sip1995 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Είναι να πάρω κινητό σε μερικό καιρό γιατί τώρα με το G4 και το Image Retention η κατάσταση δε παλεύεται, και σκέφτομαι αρκετά το 3Τ....οπότε έχω μερικές ερωτήσεις προς τους κατόχους. Θέλω να μάθω πως τα πάει σε τομείς όπως: η κάμερα (φώτο κ' βίντεο), μπαταρία, αν έχει μικρό lags, αν η οθόνη είναι καλή, αν έχει γενικά υποστήριξη από την εταιρία σε αναβαθμίσεις android αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα είναι χρήσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Φίλος θέλει να το αγοράσει με πιστωτική. Δεν έχει PayPal. Να προχωρήσει άφοβα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Φίλος θέλει να το αγοράσει με πιστωτική. Δεν έχει PayPal. Να προχωρήσει άφοβα? Ευχαριστώ. απο το επισημο site δεν υπαρχει προβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι να πάρω κινητό σε μερικό καιρό γιατί τώρα με το G4 και το Image Retention η κατάσταση δε παλεύεται, και σκέφτομαι αρκετά το 3Τ....οπότε έχω μερικές ερωτήσεις προς τους κατόχους. Θέλω να μάθω πως τα πάει σε τομείς όπως: η κάμερα (φώτο κ' βίντεο), μπαταρία, αν έχει μικρό lags, αν η οθόνη είναι καλή, αν έχει γενικά υποστήριξη από την εταιρία σε αναβαθμίσεις android αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα είναι χρήσιμη. Σε γενικες γραμμες ειναι κορυφη ,τωρα απο αναβαθμισεις δεν ξερω, το εχω ενα μηνα αναβαθμιση δεν πηρα ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Και επίσημο site ποιο είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Και επίσημο site ποιο είναι ? https://oneplus.net/gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 https://oneplus.net/gr/ Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Λοιπόν στα της μπαταρίας να επανέλθω γτ είχα πει πριν κάποιες μέρες ότι αντιμετώπιζα κάποια θέματα,μετά λοιπόν από 3 wipe cache και σβήσιμο σε 2-3 εφαρμογές που δεν χρησιμοποιουσα η μπαταρία έχει βελτιωθεί και εχθές με wifi σχεδόν όλη μέρα ανοικτό και αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις το βράδυ που μπήκε σε φόρτιση στο 1% είχα οθόνη 6 και 57 λεπτά!Τι λέτε καλά δεν είναι;Επίσης έβγαλε 1 μέρα και 15 ώρες από την τελευταία φόρτιση αλλά ήταν όλη μέρα με wifi,Facebook και chrome Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Λοιπόν στα της μπαταρίας να επανέλθω γτ είχα πει πριν κάποιες μέρες ότι αντιμετώπιζα κάποια θέματα,μετά λοιπόν από 3 wipe cache και σβήσιμο σε 2-3 εφαρμογές που δεν χρησιμοποιουσα η μπαταρία έχει βελτιωθεί και εχθές με wifi σχεδόν όλη μέρα ανοικτό και αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις το βράδυ που μπήκε σε φόρτιση στο 1% είχα οθόνη 6 και 57 λεπτά!Τι λέτε καλά δεν είναι;Επίσης έβγαλε 1 μέρα και 15 ώρες από την τελευταία φόρτιση αλλά ήταν όλη μέρα με wifi,Facebook και chrome Μια χαρά εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μια χαρά εισαι Αυτό νομίζω κ εγώ!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 http://www.phonearena.com/news/OnePlus-3-and-3T-will-be-updated-to-Android-O_id94643 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 http://www.phonearena.com/news/OnePlus-3-and-3T-will-be-updated-to-Android-O_id94643 Πολύ καλό νέο αυτό!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 http://www.phonearena.com/news/OnePlus-3-and-3T-will-be-updated-to-Android-O_id94643 Αναμενόμενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχετε παρατηρήσει πως η ένταση του ακουστικού είναι εξαιρετικά χαμηλή; σε σημείο που να μην μπορείς να ακούσεις τον συνομιλητή σου αν δεν είσαι σε ένα ήρεμο μέρος; έκανα την σύγκριση με ένα G4 και η διαφορά ήταν μεγάλη. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχετε παρατηρήσει πως η ένταση του ακουστικού είναι εξαιρετικά χαμηλή; σε σημείο που να μην μπορείς να ακούσεις τον συνομιλητή σου αν δεν είσαι σε ένα ήρεμο μέρος; έκανα την σύγκριση με ένα G4 και η διαφορά ήταν μεγάλη. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk εγω την ενταση του ακουστικου την εχω απο την μεση και κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Open beta 8 από σήμερα με fix για το voice call drain που ταλαιπωρεί το op3t εδώ και μήνες Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλημέρα στην παρέα, εκεί που είχα 50% επιτυχία στο δαχτυλικο αποτύπωμα, χθες όλη μέρα είχα 100% για πρώτη φορά, πως εξηγείται αυτό; ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλημέρα στην παρέα, εκεί που είχα 50% επιτυχία στο δαχτυλικο αποτύπωμα, χθες όλη μέρα είχα 100% για πρώτη φορά, πως εξηγείται αυτό; ONEPLUS 3T Tο περίεργο που χρειάζεται εξήγηση είναι το 50%. Το τηλέφωνο στο θέμα αυτό είναι αστέρι. Εμένα αν τα χέρια μου δεν είναι νωπά είμαι κοντά στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Στο δακτυλικό εμένα 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 καλησπερα στην παρεα.σκεφτομαι την αγορα του 3t ,αλλα προερχομενος απο το s7 θα ηθελα τις αποψεις απο ατομα που εκαναν την μεταβαση ,για την καμερα και μονο!εχει μεγαλη διαφορα ?μιας και εχω μικρο παιδι με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο κομματι για φωτος και βιντεο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Έβαλα την Beta 8 σήμερα το απόγευμα. Μετά από το restart είδα κατανάλωση στις κλήσεις της ημέρας στα 2mAh το λεπτό. Οι κλήσεις είχαν γίνει όμως με τη Beta 7. Λίγο με κάνει να πιστεύω ότι αυτά τα 6 που βλέπαμε ήταν στατιστικό λάθος στην ανάλυση και όχι πραγματικό drain. Μακάρι να διαψευστώ και να τσιμπήσουμε λίγη μπαταρία ακόμα! Sent from me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό, ήδη ξεκίνησα διαδικασία αγοράς για το global version μέσω του gearbest στην τιμή των 373€ κ μου έστειλαν μέιλ επιβεβαίωσης διότι ειχα επιλέξει dhl κ ανεβαίνει πολυ το τελωνειακό κοστος. Πλεον εχω τα εξης ερωτήματα. 1)είναι αξιόπιστο να προχωρήσω με flat rate shipping κ να ερθει το κινητό σε 10-25 εργάσιμες; το εχει δοκιμάσει κανείς; 2)αν παραγγείλω απο το επίσημο σαιτ τι παίζει με τελωνεία κλπ αν επιλέξω standard shipping; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό, ήδη ξεκίνησα διαδικασία αγοράς για το global version μέσω του gearbest στην τιμή των 373€ κ μου έστειλαν μέιλ επιβεβαίωσης διότι ειχα επιλέξει dhl κ ανεβαίνει πολυ το τελωνειακό κοστος. Πλεον εχω τα εξης ερωτήματα. 1)είναι αξιόπιστο να προχωρήσω με flat rate shipping κ να ερθει το κινητό σε 10-25 εργάσιμες; το εχει δοκιμάσει κανείς; 2)αν παραγγείλω απο το επίσημο σαιτ τι παίζει με τελωνεία κλπ αν επιλέξω standard shipping; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Να ακυρώσεις την παραγγελία από το gearbest και να το αγοράσεις από το επίσημο site. Διαφορετικά ξεχνάς εγγύηση και υποστήριξη. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Έβαλα την Beta 8 σήμερα το απόγευμα. Μετά από το restart είδα κατανάλωση στις κλήσεις της ημέρας στα 2mAh το λεπτό. Οι κλήσεις είχαν γίνει όμως με τη Beta 7. Λίγο με κάνει να πιστεύω ότι αυτά τα 6 που βλέπαμε ήταν στατιστικό λάθος στην ανάλυση και όχι πραγματικό drain. Μακάρι να διαψευστώ και να τσιμπήσουμε λίγη μπαταρία ακόμα! Sent from me Και εγώ πιστεύω ότι ήταν στατιστικό λάθος και όχι battery drain Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις στα εικονίδια όσα στα μηνύματα ούτε στα mail. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις στα εικονίδια όσα στα μηνύματα ούτε στα mail. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Δεν γίνεται αυτό δυστυχώς. Περιμένουμε μήπως το προσθέσει μελλοντικά με κάποιο update. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts