Mr_Comple Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Θέλω και εγώ να χρησιμοποιήσω την Google camera (την τελευταία modded version που κυκλοφορεί) αλλά όταν επιλέγω flash on και πατάω να εστιάσει σε εντελώς σκοτεινό χώρο δεν ανάβει το φλας με αποτέλεσμα να βγαίνουν θολές φώτο Sent from my Oneplus 3T Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Θέλω και εγώ να χρησιμοποιήσω την Google camera (την τελευταία modded version που κυκλοφορεί) αλλά όταν επιλέγω flash on και πατάω να εστιάσει σε εντελώς σκοτεινό χώρο δεν ανάβει το φλας με αποτέλεσμα να βγαίνουν θολές φώτο Sent from my Oneplus 3T Έχω την έκδοση 4.4.012..... και δεν έχω κάποιο θέμα, δουλεύει ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Έχω την έκδοση 4.4.012..... και δεν έχω κάποιο θέμα, δουλεύει ρολόι δες και την 4.4.020 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 δες και την 4.4.020 Καλυτερη ειναι φιλε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλυτερη ειναι φιλε ; να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι, αλλά είναι νεώτερη και δουλεύει και σε εμένα απροβλημάτιστα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αν ειναι ετσι θα την δοκιμασω και εγω, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Για να βάλουμε την Google Camera πρέπει να είμαστε root,η υπάρχει και άλλος τρόπος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Για να βάλουμε την Google Camera πρέπει να είμαστε root,η υπάρχει και άλλος τρόπος;;; δεν χρειαζετε root ,απλο .apk ειναι ,κανεις εγκατασταση και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) δεν χρειαζετε root ,απλο .apk ειναι ,κανεις εγκατασταση και τελος Ευχαριστώ...απλά πρέπει να έχουμε ενεργοποίηση τις άγνωστες πηγές...Σωστά;;; Το apk από που το κατεβάζω;;; Και αν μπορώ να το τρέξω από την συσκευή... Edited September 4, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ευχαριστώ...απλά πρέπει να έχουμε ενεργοποίηση τις άγνωστες πηγές...Σωστά;;; Το apk από που το κατεβάζω;;; Και αν μπορώ να το τρέξω από την συσκευή...Πρώτη φορά εγκαθιστας apk στην συσκευή σου; Ένα απλό apk είναι, δεν θέλει και κανέναν οδηγό για να το περάσεις. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ευχαριστώ...απλά πρέπει να έχουμε ενεργοποίηση τις άγνωστες πηγές...Σωστά;;; Το apk από που το κατεβάζω;;; Και αν μπορώ να το τρέξω από την συσκευή... απο εδω κατεβαζεις https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/ και το τρεχεις απευθειας απο το κινητο ,ναι πρεπει να ανοιξεις αγνωστες πηγες ,μετα μπορεις να τις κλησεις παλι Πρώτη φορά εγκαθιστας apk στην συσκευή σου; Ένα απλό apk είναι, δεν θέλει και κανέναν οδηγό για να το περάσεις. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Λογικα τοσα χρονια με iphone θα ηταν ή μηπως με καποιο lumia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 απο εδω κατεβαζεις https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/ και το τρεχεις απευθειας απο το κινητο ,ναι πρεπει να ανοιξεις αγνωστες πηγες ,μετα μπορεις να τις κλησεις παλι Λογικα τοσα χρονια με iphone θα ηταν ή μηπως με καποιο lumia; Εγώ την εντύπωση ότι αυτο ειναι το apk που είναι και στο playstore. Πρέπει να εγκατασταθεί η modded version που ενεργοποιεί το HDR+. Την βρίσκουμε στο xda και στο oneplus forum Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εγώ την εντύπωση ότι αυτο ειναι το apk που είναι και στο playstore. Πρέπει να εγκατασταθεί η modded version που ενεργοποιεί το HDR+. Την βρίσκουμε στο xda και στο oneplus forum Μάλιστα, δεν το γνώριζα, ήθελα να βάλω λινκ από xda αλλά δεν φόρτωνε, ας το κατεβάσει από εκεί αν είναι Ευχαριστώ για την επισήμανση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634795525 τελευταία έκδοση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Είναι να πάρω ένα μεταχειρισμένο 3t black edition ,πως μπορούμε να δούμε πότε ενεργοποιήθηκε το κινητό γιατί δεν υπάρχει απόδειξη ,μου πε ο πωλητής είναι ευρωπαϊκό με ευρωπαϊκό φορτιστή Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Είναι να πάρω ένα μεταχειρισμένο 3t black edition ,πως μπορούμε να δούμε πότε ενεργοποιήθηκε το κινητό γιατί δεν υπάρχει απόδειξη ,μου πε ο πωλητής είναι ευρωπαϊκό με ευρωπαϊκό φορτιστή Το OnePlus 3T Midnight Black αρχισε να πωλείται τον Μάρτιο/Απρίλιο του 2017... https://forums.oneplus.net/threads/this-is-the-oneplus-3t-midnight-black.508228/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Άντε ξεκίνησε ήδη η closed.Beta του OREO για το ΟΡ3. Παίζει μέχρι τέλους του μήνα να βγει public beta και για εμάς! Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Τέλος Οκτώβρη πιστεύω όπως πέρσι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με την κάμερα. Όταν βγάζω φωτογραφίες την νύχτα, έχω το φαινόμενο red eye. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή να το αποφύγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εχω βαλει την Google camera και τις δουλευω παραλληλα με τη μαμα. Οταν παω να κανω εγγραφη σε slow motion η εφαρμογη κλεινει. Σας το κανει κι εσας αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εχω βαλει την Google camera και τις δουλευω παραλληλα με τη μαμα. Οταν παω να κανω εγγραφη σε slow motion η εφαρμογη κλεινει. Σας το κανει κι εσας αυτο;Αφού το έχουν γράψει ότι θέλει πατσακι μέσω Magisk. Αλλιώς δεν παίζει αυτό Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Πάντως παιδιά η Google κάμερα βγάζει ωραίες φωτό το βράδυ,το μοναδικό μείον που είχε το 3Τ , έπειτα απο αυτό είναι απο τα πιο ολοκληρωμένα τηλέφωνα, δύσκολα να το βρεις σε άλλες συσκευές , δεν ξέρω, βρίσκεται εσεις κάτι μείον στην συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Πάντως παιδιά η Google κάμερα βγάζει ωραίες φωτό το βράδυ,το μοναδικό μείον που είχε το 3Τ , έπειτα απο αυτό είναι απο τα πιο ολοκληρωμένα τηλέφωνα, δύσκολα να το βρεις σε άλλες συσκευές , δεν ξέρω, βρίσκεται εσεις κάτι μείον στην συσκευή; Το λατρευω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Πάντως παιδιά η Google κάμερα βγάζει ωραίες φωτό το βράδυ,το μοναδικό μείον που είχε το 3Τ , έπειτα απο αυτό είναι απο τα πιο ολοκληρωμένα τηλέφωνα, δύσκολα να το βρεις σε άλλες συσκευές , δεν ξέρω, βρίσκεται εσεις κάτι μείον στην συσκευή;Το μεγαλύτερο μείον είναι οτι αν δεν κάνεις καστομιες, μπαταρία δεν κρατάει. Δεν είναι τυχαίο που το κράζουν όλοι στο φόρουμ της Oneplus. Και μην γράψεις πάλι ότι δεν το γνωρίζεις, γιατί δεν μπαίνεις εκεί. Έχει βουιξει ο τόπος. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Στο forum την oneplus γράφουν συνήθως όσοι έχουν πρόβλημα και κάτι Ινδοί που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. Οι φυσιολογικοί δεν ασχολούνται καν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts