ikucic Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 αναβαθμίσει παίρνει συνέχεια. Σκέψου ότι προχθές πήραμε την τελευταία έκδοση του android. Για μένα το κινητό είναι καθαρά business και αξίζει και με το παραπάνω συν την ασφάλεια που έχει. Ευχαριστώ για την απάντηση Αλλα με το σερβις ξέρει κάποιος τι γινεται ; Εχει καλα μαγαζιά να το φτιάχνουν έστω στην αθηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Irepair.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 το BB Key1 τα σπάει στην κατηγορία του Στην Ελλάδα service δεν υπάρχει πουθενά που να έχεις εμπιστοσύνη μην στο καταστρέψουν και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 αναβαθμίσει παίρνει συνέχεια. Σκέψου ότι προχθές πήραμε την τελευταία έκδοση του android. Για μένα το κινητό είναι καθαρά business και αξίζει και με το παραπάνω συν την ασφάλεια που έχει.Πήρε το keyone την pie?? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikucic Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Πήρε το keyone την pie?? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Μάλλον στην προηγούμενη έκδοση θα αναφέρεται ! Την Oreo Χωρις να ξερω πολλα απο android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 η τελευταία που πήρε είναι η 8.1 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καλημέρα, επειδή γλυκοκοιτάζω το key1 μια απορία. αφου το πληκτρολόγιο έχει μονο λατινικους χαρακτηρες, ποσο ευκολο ειναι να συνταξεις κειμενο στα ελληνικα; πρεπει να θυμασαι καθε φορα τις αντιστοιχιες; πχ c=ψ ή j=ξ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Όπως και σε κάθε πληκτρολόγιο μετά από λίγη χρήση η διαδικασία αυτοματοποιειται και πληκτρολογείς χωρίς να το καταλαβαίνεις. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikucic Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Συμφωνώ απόλυτα η διαδικασία συστηματοποιειται πολύ γρήγορα όπως στον ΗΥ που ούτως ή άλλως έχει λατινικό αλφάβητο. Εγώ τέσσερις μέρες το έχω και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Θα ήθελα την γνώμη σας Εδώ βρει στο eshop την μαύρη έκδοση στα 299ευρω αξίζει η αγορά του; Στάλθηκε από το BBB100-2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Δυστυχώς δεν τα άξιζει τα λεφτά τού, το KeyOne έχει διαφορά προβλήματα μέτριο πληκτρολόγιο μέτρια κάμερα, προβλήματα πού στο KeyTwo έχουν λυθεί το οποίο είναι πολύ καλό. Μόνο εάν σου αρέσει πάρα πολύ από εμφάνιση και στυλ πάρτο αλλιώς καλύτερα το KeyTwo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts