Lux Δημοσιεύτηκε November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2016 Ποια κινεζικα κινητα με καλα χαρακτηριστικα υποστηριζουν την 800 μπαντα στο 4G; Αξιζει να απορριψεις ενα καλο κινητο επειδη θα εχει αυτη την ελλειψη; Επισης θελω να αντικαταστησω το Oppo 7a που εχω με καποιο αλλο κινητο. Λογικα μεσα στον επομενο μηνα ( Black Friday :cool: ) θα γινει η αγορα.. Ποιο μου προτεινετε; Θα προτιμουσα να εχει αποσπωμενη μπαταρια, καθως με τη λειτουργια γρηγορης φορτισης που εχουν ολα πλεον, η μπαταρια μετα απο 1 χρονο θα αρχισει να εχει μειωμενη αποδοση.. ;) 5,5+ Ιντσες υποχρεωτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Εξαρτάται πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις, τι εταιρία κινητής έχεις και αν μένεις Αθήνα ή επαρχια. Αν είναι να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για την τσέπη σου και διατεθειμένος να μην αλλάξεις σύντομα το κινητό, τότε νομίζω δεν αξίζει να πάρεις κινητό χωρίς την 800άρα. Αν επίσης χρησιμοποιείς data, είσαι επαρχία και έχεις wind, τότε επιβάλλεται. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ποια κινεζικα κινητα με καλα χαρακτηριστικα υποστηριζουν την 800 μπαντα στο 4G; Αξιζει να απορριψεις ενα καλο κινητο επειδη θα εχει αυτη την ελλειψη; Επισης θελω να αντικαταστησω το Oppo 7a που εχω με καποιο αλλο κινητο. Λογικα μεσα στον επομενο μηνα ( Black Friday :cool: ) θα γινει η αγορα.. Ποιο μου προτεινετε; Θα προτιμουσα να εχει αποσπωμενη μπαταρια, καθως με τη λειτουργια γρηγορης φορτισης που εχουν ολα πλεον, η μπαταρια μετα απο 1 χρονο θα αρχισει να εχει μειωμενη αποδοση.. ;) 5,5+ Ιντσες υποχρεωτικα. Για εμενα δεν αξιζει,εκτος αμα εχεις Wind και εισαι εκτος πολης κυριως οπως ανεφερε ο συμφορουμιτης.Πηρα στον πατερα μου Xiaomi RN3 8core και πιανει κανονικοτατα 4G εντος και εκτος θεσσαλονικης.Με CU δεν εχει κανενα θεμα στο σημα(οπου συνηθως εχει 4G κανονικοτατα) αλλα σε εσωτερικους χωρους συνηθως δεν εχει.Προσφατα στην καρολου ντηλ ειχε Edge μεσα σε κτηριο στο χιαομι αλλα και γω με Wind και iphone 5s δεν μπορουσα να κρατησω σημα 4G(απο 800 κι ολας). Btw εχει και F2G ο πατερας μου αλλα 4G δεν ανοιξαμε πολυ εφοσον τα 15-20Mbps τα δινει με 3G.Στον ευοσμο εβλεπα 15 και στα Δικαστηρια καθως και χαριλαου επιασα 22 και 24 αντιστοιχα.Με 4G CU εβλεπα 10 εως 60Mbps και με Wind απο 18 εως 55 στο iphone συνηθως με 800 και 2600.1800 δυστυχως δεν εχει και 2600 εχει στην Αριστοτελους και στους γυρω δρομους.Αντιθετως στο χιαομι ειδα 2Mbps με οριακο σημα 1800. Οσο για κοσμοτε Band 3 εχει ριξει σε παρα πολλα σημεια και 800 εχω δει.2600 στο Λευκο Πυργο και στη Δ.Ε.Θ. Απο 15 εως 100Mbps με το iphone.Επαρχια απο 15 εως 88. Εχω δει σε Ημαθια(Αλεξανδρεια και προς Βεροια),Πιερια(Κατερινη και Λιτοχωρο εως Νεοι Ποροι,Χαλκιδικη απο Καλλικρατεια εως Μουδανια και 1ο ποδι εως Φωκιες και φυσικα Θεσσαλονικη Ανατολικα και κεντρο κυριως αλλα και δυτικα. Πιστευω οτι σε καλυψα και με τις τρεις τι παιζει.Οσο για Vodafone και Cosmote μη σε τρομαζει η 800 αμα δεν καιγεσαι να εχεις ιντερνετ παντου και οπουδηποτε.Αμα εχεις Wind εστω και σαν 2η ψαξε καλυτερα να βρεις μια με 800 εκτος αν συμβιβαζεσαι με το 3G το οποιο εχει ταχυτητες επιπεδου κοσμοτε οπου εχει το νεο δικτυο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μόνο αν έχεις την WIND και μένεις χωριό το θέλεις αλλιώς ούτε καν (τουλάχιστον για τα επόμενα 3 4 χρόνια σίγουρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Αθηνα μενω και σε 2,3 χρονια θα παω Θεσασλονικη. What's up εχω. Το κινητο θελω να το κρατησω τουλαχιστον 2 χρονια.. Το Oppo 7a σε 20 ημερες κλεινει τα δυο χρονια. Το 1+3 μου αρεσει αρκετα. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα; Samsung, Lg απορριπτω αυτοματως. Iphone δε με ενδιαφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Αθηνα μενω και σε 2,3 χρονια θα παω Θεσασλονικη. What's up εχω. Το κινητο θελω να το κρατησω τουλαχιστον 2 χρονια.. Το Oppo 7a σε 20 ημερες κλεινει τα δυο χρονια. Το 1+3 μου αρεσει αρκετα. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα; Samsung, Lg απορριπτω αυτοματως. Iphone δε με ενδιαφερουν. Σε αυτά τα λεφτά p9 και το one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το one plus 3 πιάνει και στο λέω γιατί μένω σε νησί έχω Wind και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...και σαν συσκευή ειναι πολύ καλή...τοονο κακό είναι ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα λόγο της νέας συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 To p9 εχει 5.2" ιντσες οποτε δε μου κανει.. Το κακο με το 1+3 ειναι η μη αποσπωμενη μπαταρια καθως και η κακη ποιοτητα στα ακουστικα. Επισης εχει σχετικα κακη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 To p9 εχει 5.2" ιντσες οποτε δε μου κανει.. Το κακο με το 1+3 ειναι η μη αποσπωμενη μπαταρια καθως και η κακη ποιοτητα στα ακουστικα. Επισης εχει σχετικα κακη αυτονομια. Mateos 8??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 To p9 εχει 5.2" ιντσες οποτε δε μου κανει.. Το κακο με το 1+3 ειναι η μη αποσπωμενη μπαταρια καθως και η κακη ποιοτητα στα ακουστικα. Επισης εχει σχετικα κακη αυτονομια. Κακή αυτονομία δεν θα το έλεγα μάλλον το αντίθετο ισχύει send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Μαλλον θα παρω το 1+3T πανω στην ωρα το εβγαλαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_alexios Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλημέρα σε όλους! Με τα LeEco τι γίνεται;Απ' ότι βλέπω τα περισσότερα έχουν την 800 και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Ποια κινεζικα κινητα με καλα χαρακτηριστικα υποστηριζουν την 800 μπαντα στο 4G; Αξιζει να απορριψεις ενα καλο κινητο επειδη θα εχει αυτη την ελλειψη; Επισης θελω να αντικαταστησω το Oppo 7a που εχω με καποιο αλλο κινητο. Λογικα μεσα στον επομενο μηνα ( Black Friday :cool: ) θα γινει η αγορα.. Ποιο μου προτεινετε; Θα προτιμουσα να εχει αποσπωμενη μπαταρια, καθως με τη λειτουργια γρηγορης φορτισης που εχουν ολα πλεον, η μπαταρια μετα απο 1 χρονο θα αρχισει να εχει μειωμενη αποδοση.. ;) 5,5+ Ιντσες υποχρεωτικα. μχ5 μειζου εχω και πιανει 4g wind, οποτε λογικα εχει 800αρα. άριστο, γρήγορο, οθονάρα και αν της βαλεις μαυρο φοντο σε ολα βοηθά 15% την μπαταρια,χοντρα χοντρα στο λεω λογω amoled. η μπαταρία είναι αποσπώμενη με 4 βιδάκια, δες στο ιντερνετ κι εγω δεν θα το παιρνα , αλλά σε 1,5 λεπτό έχεις αλλάξει μπαταρία,οποτε καλύτερα που είναι και με 4 βιδάκια, άμεσα προσβάσιμα, στερεωμένη πιστεύω. και τελος ΟΧΙ το 4g να μην το χρησιμοποιεις, κανενα κινητο δεν αντεχει... εκτός και πάρεις τα 1-2 κινητα με πανω απο 100 ωρες αναμονη μπαταριας του gsmarena.................. οποτε 4g μονο συνδεδεμενος σε μπριζα ή για λίγα λεπτα τελοςπαντων Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 (edited) Μα δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να το εχει στο "3g only" mode. Edited November 20, 2016 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Μα δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να το εχει στο "3g only" mode. καλό είναι, κατα την άποψη μου, να είναι πάντα 2g και όταν χρειαστεί ανοίγεις 3g και έλάχιστες φορές 4g, πάντα μετά πάλι 2g. ναι 3g only κανένας, αλλά οι πιο πολλοί χρήστες πίστευω πως τα δίκτυα όλα στο αυτόματα, δλδ μονίμως ψάχνει 2g,3g,4g, οπότε κακό στην μπαταρία κάνουν Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 (edited) Ποσο επηραζει στο Online παιχνιδι αν ειναι σε 2g,3g,4g; Υπαρχει διαφορα; Αν εχεις κλειστα τα δεδομενα τοτε αυτοματα κλεινουν και τα g, σωστα; Αν υπηρχε καποιο κουμπι για να γινονται αυτες οι εναλλαγες θα ηταν πιο ευκολο. Αλλα τωρα να πηγαινεις καθε φορα στις ρυθμισεις ειναι κουραστικο. Edited November 20, 2016 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ποσο επηραζει στο Online παιχνιδι αν ειναι σε 2g,3g,4g; Υπαρχει διαφορα; Αν εχεις κλειστα τα δεδομενα τοτε αυτοματα κλεινουν και τα g, σωστα; Αν υπηρχε καποιο κουμπι για να γινονται αυτες οι εναλλαγες θα ηταν πιο ευκολο. Αλλα τωρα να πηγαινεις καθε φορα στις ρυθμισεις ειναι κουραστικο. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ 3g και 4g σε εμπειρία χρήσης. Σκέψου το 4g είναι πιο γρήγορο και από το WiFi σπίτι σου. Αν έχεις κινητό με αυτές τις δυνατότητες δεν βλέπω το λόγο να μπαίνεις στη διαδικασία μεταξύ εναλλαγών 3g, 2g κλπ, εκτός και αν δεν έχεις πρόγραμμα με mb ή δεν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιείς data. Τι εννοείς αν κλείσεις τα data δεν θα έχεις g? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts