MIKU Δημοσιεύτηκε November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2016 Καλησπέρα!!Τελειώνει ο Νοέμβρης και λέω να συζητήσουμε εδώ για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό.Πότε θα στολίσετε,αν στολισετε;Εξωτερικά θα κάνετε κάτι;Θα περάσετε τις γιορτές εδώ ή κάπου αλλού; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δε θα στολισω Γιορτες στη δουλειά με κοβω.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δε θα στολισω Γιορτες στη δουλειά με κοβω.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Γιατί τόση μαυρίλα;;Πάντα λίγα λαμπιόνια βοηθάνε! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εδω και λιγα χρονια δεν είμαι φαν :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 αύριο περιμένουν οι μικρές πώς και πώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 αύριο περιμένουν οι μικρές πώς και πώς. Άντε με το καλό!Τι ηλικίες είναι; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ηδη εχω βαλει τα πρωτα λαμπακια.Το δεντρο αυριο λεω να το στολισω.Τα λαμπακια και τους φωτοσωληνες στο μπαλκονι μαλλον απο Δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Νωρις δεν ειναι για στολισμα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Την περασμένη Παρασκευή στόλισαν το δέντρο τα κορίτσια μου και την Κυριακή έβαλα τους φωτοσολινες, ούτε εγώ είμαι φαν αλλά εχω τα κορίτσια. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Να εχω στολισμενο δεντρο 25 μερες το καταλαβαινω... να στολιζουν απο τα μεσα του Νοεμβρη μεχρι αρχες γεναρη δεν το καταλαβαινω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Οι γείτονες στολισαν απο τελος Οκτωβρίου. Αμεσως μετά την 28η... Θελω να δω αν τα κρατησουνε μέχρι το πασχα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Σημερα εβαλα και τα τελευταια φωτακια στο μπαλκονι.28η Οκτωβριου ειναι υπερβολη να στολιζει κανεις,διοτι αν εχεις τα στολιδια για 3 μηνες χανουν το νοημα τους.Παυουν να ειναι χριστουγεννιατικα.Η ιδανικη εποχη για στολισμα ειναι μετα την black friday,περιπου 1 μηνα μετα τα Χριστουγεννα.Ετσι τα χαιρεσαι για αρκετο καιρο χωρις να χασουν την μαγεια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μην ξεστολιζετε καθολου Απο black Friday σε Big Friday και χωστε και την σουβλα για το πασχα απο κατω να χει και σκια τ'αρνι! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εδω και λιγα χρονια δεν είμαι φαν :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ούτε ένα καραβάκι; Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Τίποτε απολυτως Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Το προηγούμενο Σαββατο-Κύριακο! Καλές γιορτές να έχουμε, παιδιά! :innocent: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasathanasiad Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Για άλλη μια χρονιά δεν θα στολίσω. Είναι τόσο πολλές οι υποχρεώσεις και τόσο ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος μου που δεν θα στολίσω. Θα νιώσω το πνεύμα των ημερών με καμία βόλτα στα μαγαζιά, με επισκέψεις σε φίλους και με κανένα ...εορταστικό σκρατς, μπας και πάρω και δεύτερο δώρο Xριστουγέννων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Για άλλη μια χρονιά δεν θα στολίσω. Είναι τόσο πολλές οι υποχρεώσεις και τόσο ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος μου που δεν θα στολίσω. Θα νιώσω το πνεύμα των ημερών με καμία βόλτα στα μαγαζιά, με επισκέψεις σε φίλους και με κανένα ...εορταστικό σκρατς, μπας και πάρω και δεύτερο δώρο Xριστουγέννων ;) Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο ώστε να στολίσεις έστω και κάποια μικρή γωνία του σπιτιού. Θα σου φτιάξει την διάθεση! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Τι να φτιάξει την διάθεση; Ο στολισμος; Προσωπικά με αφηνει παγερα αδιάφορο (για το σπιτι μου, οκ εξω ας πουμε "μαρεσει" που είναι στολισμενα) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Τι να φτιάξει την διάθεση; Ο στολισμος; Προσωπικά με αφηνει παγερα αδιάφορο (για το σπιτι μου, οκ εξω ας πουμε "μαρεσει" που είναι στολισμενα) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Οπως το είπες: Προσωπικά. Δεν είναι για όλους το ίδιο. Εγώ στολίζω το τζάκι και προσωπικά μου φτιάχνει την διάθεση :D και ειδικά όταν μαζευόμαστε παρέα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μα αυτό λεω και γω. Προσωπικά. Δυστυχως η "μαγεια" των γιορτών χάνεται σιγα σιγα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μα αυτό λεω και γω. Προσωπικά. Δυστυχως η "μαγεια" των γιορτών χάνεται σιγα σιγα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε κάποια πράγματα που η καθημερινότητα μας τα έχει ισοπεδώσει. Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους με υγεία! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Οι ευχες ειναι πάντα ευπροσδεκτες και δινονται απλοχερα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Μ' αυτά που διαβάζω μου έχει σηκωθεί η τρίχα! Ετσι! Ισοπεδωστε τα πάντα! Φτιάξετε μια γκρίζα, μουντή καθημερινότητα, μια απάνθρωπη σκοτεινή ρουτίνα και κλειστητε μέσα. Αυτό αλλωστε θέλουν. Αυτος είναι ο σκοπος τους. Να γινουμε ολοι ασπρόμαυρα, μιζερα πραγματακια που μονον θα καταναλώνουμε αυτά που μας πασαρουν και δεν θα ελπίζουμε σε τίποτα! Οσο υπάρχουν ακόμη παιδιά, θα υπάρχει μαγεία! Το έχουν και το εχουμε ανάγκη μπας και καποια στιγμή αλλάξει κάτι προς το καλύτερο! Οχι απο εμας. Εμείς τα καναμε *****! Αν θα γίνει κάτι, αυτά θα το κάνουν. Εμείς οταν έπρεπε να κανουμε κάτι, κοιταξαμε την κατσικα μας και ειπαμε ας ψοφήσει του γείτονα. Να ομως που μετά ψόφησε και η δικια μας. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Edited December 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Μ' αυτά που διαβάζω μου έχει σηκωθεί η τρίχα! Ετσι! Ισοπεδωστε τα πάντα! Φτιάξετε μια γκρίζα, μουντή καθημερινότητα, μια απάνθρωπη σκοτεινή ρουτίνα και κλειστητε μέσα. Αυτό αλλωστε θέλουν. Αυτος είναι ο σκοπος τους. Να γινουμε ολοι ασπρόμαυρα, μιζερα πραγματακια που μονον θα καταναλώνουμε αυτά που μας πασαρουν και δεν θα ελπίζουμε σε τίποτα! Οσο υπάρχουν ακόμη παιδιά, θα υπάρχει μαγεία! Το έχουν και το εχουμε ανάγκη μπας και καποια στιγμή αλλάξει κάτι προς το καλύτερο! Οχι απο εμας. Εμείς τα καναμε *****! Αν θα γίνει κάτι, αυτά θα το κάνουν. Εμείς οταν έπρεπε να κανουμε κάτι, κοιταξαμε την κατσικα μας και ειπαμε ας ψοφήσει του γείτονα. Να ομως που μετά ψόφησε και η δικια μας. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk. Συμφωνώ μαζί σου....όπως και να έχει λίγα φωτάκια και κάποια στολίδια βοηθάνε.... Edited December 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts