάλλει στη λίστα συμβατών τηλεφώνων.

Πάντως έλεος... Άμα δεν έχει βάλει το 6280, τότε το Ν80 πότε θα το βάλει?? :(

Εννοεις οτι δεν υπαρχουν αυτοματες ρυθμισεις? Πιστευω οτι μπορει να μπει στο vf live ! ρωτησες στη βοντα?

Εννοεις οτι δεν υπαρχουν αυτοματες ρυθμισεις? Πιστευω οτι μπορει να μπει στο vf live ! ρωτησες στη βοντα?

Δεν το έχει περάσει στο σύστημα και δεν το αναγνωρίζει. Το κινητό όμως μπορεί να αναγνωρίσει το menu αυτό. Όταν η Vf το περάσει τότε θα μπαίνει στο έγχρωμο Vodafone Live!!

• 2 weeks later...
Pou mporw na dw poia tileoptika kanalia mporw na dw mesw tou VF 3g?

Μα φυσικά από το Vodafone Live! 3G αλλά και από το site της εταιρίας.

http://www.vodafone.gr >>> Fun & Info >>> Live tv >>> Ελληνικά & δορυφορικά κανάλια

http://www.vodafone.gr >>> Fun & Info >>> Live tv >>> Ερωτικά κανάλια

Μα φυσικά από το Vodafone Live! 3G αλλά και από το site της εταιρίας.

http://www.vodafone.gr >>> Fun & Info >>> Live tv >>> Ελληνικά & δορυφορικά κανάλια

http://www.vodafone.gr >>> Fun & Info >>> Live tv >>> Ερωτικά κανάλια

τι,μπορεις να δεις tv και απο το site??

• 3 weeks later...
Και εγώ παρατήρησα τις αλλαγές που έγιναν στην εμφάνιση του Vodafone live! και ομολογώ ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη... Αλλαγές στη ταχύτητα δεν παρατήρησα.

Πάντως εμένα με Nokia N70 (σε απλή έκδοση, όχι με μενού vodafone live! δηλαδή) πλέον δεν μου εμφανίζει τις κατηγορίες mobile TV και Μουσική... Μου εμφανίζει μόνο τις κατηγορίες που ισχύουν για το απλό live! 2G...

Εν τω μεταξύ είχα πληρώσει χθες την 24ωρη συνδρομή για να δω το "Παρά-Πέντε" και τώρα δεν μπορώ να μπω στο live! TV για να δω το επεισόδιο... Πήρα και στο cc της vodafone και μου είπαν ότι θα με καλέσουν αυτοί σε λίγο...

Φίλε gmmour μήπως είσαι σε περιοχή που δεν "πιάνει" 3G;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πάντως εμένα με Nokia N70 (σε απλή έκδοση, όχι με μενού vodafone live! δηλαδή) πλέον δεν μου εμφανίζει τις κατηγορίες mobile TV και Μουσική... Μου εμφανίζει μόνο τις κατηγορίες που ισχύουν για το απλό live! 2G...

Εν τω μεταξύ είχα πληρώσει χθες την 24ωρη συνδρομή για να δω το "Παρά-Πέντε" και τώρα δεν μπορώ να μπω στο live! TV για να δω το επεισόδιο... Πήρα και στο cc της vodafone και μου είπαν ότι θα με καλέσουν αυτοί σε λίγο...

Είναι απλό! Στις ρυθμίσεις, επέλεξε vf live και όχι vf GPRS.

Στο συγκεκριμένο κινητό, όταν ανοίγεις το wap.vodafone.gr σε πάει στη σελίδα που βλέπεις ενώ θα έπρεπε να σε πηγαίνει όπου και το live.vodafone.com.

(Είναι θέμα αρχικής σελίδας και μόνο)