Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κάποιος δοκιμασμένο απλό και φθηνό screen protector για αγορά από ebay? Δε θέλω tempered glass ούτε παράξενα πλαστικά (mirror, matte κτλ). Τα κλασσικά απλά πλαστικά protectors. Στο ebay είναι λίγο χαοτική η κατάσταση και παραδόξως τα φθηνότερα λένε ότι είναι tempered glass.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα, θα ηθελα να κανω το κινητο μου root και εχω μαθει οτι μπορει να γινει μεσω της εταιριας (εμαθα οτι στελνεις αιτημα και σου στελνουν την εγκριση) γιατι δε θελω να χασω και στης αναβθμησεις. Γνωριζει καποιος τη διαδικασια???

καλησπερα, θα ηθελα να κανω το κινητο μου root και εχω μαθει οτι μπορει να γινει μεσω της εταιριας (εμαθα οτι στελνεις αιτημα και σου στελνουν την εγκριση) γιατι δε θελω να χασω και στης αναβθμησεις. Γνωριζει καποιος τη διαδικασια???
Μάλλον έχεις μπερδέψει τις εταιρείες.

Αυτό γίνεται στα ΧΙΑΟΜΙ.

Και δυστυχώς μετά αναβαθμίσεις μόνο manually θα μπορείς να κάνεις.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι εννοεις manually?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kaκαταλαβα...... Δηλαδή αυτο πουμου ειπαν δεν ισχύει? Οτι κανεις root νομιμα απο την εταιρια και περνεις και κανονικα τις αναβαθμίσεις?

Τι εννοεις manually?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kaκαταλαβα...... Δηλαδή αυτο πουμου ειπαν δεν ισχύει? Οτι κανεις root νομιμα απο την εταιρια και περνεις και κανονικα τις αναβαθμίσεις?

Πατησε στο youtube να παρεις μια ιδεα πως γινεται το root,απλα πρεπει να κατεβασεις τα σωστα αρχεια,ειναι 3 βηματα...unlock bootloader,...να περαστει custom recovery και τελος magisk ή super su για root.προσωπικη μου αποψη,επειδη τα δοκιμασα αυτα αλλα και περασα και αλλες rom, αυτη που φοραει η oxygen λειτουργει καλυτερα απο ολες.

Εγω αυτο που θελω ειναι να κανω root για να εχω πρόσβαση σε περισσότερες εφαρμογές χωρις να σταματήσει να περνει ενημέρωσεις από την εταιρια. Δεν θελω να πειραξω το λογισμικό του...!!

Εγω αυτο που θελω ειναι να κανω root για να εχω πρόσβαση σε περισσότερες εφαρμογές χωρις να σταματήσει να περνει ενημέρωσεις από την εταιρια. Δεν θελω να πειραξω το λογισμικό του...!![/quote

Ενημερωσεις θα περνει αλλα!!θα πρεπει να κανεις αναβαθμιση χειροκινητα,δλδ τωρα οπως το εχεις το κινητο πας ρυθμισεις-ενημερωση κατεβαινει το αρχειο και γινεται η αναβαθμιση. Οταν θα το κανεις root και μενα επειδη θα βαλεις custom recovery θα πρεπει να κατεβάζεις το αρχειο,μετα θα κλεινεις το κινητο και το ξανανοιγεις κρατωντας power button και volume up ή down(δεν θυμαμαι ακριβως) και πας σε μενου της recovery απο εκει βρισκεις το αρχειο της ενημερωσεις και το επιλέγεις,αφου ολοκληρωθει ξανα επιλεγεις την εφαρμογη root και την ξαναπερνας και μετα ανοίγεις κανονικα το κινητο.εν συντομια η διαδικασια. Καπως ετσι γινονται η αναβαθμισεις σε πειραγμενα kκινητα μας.υπαρχουν διαφοροι τροποι αν ψαξεις.π.χ xda forum η youtube

Εγω αυτο που θελω ειναι να κανω root για να εχω πρόσβαση σε περισσότερες εφαρμογές χωρις να σταματήσει να περνει ενημέρωσεις από την εταιρια. Δεν θελω να πειραξω το λογισμικό του...!!
Μάλλον δεν ξέρεις τι κάνει το ροοτ φίλε.

Σε παραπάνω εφαρμογές πρόσβαση δεν θα έχεις.

Και επίσης δεν ξέρω τι σου είπανε, αλλά αν κάνεις ροοτ τότε θα πειράξεις το λογισμικό σου φουλ.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μαλιστα.... Γενικά αξιζει να το κάνεις root?

Προσωπικά όλα τα κινητά μου μέχρι σήμερα τα έχω ρουτάρει εκτός από το op3t. Οι λόγοι που το έκανα, ήταν το adaway (κόβει διαφημίσεις) και για να κάνω system app το cerberus (αντικλεπτικό). Βέβαια όσο είχα τα ρουταρισμένα, πειραματίστηκα και έμαθα αρκετά πράγματα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και πλέον δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε την όρεξη να ασχοληθώ με αυτά. Από τη στιγμή που πήρα το op3t και βρήκα και το adguard (κόβει διαφημίσεις χωρίς ρουτ και το πέτυχα σε προσφορά 50%), μόνο για το αντικλεπτικό δε μπαίνω καν στη διαδικασία. Θα το κάνω κάποια στιγμή, αφού όμως πρώτα σταματήσει την υποστήριξη η εταιρία γιατί βαριέμαι τα manually updates.

Με απλά λόγια, ότι και αν σου πούμε εμείς, το αν αξίζει να το ρουτάρεις η όχι εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις εσύ στο κινητό σου.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

καλησπερ και παλι.....δεν τα καταφερα με root και το κινητο κολλησε στο fastboot mode και δεν ανοιγει εχω ξεκλεισω και τον bootloader

και τωρα δεν ξερω τη να κανω....!!!! μπορει καποιος να με βοηθησει????

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θελω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση με την εργοστασιακη rom

Κάνε εγκατάσταση το TWRP και μέσα από το recovery πέρνα ότι θέλεις μετά.

πως να το κανω εγκατασταση το κιν δεν ανοιγει καθολου μονο σε recovery mode μπορω να μπω

Έγραψες ότι μπαίνει σε fastboot

https://www.xda-developers.com/how-to-install-twrp/

• 2 weeks later...

παιδια καλησπερα,

εχω ''κολλησει'' με το ΟΡ3Τ απο τοτε που βγηκε, και για να πω την αληθεια μιας και εχω και το 128αρι, πραγματικα δεν εχω κανενα λογο να το δωσω...πλην της μπαταριας...

λοιπον...τα δραματα αρχισαν για πρωτη φορα οταν πρωτοπηρε το κινητο την 8αρα εκδοση πριν κανα χρονο περιπου (???)....κρασαρισματα εφαρμογων συνεχεια, σκαλωματα της συσκευης, μπαταρια αισχος...ακολουθησα λοιπον τις οδηγιες στο επισημο σαιτ και ξαναπερασα την 7αρα εκδοση σχεδον μετα απο 10 μερες....

ειπα λοιπον πριν λιγες μερες, περασε τοσος καιρος, πηρε και αλλες αναβαθμισεις οποτε θεωρητικα φτιαχτηκαν τα προβληματα οποτε και ξαναπερασα την τελευταια εκδοση (απο android 7 που ειχα πριν, τωρα εκδοση λειτουργικου δε θυμαμαι) και τωρα ειμαι στην 5.0.8 οξιτζεν

τα σκαλωματα εχουν φυγει οπως και τα κρασαρισματα, ιιιιισως ειναι ενα κλικ πιο αργο (αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου) αλλα το θεμα με τη μπαταρια ξαναηρθε...12-15% drain στο 6ωρο, και γενικα με λιγη χρηση η μπαταρια πεφτει κατακορυφα...με το ζορι φτανουμε τις 3 ωρες οθονης (χωρις ντατα μονιμα ανοιχτα, μπορει και καθολου μεσα στη μερα)

δεδομενου οτι ουτε με τις 7αρες εκδοσεις του αντροιντ η μπατααρια δεν ηταν σουπερ, αλλα τωρα με την τελευταια εκδοση τα πραγματα ειναι πραγματικα απογοητευτικα...

Εχει δοκιμασει κανεις καμμια καστομ ρομ φουλ σταθερη ομως που να εχει καλη μπαταρια? ας ειναι και λιγο πιο παλια εκδοση δε με πειραζει...καποιον καστομ κερνελ?

πραγματικα θελω να κρατησω τη συσκευη μεχρι να λιωσει η να σπασει αλλα το θεμα με τη μπαταρια εχει αρχισει να γινεται πολυ ενοχλητικο

παιδια καλησπερα,

εχω ''κολλησει'' με το ΟΡ3Τ απο τοτε που βγηκε, και για να πω την αληθεια μιας και εχω και το 128αρι, πραγματικα δεν εχω κανενα λογο να το δωσω...πλην της μπαταριας...

λοιπον...τα δραματα αρχισαν για πρωτη φορα οταν πρωτοπηρε το κινητο την 8αρα εκδοση πριν κανα χρονο περιπου (???)....κρασαρισματα εφαρμογων συνεχεια, σκαλωματα της συσκευης, μπαταρια αισχος...ακολουθησα λοιπον τις οδηγιες στο επισημο σαιτ και ξαναπερασα την 7αρα εκδοση σχεδον μετα απο 10 μερες....

ειπα λοιπον πριν λιγες μερες, περασε τοσος καιρος, πηρε και αλλες αναβαθμισεις οποτε θεωρητικα φτιαχτηκαν τα προβληματα οποτε και ξαναπερασα την τελευταια εκδοση (απο android 7 που ειχα πριν, τωρα εκδοση λειτουργικου δε θυμαμαι) και τωρα ειμαι στην 5.0.8 οξιτζεν

τα σκαλωματα εχουν φυγει οπως και τα κρασαρισματα, ιιιιισως ειναι ενα κλικ πιο αργο (αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου) αλλα το θεμα με τη μπαταρια ξαναηρθε...12-15% drain στο 6ωρο, και γενικα με λιγη χρηση η μπαταρια πεφτει κατακορυφα...με το ζορι φτανουμε τις 3 ωρες οθονης (χωρις ντατα μονιμα ανοιχτα, μπορει και καθολου μεσα στη μερα)

δεδομενου οτι ουτε με τις 7αρες εκδοσεις του αντροιντ η μπατααρια δεν ηταν σουπερ, αλλα τωρα με την τελευταια εκδοση τα πραγματα ειναι πραγματικα απογοητευτικα...

Εχει δοκιμασει κανεις καμμια καστομ ρομ φουλ σταθερη ομως που να εχει καλη μπαταρια? ας ειναι και λιγο πιο παλια εκδοση δε με πειραζει...καποιον καστομ κερνελ?

πραγματικα θελω να κρατησω τη συσκευη μεχρι να λιωσει η να σπασει αλλα το θεμα με τη μπαταρια εχει αρχισει να γινεται πολυ ενοχλητικο

Καλησπερα φιλε μου,λοιπον εγω εχω να σου προτεινω κατι αλλο, υπάρχει εγγυησει στο κινητο;αν ναι επικοινωνεις με την oneplus και σου την αλλαζουν δωρεαν,εμενα εχει εγγυηση μεχρι το. Απριλιο και το εστειλα,μου την αλλαξαν δωρεαν και δεν πληρωσα τπτ ,ουτε μεταφορικα,το κινητο πηγε πολωνια.σρις προηγουμενες σελιδες αναφερα κατι σχετικα με αυτο.αν δεν εχεις εγγυηση το κοστος μπαταρίας με βαση τον τιμοκαταλογο που μου εστειλαν κοστιζει 7 με 8 ευρω συν τα μεταφορικα(δεν ξερω ποσα ειναι). Το κινητο μου αφου αλλαξαν την μπαταρια ειναι σαν καινουργιο,βγαζει την μερα και με το παραπανω.

Καλησπερα φιλε μου,λοιπον εγω εχω να σου προτεινω κατι αλλο, υπάρχει εγγυησει στο κινητο;αν ναι επικοινωνεις με την oneplus και σου την αλλαζουν δωρεαν,εμενα εχει εγγυηση μεχρι το. Απριλιο και το εστειλα,μου την αλλαξαν δωρεαν και δεν πληρωσα τπτ ,ουτε μεταφορικα,το κινητο πηγε πολωνια.σρις προηγουμενες σελιδες αναφερα κατι σχετικα με αυτο.αν δεν εχεις εγγυηση το κοστος μπαταρίας με βαση τον τιμοκαταλογο που μου εστειλαν κοστιζει 7 με 8 ευρω συν τα μεταφορικα(δεν ξερω ποσα ειναι). Το κινητο μου αφου αλλαξαν την μπαταρια ειναι σαν καινουργιο,βγαζει την μερα και με το παραπανω.

φιλε μου δεν ειναι ευθυνη της μπαταριας, δηλαδη δε νομιζω οτι εχει ''πεθανει'' (πρεπει να εχει και εγγυηση ακομα βεβαια)

φαινεται οτι ειναι θεμα software κυριως...με το που περασα την 8αρα το κινητο λιωνει τη μπαταρια

φιλε μου δεν ειναι ευθυνη της μπαταριας, δηλαδη δε νομιζω οτι εχει ''πεθανει'' (πρεπει να εχει και εγγυηση ακομα βεβαια)

φαινεται οτι ειναι θεμα software κυριως...με το που περασα την 8αρα το κινητο λιωνει τη μπαταρια

Την 8αρα φοραω κι εγω 5.0.6 τωρα και πριν το στειλω ομως παλι 8αρα φορουσα κρατούσε η μπαταρια αλλα μετα απο λιγο διαστημα ψοφια πραματα,ψαξε να δεις αν εχεις εγγυηση και να ειναι αγορασμενο απο την oneplus ομως,αλλαξε μπαταρια και θα δεις αλλαγη,δοκιμασα μερικες custom rom 8αρες δεν μου αρεσουν,η πιο καλη για μενα ειναι η oxygen.

Έκανες factory reset αφού την έκανες εγκατάσταση? Αν έκανες, έκανες μετά επαναφορά από backup? Πόσες μέρες είσαι με την 8?

H μπαταρία όσο πλησιάζει τη 2ετία χάνει αισθητά σε απόδοση, ωστόσο είναι απόλυτα προβλέψιμη και δε καταλαβαίνεις ότι δε πάει κάτι καλά. Αν είσαι εντός εγγύησης στην αλλάζουν χωρίς ερωτήσεις.

Έκανες factory reset αφού την έκανες εγκατάσταση? Αν έκανες, έκανες μετά επαναφορά από backup? Πόσες μέρες είσαι με την 8?

οχι δεν εκανα...και δεν χρειαζεται κιολας, μιλαμε για το επισημο OTA update...και την αλλη φορα που πρωτοπερασα στην 8αρα και εκανα φακτορυ ρισετ ομως, δε βελτιωθηκε κατι

οχι δεν εκανα...και δεν χρειαζεται κιολας, μιλαμε για το επισημο OTA update...και την αλλη φορα που πρωτοπερασα στην 8αρα και εκανα φακτορυ ρισετ ομως, δε βελτιωθηκε κατι

Αποψη μου και συγνωμη που επιμενω ,ειναι αλλαγη μπαταριας,κι οπως ειπε ο φιλος παραπανω την αλλαζουν χωρις ερωτήσεις,ειναι πολυ εξυπηρετικοι,απο τα καλυτερα σερβις που εχω δει, και αν υπάρχει ανταλακτικο θα το εχεις πισω σε μια βδομαδα.

Σωστά, δεν χρειάζεται αν μετά το update πάνε όλα καλά και δεν έχεις προβλήματα. Προφανώς δεν πήγαν όλα καλά οπότε το factory reset είναι επιβεβλημένο, αλλά και το στήσιμο από την αρχή χωρίς επαναφορά από Google backup θα ήταν ακόμη καλύτερο

Αποψη μου και συγνωμη που επιμενω ,ειναι αλλαγη μπαταριας,κι οπως ειπε ο φιλος παραπανω την αλλαζουν χωρις ερωτήσεις,ειναι πολυ εξυπηρετικοι,απο τα καλυτερα σερβις που εχω δει, και αν υπάρχει ανταλακτικο θα το εχεις πισω σε μια βδομαδα.

μολις μιλησα μαζι τους στο τσατ, δυστυχως η εγγυηση μου ελειξε τον δεκεμβρη :cry:

μπαταρια κανει 7ε χωρις το φπα, αλλα δε μ ου ειπαν ποσο θα κοστισει η εργατωρα, καθως επισης και τα μεταφορικα απο ολλανδια που ειμαι τωρα...αν παει κανα 30αρι καλα θα ειναι αλλα αμα χρεωνουν την εργατωρα στο θεο ισως απλα παρω αλλη συσκευη...κανεις καμμια ιδεα για τις ρομ τελικα?

μολις μιλησα μαζι τους στο τσατ, δυστυχως η εγγυηση μου ελειξε τον δεκεμβρη :cry:

μπαταρια κανει 7ε χωρις το φπα, αλλα δε μ ου ειπαν ποσο θα κοστισει η εργατωρα, καθως επισης και τα μεταφορικα απο ολλανδια που ειμαι τωρα...αν παει κανα 30αρι καλα θα ειναι αλλα αμα χρεωνουν την εργατωρα στο θεο ισως απλα παρω αλλη συσκευη...κανεις καμμια ιδεα για τις ρομ τελικα?

Αν βρεις εναν καλο μαστορα αλλαξε την εδω,αξιζει η αλλαγη μπαταριας και το κινητο ειναι σφαιρα ακομη και τωρα