leo06 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ρυθμίσεις-εφαρμογες-λιστα εφαρμογών- εκκίνηση OnePlus- ειδοποιήσεις- να επιτρέπετε η κουκίδα ειδοποιήσης το έχετε στα ΟΝ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Βγήκε XPOSED για OREO!!! Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ρυθμίσεις-εφαρμογες-λιστα εφαρμογών- εκκίνηση OnePlus- ειδοποιήσεις- να επιτρέπετε η κουκίδα ειδοποιήσης το έχετε στα ΟΝ? Εμένα πάντως δεν έχει αυτό το να επιτρέπεται η κουκίδα ειδοποίησης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εμένα πάντως δεν έχει αυτό το να επιτρέπεται η κουκίδα ειδοποίησης.... Είσαι σε Oreo και έχεις κάνει clean install από nougat? Ποια έκδοση του launcher έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εμένα πάντως δεν έχει αυτό το να επιτρέπεται η κουκίδα ειδοποίησης....Ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - εκκίνηση oneplus - να επιτρέπεται η κουκίδα ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Η έκδοση που έχω είναι η 2.1.6...Αυτο με την κουκίδα ειδοποιήσεων δεν υπάρχει πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Η έκδοση που έχω είναι η 2.1.6...Αυτο με την κουκίδα ειδοποιήσεων δεν υπάρχει πουθενά...Τότε πρέπει να αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.1.7. Είσαι σε Oreo? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Η έκδοση που έχω είναι η 2.1.6...Αυτο με την κουκίδα ειδοποιήσεων δεν υπάρχει πουθενά... https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-launcher-2/oneplus-launcher-2-2-2-0-171124193917-57f31e0-release/oneplus-launcher-2-2-0-171124193917-57f31e0-android-apk-download/ Βάλε αυτή αν είσαι με Oreo, δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν είσαι με oreo θα έπρεπε να έχεις τι νέα έκδοση που υποστηρίζει notification dots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Είμαι με Nougat ακόμα.....Κάπου είχαν διαβάσει για.ενα link για να βάλω Oreo,αλλά λόγω δουλειας δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Είμαι με Nougat ακόμα.....Κάπου είχαν διαβάσει για.ενα link για να βάλω Oreo,αλλά λόγω δουλειας δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση... Δεν δουλεύει σε nougat, μόνο σε Oreo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ένα περίεργο πράγμα παρατήρησα σήμερα. Έχω αγοράσει τον φορτιστη της εταιρείας που είναι για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Το βάζω στο επιβατικό μου αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά η ταχεία φορτιση και ειναι αναμένο το μπλε led, το βάζω στο επαγγελματικό και κάνει απλή φορτιση και το λαμπάκι είναι κόκκινο.Μηπως ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonathens13 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ένα περίεργο πράγμα παρατήρησα σήμερα. Έχω αγοράσει τον φορτιστη της εταιρείας που είναι για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Το βάζω στο επιβατικό μου αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά η ταχεία φορτιση και ειναι αναμένο το μπλε led, το βάζω στο επαγγελματικό και κάνει απλή φορτιση και το λαμπάκι είναι κόκκινο.Μηπως ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα φίλε μου .. μήπως το επαγγελματικό είναι φορτηγό και έχει 24 volt ?? Το ίδιο μου κάνει και εμένα στο φορτηγό . Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλημέρα φίλε μου .. μήπως το επαγγελματικό είναι φορτηγό και έχει 24 volt ?? Το ίδιο μου κάνει και εμένα στο φορτηγό . Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω πως ναι. Είναι sprinter φορτηγακι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση σε 5.0.1 χρειάζεται να γίνει κάποιο (factory)reset ; Εμένα ήρθε ειδοποίηση , έκανα την εγκατάσταση , έκανε μια επανεκκίνηση τελείωσε την αναβάθμιση και το άφησα έτσι , χρειάζεται κάτι άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση σε 5.0.1 χρειάζεται να γίνει κάποιο (factory)reset ; Εμένα ήρθε ειδοποίηση , έκανα την εγκατάσταση , έκανε μια επανεκκίνηση τελείωσε την αναβάθμιση και το άφησα έτσι , χρειάζεται κάτι άλλο ;Ένα wipe την cache μπορείς να κάνεις άμα θες. Τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση σε 5.0.1 χρειάζεται να γίνει κάποιο (factory)reset ; Εμένα ήρθε ειδοποίηση , έκανα την εγκατάσταση , έκανε μια επανεκκίνηση τελείωσε την αναβάθμιση και το άφησα έτσι , χρειάζεται κάτι άλλο ;Άμα δεν έχεις θέματα, όπως lag, FC κλπ, δεν χρειάζεται το factory reset. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ωραία Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Αυτοί που έχετε κάνει το 5.0.1 update έχετε διαπιστώσει τίποτα προβλήματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Αυτοί που έχετε κάνει το 5.0.1 update έχετε διαπιστώσει τίποτα προβλήματα ? Όχι από εμένα. Όλα καλα Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αυτοί που έχετε κάνει το 5.0.1 update έχετε διαπιστώσει τίποτα προβλήματα ?Ούτε στην 5.0 , ούτε στην 5.0.1 είχα ποτέ πρόβλημα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι πήρατε αναβάθμιση για Magisk 15.3, ΜΗΝ την περάσετε! Διαβάζω για πολλά προβλήματα στους XDA. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αυτοί που έχετε κάνει το 5.0.1 update έχετε διαπιστώσει τίποτα προβλήματα ? To chrome μου κλείνει από μόνο του μερικές φορές την μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 παιδια καλημερα...με στοκ ρομ ειμαι, και πηρα και προχτες ενα update... γενικα βλεπω οτι το κινητο λαγκαρει, κολλαει καμμια φορα(μεχρι 1-2sec), κρασαρει μερικες εφαρμογες...συμβαινει λογω android 8 αυτο το πραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 παιδια καλημερα...με στοκ ρομ ειμαι, και πηρα και προχτες ενα update... γενικα βλεπω οτι το κινητο λαγκαρει, κολλαει καμμια φορα(μεχρι 1-2sec), κρασαρει μερικες εφαρμογες...συμβαινει λογω android 8 αυτο το πραγμα?Να υποθέσω ότι από τότε που το πήρες, δεν έχεις κάνει ποτέ factory reset; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Εγώ οπότε περνάω αναβάθμιση,και πάντα για major update μιλάω,μετά κάνω πάντα hard reset,και πάντα στήσιμο της συσκευής από την αρχή και πότε δεν περνάω κανένα back up...Μπορεί να θεωρείται ανούσιο,αλλά αυτή είναι η διαδικασία που εγώ ακολουθώ..Το μόνο κακό είναι ότι επειδή δεν έχω υπολογιστή,και η συσκευή δεν παίρνει κάρτα μνήμης πρέπει να σωσω κάπου τις φωτογραφίες,πριν την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Να υποθέσω ότι από τότε που το πήρες, δεν έχεις κάνει ποτέ factory reset; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 εχω κανει....επισης μετρια αυτονομια, οριακα 4 ωρες sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts