Γιάννης Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ξερετε ποσο ειναι το προστιμο ρε παιδια και για ποσο καιρο τις παιρνουν ????Η ιστορια εχει ως εξης: Ειχε παει χθες η κορη μου με το CRV στο κεντρο starz στο Θησειο στην Πλ.Αγ.Ασωματων. Εκει οι ανθρωποι του μαγαζιου παιρνουν τα αυτοκινητα των πελατων και τα παρκαρουν στην πλατεια. Δινουν ενα καρτελακι για την παραλαβη.Κοστος 10 ευρω για ολη την διαρκει του προγραμματος (Ρουβας -Μαγγιρες). Απο οτι νομιζα μαλλον νοικιαζαν απο τον δημο τον χωρο αυτο...Αμ...δε..... Χθες βραδυ κατα τις 12 μπουκαρε η δημοτικη Αστυνομια και αφαιρεσε ολες τις πιανκιδες !!!! Οι ανθρωποι απο οτι ειπαν στην κορη μου και τους αλλους αυτο συναιβαινε για πρωτη φορα γιατι ...τα ειχαν βρει με τους υπευθυνους του Δημου και ολα γινοντουσαν σιωπηρα πριν !!!! Ειπαν να μην ανησυχουν και οτι μεχρι σημερα το μεσημερι θα τους ειχαν παρει πισω τις πινακιδες. Μαζεψαν και τα χαρτακια με τις κλισεις για να τα ...τακτοποιησουν. Σημερα ομως το πανε για Δευτερα χωρις η τηλεφωνητρια του μαγαζιου να μπορει να δωσει αλλες αξηγησεις !!! Φυσικα και δεν θα κατσω με σταυρωμενα χερια (εχω πολλα ραμματα για την γουνα τους) αλλα αν τελικα πληρωσουμε ποσο παει για παρκαρισμα σε πλατεια και αφαιρεση πινακιδων και για ποσο καιρο τις παιρνουν ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Το γραφει η κληση αλλα εσυ δεν την εχεις. Α ρε ξυλο που θελουν οι "παρκαδοροι" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Το γραφει η κληση αλλα εσυ δεν την εχεις. Ετσι ακριβως...Για αυτο ρωταω. Τι...συνηθειζεται .... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εμενα με γραψανε στην κρητη σε "δημοτικο" παρκινγ 54€ αλλα αν πας μεσα σε 10 μερες πληρωνεις τομισο ποσο. ειχαμε 2 αυτοκινητα και δεν τα πληρωσαμε! και στις σερρες που ετυχε να με γραψουν ηταν 19€,αν θυμαμαι καλα. παντως καπου εκει.πανω απο 25€ δεν νομιζω να ηταν. και στις 2 περιπτωσεις δεν πηραν πινακιδες! btw η δημοτικη αστυνομια εχει το δικαιωμα να αφαιρεσει πινακιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 platane τελικα το προγραμμα αξιζε...?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 platane τελικα το προγραμμα αξιζε...?:p Χθες δεν ειχα παει κι εγω....Η κορη μου ηταν.Ειχα παει ομως αλλες φορες για παρεα της και δεν μου αρεσε...Οσες πανε εκει δεν πανε για το προγραμμα αλλα για τον Ρουβα.Οι συνθηκες ειναι επιεικως απαραδεκτες ... Το εχουν ονομασει "ορθαδικο" και με ενα τραπεζακι 1 τερταγωνικο και λιγοτερο και με ενα καναπεδακι που χωραει με βια 3 ατομα στριμωχνουν πανω απο 10-12 ατομα !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Δεν είμαι σίγουρος αλλά οι σταθμεύσεις είναι συνήθως στα 80 ευρώ. Αν το πληρώσεις σε 10 μέρες είναι το μισό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Μας πηραν τηλ και μας ειπαν οτι αυριο θα τις παρουν και θα μας τις επιστρεψουν....Θα δειξει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 βασικα θελει δημοσια καταγγελια το συγκεκριμενο μαγαζι για να ξεφτυλιστουν τελειως.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 βασικα θελει δημοσια καταγγελια το συγκεκριμενο μαγαζι για να ξεφτυλιστουν τελειως.. Μολις τις παρουμε πισω θα επικοινωνησω με τον Δημο και για να πω στους αρμοδιους τι εγινε γιατι αμφιβαλλω αν το ξερουν και να δω μηπως ναι μεν πηραν πισω τις πινακιδες αλλα το προστιμο να εχει παραμεινει.. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Τελικα πηγα προχθες στην Δημοτικη αστυνομια της Αθηνας πληρωσα 20 ευρω (το μισο προστιμο) εκανα εφεση στην αφαιρεση των πινακιδων και της πηρα πισω. Χθες απο το starz πηραν την κορη μου να παει να παρει τις πινακιδες και οτι το ειχαν τακτοποιησει. Τους ειπε οτι ηδη της ειχαμε παρει και πριν απο λιγο πηγε καποια κοπελα απο το starz σπιτι μου και εδωσε τα 20 ευρω που ειχα πληρωσει !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ξερετε ποσο ειναι το προστιμο ρε παιδια και για ποσο καιρο τις παιρνουν ????Η ιστορια εχει ως εξης: Ειχε παει χθες η κορη μου με το CRV στο κεντρο starz στο Θησειο στην Πλ.Αγ.Ασωματων. Εκει οι ανθρωποι του μαγαζιου παιρνουν τα αυτοκινητα των πελατων και τα παρκαρουν στην πλατεια. Δινουν ενα καρτελακι για την παραλαβη.Κοστος 10 ευρω για ολη την διαρκει του προγραμματος (Ρουβας -Μαγγιρες). Απο οτι νομιζα μαλλον νοικιαζαν απο τον δημο τον χωρο αυτο...Αμ...δε..... Χθες βραδυ κατα τις 12 μπουκαρε η δημοτικη Αστυνομια και αφαιρεσε ολες τις πιανκιδες !!!! Οι ανθρωποι απο οτι ειπαν στην κορη μου και τους αλλους αυτο συναιβαινε για πρωτη φορα γιατι ...τα ειχαν βρει με τους υπευθυνους του Δημου και ολα γινοντουσαν σιωπηρα πριν !!!! Ειπαν να μην ανησυχουν και οτι μεχρι σημερα το μεσημερι θα τους ειχαν παρει πισω τις πινακιδες. Μαζεψαν και τα χαρτακια με τις κλισεις για να τα ...τακτοποιησουν. Σημερα ομως το πανε για Δευτερα χωρις η τηλεφωνητρια του μαγαζιου να μπορει να δωσει αλλες αξηγησεις !!! Φυσικα και δεν θα κατσω με σταυρωμενα χερια (εχω πολλα ραμματα για την γουνα τους) αλλα αν τελικα πληρωσουμε ποσο παει για παρκαρισμα σε πλατεια και αφαιρεση πινακιδων και για ποσο καιρο τις παιρνουν ??? Εκανα αναφορα για το θεμα στο http://www.katagelies.gr επικοινωνησε μαζι μου μια δημσιογραφος του Ελευθερου Τυπου και αυριο θα υπαρχει αρθρο στην εφημεριδα σχετικα με τα parkink μαϊμου της Ερμου. Απο το γραφειο του Δημαρχου Αθηναιων με πηρε ο Αντιδημαρχος για σχετικα θεματα Κος Παπαδακης και μου ειπε οτι ειχαν ζητησει και την συνδρομη της Τροχαιας για να συλαβει τους παρκαδορους αλλα δεν πηγε. Για το θεμα της καταστασης που επικρατει στα νυχτερινα κεντρα μου ειπε οτι εχουν κανει ανφαορα στα οικεια αστυνομικα τμηματα και στο Υγειονομικο και περιμενουν την συνεργασια τους.Μου ειπε οτι ασχολειται με ιδιαιτερο ζηλον ο Δημαρχος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex3 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ξερει κανενας ποσο ειναι το προστιμο για παρκαρισμα μεσα σε πεζοδρομο???γτ εκει π παω για καφε καθε μερα ερχονται απο την δημοτικη αστινομια κ μας λενε να τα παρουμε αλλιος θα μας δωσουν κληση,πειτε μ για να μην γινει καμια μερα καμια στραβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ξερει κανενας ποσο ειναι το προστιμο για παρκαρισμα μεσα σε πεζοδρομο???γτ εκει π παω για καφε καθε μερα ερχονται απο την δημοτικη αστινομια κ μας λενε να τα παρουμε αλλιος θα μας δωσουν κληση,πειτε μ για να μην γινει καμια μερα καμια στραβη Με τι ποσο δεν θα το ξαναεκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex3 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Με τι ποσο δεν θα το ξαναεκανες; δεν ξερω...:lol:απλα αν δινουν κανενα 100αρι ακατεβατο οχι μονο δεν το ξαναβαζω αλλα θα αφινω κ το μηχανακι σπιτι κ θα περνω λεωφορια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ξερει κανενας ποσο ειναι το προστιμο για παρκαρισμα μεσα σε πεζοδρομο???γτ εκει π παω για καφε καθε μερα ερχονται απο την δημοτικη αστινομια κ μας λενε να τα παρουμε αλλιος θα μας δωσουν κληση,πειτε μ για να μην γινει καμια μερα καμια στραβη Και σε μας στην Ροδο ετσι κανουν.Μεχρι που εβγαλα πινακιδα και ηρεμησα.:p:p Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ε, βεβαια... Γιατι ως γνωστον στο βλαχοχωρι που λεγεται Ελλαδα τους πεζοδρομους τους εχουμε για να παρκαρουμε τα αυτοκινητα μας και οταν δεν μας αρεσει το οτι μας κοβουν κλησεις τοτε απλα ξηλωνουμε τις πινακιδες που απαγορευουν την σταθμευση!! Ευγε μας και εις ανωτερα... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 ξερει κανενας ποσο ειναι το προστιμο για παρκαρισμα μεσα σε πεζοδρομο???γτ εκει π παω για καφε καθε μερα ερχονται απο την δημοτικη αστινομια κ μας λενε να τα παρουμε αλλιος θα μας δωσουν κληση,πειτε μ για να μην γινει καμια μερα καμια στραβη Ρε τους αλήτες...Άκου τι πάνε και κάνουν στα παιδιά που πίνουν καφέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ρε τους αλήτες...Άκου τι πάνε και κάνουν στα παιδιά που πίνουν καφέ... Eιδες?Ντροπη τους...:lol::lol::lol: Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Και σε μας στην Ροδο ετσι κανουν.Μεχρι που εβγαλα πινακιδα και ηρεμησα.:p:p Ακου ρε φίλε τί κάνουν?!!! Εχεις παρκάρει ωραία-ωραία πάνω στο πεζοδρόμιο και πίνεις ρην φραπεδιά σου, εμποδίζεις τις μαμάδες με τα καροτσάκια να περάσουν, αναγκάζεις έναν ανάπηρο να μπει από τον δρόμο για να περάσει και όλους τους πεζούς να κάνουν κύκλο για να συνεχίσουν και έρχονται οι αλήτες και σε γράφουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Εστω πεζόδρομος προστατευμένος από κάγκελα με πλάτος 2 μέτρα και ένας πεζός θέλει να πάει από το ένα σημείο στο άλλο η οποία η ευθεία είναι πάνω στο πεζοδρόμιο ... Μπορείτε να μου εξηγείσετε γιατί πάει από το δρόμο και εμποδίζει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων ; θα σας πω εγώ ... είναι τυφλός και βλέπει αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Τελικα πηγα προχθες στην Δημοτικη αστυνομια της Αθηνας πληρωσα 20 ευρω (το μισο προστιμο) εκανα εφεση στην αφαιρεση των πινακιδων και της πηρα πισω. Χθες απο το starz πηραν την κορη μου να παει να παρει τις πινακιδες και οτι το ειχαν τακτοποιησει. Τους ειπε οτι ηδη της ειχαμε παρει και πριν απο λιγο πηγε καποια κοπελα απο το starz σπιτι μου και εδωσε τα 20 ευρω που ειχα πληρωσει !!! Σχετικα χθεσινα δημοσιευματα : http://indy.gr/newswire/o-kaklamanis-katafere-na-metatrepsei-ton-pezodromo-tis-ermoy-se-organomeno-parkingk http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7135399 http://press-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_9462.html http://anoihtipoli.gr/anakoinoseis/2008/copy_of_i-anoichti-poli-sto-dimotiko-symboylio http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=44&t=9303 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4497258&ct=1 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Γιάννη μπράβο για την πρωτοβουλία σου.Αυτό δείχνει καθαρά πως δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από το κράτος.Πρέπει κάποτε και μεις να αρχίσουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες για να αρχίσουν τα πράγματα να διορθώνονται σιγά σιγά.Και το συνδυάζω με το άλλο θέμα σχετικά με τους πεζόδρομους,μένω σε πεζόδρομο και έχω ορκιστεί πλέον στον εαυτό μου πως όποτε βλέπω αυτοκίνητο παρκαρισμένο θα καλώ την δημοτική αστυνομία.Ήδη έχω "χαρίσει" τέσσερις 80αρες σε κάποιους που ήθελαν να πιουν τον καφέ τους,να πάνε να ψωνίσουν,που βαριόντουσαν να ψάξουν για θέση πάρκινγκ ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. Και ετοιμάζω φάκελο με φωτογραφίες από εγκαταλελειμμένα ΙΧ στην γειτονιά,έχω βρει τουλάχιστον 7 μέχρι τώρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Πραγματικά ένα μεγάλο εύγε και στους δυο σας από εμένα. :up: Μακάρι να είμασταν (ναι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα) το ίδιο ευαισθητοποιημένοι όλοι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Καλημερα φιλοι μου...Δυστυχως δεν φτανει η δικη μας ευαισθητοποιηση!!! Πρεπει και οι αρμοδιοι φορεις να ειναι ευαισθητοι. Το προβλημα ειναι μεγαλο γιατι εστω και αν καποιος φορεας ειναι σωστος πολλες φορες χρειαζεται συνδιασμενη προσπαθεια με αλλους φορεις και εκει γινεται το μπερδεμα !!! Το νυχτερινο κεντρο που προανεφερα εχει σωρεια παραβασεων απο το ξερω αλλα αφορουν διαφορετικους φορεις που δεν μπορουν ή δεν θελουν να συνεργαστουν . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts