Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιο πριν τι συσκευή είχες και πόσο σε πήγαινε;

1,5 μερα ευκολα με 6-6,5 ωρες οθονη κατα μεσο ορο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Huawei G8 έχω ακόμα, το σκέφτομαι .

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Huawei G8 έχω ακόμα, το σκέφτομαι .

Θα δεις ένα κλικ παραπάνω σε πολλά επίπεδα

Αν και αυτό που είχες φαίνεται κάτι αξιόλογο

Nokia 8800 Scirocco

Σε γένους γραμμές είναι πολύ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα και την ικανότητα να τρέχει εφαρμογές. Βλέπω συνεχώς update (πολύ σημαντικό). Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι η μικρή εμβέλεια που έχει το wifi. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να διορθωθεί με update.

Ανυπομονώ να δω τι θα παρουσιάσει στο OP5...

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

Σε γένους γραμμές είναι πολύ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα και την ικανότητα να τρέχει εφαρμογές. Βλέπω συνεχώς update (πολύ σημαντικό). Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι η μικρή εμβέλεια που έχει το wifi. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να διορθωθεί με update.

Εγώ νομίζω ότι έχει και μεγάλη εμβέλεια κιόλας σε WiFi

Ίσως εξαρτάται από το κανάλι που εκπέμπει το router σου και πιθανές παρεμβολές άλλων δικτύων

Nokia 8800 Scirocco

Τσέκαρε το ρουτερ σου. Το wifi του είναι για σεμινάριο.

Παιδιά επειδή παρήγγειλα 2 Midnight Black το δεύτερο για έναν φίλο ο οποίος δεν θα το πάρει τελικά, πριν το βάλω αγγελία πείτε μου αν ενδιαφέρεται κανείς. Η τιμή του στα 490 όσο δηλαδή κόστισε μαζι με τα μεταφορικά. Παραλαμβάνω την Τρίτη

Τσέκαρε το ρουτερ σου. Το wifi του είναι για σεμινάριο.

Οκ έχει καλή εμβέλεια αλλά max δίνει 433Mbps όταν το nexus 5X που είχα έδινε 867Mbps στο Asus AC68 router.

Με το 3Τ σε αντιγραφή αρχειων από Solid explorer και SMB πιάνω γυρω στα 6MB/sec.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Σώστα. Τις ίδιες ρυθμίσεις έχω και μου δουλεύει σε όλα εκτός από τον messenger του facebook.

Τελικά βρήκαμε κάποια λύση για αυτό.?? Και μένα στο messenger και στις κλήσεις μόνο δεν δείχνει το counter.

Οκ έχει καλή εμβέλεια αλλά max δίνει 433Mbps όταν το nexus 5X που είχα έδινε 867Mbps στο Asus AC68 router.

Με το 3Τ σε αντιγραφή αρχειων από Solid explorer και SMB πιάνω γυρω στα 6MB/sec.

Για το πρωτο δεν ξερω να σου πω, αλλα για το δευτερο ειχα βρει την λυση και ειχα Postαρει εναν οδηγο που ειχα βρει.

Εγω χρησιμοποιω το wifi file transfer και ειχα το ιδιο θεμα. Μολις εκανα αυτη την μικρη αλλαγη, μετεφερα αρχεια απο το pc στο κινητο με 18MB/s.

Εννοειται ομως πως πρεπει να εισαι root για το παραπανω.

Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439165&page=124

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ωχ και ετοιμάζομαι να διώξω το edge για 3Τ και μεταφέρω συχνά αρχεία ασύρματα με solid,και το s7 edge μου μεταφέρει με 20mb/s (tp link vr900)..

Το ίδιο router έχουμε. Αν είσαι root δε θα έχεις πρόβλημα με τον παραπάνω οδηγό.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ωχ και ετοιμάζομαι να διώξω το edge για 3Τ και μεταφέρω συχνά αρχεία ασύρματα με solid,και το s7 edge μου μεταφέρει με 20mb/s (tp link vr900)..

Ενταξει ,ο καθενας μας με οτι βολευεται ,ειχα και εγω το s7 edge και δεν με βολεψε ,ημουν ετοιμος να παραγγειλω το 3T μεχρι που ειδα ποστ πιο πανω οτι βγαινει το 1+5 ,τωρα δεν ξερω τι να κανω

Το ίδιο router έχουμε. Αν είσαι root δε θα έχεις πρόβλημα με τον παραπάνω οδηγό.

Εντάξει αυτό είναι είναι μεγάλη βλακεία να πρέπει να αναγκαστούμε να κάνουμε ρουτ για να έχουμε πιο δυνατό wi-fi. Νομίζω μεγάλο φάουλ της oneplus.

Εντάξει αυτό είναι είναι μεγάλη βλακεία να πρέπει να αναγκαστούμε να κάνουμε ρουτ για να έχουμε πιο δυνατό wi-fi. Νομίζω μεγάλο φάουλ της oneplus.

Συμφωνώ. Και δεν ξέρω γιατί το έχει από μαμά έτσι. Και ουσιαστικά δεν κάνεις κάτι φοβερό. Μέσω του root Explorer αλλάζεις μια τιμή σε ένα text αρχείο για το WiFi. Δεν είναι ότι επιβαρύνεσαι με εφαρμογές η με μόντες.

Παιδια εχω προβλημα.Ειμαι με 4.1.3 απο την παρασκευη το πρωι στην ουσια εναν ολοκληρο κυκλο φορτισης εκανε το κινητο και σημερα που ημουν εξω για καφε (δεν μπορουσα να το φορτισω) και ενω η μπαταρια ηταν στο 11% πηγα να κανω ενα search στο google και το κινητο κρασαρε τελειως για 1 λεπτο δεν εκανε τιποτα δεν δουλευε ουτε το home button ουτε το power button και ξαφνικα εκλεισε μονο του και απο τοτε δεν ανοιγει με τιποτα.Το εχω βαλει στον φορτιστη και δεν κανει απολυτως τιποτα!!!Τι λετε να κανω να αιτηθω σερβις απο την εταιρια? Edited by tsipis1

Πριν κλείσει πάλι δοκίμασες να το φορτίσεις και δεν φόρτισε;

Δεν προλαβα να το δοκιμασω γιατι ημουν εξω οταν κρασαρε.Να πω κιολας οτι το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου ουτε κατω δεν εχει πεσει

Παιδια εχω προβλημα.Ειμαι με 4.1.3 απο την παρασκευη το πρωι στην ουσια εναν ολοκληρο κυκλο φορτισης εκανε το κινητο και σημερα που ημουν εξω για καφε (δεν μπορουσα να το φορτισω) και ενω η μπαταρια ηταν στο 11% πηγα να κανω ενα search στο google και το κινητο κρασαρε τελειως για 1 λεπτο δεν εκανε τιποτα δεν δουλευε ουτε το home button ουτε το power button και ξαφνικα εκλεισε μονο του και απο τοτε δεν ανοιγει με τιποτα.Το εχω βαλει στον φορτιστη και δεν κανει απολυτως τιποτα!!!Τι λετε να κανω να αιτηθω σερβις απο την εταιρια?

Δεν εχει κανένα θέμα το κινητό σου.

Αστο στον φορτιστή ενα 2ωρο και θα συνέλθει πλήρως (απο το 10λεπτο θα συνέλθει αλλα αστο να κάνει την πλήρη φόρτιση κλειστό)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Βάλε φίλε και κάποιον άλλο φορτιστή ή άστο αρκετή ώρα με τον δικό του και δοκίμασε να μπεις στο recovery με τον συνδυασμό πλήκτρων

Δεν εχει κανένα θέμα το κινητό σου.

Αστο στον φορτιστή ενα 2ωρο και θα συνέλθει πλήρως (απο το 10λεπτο θα συνέλθει αλλα αστο να κάνει την πλήρη φόρτιση κλειστό)

Μακαρι να ειναι ετσι...Αλλα το εχω στην πριζα με τον δικο του φορτιστη ενα μισαωρο και δεν εχει αναψει καν.Δοκιμασα και συνδιασμο power button με τα volume buttons και δεν αντιδραει με τιποτα.Δεν ξερω τι γινετε περιεργα πραγματα συμβαινουν

[OP3+OP3T][ROM+KERNEL] Unofficial LineageOS 14.1 with custom kernel [Apr. 13, 2017]

https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=3793&share_tid=3588696&url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3588696&share_type=t

Sent from my iPad using Tapatalk

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το πρωτο δεν ξερω να σου πω, αλλα για το δευτερο ειχα βρει την λυση και ειχα Postαρει εναν οδηγο που ειχα βρει.

Εγω χρησιμοποιω το wifi file transfer και ειχα το ιδιο θεμα. Μολις εκανα αυτη την μικρη αλλαγη, μετεφερα αρχεια απο το pc στο κινητο με 18MB/s.

Εννοειται ομως πως πρεπει να εισαι root για το παραπανω.

Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439165&page=124

Δε βρήκα κάτι.. Έκανα αναζήτηση για αυτο που λες αλλα οι σελίδες σχεδόν 100....! Ξέρεις που ακριβώς το λέει; Είμαι ρουτ και με ενδιαφέρει..

Sent from my iPad using Tapatalk

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T