petrosm4 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Από σήμερα πάλι (και) κοντά σας, αυτή τη φορά με gunmetal 128gb. Παρόλο που το είχα ακόμα δύο φορές το περίμενα με ανυπομονησία. Unboxing, κάρτες sim, spigen Rugged Armor, update 7.1,reset και στήσιμο. Έτοιμο για τον αγώνα εδώ και μερικές ώρες , :) Το s7 edge θα μείνει λίγο στην άκρη για την ώρα από ότι φαίνεται. Θέλω από αύριο να ελέγξω μπαταρία και κάμερα μιας και πρώτη φορά το δουλεύω με 7.1. Καλώς σας βρήκα και πάλι! Καλομιλητη Νίκο, η συσκευή. Την 7.1 στην εμφάνισε κανονικά η μέσω vpn; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλομιλητη Νίκο, η συσκευή. Την 7.1 στην εμφάνισε κανονικά η μέσω vpn; Ευχαριστώ Πέτρο. Κανονικά δεν δοκίμασα καθόλου, κατευθείαν vpn. Ήρθε με Android Marshmallow, δεν το δούλεψα καθόλου όμως έτσι. Κατευθείαν vpn και Update. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα. Να ρωτησω κατι; Συνδεω το 1+3τ στον η/υ (win10) και δε μπορει να δει τα αρχεια του. ειμαι πλεον προγραμματιστης, εχω επιλεξει τη λειτουργια, μεταφορα πολυμεσων. Τι παιζει;;;; Την προηγουμενη φορα ειχα κατεβασει ενα προγραμμα, το Mobile go... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα. Να ρωτησω κατι; Συνδεω το 1+3τ στον η/υ (win10) και δε μπορει να δει τα αρχεια του. ειμαι πλεον προγραμματιστης, εχω επιλεξει τη λειτουργια, μεταφορα πολυμεσων. Τι παιζει;;;; Την προηγουμενη φορα ειχα κατεβασει ενα προγραμμα, το Mobile go... Ρίξε μια ματιά λίγες σελίδες πιο πίσω. Λείπει ο driver των Windows 10 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ρίξε μια ματιά λίγες σελίδες πιο πίσω. Λείπει ο driver των Windows 10 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Για αρχή και με χαλαρή χρήση λόγο της ημέρας βλέπω βελτιωμένη μπαταριά με την 7.1.1 Από δευτέρα θα μπορώ να βγάλω πιο σωστά συμπεράσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Για αρχή και με χαλαρή χρήση λόγο της ημέρας βλέπω βελτιωμένη μπαταριά με την 7.1.1 Από δευτέρα θα μπορώ να βγάλω πιο σωστά συμπεράσματα Εμένα μετά την πρώτη πλήρη φόρτιση αφού έκανα αναβάθμιση, μου έβγαλε 5,5 ώρες οθόνη με μικρή χρηση(wifi-δεδομένα) Μπορεί ακόμα καλύτερα λίγο πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα. Να ρωτησω κατι; Συνδεω το 1+3τ στον η/υ (win10) και δε μπορει να δει τα αρχεια του. ειμαι πλεον προγραμματιστης, εχω επιλεξει τη λειτουργια, μεταφορα πολυμεσων. Τι παιζει;;;; Την προηγουμενη φορα ειχα κατεβασει ενα προγραμμα, το Mobile go... Παιδια μετά από 3 ώρες και απιστευτα κατεβασματα αρχειων βρήκα τη λυση... Hi, It's a windows driver problem (the phone is OK): 1. Switch your phone to MTP mode 2. Go to windows device manager: there is a "unknown device" or something similar 3. Right click on it 4. Click on "driver update" 5. Choose "search a driver on my computer" 6. And click on "Choose a driver in list..." 7. Select "USB MTP device" or something similar (not simply "MTP device") That's it, you have "internal storage" in your windows explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Για αρχή και με χαλαρή χρήση λόγο της ημέρας βλέπω βελτιωμένη μπαταριά με την 7.1.1 Από δευτέρα θα μπορώ να βγάλω πιο σωστά συμπεράσματα Εμένα μετά την πρώτη πλήρη φόρτιση αφού έκανα αναβάθμιση, μου έβγαλε 5,5 ώρες οθόνη με μικρή χρηση(wifi-δεδομένα) Μπορεί ακόμα καλύτερα λίγο πιστεύω Εγω πριν μερικες μερες εξεπλαγην με την αυτονομια του κυριως σε stanby. Στην δουλεια δεν μπορω να χρησιμοποιησω για πολυ το τηλεφωνο λογω "τρεξιματος" :lol: και η χρηση που κανω ειναι κυριως στο σπιτι με wifi η οταν σχολαω απο την δουλεια που εχω ανοιχτα τα data και στην διαδρομη για περιπου μια ωρα και κατι, τα κανω ολα μαζεμενα. Browsing, messengers, tapatalk, emails, λιγο gps να δω που βρισκονται τα λεωφορεια:p κλπ. Εφτασε λοιπον η κινηταρα μας τις 4 μερες με συνολικα 5 ωρες οθονης και υπολοιπο μπαταριας γυρω στο 18%. Εχω μονο το doze ενεργοποιημενο απο τα developer options και δεν χρησιμοποιω δευτερη sim. Νομιζω οτι η 7.1.1 του εδωσε ενα boost στην αυτονομια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Κανείς που να χρησιμοποιεί το aggressive doze με την 7.1.1 υπάρχει να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Εγώ και σήμερα σε 8 ώρες αναμονής η συσκευή δεν έχασε καθόλου το βράδυ από 100% Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ και σήμερα σε 8 ώρες αναμονής η συσκευή δεν έχασε καθόλου το βράδυ από 100% Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Με την 7.1 και aggressive dose η διάρκεια της μπαταρίας μου είναι μεγαλύτερη μεν αλλά όχι τίποτα εξωπραγματικό. Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καποιος που έχει ενεργοποιήσει να εμφανίζεται η ταχύτητα δικτύου μπορεί να μου πει που είναι γιατί δεν το βρίσκω; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 το agresive doze τι κοβει? ερχονται ειδοποιησεις σε whatsapp viber κλπ η τα κοβει? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Σε λίγες μέρες κι εγώ στη παρέα σας. Μετάβαση από 6p. Ελπίζω να μη βρω να το δώσω για να μου μείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καποιος που έχει ενεργοποιήσει να εμφανίζεται η ταχύτητα δικτύου μπορεί να μου πει που είναι γιατί δεν το βρίσκω; Sent from my iPad using Tapatalk Άκυρο ειδα ότι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Άκυρο ειδα ότι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Sent from my iPad using Tapatalk Δοκίμασε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 'Η και αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andcreate.app.internetspeedmonitor&hl=en Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Midnight black Διαθέσιμο επίσημα στο oneplus.net από 28/3 Κατα τα άλλα limited edition και τρίχες κατσαρές :( Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Midnight black Διαθέσιμο επίσημα στο oneplus.net από 28/3 Κατα τα άλλα limited edition και τρίχες κατσαρές :( Marketing tricks Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aproximos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Midnight black Διαθέσιμο επίσημα στο oneplus.net από 28/3 Κατα τα άλλα limited edition και τρίχες κατσαρές :( Marketing tricks limited λεει στο site οποτε εξαρτάται απο τον αριθμό των κομματιών πόσο θα κρατήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ενεργοποίησα την λειτουργία ύπνου από την υποενότητα των προγραμματιστών Τώρα στην μπαταρία μέσα, επιβεβλημένος ύπνος, επιλέγουμε όσες εφαρμογές ΔΕΝ θελουμε να κλείνουν; πχ Viber;;; Κάπως έτσι κατάλαβα ότι δουλεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εγώ και που δεν έχω ανοίξει το viper πάλι παίρνω τις ειδοποιήσεις κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Εγώ και που δεν έχω ανοίξει το viper πάλι παίρνω τις ειδοποιήσεις κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά η γενική φιλοσοφία είναι αυτή; Όσες εφαρμογές θέλω να κλείνουν πρέπει να μην τις επιλέξω; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ενεργοποίησα την λειτουργία ύπνου από την υποενότητα των προγραμματιστών Τώρα στην μπαταρία μέσα, επιβεβλημένος ύπνος, επιλέγουμε όσες εφαρμογές ΔΕΝ θελουμε να κλείνουν; πχ Viber;;; Κάπως έτσι κατάλαβα ότι δουλεύει Λογικά οι εφαρμογές που θα επιλέξεις θα κλείνουν για εξοικονόμηση μπαταρίας Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts