Tasos19s Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Επομενως ειναι bug της εφαρμογης που δεν λυθηκε με το σημερινο Update. Οπως επισης οτι τις επαφες τις δειχνει οτι ηταν συνδεδεμενες ωρες πριν ενω ειναι on line. Καλά το Viber όλο προβλήματα ήταν πάντα Ειδικά αυτό με τις επαφές που δεν λέει αν είναι σε σύνδεση έχει καιρό που δεν λειτουργεί και είναι σπαστικό Αυτά είναι κολλήματα της εφαρμογής πάντως δεν έχουν σχέση με τις συσκευές και το λειτουργικό αυτών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ερώτηση Την Νυχτερινή λειτουργία που κάνει την οθόνη πιο κίτρινη δεν θα ήταν καλύτερα να υπάρχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση πχ 10 το βράδυ να ανοίξει και 7 το πρωί να κλείσει Έτσι είναι στο iPhone και με βολεύει πάρα πολύ Κι έλεγα δε θα το πει κανένας. Δυστυχως ειναι πολυ σπαστικό να πρεπει να το ανοιγεις-κλείνεις manually. Μακάρι σε επόμενη έκδοση να το προσθέσουν. Θα δοκιμάσω το tasker για αρχή. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Κι έλεγα δε θα το πει κανένας. Δυστυχως ειναι πολυ σπαστικό να πρεπει να το ανοιγεις-κλείνεις manually. Μακάρι σε επόμενη έκδοση να το προσθέσουν. Θα δοκιμάσω το tasker για αρχή. Θα το προσθέσουν πιστεύω Δεν βολεύει έτσι. Είναι λίγο άχρηστο αφού το ξεχνάς. Με ξεκουράζει πολύ η κίτρινη οθόνη την νύχτα στο δωμάτιο Γενικά δεν μπορώ την πολύ φωτεινότητα και αυτό το μπλε την νύχτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα στην παρέα :) εδώ και λίγες ώρες κάτοχος του κοσμήματος, μεταχειρισμένο σε εξαιρετική κατάσταση, σχετικά με την εγγύηση πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ώστε να περάσει στο όνομά μου; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos007 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να μου πει... σε σχεση με το galaxy s5 ειναι καλυτερο η χειροτερο απο θεμα φωτογραφιας και μονο; ευχαριστω πολυ Edited March 28, 2017 by panos007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Έχω και εγώ μια ερώτηση, έχει δοκιμάσει κάνεις ακουστικά Type-C όπως αυτά: Mosidun USB Type C Headset Noise Isolating Earphone with CLDA Hi-Fi Stereo Sound In Ear Headphones with Microphone for USB-C Phones with NO 3.5MM port https://www.amazon.com/dp/B01NBY7857/ref=cm_sw_r_cp_apa_s1G2ybT5DEMXY Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλημέρα! Πόσες μέρες έκανε κάνει για να έρθει ρε παιδιά με κανονική αποστολή; Και που θα μου εμφανιστεί το track number; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλημέρα! Πόσες μέρες έκανε κάνει για να έρθει ρε παιδιά με κανονική αποστολή; Και που θα μου εμφανιστεί το track number; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια εβδομάδα ακριβώς (5 εργασιμες) κάνει στο 90%. Μολις σου έρθει το mail της αποστολης ανοιγεις chat με support και τους δινεις αριθμο παραγγελιας για να σου δωσουν το tracking number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μια εβδομάδα ακριβώς κάνει στο 90%. Μολις σου έρθει το mail της αποστολης ανοιγεις chat με support και τους δινεις αριθμο παραγγελιας για να σου δωσουν το tracking number Εμένα με priority , Δευτέρα παρήγγειλα και Τετάρτη ήρθε ενώ έλεγε παράδοση την Παρασκευή! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Εμένα με priority , Δευτέρα παρήγγειλα και Τετάρτη ήρθε ενώ έλεγε παράδοση την Παρασκευή! Για κακονική αποστολή ρώτησε. Με priority πολλοί παρέλαβαν και σε μία μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Για κακονική αποστολή ρώτησε. Με priority πολλοί παρέλαβαν και σε μία μέρα! Ναι δίκιο έχεις απλά ειπα να το πώ για να το έχει υπόψιν του αν βιάζεται! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Ναι δίκιο έχεις απλά ειπα να το πώ για να το έχει υπόψιν του αν βιάζεται! Έχει κάνει παραγγελία προφανώς. Το 10ρικο αξίζει 100% πάντως! Να το ξέρουν οι επόμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) Ευχαριστώ παιδιά. Μακάρι να ήξερα ότι κάνει τόσο γρήγορα με priority και να το επέλεγα! Αλλά δεν.. Βέβαια τους ρώτησα στο chat αν μπορούν να μου βάλουν τα έξοδα αποστολής αφού το παρήγγειλα αλλά μου είπαν ότι δε μπορούν. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 28, 2017 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Μακάρι να ήξερα ότι κάνει τόσο γρήγορα με priority και να το επέλεγα! Αλλά δεν.. Βέβαια τους ρώτησα στο chat αν μπορούν να μου βάλουν τα έξοδα αποστολής αφού το παρήγγειλα αλλά μου είπαν ότι δε μπορούν. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπομονή μια εβδομάδα δεν είναι και τίποτα. Το lg g4 περίμενα πέρυσι 25 μέρες να έρθει απο Κίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Όσοι θέλουν παντός το Black Edition υπάρχουν πολλά κομμάτια διαθέσιμα στο oneplus.net Αρα το limited έγινε UNLIMITED!!! Με την ησυχία σας.... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Όσοι θέλουν παντός το Black Edition υπάρχουν πολλά κομμάτια διαθέσιμα στο oneplus.net Αρα το limited έγινε UNLIMITED!!! Με την ησυχία σας.... εχεις δικιο...πιστευω οσοι το πηραμε να μην εχουμε θεμα με την ευθυγραμμιση της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να μου πει... σε σχεση με το galaxy s5 ειναι καλυτερο η χειροτερο απο θεμα φωτογραφιας και μονο; ευχαριστω πολυ Πολλοί συγκρίνουν το s7 edge με το 3t οπότε καταλαβαίνεις ότι το s5 είναι πολύ πίσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 εχεις δικιο...πιστευω οσοι το πηραμε να μην εχουμε θεμα με την ευθυγραμμιση της καμερας. Εγώ φίλε Γιώργο ακύρωσα την παραγγελία τελικά. Mε χάλασε όλο αυτό το Limited edition ψέμα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Εγώ φίλε Γιώργο ακύρωσα την παραγγελία τελικά. Mε χάλασε όλο αυτό το Limited edition ψέμα Ολα είναι θέμα marketing και η oneplus το ξέρει καλά το παιχνίδι. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα στην παρέα :) εδώ και λίγες ώρες κάτοχος του κοσμήματος, μεταχειρισμένο σε εξαιρετική κατάσταση, σχετικά με την εγγύηση πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ώστε να περάσει στο όνομά μου; Παιδιά κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Παιδιά κανείς; Η εγγύηση συνοδεύει τη συσκευή όχι το όνομα. Δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Παιδιά την 4.1.0 (android 7.1.1) αξίζει να την κάνουμε ή έχει τίποτα bugs. Δεν έχω δει κάποιον να αναφέρει κάτι αλλά είπα να ρωτήσω πριν κάνω την ανάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Η εγγύηση συνοδεύει τη συσκευή όχι το όνομα. Δεν έχεις πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ, μία χαρά :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Παιδιά την 4.1.0 (android 7.1.1) αξίζει να την κάνουμε ή έχει τίποτα bugs. Δεν έχω δει κάποιον να αναφέρει κάτι αλλά είπα να ρωτήσω πριν κάνω την ανάβαση. Εμένα μία χαρά δουλεύει το κινητό και χωρίς επαναφορά που κάνουν οι περισσότεροι,οπότε καντην άφοβα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) κυκλοφόρησε η 4.1.1 με αυτό το changelog Added expanded screenshots Improved picture taking of moving objects with blur reduction Improved video stability when recording Improved WiFI connectivity Improved bluetooth connectivity Fixed Instagram swiping bug Fixed hardware buttons malfunction bug General bug fixes εδιτ τελικά το changelog της 4.1.1 πρέπει να είναι Fixed Instagram swiping bug. Fixed hardware buttons malfunction bug. General bug fixes. Edited March 28, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts