amelidis Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αυτο απο που προκυπτει ???? Η Τροχαια δεν γραφει στο κεντρο της πολης ?Νομιζω το προστιμο απο Δημοτικη Αστυνομια ειναι πιο μικρο. Θεσσαλονικη πλεον δεν γραφει η Τροχαια εκτος και αν γινει καταγγελια... Τα υπολοιπα ειναι της Δημοτικης Αστυνομιας! Ουτως η αλλως τα εσοδα απο τις κλησεις ειτε σε γραψει αστυνομια ειτε η δημοτικη στον δημο πηγαινουν επομενως αυτο τον "κλαδο" (τις κλησεις δηλαδη απο τα παρκαρισμενα) τον εχει αναλαβει η Δημοτικη και μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 40 ευρω θα πληρωσω και θα τους παρακαλεσω, ευχαριστω πολυ :) Τελικα η Δημοτικη σε εγραψε ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Τελικα η Δημοτικη σε εγραψε ? Ναι η Δημοτικη με εγραψε και σημερα θα παω στην μοναστηριου να δω τι θα γινει και θα σας πω ;) Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Πριν από 7-8 περίπου χρόνια έκανα (μάλλον) παράνομο παρκάρισμα σε μια πόλη που έμενα για λίγες μέρες. Σήμερα μου ήρθε ειδοποιητήριο να πληρώσω για την παράβαση πριν 7-8 χρόνια. Ήμαρτον... Δεν υπάρχει παραγραφή; Εδώ τα λαμογια όλα κλέβουν παίρνουν μίζες εκατομμύρια και παραγράφονται για τα δικαμου 50 ευρώ κάνουν έτσι. Ερώτηση: Λογικά πρέπει να υπάγονται σε κάποια παραγραφή τα πρόστιμα. Έτσι δεν είναι λογικό να ζητείται η εξόφληση αυτών μετά από πάροδο αρκετών ετών. Αν δεν απατώμαι οι περιπτώσεις των κλήσεων, οι περισσότερες από αυτές, χαρακτηρίζονται από τον ΚΟΚ ως πταίσματα οπότε υπόκεινται σε 5ετή παραγραφή. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Kαμία παραγραφή....έρχονται κάτι κουφά ραβασάκια πριν 10 χρόνια και ψαχνόμαστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καποιοι λένε για μετα την 5ετια παραγραφη. Δεν ειναι σιγουρο όμως. Υπαρχει κανεις απο Δήμο που να γνωρίζει; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
threesot Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καλησπέρα Ξέρει κάποιος αν η κλήση που δίνει η Δημοτική Αστυνομία (ΠΑΤΡΑ) θεωρείται άκυρη αν δεν έχει όλα τα στοιχεία που προβλέπονται. Συγκεκριμένα αυτός που την συμπλήρωσε δεν έγραψε τα στοιχεία του στο ΠΕΔΙΟ Δ' = Στοιχεία βεβαιώσαντος την παράβαση. Μόνο υπογραφή έβαλε. ***Το κάνουν σχεδόν πάντα για να μην φαίνεται το όνομά τους*** ευχαριστώ:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καλησπέρα Ξέρει κάποιος αν η κλήση που δίνει η Δημοτική Αστυνομία (ΠΑΤΡΑ) θεωρείται άκυρη αν δεν έχει όλα τα στοιχεία που προβλέπονται. Συγκεκριμένα αυτός που την συμπλήρωσε δεν έγραψε τα στοιχεία του στο ΠΕΔΙΟ Δ' = Στοιχεία βεβαιώσαντος την παράβαση. Μόνο υπογραφή έβαλε. ***Το κάνουν σχεδόν πάντα για να μην φαίνεται το όνομά τους*** ευχαριστώ:cool: Φοβαμαι οτι δεν την γλυτωνεις...Εμενα μου πηραν με γερανο το αμαξι χωρις στην κλιση που πληρωσα να εχει ονομα....Το εμαθα μετα απο τον Διοικητη της Τροχαιας Καλιθεας γιατι ηθελα να τον κυνηγησω γιατι οτι το αυτοκινητο ειχε γρατζουνιες και βαθουλωματα κατι που δεν ισχυε γιατι το ειχα μολις ενα μηνα και ηταν τζι τζι.Με τον αριθμο κλισης μαθαινεις και ποιος την εκοψε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δεν παραγράφεται εμενα μου ήρθε μετά από 4 χρονια :mad: το καλο είναι ότι δεν είχε προσαύξηση :D τώρα δεν ξέρω αν περάσουνε τα 5 χρονια αλλα εφόσον δεν έχει προσαύξηση μπορείς να την παραβλέψεις με την ελπίδα να την γλιτώσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
threesot Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ευχαριστώ φίλε... ουτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρει να δω ποιος την έκοψε... μόνο αν μπορεί να θεωρηθεί άκυρη νομικά, λόγω ελειπών στοιχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ευχαριστώ φίλε... ουτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρει να δω ποιος την έκοψε... μόνο αν μπορεί να θεωρηθεί άκυρη νομικά, λόγω ελειπών στοιχείων. Λυπαμαι αλλα δεν νομιζω να πετυχεις κατι ετσι... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Πήρα κλήση από τη δημοτική αστυνομία των Αθηνών σε μονόδρομο κοντά στο Λαικό Νοσοκομείο. Έκανα ένσταση με το αιτιολογικό πως η σήμανση ήταν ελλιπής. Υπήρχε μια μικρή πινακίδα στην αρχή του δρόμου που προειδοποιούσε για χώρο στάθμευσης μόνιμων κατοίκων. Υπάρχει κάποια νομοθεσία που να καθορίζει το που θα μπαίνουν οι πινακίδες? Η λογική μου λέει πως σε μονόδρομο πρέπει να υπήρχει σήμανση στο τέλος του δρόμο ώστε να την δεί κάποιος που θα παρκάρει στο τέλος του. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 και μια στην μεση για αυτους που παρκαρουνε στην μεση...δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα δεν εχεις καμια δικαιολογια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 και μια στην μεση για αυτους που παρκαρουνε στην μεση...δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα δεν εχεις καμια δικαιολογια... Όταν δεν υπάρχει πινακίδα στη μέση ή στο τέλος του δρόμου, τότε έχω δικαιολογία. Σωστά? Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Όταν δεν υπάρχει πινακίδα στη μέση ή στο τέλος του δρόμου, τότε έχω δικαιολογία. Σωστά? Ε ναι εννοειται, η πινακιδα επρεπε να υπαρχει ακριβως εκει που παρκαρεις, τι να καθεσαι να την ψαχνεις 29 ετων ανθρωπος??αν ειναι δυνατον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Οποιος ξέρει μπορει παρακαλώ πολύ να μου πει αν παιρνουν τα μηχανακια καρτες για το Parking? Ή αφορά μόνο τα αμάξια το μέτρο αυτό με τις κάρτες????? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ειναι η δεύτερη φορά που πανε να βγάλουν χρήματα απο το πουθενα. Είναι απαράδεκτη η πολιτική τους προκειμένου να μαζεψουν χρήματα. Προχτες ελαβα ειδοποίηση απο δήμο της Αθηνας για κληση 40€. Σέ τηλέφωνο που εκανα με ενημερωσαν οτι πρόκειται για κληση για ενα μηχανακι που είχα για 1 χρονο.Η κλήση ήταν Μάρτιος του 2008.Μετα απο ψαξιμο δικό μου, διαπίστωσα οτι εγώ αγορασα το μηχανακι τον Σεπτέμβριο του 2008, άρα δεν ευθυνομουν για την παραβαση.Γιατί λοιπόν το έστειλαν σε μένα?Καμία απάντηση απο τον Δημο.Και προκειμένου να αποδείξω οτι δεν ευθυνομουν, μου ζήτησαν να στειλω την αποδειξη αγοράς.Δηλαδή αν μετά απο 3 χρονια, δεν είχα την αποδειξη, τι γινοταν?Θα έπρεπε να πληρωσω την αχρηστοσυνη τους?? Δεύτερη περίπτωση πριν 1 χρόνο όταν άλλες δήμος έστειλε ήδη πληρωμένη κληση, να την ξαναπληρωσω!!μετα απο 3 χρόνια απο τότε που πληρώθηκε.Ξανά με εσωσε το είχα κρατήσει την απόδειξη πληρωμής. Ξέρει κανείς που μπορώ να τους καταγγειλω τους αλητες? Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.325Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι , να καλέσεις τον Αυτιά και να τους κάνεις ρεζίλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 εγώ είχα 2 κλήσεις από δήμο, εδώ και 3 χρόνια και δεν έγινε κάτι :) ίσως οφείλεται στο ότι τα αμάξια ήταν νοικιασμένα :p αλλά και γνωστοί/φίλοι που δεν έχουν πληρώσει κλήσεις, δεν έχει γίνει κάτι ;) για μένα, ΔΕΝ αξίζει να ασχοληθείς ΚΑΘΟΛΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 εγώ είχα 2 κλήσεις από δήμο, εδώ και 3 χρόνια και δεν έγινε κάτι :) ίσως οφείλεται στο ότι τα αμάξια ήταν νοικιασμένα :p αλλά και γνωστοί/φίλοι που δεν έχουν πληρώσει κλήσεις, δεν έχει γίνει κάτι ;) για μένα, ΔΕΝ αξίζει να ασχοληθείς ΚΑΘΟΛΟΥ δυστυχώς όμως, από το ότι δεν ασχολούμαστε καθόλου σε αυτές τις περιπτώσεις, κυρίως λόγω του ωχαδερφισμού που μας χαρακτηρίζει σαν λαό, έχουμε καταντήσει έτσι και τους δίνουμε το δικαίωμα να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Επειδή ξέρουν ότι δε θα ασχοληθούμε καθόλου. δεν ξέρω κατα πόσο θα ρεζιλευτούν αν πας στον Αυτιά και στον κάθε Αυτιά, όπως δεν ξέρω να σου πω και τι ακριβώς μπορείς να κάνεις για να σε βοηθήσω. το μόνο που μπορώ να πω είναι να το ψάξεις και να βρεις τη λύση που θα τους πονέσει πιο πολύ (ο συνήγορος του πολίτη δεν ξέρω κατα πόσο θα βοηθούσε σε αυτή την περίπτωση) Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 junglist με 2 κλικ βρήκα τουλάχιστον 3-4 τόπικς με θέμα την δημοτική αστυνομία και τις κλήσεις...search is your friend...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts