giorgos79 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 καλημερα στην παρεα,τι παιζει με αυτο το θεμα? https://techblog.gr/mobile/oneplus-3-oneplus-3t-camera-bump-problem-8898/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 καλημερα στην παρεα,τι παιζει με αυτο το θεμα? https://techblog.gr/mobile/oneplus-3-oneplus-3t-camera-bump-problem-8898/ Ίσως να έτυχε κάποιος παρτίδα αλλά στις φωτογραφίες τις είδησης βλέπω να είναι το μαύρο στην ειδική έκδοση όχι η κανονική συσκευή που έχουμε όλοι εδώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παιδιά καλημέρα. Ακόμη δε μου απάντησε κάποιος.... Ας ξανά κάνω την ερώτησή μου... Αν βάλω τη νέα ROM, τα αρχεία που έχω στη μνήμη διαγράφονται;; Υπάρχει κάποιο topic που περιγράφει ξεκάθαρα, ακόμη και για αρχάριους, τη διαδικασία για το πώς κάνουμε flash τη νέα ρομ και πως root; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Παιδιά καλημέρα. Ακόμη δε μου απάντησε κάποιος.... Ας ξανά κάνω την ερώτησή μου... Αν βάλω τη νέα ROM, τα αρχεία που έχω στη μνήμη διαγράφονται;; Υπάρχει κάποιο topic που περιγράφει ξεκάθαρα, ακόμη και για αρχάριους, τη διαδικασία για το πώς κάνουμε flash τη νέα ρομ και πως root; Σας ευχαριστώ. Με ποιον τρόπο θα βαλεις την νέα ρομ; Απλή αναβάθμιση; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Με ποιον τρόπο θα βαλεις την νέα ρομ; Απλή αναβάθμιση; Με flash γιατί είχε 6 και πήγε σε 7 απο πάνω. Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Με flash γιατί είχε 6 και πήγε σε 7 απο πάνω. Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Και που είναι το πρόβλημα; Κάνεις κανονικά αναβάθμιση και μετά κάνεις και μία επαναφορά εργοστασιακών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ίσως να έτυχε κάποιος παρτίδα αλλά στις φωτογραφίες τις είδησης βλέπω να είναι το μαύρο στην ειδική έκδοση όχι η κανονική συσκευή που έχουμε όλοι εδώ πρεπει να εχεις δικιο,εχουν θεμα στο midnight color,η πισω καμερα δεν ειναι ευθυγραμμισμενη.και σκεφτομουν να το παρω,οποτε το κανονικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Και που είναι το πρόβλημα; Κάνεις κανονικά αναβάθμιση και μετά κάνεις και μία επαναφορά εργοστασιακών Άκουσα οτι clean install είναι το καλύτερο. Δεν ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Είτε κάνεις πριν ή μετά είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Είτε κάνεις πριν ή μετά είναι το ίδιο. Αυτά που έχω αποθηκευμένα ( τραγούδια φωτο κλπ) διαγράφονται;;; Ο αποθηκευτικός χώρος είναι εικονική sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αυτά που έχω αποθηκευμένα ( τραγούδια φωτο κλπ) διαγράφονται;;; Ο αποθηκευτικός χώρος είναι εικονική sd? Κάνεις κανονικά αναβάθμιση Μετά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών χωρίς όμως να επιλέξεις να σβήσει και τον χώρο που έχεις φωτογραφίες και λοιπά Χάνεις εφαρμογές, ρυθμίσεις και λοιπά αλλα όχι αρχεία φωτο και βίντεο Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πρόλαβε κάποιος το midnight black limited edition??? Έφυγε Σε ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Κάνεις κανονικά αναβάθμιση Μετά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών χωρίς όμως να επιλέξεις να σβήσει και τον χώρο που έχεις φωτογραφίες και λοιπά Χάνεις εφαρμογές, ρυθμίσεις και λοιπά αλλα όχι αρχεία φωτο και βίντεο Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο Και για Root access τι κάνω; Θελω να χρησιμοποιήσω τιτανίουμ και ad blocker. Ααααα ....φιλε σε ευχαριστώ παρά πολύ που με βοηθάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Και για Root access τι κάνω; Θελω να χρησιμοποιήσω τιτανίουμ και ad blocker. Ααααα ....φιλε σε ευχαριστώ παρά πολύ που με βοηθάς. Root κι εγώ σκέφτομαι να κάνω. Για τους λόγους που είπες κι εσύ. Μάλλον θα χρειαστούμε από κάποιον άλλον βοήθεια σε αυτό και οι δύο Είμαστε όλοι εδώ μία μεγάλη παρέα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πρόλαβε κάποιος το midnight black limited edition??? Έφυγε Σε ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ!!! ρε φιλε κ γω αυτο θελω να αγορασω αλλα φοβαμαι το θεμα που εβγαλε αυτη η εκδοση με την πισω καμερα,δεν ειναι σε ευθυγραμμισμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Για root καταρχας θελεi OEM BOOT UNLOCK (μια εντολή ειναι απο CMD), αλλα αυτοματα μετά γινεται factory reset, χάνονται τα πάντα! επειτα περνάς TWRP recovery παλι μεσω CMD, και μετα φλασαρεις supersu.zip οδηγός: https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/recovery-official-twrp-oneplus-3-3t-t3543391 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 ρε φιλε κ γω αυτο θελω να αγορασω αλλα φοβαμαι το θεμα που εβγαλε αυτη η εκδοση με την πισω καμερα,δεν ειναι σε ευθυγραμμισμενη. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το προλάβεις. Πολύ λίγα κομμάτια βγήκαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Για root καταρχας θελεi OEM BOOT UNLOCK (μια εντολή ειναι απο CMD), αλλα αυτοματα μετά γινεται factory reset, χάνονται τα πάντα! επειτα περνάς TWRP recovery παλι μεσω CMD, και μετα φλασαρεις supersu.zip οδηγός: https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/recovery-official-twrp-oneplus-3-3t-t3543391 Ευχαριστούμε. Έχω βρει τους οδηγούς αλλά βαριέμαι να κάνω τις διαδικασίες ειδικά με cmd Αχ μοναδικό LG g2 σε 5 λεπτά χωρίς υπολογιστή έχεις root recovery και kernel Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αλλά και πολύ εύκολα soft brick Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 ρε φιλε κ γω αυτο θελω να αγορασω αλλα φοβαμαι το θεμα που εβγαλε αυτη η εκδοση με την πισω καμερα,δεν ειναι σε ευθυγραμμισμενη. Ας υπενθυμίσουμε όμως και την πολιτική της εταιρείας που ακολουθεί Όπως και στο σύστημα προσκλήσεων έτσι και μετά δημιουργεί μία μεγάλη ζήτηση με έλλειψη κομματιών από την αγορά. Φτιάχνει ένα hype τεχνητό για να νομίζουμε ότι είμαστε τυχεροί εμείς οι αγοραστές που προλάβαμε. Οπότε δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για το τι έχουν στις αποθήκες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Root κι εγώ σκέφτομαι να κάνω. Για τους λόγους που είπες κι εσύ. Μάλλον θα χρειαστούμε από κάποιον άλλον βοήθεια σε αυτό και οι δύο Είμαστε όλοι εδώ μία μεγάλη παρέα Help please! Αχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για root καταρχας θελεi OEM BOOT UNLOCK (μια εντολή ειναι απο CMD), αλλα αυτοματα μετά γινεται factory reset, χάνονται τα πάντα! επειτα περνάς TWRP recovery παλι μεσω CMD, και μετα φλασαρεις supersu.zip οδηγός: https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/recovery-official-twrp-oneplus-3-3t-t3543391 Ευχαριστώ! Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Από σήμερα πάλι (και) κοντά σας, αυτή τη φορά με gunmetal 128gb. Παρόλο που το είχα ακόμα δύο φορές το περίμενα με ανυπομονησία. Unboxing, κάρτες sim, spigen Rugged Armor, update 7.1,reset και στήσιμο. Έτοιμο για τον αγώνα εδώ και μερικές ώρες , :) Το s7 edge θα μείνει λίγο στην άκρη για την ώρα από ότι φαίνεται. Θέλω από αύριο να ελέγξω μπαταρία και κάμερα μιας και πρώτη φορά το δουλεύω με 7.1. Καλώς σας βρήκα και πάλι! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 ρε φιλε κ γω αυτο θελω να αγορασω αλλα φοβαμαι το θεμα που εβγαλε αυτη η εκδοση με την πισω καμερα,δεν ειναι σε ευθυγραμμισμενη. Πρώτον :ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ άρα οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε.. και δεύτερον αυτό το θέμα με κάμερα είναι να μην σου τύχει νομίζω, δεν είναι σίγουρο ότι τα έχουν όλα Σε gunmetal βρέθηκαν ορισμένα με το ίδιο, άρα έτυχε στο collete Edition ένα με μικρό θεμα Για αυτό υπάρχει εγγύηση. Αυτο δεν με απασχολεί καθόλου Όλα τα λεφτά το μαύρο παντός, απίστευτο ωραίο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Από σήμερα πάλι (και) κοντά σας, αυτή τη φορά με gunmetal 128gb. Παρόλο που το είχα ακόμα δύο φορές το περίμενα με ανυπομονησία. Unboxing, κάρτες sim, spigen Rugged Armor, update 7.1,reset και στήσιμο. Έτοιμο για τον αγώνα εδώ και μερικές ώρες , :) Το s7 edge θα μείνει λίγο στην άκρη για την ώρα από ότι φαίνεται. Θέλω από αύριο να ελέγξω μπαταρία και κάμερα μιας και πρώτη φορά το δουλεύω με 7.1. Καλώς σας βρήκα και πάλι! Μεγειά σου ξανά λοιπόν. Έχω κοντά 6 μήνες το S7 Edge και είναι 2 φορές που σκέφτηκα να πάω σε Oneplus 3T. Πες μου τα συν και τα πλην αλλά και τη γνώμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Από σήμερα πάλι (και) κοντά σας, αυτή τη φορά με gunmetal 128gb. Παρόλο που το είχα ακόμα δύο φορές το περίμενα με ανυπομονησία. Unboxing, κάρτες sim, spigen Rugged Armor, update 7.1,reset και στήσιμο. Έτοιμο για τον αγώνα εδώ και μερικές ώρες , :) Το s7 edge θα μείνει λίγο στην άκρη για την ώρα από ότι φαίνεται. Θέλω από αύριο να ελέγξω μπαταρία και κάμερα μιας και πρώτη φορά το δουλεύω με 7.1. Καλώς σας βρήκα και πάλι! Νικολάκη καλοδουλευτο και να το χαρείς,για τον φίλο που ρωτάει τα συν και πλην έχει ανοίξει θέμα ο Νίκος που κάνει πολύ αντικείμενο review των συσκευών που πέρασαν από τα χέρια του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=449662 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts