Jump to content

Εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

crazymonkey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν παει με ανηλικα ειναι ειδηση..Περιμενες οτι ο κορκολης θα καταδικαστει?:lol::lol:Για ψαξε καλυτερα το οικογενειακο του δεντρο..:lol:

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η παραβίαση του νόμου που αφορά την αποπλάνηση ανηλίκου υφισταται.

απλά στην ελλάδα δεν είναι κ ο μοναδικός διάσημος που δεν καταδικάζεται...

Ι need a six month vacation, twice a year.

σημερα νομιζω φανηκε ποιος λεει ψεματα και ποιος αληθεια.ειδαμε τον κυριο θεμο στον αντ1 και βγαλαμε καποια συμπερασματα.ο ανθρωπος ειναι σε δυσκολη θεση και πεφτει σε αντιφασεις και ειναι φανερα τα ψεματα που ξεστομιζει.και εγω δεν μπορω να πω οτι συμπαθω ιδιαιτερα τον τριανταφυλλοπουλο για πολλους και διαφορους λογους αλλα στην συγκεκριμενη ιστορια ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΦΑΝΕΣ οτι εχει δικιο επισης ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να παιζουν με την νοημοσηνη του κοσμου και με την δικια μου.δεν ειναι ολοι χαχολοι κυριε θεμο μου...

σημερα νομιζω φανηκε ποιος λεει ψεματα και ποιος αληθεια.ειδαμε τον κυριο θεμο στον αντ1 και βγαλαμε καποια συμπερασματα.ο ανθρωπος ειναι σε δυσκολη θεση και πεφτει σε αντιφασεις και ειναι φανερα τα ψεματα που ξεστομιζει.και εγω δεν μπορω να πω οτι συμπαθω ιδιαιτερα τον τριανταφυλλοπουλο για πολλους και διαφορους λογους αλλα στην συγκεκριμενη ιστορια ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΦΑΝΕΣ οτι εχει δικιο επισης ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να παιζουν με την νοημοσηνη του κοσμου και με την δικια μου.δεν ειναι ολοι χαχολοι κυριε θεμο μου...

Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό (για εμάς ως πολίτες/κοινωνία) να πάρουμε (και μάλιστα φανατικά όπως κάνουν κάποιοι, και δεν αναφέρομαι για το forum συγκεκριμένα) θέση υπέρ του ενός και κατά του αλλου. Και οι 2 είναι πάρτον έναν και χτυπα τον άλλο if you ask me. :whistle:

Κρίμα για την εφημερίδα...

Εδώ από τόσους συμπληγάδες πέρασε, τόσες αποκαλύψεις και ρήξεις έκανε, που το σκάνδαλο Ζαχόπουλου ήταν αστείο για να γίνει ότι έγινε...

Μακάρι να συνεχίσει να πηγαίνει όπως πρίν, ελεύθερη και ανεξάρτητη, ανεξάρτητα από το τι θα απογίνουν ο Μάκης και ο Θέμος...

Συμφωνώ απόλυτα, την ίδια εντύπωση σχημάτισα και εγώ ;)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Οποτε μας αρεσει η TV-κλειδαροτρυπα , να μην κανουμε και παραπονα !!!

Αντι για καλη τηλεοραση εχουμε trash-tv

Να μας χαιρομαστε !!

φιλικα

Καθώς οι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται ορισμένα μηνύματα αφαιρέθηκαν. Χωρίς πολιτικά και κομματικά σχόλια μπορείτε να συνεχίσετε να εκφράζετε την άποψή σας για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το οποίο άλλωστε είναι και το θέμα του θέματος :).

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καθώς οι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται ορισμένα μηνύματα αφαιρέθηκαν. Χωρίς πολιτικά και κομματικά σχόλια μπορείτε να συνεχίσετε να εκφράζετε την άποψή σας για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το οποίο άλλωστε είναι και το θέμα του θέματος :).

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δυστυχώς το θέμα του Θέματος (ω Θέμα!) άπτεται άμεσα όπως πάει το πράγμα σε (απαγορευμένα) θέματα Πολιτικής, οπότε ποίος ο λόγος ύπαρξης του στην Παρούσα φάση; Δηλαδή τι μπορούμε να γράψουμε εδώ που φτάσανε τα πράγματα που ΔΕΝ άπτεται Πολιτικής; ...

Τέλος πάντων, εσύ είσαι ο Ιδιοκτήτης του Φόρουμ - Εσύ αποφασίζεις - δηλαδή έχεις ήδη Αποφασίσει, οπότε σεβαστή η επιθυμία σου.

Αυτά.

Οποτε μας αρεσει η TV-κλειδαροτρυπα , να μην κανουμε και παραπονα !!!

Αντι για καλη τηλεοραση εχουμε trash-tv

Να μας χαιρομαστε !!

φιλικα

.. και φτου να μην μας ματιάσουνε !! :D

Τώρα, αν θεωρείς την υπόθεση αυτή μόνο κλειδαρότρυπα τότε .. θεωρώ πως είσαι μακριά νυχτωμένος ή ("σε") βολεύει να την περιορίσουμε μόνο σε αυτή την πτυχή, -either ways, δικαίωμα σου, οπότε σεβαστό.

φιλικά.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Αλητάκι, μπατηράκι (sic), στα κανάλια τριγυρνώ...

http://www.paokg4.org/images/textimages/blogblack/tramps.jpg

χαχαχα ωραια 'φωτο' :)

ωστοσο, θα συμφωνησω με τον πιο πανω (directX). Το ολο θεμα ειναι καθαρα πολιτικο (και κοινωνικο με την πιο ευρεια εννοια) οποτε δεν εχει νοημα να συνεχιζει η συζητηση σε επιφανειακο επιπεδο ή σε 'ροζ' επιπεδο διοτι απλα θα διυλιζουμε τον κονωπα και τπτ παραπανω κατα την ταπεινη μου αποψη :)

Απο την αλλη ειναι λογικο, ευλογο και κατανοητο ενα μη πολιτικο φορουμ να θελει να αποφυγει πολιτικες συζητησεις :)

Καλημερα

Δεν ειμαι "βαθια νυχτομενος " απλα μας κατευθυνουν προς τα εκει

Η τηλεοραση , οι εφημεριδες , τα ραδια μας εχουν γεμισει με σκουπιδια και εμεις τα βλεπουμε χωρις να εχουμε αλλη επιλογη

Να μιλησω ποιος φταιει , ολοι ξερουμε , αλλα ειπαμε δεν μιλαμε για πολιτικη εδω μεσα και ετσι εγω προσωπικα δεν θα συνεχησω την συζητηση

φιλικα

DxL αν εσύ το βλέπεις σαν "φίμωση" οι υπόλοιποι συμμετέχοντες το βλέπουν σαν μια προσπάθεια τήρησης των όρων πρόσβασης και χρήσης που υπάρχουν σε αυτό το forum.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να θέλεις να συζητήσεις και να τοποθετηθείς με πολιτικά σχόλια αλλά από την στιγμή που αυτά δεν επιτρέπονται ρητώς για κάθε περίπτωση δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να το κάνεις :confused:

Και, τελικά, τι σχέση έχει τυχόν λαμογιά του Θέμου με το αν είδαν το DVD στο Mega; Αποδεικνύεται ότι το έδωσαν από εκεί μόνο επειδή το είδαν; :shifty:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δυστυχώς το θέμα του Θέματος (ω Θέμα!) άπτεται άμεσα όπως πάει το πράγμα σε (απαγορευμένα) θέματα Πολιτικής, οπότε ποίος ο λόγος ύπαρξης του στην Παρούσα φάση; Δηλαδή τι μπορούμε να γράψουμε εδώ που φτάσανε τα πράγματα που ΔΕΝ άπτεται Πολιτικής; ...

Τέλος πάντων, εσύ είσαι ο Ιδιοκτήτης του Φόρουμ - Εσύ αποφασίζεις - δηλαδή έχεις ήδη Αποφασίσει, οπότε σεβαστή η επιθυμία σου.

Αυτά.

.. και φτου να μην μας ματιάσουνε !! :D

Τώρα, αν θεωρείς την υπόθεση αυτή μόνο κλειδαρότρυπα τότε .. θεωρώ πως είσαι μακριά νυχτωμένος ή ("σε") βολεύει να την περιορίσουμε μόνο σε αυτή την πτυχή, -either ways, δικαίωμα σου, οπότε σεβαστό.

φιλικά.

Συμφωνώ με τον φίλο απόλυτα!

Αφού απαγορεύονται πολιτικές συζητήσεις, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, καλύτερα να κλειδωθεί το topic!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Συμφωνώ με τον φίλο απόλυτα!

Αφού απαγορεύονται πολιτικές συζητήσεις, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, καλύτερα να κλειδωθεί το topic!

Συμφωνώ. Αυτό το θέμα είναι αδύνατο να συζητηθεί χωρίς τις πολιτικές του προεκτάσεις.

Ή όλα ή κλείδωμα.

Και, τελικά, τι σχέση έχει τυχόν λαμογιά του Θέμου με το αν είδαν το DVD στο Mega; Αποδεικνύεται ότι το έδωσαν από εκεί μόνο επειδή το είδαν; :shifty:
analoga..ποιος το συσχετιζει.γιατι τις τελευταιες μερες μεχρι και τον στεφανο χιο βλεπουμε να ακουγεται εντονα..

μου θυμιζει μια παροιμια "μαθανε πως *****μαστε,πλακωσανε και οι γυφτοι":lol:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πολύ ωραία εφημερίδα το ΘΕΜΑ παιδιά, έχει ωραία χρώματα στα εξώφυλλα. Το ίδιο ισχύει και στα φανταστικά ένθετά του, "ΟΛΑ", BigFish, και το υπέροχο BEAUTE που διαβάζει η κοπέλα μου...

Επίσης τα άρθρα του είναι ευανάγνωστα, και πολύ ενδιαφέροντα (σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες). Έτσι, σε 1-2 μέρες διαβάζεται άνετα όλη η εφημερίδα. Επίσης από τον τρόπο γραφής των συντακτών, είναι ξεκάθαρο οτι ο καθένας έχει ελευθερία να γράφει ότι θέλει, ακόμα και σκληρό μερικές φορές για τον εκδότη του....

Η κυκλοφορία της είναι πολύ ικανοποιητική, αν και δεν βλέπω το λόγω να μην πουλάει 500.000 φύλλα μια τέτοια εφημερίδα.

Οι προσφορές που κάνει (100SMS απο WIND), ή αυτές οι εκπτώσεις με τα κουπόνια από τα Carrefour είναι όλα τα λεφτά, ενώ επίσης έχει τις καλύτερες ταινίες από όλες τις εφημερίδες (ειδικά μετά τη συμφωνία με τη WB)!

Αυτά! Για πολιτικά δεν μπορούμε να γράψουμε..... Αν και η εφημερίδα είναι πολιτική και αποκαλυπτική, τα χρώματά της είναι υπέροχα.... Και το χαρτί πολύ ωραίο.... ;)

Άντε, κλειδώστε το, αφού δεν γίνεται συζήτηση χωρίς πολιτικά σχόλια.... :P

• 1 month later...

Η εφημεριδα πουληθηκε στον Μπομπολα(δε νομιζω οτι αναφερθηκε).Πηρε ο Μπομπολας το 70%...

Με λιγα λογια ο Μακης πουλησε ολες τις μετοχες του(40% τη εφημεριδας)και πηρε πανω απο 7.000.000 ευρω και αποχωρησε οριστικα,ο Θεμος πουλησε τις μισες μετοχες του(20% της εφημεριδας)και πηρε γυρω στα 3.000.000,ενω εξακολουθει να εχει το 20% και ο Καραμητσος πουλησε επισης τις μισες μετοχες του(10%)και πηρε λιγο πανω απο ενα εκατομμυριακι.

Θεμος και Καραμητσος παραμενουν επικεφαλης της εφημεριδας,αλλά για μενα αυτο το συντομο εκδοτικο θαυμα μολις εσβησε.

Σκεφτειτε οτι αυτη η εφημεριδα δημιουργηθηκε για να καταφερει πληγμα στο συστημα Λαμπρακη-Μπομπολα και τελικα εξαγοραστηκε απο ενασν απο αυτους...

Θαυματα δεν γινονται...

Όταν οι «αδιάφθοροι» (και καλά... :rolleyes:) είναι πιο λαμόγια και από τους διαπλεκόμενους, τι ακριβώς περιμένεις; :what:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Όταν οι «αδιάφθοροι» (και καλά... :rolleyes:) είναι πιο λαμόγια και από τους διαπλεκόμενους, τι ακριβώς περιμένεις; :what:

Ακριβώς! Τελικά οι παραδοσιακοί εκδότες ήταν πιο έντιμοι!!!