Alfie_86 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Το ξαναλλάζεις βέβαια. Αυτό το κάνεις μόνο για να ξεγελάσεις την Oneplus ώστε να σου δώσει access στο update. Κ εάν δεν το αλλάξω τι γίνεται; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Kαλησπερα παιδια.Το πακετο οταν το παραγγελνετε τι περιλαμβανει στο πακετο?φορτιστη ακουστικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μέσω stock recovery μόνο wipe cache μπορούμε να κάνουμε; wipe dalvik δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisKv2 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Kαλησπερα παιδια.Το πακετο οταν το παραγγελνετε τι περιλαμβανει στο πακετο?φορτιστη ακουστικα? Καλησπέρα. Το πακέτο περιλαμβάνει μόνο τον Dash Charge φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Κ εάν δεν το αλλάξω τι γίνεται; Δε γίνεται τίποτα. Εάν κλείσει η εφαρμογή που έχεις για να αλλάζεις την Ip τερματίζει το VPN. Μπορείς να έχεις μόνιμα ανοιχτή την εφαρμογή και να είσαι συνέχεια σε VPN. Δεν θα γίνει πάλι τίποτα. Προσπαθώ να εξηγήσω ότι καμία σχέση δεν έχει το VPN με την απόδοση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Δε γίνεται τίποτα. Εάν κλείσει η εφαρμογή που έχεις για να αλλάζεις την Ip τερματίζει το VPN. Μπορείς να έχεις μόνιμα ανοιχτή την εφαρμογή και να είσαι συνέχεια σε VPN. Δεν θα γίνει πάλι τίποτα. Προσπαθώ να εξηγήσω ότι καμία σχέση δεν έχει το VPN με την απόδοση της συσκευής. Ωραία αυτό ήθελα να μάθω ,καλημέρα :) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ωραία αυτό ήθελα να μάθω ,καλημέρα :) Εγώ κάνω εγξστασταση, κάνω την δουλειά μου και την σβήνω μετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εγώ κάνω εγξστασταση, κάνω την δουλειά μου και την σβήνω μετά Φιλε, να σε ρωτήσω κάτι; Έκανα φλας πριν 4-5 ημέρες την 7.1.1. Προσπάθησα μέσω Καναδά να δω αυτο που λέτε. 40+ MB ήταν ένα μικρό update. Δουλεύω με twrp μόνιμα πλέον σαν recovery, και κάτι δεν πήγε καλα. Με έβγαλε σε recovery mode όταν ξεκίνησε και απέτυχε η εγκατάσταση. Πάω να το ξανακάνω και βλέπω οτι εχει ενημέρωση 1300+ ΜΒ ;;; Ξέρεις τι εχει παιχτεί; Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Φιλε, να σε ρωτήσω κάτι; Έκανα φλας πριν 4-5 ημέρες την 7.1.1. Προσπάθησα μέσω Καναδά να δω αυτο που λέτε. 40+ MB ήταν ένα μικρό update. Δουλεύω με twrp μόνιμα πλέον σαν recovery, και κάτι δεν πήγε καλα. Με έβγαλε σε recovery mode όταν ξεκίνησε και απέτυχε η εγκατάσταση. Πάω να το ξανακάνω και βλέπω οτι εχει ενημέρωση 1300+ ΜΒ ;;; Ξέρεις τι εχει παιχτεί; Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Μέσω twrp δεν μπορείς να την κάνεις ota. Πρέπει να κατεβάσεις από το pc την full rom zip και να την περάσεις χειροκίνητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Φιλε, να σε ρωτήσω κάτι; Έκανα φλας πριν 4-5 ημέρες την 7.1.1. Προσπάθησα μέσω Καναδά να δω αυτο που λέτε. 40+ MB ήταν ένα μικρό update. Δουλεύω με twrp μόνιμα πλέον σαν recovery, και κάτι δεν πήγε καλα. Με έβγαλε σε recovery mode όταν ξεκίνησε και απέτυχε η εγκατάσταση. Πάω να το ξανακάνω και βλέπω οτι εχει ενημέρωση 1300+ ΜΒ ;;; Ξέρεις τι εχει παιχτεί; Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Είσαι root; Έχεις άλλη recovery; Αν ναι δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση από μέσα από τις ρυθμίσεις μέσο ενημέρωσης λογισμικού Πρέπει να κατεβάσεις άλλο αρχείο zip και να το κάνεις install χειροκίνητα από recovery Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Είσαι root; Έχεις άλλη recovery; Αν ναι δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση από μέσα από τις ρυθμίσεις μέσο ενημέρωσης λογισμικού Πρέπει να κατεβάσεις άλλο αρχείο zip και να το κάνεις install χειροκίνητα από recovery Αναγκαστικά δεν είναι root αφού έχει twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Αναγκαστικά δεν είναι root αφού έχει twrp? Δεν το ρώτησα για να μάθω. Γενική ήταν η ερώτηση μου. 'Εισαι root, έχεις custom recovery;' άρα ξεχνάς ota updates. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Είσαι root; Έχεις άλλη recovery; Αν ναι δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση από μέσα από τις ρυθμίσεις μέσο ενημέρωσης λογισμικού Πρέπει να κατεβάσεις άλλο αρχείο zip και να το κάνεις install χειροκίνητα από recovery Ωχ.... Που σημαίνει πάλι σεταρισμα... Βέβαια με το τιτανιουμ γίνεται λίγο πιο εύκολο το όλο θέμα. Σωστά; Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσω twrp δεν μπορείς να την κάνεις ota. Πρέπει να κατεβάσεις από το pc την full rom zip και να την περάσεις χειροκίνητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ... Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ωχ.... Που σημαίνει πάλι σεταρισμα... Βέβαια με το τιτανιουμ γίνεται λίγο πιο εύκολο το όλο θέμα. Σωστά; Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Όχι έχω την εντύπωση ότι κανείς install το zip και τέλος. Γίνεται αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται να κάνεις επαναφορά ούτε αρχεία χάνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Όχι έχω την εντύπωση ότι κανείς install το zip και τέλος. Γίνεται αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται να κάνεις επαναφορά ούτε αρχεία χάνεις Την φουλ Rom ή ένα ζιπ ενημέρωσης; Γιατί τη φουλ ρομ τη φοβάμαι. Γενικά παιδιά είναι άσχετος απο αυτά! Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Την φουλ Rom ή ένα ζιπ ενημέρωσης; Γιατί τη φουλ ρομ τη φοβάμαι. Γενικά παιδιά είναι άσχετος απο αυτά! Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oxygenos-3-5-4-mm-ota-update-t3519074 Διάβασε προσεκτικά Λέει σε ένα σημείο για rooted users με twrp Full zip αρχείο πρέπει να κατεβάσεις Πάντα ότι και να κάνεις να έχεις πάρει πρώτα backup Εγώ δεν παίρνω ποτέ γιατί έχω αποθηκευμένα όλα όσα χρειάζομαι στον υπολογιστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Όχι έχω την εντύπωση ότι κανείς install το zip και τέλος. Γίνεται αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται να κάνεις επαναφορά ούτε αρχεία χάνεις έχει απαντηθεί αρκετές φορές εγκατάσταση του full zip της ρομ - wipe cashe/dalvik - εγκατάσταση του zip του supersu - wipe cashe/dalvik και reboot στο τέλος. Δεν χάνεις τίποτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oxygenos-3-5-4-mm-ota-update-t3519074 Διάβασε προσεκτικά Λέει σε ένα σημείο για rooted users με twrp Full zip αρχείο πρέπει να κατεβάσεις Πάντα ότι και να κάνεις να έχεις πάρει πρώτα backup Εγώ δεν παίρνω ποτέ γιατί έχω αποθηκευμένα όλα όσα χρειάζομαι στον υπολογιστή Ευχαριστώ. Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει απαντηθεί αρκετές φορές εγκατάσταση του full zip της ρομ - wipe cashe/dalvik - εγκατάσταση του zip του supersu - wipe cashe/dalvik και reboot στο τέλος. Δεν χάνεις τίποτα Ευχαριστώ. Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Δυστυχως χθες εσπασε η οθονη του 3t μετα απο πτωση. ειχα παρει με την αγορα του κινητου και την ασφαλεια που εδινε μεσω της simple insurance για ενα χρονο , υπαρχει κανεις που το εχει χρησιμοποιησει να μου πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Αναγκαστικά δεν είναι root αφού έχει twrp? Μπορείς να έχεις twrp χωρίς root... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μπορείς να έχεις twrp χωρίς root... Sent from my iPad using Tapatalk Όπως τα λες. Πρώτα βάζεις custom recovery και μετά Αν θέλεις κάνεις root Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλά σε γνωστό φόρουμ έβαλε ένας ξύπνιος αγγελία Midnight black με 600ευρω!!! Έλεος δηλαδή Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλά σε γνωστό φόρουμ έβαλε ένας ξύπνιος αγγελία Midnight black με 600ευρω!!! Έλεος δηλαδή Τραγικός. Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλά σε γνωστό φόρουμ έβαλε ένας ξύπνιος αγγελία Midnight black με 600ευρω!!! Έλεος δηλαδή Γιατί που το περιεργο; Έχω δει το 3t το απλό στο skroutz 500+ Δήθεν συλλεκτικό. Όποιος δεν προλάβει στα 439 μετά θα το πληρώσει 500+ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλά σε γνωστό φόρουμ έβαλε ένας ξύπνιος αγγελία Midnight black με 600ευρω!!! Έλεος δηλαδή οτι ναναι φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts