Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται αυτό δυστυχώς. Περιμένουμε μήπως το προσθέσει μελλοντικά με κάποιο update.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

OK ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

OK ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου.

Μπορώ να κάνω προβολή την οθόνη του κινητού στη τηλεόραση ασύρματα; συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο φυσικά.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορώ να κάνω προβολή την οθόνη του κινητού στη τηλεόραση ασύρματα; συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο φυσικά.

Άκυρο παιδιά το βρήκα...

Δεν γίνεται αυτό δυστυχώς. Περιμένουμε μήπως το προσθέσει μελλοντικά με κάποιο update.

Συγνωμη για το ασχετο αλλα μιας και εχω παραγγειλει τη συσκευη,εαν καταλαβαινω σωστα.Δεχεσαι ενα μηνυμα σε μια εφαρμογη πχ viber και το αντιστοιχο εικονιδιο της εφαρμογης δεν δειχνει οτι υπαρχει αδιαβαστο μηνυμα?'Η ειναι συγκεκριμενα σε sms και mail?

Edited by remwin2

Στην Miui για παράδειγμα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής βγαίνει ένα κυκλακι κόκκινο με νούμερο ανάλογα τα μηνύματα. Στο one plus δεν έχει τέτοιο. Μόνο στην status bar εμφανίζονται τα εικονίδια.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Στην Miui για παράδειγμα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής βγαίνει ένα κυκλακι κόκκινο με νούμερο ανάλογα τα μηνύματα. Στο one plus δεν έχει τέτοιο. Μόνο στην status bar εμφανίζονται τα εικονίδια.

Ευχαριστω για το παραδειγμα ηταν κατατοπιστικοτατο και δυστυχως απογοητευτικο...:(

Ευχαριστω για το παραδειγμα ηταν κατατοπιστικοτατο και δυστυχως απογοητευτικο...:(
Βάζεις Nova Launcher με TeslaUnread .

Σιγά την απογοήτευση για τον stock Launcher.

Απο θεμα συνηθειας απογοητευση οχι γενικα.Αφου λυνεται τοσο ευκολα ομως παω πασο.

Φυσικά και είναι απογοήτευση.

Μην τα βλέπετε όλοι τόσο τέλεια και τόσο ιδανικά πλασμένα και έπειτα κάνετε κωλοτούμπες.

Είναι απαράδεκτη έλειψη και δεν έπρεπε καν να συζητάμε κάτι αυτονόητο εν έτει 2017.5.

Τελεία και παύλα.

Μην τα βλέπετε όλοι τόσο τέλεια και τόσο ιδανικά πλασμένα και έπειτα κάνετε κωλοτούμπες.

Είναι απαράδεκτη έλειψη και δεν έπρεπε καν να συζητάμε κάτι αυτονόητο εν έτει 2017.5.

Τελεία και παύλα.

Εγώ προτιμώ την home screen μου καθαρή τελείως και τα badge πάνω στα icons μου φαίνονται άσχημα. Δεν είμαστε όλοι από αυτούς που κάνουν κωλοτούμπες

Εγώ προτιμώ την home screen μου καθαρή τελείως και τα badge πάνω στα icons μου φαίνονται άσχημα. Δεν είμαστε όλοι από αυτούς που κάνουν κωλοτούμπες

Γούστα είναι αυτά

Γι αυτό υπάρχουν επιλογές για να διαλέγει ο καθένας όπως του αρέσει το κάθε τι

Πάντως εμένα με βολεύουν πολύ αυτά τα νούμερα με τις ειδοποιήσεις επάνω σε κάθε εφαρμογή

Nokia 8800 Scirocco

Επειδη σκοπευω να το αποκτησω συντομα, αν παραγγείλω απο το επίσημο σαιτ τι παίζει με τελωνεία κλπ αν επιλέξω standard shipping;; υπαρχει μεγαλο τελωνειακό κοστος; κ σε ποσες μερες περίπου έρχεται;

Επειδη σκοπευω να το αποκτησω συντομα, αν παραγγείλω απο το επίσημο σαιτ τι παίζει με τελωνεία κλπ αν επιλέξω standard shipping;; υπαρχει μεγαλο τελωνειακό κοστος; κ σε ποσες μερες περίπου έρχεται;

Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εδω αλλα και τις "συχνες ερωτησεις" στο επισημο site της oneplus δεν υπαρχει ζητημα τελεωνειακου κοστους και μαλιστα προτρεπουν οτι σε περιπτωση που συμβει αυτο να αρνηθεις την πληρωμη.Εαν δε τυχον πληρωσες ηδη να ενημερωσεις αμεσα την εξυπηρετηση πελατων της oneplus κρατωντας την αποδειξη πληρωμης απο το τελωνειο,ως τωρα δεν διαβασα καποιον που να ειχε θεμα με τελωνειο εκτος αν μου διεφυγε .Δεν τιθεται ζητημα να το αποκτησεις μεσω καποιου καταστηματος απο Ελλαδα σε χαμηλοτερο κοστος οποτε στο επισημο site και ολα κομπλε.

Υπαρχει η επιλογη των δωρεαν μεταφορικων και χρονοδιαγραμμα παραδοσης του κινητου 7-10 εργασιμες νομιζω και η επιλογη με 10Ε κοστος μεταφορικων 2-3 εργασιμες μερες απο την στιγμη που θα αποσταλλει.

Τσεκαρε αυτο το τοπικ θα σε βοηθησει.

Edited by remwin2

Τελεία και παύλα.

Συμφωνώ, είναι απαράδεκτο, για μένα όμως δεν είναι και τόσο σημαντικό αφού τα βλέπω όλα στις ειδοποιήσεις, όπως και στα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα

ONEPLUS 3T

Έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη. Πολωνία

. Άφοβα κάνε την αγορά

OnePlus 5t

Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εδω αλλα και τις "συχνες ερωτησεις" στο επισημο site της oneplus δεν υπαρχει ζητημα τελεωνειακου κοστους και μαλιστα προτρεπουν οτι σε περιπτωση που συμβει αυτο να αρνηθεις την πληρωμη.Εαν δε τυχον πληρωσες ηδη να ενημερωσεις αμεσα την εξυπηρετηση πελατων της oneplus κρατωντας την αποδειξη πληρωμης απο το τελωνειο,ως τωρα δεν διαβασα καποιον που να ειχε θεμα με τελωνειο εκτος αν μου διεφυγε .Δεν τιθεται ζητημα να το αποκτησεις μεσω καποιου καταστηματος απο Ελλαδα σε χαμηλοτερο κοστος οποτε στο επισημο site και ολα κομπλε.

Υπαρχει η επιλογη των δωρεαν μεταφορικων και χρονοδιαγραμμα παραδοσης του κινητου 7-10 εργασιμες νομιζω και η επιλογη με 10Ε κοστος μεταφορικων 2-3 εργασιμες μερες απο την στιγμη που θα αποσταλλει.

Τσεκαρε αυτο το τοπικ θα σε βοηθησει.

Θα το τσεκαρω!

Ευχαριστω κ τους 2 για τις αμεσες απαντησεις :D :D :D

καλησπερα στην παρεα.σκεφτομαι την αγορα του 3t ,αλλα προερχομενος απο το s7 θα ηθελα τις αποψεις απο ατομα που εκαναν την μεταβαση ,για την καμερα και μονο!εχει μεγαλη διαφορα ?μιας και εχω μικρο παιδι με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο κομματι για φωτος και βιντεο .

Θα σου πρότεινα να μείνεις στο s7 για τους λόγους που αναφέρεις. Καλή η κάμερα του 1+3 αλλά με το s7 έχεις πάντα καλύτερα αποτελέσματα.

καλησπερα στην παρεα.σκεφτομαι την αγορα του 3t ,αλλα προερχομενος απο το s7 θα ηθελα τις αποψεις απο ατομα που εκαναν την μεταβαση ,για την καμερα και μονο!εχει μεγαλη διαφορα ?μιας και εχω μικρο παιδι με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο κομματι για φωτος και βιντεο .

Καλημερα...Αν το εχ2ις ακομα το S7 , κρατησε το...

Αν το εχεις δωσει,και θες οπωσδηποτε δικαρτο κανε την αλλαγη...

Και εγω εχω μικρο παιδι,και μωρο 2 μηνων αυτη τη στιγμη και με το S7 που εχω ειμαι ικανοποιημενος...

Εγω στην θεση σου θα περιμενα το 1+5, και τοτε θα εκανα την αλλαγη,παντος το S7 εχει ανωτερη καμερα....

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,ξερω οτι εχει καλυτερη καμερα το s7 ,απλα λογω των lag που αρχισαν να εμφανιζονται στην συσκευη ,θελω να παω σε κατι αλλο.δεν θα παρω καινουργιο αλλα μεταχειρισμενο(για το 1+5 που αναφερθηκε).εχει αισθητη διαφορα η καμερα ,η μονο στις λεπτομερειες?συγνωμη αν κουρασα ,αλλα δεν υπαρχει η συσκευη στα καταστηματα για να το δοκιμασω.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,ξερω οτι εχει καλυτερη καμερα το s7 ,απλα λογω των lag που αρχισαν να εμφανιζονται στην συσκευη ,θελω να παω σε κατι αλλο.δεν θα παρω καινουργιο αλλα μεταχειρισμενο(για το 1+5 που αναφερθηκε).εχει αισθητη διαφορα η καμερα ,η μονο στις λεπτομερειες?συγνωμη αν κουρασα ,αλλα δεν υπαρχει η συσκευη στα καταστπηματα για να το δοκιμασω.

Επειδη εχω και εγω το S7 δεν εχω κανενα ειδος lag...

Τι ακριβως σου κανει;;;

Παντος το 1+3Τ ειναι πολυ καλη συσκευη.....

Τι ακριβως σου κανει;;;

στην εφαρμογη της καμερας αρχισε να lagαρει οταν την ανοιγω,στον dialer κλασικα, και καποιες σπανιες φορες κανει επανεκινηση.εχω κανει hard reset και διορθωνεται για λιγο καιρο...

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ακριβως σου κανει;;;

εχεις και 3t??

στην εφαρμογη της καμερας αρχισε να lagαρει οταν την ανοιγω,στον dialer κλασικα, και καποιες σπανιες φορες κανει επανεκινηση.εχω κανει hard reset και διορθωνεται για λιγο καιρο...

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχεις και 3t??

Δεν εχω το 3Τ,αλλα εχει περασει απο τα χερια μου το 3,οποτε λογικα το 3Τ θα ειναι ενα κλικ πιο πανω....Εγω παντος κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες εδωσα το πρωτο S7 για το 1+3 , και για αλλες το εκανα παλι ανταλαγη με S7 ξανα,και πιστεψε με αν δεν ειχα την αδιαβροχοποιηση θα ειχα μεγαλο προβλημα....

Απλα αν το 1+3Τ ηταν και αδιαβροχο,δεν υπηρχε περιπτωση να μην το ειχα παρει,και ας εχανα σε καμερα....

Εστω να εβγαινε την στιγμη που το ειχα μια θηκη με αντοχη στο νερο....Απλα το S7/S7 edge ειναι η πιο ολκληρωμενη συσκευη για το 2016,οχι η καλυτερη,αλλα εχει το καλυτερο πςκετο....Καπου χανει καπου κερδιζει,οπως και το 3Τ....

Η τελεια συσκευη δεν υπαρχει,και ο καθενας κοιταει τις αναγκες του και τι τον καλυπτει....

Εγω ισως ειμαι τυχερος,και δεν εχω καθολου lag με το S7,αλλα το 3Τ ειναι συσκευη που θα σε βγαλει και αυτη 2 χρονια ακομα σιγουρα...Αν το 1+5 εχει ΙΡ πιστοποιηση ειναι η επομενη μου συσκευη....

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,ξερω οτι εχει καλυτερη καμερα το s7 ,απλα λογω των lag που αρχισαν να εμφανιζονται στην συσκευη ,θελω να παω σε κατι αλλο.δεν θα παρω καινουργιο αλλα μεταχειρισμενο(για το 1+5 που αναφερθηκε).εχει αισθητη διαφορα η καμερα ,η μονο στις λεπτομερειες?συγνωμη αν κουρασα ,αλλα δεν υπαρχει η συσκευη στα καταστηματα για να το δοκιμασω.

Την ημέρα η ποιότητα είναι ίδια αλλά μέχρι εκεί. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση του s7 είναι σαφώς ανώτερη. Πχ κινούμενο παιδί ή νυχτερινή φωτογραφία. Μόνο η μπροστινή κάμερα είναι καλύτερη απο του s7

τλκ εγινε η αλλαγη .φοβερη συσκευη οπως ακριβως τα λετε.η καμερα ειναι ενα κλικ πιο κατω απο το s7 την μερα ,και σε κλειστο χωρο με χαμηλο φωτισμο ,οι διαφορες ειναι μεγαλες.παρολα αυτα ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευη all around.ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

• Administrators