taliban Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Περίεργο θέμα, ενώ είμαι ρουτ και εφαρμογές μου έχουν πάρει δικαιώματα από το supersu , το root checker αναφέρει ότι δεν είναιroot η συσκευή, wtf ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Περίεργο θέμα, ενώ είμαι ρουτ και εφαρμογές μου έχουν πάρει δικαιώματα από το supersu , το root checker αναφέρει ότι δεν είναιroot η συσκευή, wtf ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν σε απασχολεί αν όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Δεν σε απασχολεί αν όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 όπως και νάναι με προβληματίζει κάπως η ιστορία γιατί πχ το magisk δεν πέρναγε ( προ supersu ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Αυτά είναι...μια χαρά! https://www.droid-life.com/2018/06/28/oneplus-software-maintenance-schedule/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Αυτά είναι...μια χαρά! https://www.droid-life.com/2018/06/28/oneplus-software-maintenance-schedule/ Super!! :up: Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Μπράβο στην ONEPLUS. Έκλεισε πολλά στόματα. As per the OnePlus Software Maintenance Schedule, OnePlus 3 and 3T will be getting regular OTA updates till November of 2018 and 1 year of extended Android security patches. We look forward to bring you more exciting news about Android version updates for OnePlus 3/3T in the coming months, stay tuned Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Παιδιά εάν κάποιος ενδιαφέρεται πουλάω το 3t μου σε άριστη κατάσταση με υπόλοιπο εγγύησης και original sandstone θηκη αχρησιμοποίητη 200 ευρώ. Όποιος θέλει στέλνει μύνημα. Εκανα μετάβαση σε s9+. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 (edited) Το oneplus 3t κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, οπότε η υποστήριξη του μέχρι το Νοέμβριο του 2018, πιστεύω ότι είναι αυτονόητη, για να μη πω και μικρή ! Αντί λοιπόν να κράζουμε και να καταδικάζουμε τις (πολλές) εταιρίες που απλά κυκλοφορούν ένα κινητό και δεν δίνουν ποτέ ενημερώσεις, φτάσαμε στο σημείο να λέμε μπράβο για τα αυτονόητα ! Όπως και να'χει, με τα σημερινά δεδεομένα, μπράβο στην oneplus. Δύσκολο, αλλά ας ελπίσουμε να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το Android 9, μήπως και το προλάβουμε κι εμείς. Edited June 30, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Το oneplus 3t κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, οπότε η υποστήριξη του μέχρι το Νοέμβριο του 2018, πιστεύω ότι είναι αυτονόητη, για να μη πω και μικρή ! Αντί λοιπόν να κράζουμε και να καταδικάζουμε τις (πολλές) εταιρίες που απλά κυκλοφορούν ένα κινητό και δεν δίνουν ποτέ ενημερώσεις, φτάσαμε στο σημείο να λέμε μπράβο για τα αυτονόητα ! Όπως και να'χει, με τα σημερινά δεδεομένα, μπράβο στην oneplus. Δύσκολο, αλλά ας ελπίσουμε να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το Android 9, μήπως και το προλάβουμε κι εμείς.Δεν υπάρχει μήπως και το προλάβουμε. Επίσημα δεν θα το πάρουμε. Μόνο μέσω custom Rom. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios889 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Καλησπέρα Υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός για root σε OnePlus 3T Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Καλησπέρα Υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός για root σε OnePlus 3T Ευχαριστώ https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/toolkit-oneplus-3t-toolkit-unlock-t3507729 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλησπέρα Υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός για root σε OnePlus 3T ΕυχαριστώΕίναι το πιο στάνταρ πράγμα που υπάρχει. Έκανες αναζήτηση στο Google νωρίτερα και δεν σε κάλυψαν τα αποτελέσματα; Προσπαθώ να καταλάβω την σκέψη σου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλησπέρα γνωριζει καποιος αν θα παρουμε και εμεις τη νεα ενημέρωση...??(android 8.1) και αν ναι... Ποτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Καλησπέρα γνωριζει καποιος αν θα παρουμε και εμεις τη νεα ενημέρωση...??(android 8.1) και αν ναι... Ποτε??Έχει ανακοινωθεί αυτό εδώ και μήνες ότι θα την πάρουμε. Πότε ακριβώς, κανείς δεν ξέρει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Γειά σας παιδιά μετά από καιρό... Εγώ και λίγες μερες το 3τ μου ζεστάνετε αρκετα και κατά τη φόρτιση και κατά τη χρήση. Κάπως και μπαταρία δεν κρατάει πολύ 3 ώρες περίπου sot μπορεί και λιγότερο. Όσο και αν έκαψα στο θέμα δεν βρήκα κάτι.. Λέτε να φτάει τπτ η σιγά σιγά φαίνεται η ηλικία του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Στην εφαρμογή ΄΄παράλληλες'' όταν πάω να κάνω προώθηση μίας εικόνας από το viber δεν μου δίνει επιλογή για αποστολή σε email, ενώ η αντίστοιχη ενέργεια στην ΄΄βασικό viber΄΄ μου το επιτρέπει. Υπάρχει κάποια απάντηση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Γειά σας παιδιά μετά από καιρό... Εγώ και λίγες μερες το 3τ μου ζεστάνετε αρκετα και κατά τη φόρτιση και κατά τη χρήση. Κάπως και μπαταρία δεν κρατάει πολύ 3 ώρες περίπου sot μπορεί και λιγότερο. Όσο και αν έκαψα στο θέμα δεν βρήκα κάτι.. Λέτε να φτάει τπτ η σιγά σιγά φαίνεται η ηλικία του? Αν εισαι εντός εγγύησης θα πρότεινα να στείλεις για αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Γειά σας παιδιά μετά από καιρό... Εγώ και λίγες μερες το 3τ μου ζεστάνετε αρκετα και κατά τη φόρτιση και κατά τη χρήση. Κάπως και μπαταρία δεν κρατάει πολύ 3 ώρες περίπου sot μπορεί και λιγότερο. Όσο και αν έκαψα στο θέμα δεν βρήκα κάτι.. Λέτε να φτάει τπτ η σιγά σιγά φαίνεται η ηλικία του?Πόσο καιρό το έχεις και πόσο συχνά το φορτίζεις; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Από Γενάρη του 17. Εε σχεδόν μια φορά τη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Από Γενάρη του 17. Εε σχεδόν μια φορά τη μερα.Ε δεν παίζει να τα έπαιξε σε 1.5χρόνο. Να μου έλεγες ότι κάνεις υπερβολική χρήση και το φορτίζεις 3 φορές την ημέρα, τότε θα έλεγα ότι την τσακισες. Δε μου λες, πότε έκανες τελευταία φορά ένα factory reset να το φρεσκαρεις; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Γειά σας παιδιά μετά από καιρό... Εγώ και λίγες μερες το 3τ μου ζεστάνετε αρκετα και κατά τη φόρτιση και κατά τη χρήση. Κάπως και μπαταρία δεν κρατάει πολύ 3 ώρες περίπου sot μπορεί και λιγότερο. Όσο και αν έκαψα στο θέμα δεν βρήκα κάτι.. Λέτε να φτάει τπτ η σιγά σιγά φαίνεται η ηλικία του? Αν είσαι εντός εγγύησης, στείλτο να σου αλλάξουν μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Και εμένα είναι ζεστό κατά την φόρτιση, κατά την διάρκεια παιχνιδιού και τώρα που είμαι Internet, αλλά νομίζω ότι είναι λόγω θερμοκρασίας περιβάλλοντος και θήκης... Θα δεχθούν να αλλάξουν μπαταρία επειδή ζεστενεται όμως; Σε περίπτωση που πουν να σταλεί έχουνε εικόνα πόσο θα κοστίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Και εμένα είναι ζεστό κατά την φόρτιση, κατά την διάρκεια παιχνιδιού και τώρα που είμαι Internet, αλλά νομίζω ότι είναι λόγω θερμοκρασίας περιβάλλοντος και θήκης... Θα δεχθούν να αλλάξουν μπαταρία επειδή ζεστενεται όμως; Σε περίπτωση που πουν να σταλεί έχουνε εικόνα πόσο θα κοστίσει; https://www.oneplus.com/gr/support/pricing/detail?code=6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Λινκ για full download του νέου 5.0.4: https://drive.google.com/open?id=1bN5pvama_vgtBdSM5j8Bik1HGX1cn3ww Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts