bbbb Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Δε γινεται να μπει android 5.1.εκτός και αν φτιάξεις μόνος σου μια τέτοια ρομ. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Ηταν να πάρω το κινητό του τίτλου οταν αναφέρθηκε το θέμα με το usb. Κοιτάω και το bluboo τώρα που αναφέρεις. Η μαμά ρομ είναι γυμνή? Έχει θέματα όπως backdoor κλπ, χτυπάει στα antivirus? Παίζει σε κάνα ευρωπαϊκό κατάστημα? Ψάχνω για κάτι από 6 ίντσες και πάνω δικαρτο μέχρι 300€. Ήταν και ενα Samsung αν θυμάμαι καλά (edit, το A9 pro duos) περίπου στα 450€ πριν κάτι μήνες που περιμέναμε να πέσει. Περιμένουμε κάτι καινούργιο στους επόμενους μήνες? Edited April 15, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Περιμένω .... Κάτι περιμένω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ηταν να πάρω το κινητό του τίτλου οταν αναφέρθηκε το θέμα με το usb. Κοιτάω και το bluboo τώρα που αναφέρεις. Η μαμά ρομ είναι γυμνή? Έχει θέματα όπως backdoor κλπ, χτυπάει στα antivirus? Παίζει σε κάνα ευρωπαϊκό κατάστημα? Ψάχνω για κάτι από 6 ίντσες και πάνω δικαρτο μέχρι 300€. Ήταν και ενα Samsung αν θυμάμαι καλά (edit, το A9 pro duos) περίπου στα 450€ πριν κάτι μήνες που περιμέναμε να πέσει. Περιμένουμε κάτι καινούργιο στους επόμενους μήνες? Γιατί δεν πέρνεις στα 300 ευρώ ένα mate 8 που έπεσε η τιμή; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 θέλω όσο περισσότερο το κινητό να είναι Huawei. Αλλά τα έχω πάρει στο κρανίο μαζί τους που δεν εχουν 4k recording. Συν ότι δεν μπορείς να δεις πληροφορίες engineer mode. Από την άλλη στα 300 μαμαει οπότε μάλλον είναι η top επιλογή. 300 μεταχειρισμένο λες η παίζει κάπου στην τιμή αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ηταν να πάρω το κινητό του τίτλου οταν αναφέρθηκε το θέμα με το usb. Κοιτάω και το bluboo τώρα που αναφέρεις. Η μαμά ρομ είναι γυμνή? Έχει θέματα όπως backdoor κλπ, χτυπάει στα antivirus? Παίζει σε κάνα ευρωπαϊκό κατάστημα? Ψάχνω για κάτι από 6 ίντσες και πάνω δικαρτο μέχρι 300€. Ήταν και ενα Samsung αν θυμάμαι καλά (edit, το A9 pro duos) περίπου στα 450€ πριν κάτι μήνες που περιμέναμε να πέσει. Περιμένουμε κάτι καινούργιο στους επόμενους μήνες? offtopic μεν αλλά ναι του bluboo η ρομ ειναι η απλή mtk aosp rom με ελάχιστες προσθήκες.Καμμιά σχέση με το σαβουροdido os της doogee.εν τω μεταξύ το έκαναν port και για το bluboo maya max όπως αντίστοιχα και τη ρομ του bluboo στο y6 max που προσωπικά για μένα είναι η καλύτερη ρομ για το y6 max,ανεξαρτήτως του ότι δε δουλεύει το fm radio και το fingerprint. Oσο για αγορά ρίξε μια ματιά στο kimovil.com σε ποια καταστήματα υπάρχει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 ASUS ZENFONE 2 LASER 6' Inch ZE600KL-6J038WW 3/16 Ram/Rom Octacore Snapdragon 615 Camera με laser autofocus(!) 13 MP 3000 mAh μπαταρία Android 5.0.1--->upgrade to 6.0.1 Μπάντες 4G: LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) Dual.sim+ SD (ξεχωριστή). ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ! 159€ AMAZON Ισπανίας Έξοδα αποστολής 12€ Παράδοση σε 8 εργάσιμες ημέρες Αν και περσυνο μοντέλο,πιστεύω καλή επιλογή και από Ευρώπη.....Για όσους ψάχνουν 6ιντσο κινητό. Είναι το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ...WW Με πλήρη κάλυψη σε 4G μπάντες https://www.amazon.es/dp/B01MTET4QU/ref=pe_386191_41384461_TE_item Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 παει το δικο μου το πουλησα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 παει το δικο μου το πουλησα :lol: Και πολύ καλά έκανες :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Εμενα δουλευε κανονικα η μαλλον αυτα που ηθελα να δουλεουν δουλευαν :lol: Αλλα μου εδωσαν 100 ευρω ενα Sony E4 και ενα Samsung Galaxy Grand Neo Plus dual sim να ελεγα οχι;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 100€ συν αυτά τα 2 κινητά? .. χαχαχα έμεινα ο μοναδικός που το έχει πλέον :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ποσο να τα δωσω αυτα; Το Samsung ειναι εντελως σκετο μονο μια θηκη εχει και το Sony δεν εχει φορτιστη και ακουστικα εχει μονο το κουτι και ενα κοντο usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Το εχω και εγω, Παροπλισμενο. Το πιο πιθανο, θα το δωσω σε εναν γνωστο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 100€ συν αυτά τα 2 κινητά? .. χαχαχα έμεινα ο μοναδικός που το έχει πλέον :lol: Δεν είσαι ο μόνος και εγώ το έχω για 3η συσκευή. Έβαλα frog μέσα και το έχω σπίτι. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εχω και εγω, Παροπλισμενο. Το πιο πιθανο, θα το δωσω σε εναν γνωστο μου. Πάντως παιδιά αν δεν το είχε η doogee ξεφτιλίσει με το gps και με την θύρα παρότι δεν είναι σούπερ γρήγορο και με πολύ μέτρια κάμερα μια χαρά θα ήταν. Και φίλος που πήρε το y6 piano πρόβλημα με την μια με την οθόνη και το λογισμικό. Με ξενέρωσε αυτή η εταιρία. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 ....και εγώ το έχω και έχει στρώσει, με μια τελευταία αναβάθμιση που έστειλε η εταιρεία, δεν κολλάει πια. Όλα του δουλεύουν κανονικά... Εντάξει δεν είναι mi max, γιατί το έχω και αυτό, αλλά κόστισε 100€ λιγότερο το Υ6. Τελικά θα το πουλήσω στο άμεσο μέλλον, επειδή είμαι με τέσσερις συσκευές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 ....και εγώ το έχω και έχει στρώσει, με μια τελευταία αναβάθμιση που έστειλε η εταιρεία, δεν κολλάει πια. Όλα του δουλεύουν κανονικά... Εντάξει δεν είναι mi max, γιατί το έχω και αυτό, αλλά κόστισε 100€ λιγότερο το Υ6. Τελικά θα το πουλήσω στο άμεσο μέλλον, επειδή είμαι με τέσσερις συσκευές.... Αν το δίνεις κάνα 50€ρικο θα το πάρω εγώ.... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To 6αρι ZENFONE 2 LASER ME 3/32,8 core snapdragone..... FHD, 154€, αναβαθμισιμο σε αντροιντ 6.0.2 Και με την 800αρα μπάντα στο 4G-ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Για όποιον ψάχνει 6αρι ειναι ιδανικό....... Από το να τρέχει σε Bluboo, Doogee κτλ..... http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_259459.html?wid=21 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 E ok στα 50€ το αγοράζω και εγώ να έχω 2!! Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Εγω δινω 70 :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siraxanz Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παίδες το τηλέφωνο μήνα δεν έκλεισε, 169€ λόγω τελωνείου μου πήγε. Να μην πάρω ένα 100άρικο? Αμαρτία είναι...))) χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τελικα μονο εγω θα βγαλω απο αυτο το κινητο ηδη εφυγε εχθες το Samsung 50 ευρω και μου εμεινε και το Sony συν τα 100 που πηρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
absoluteblade Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Εντυπώσεις από τη χρήση του y6 max 3d , ως προς της 3d επιδόσεις ,από όποιο μέλος το έχει αγοράσει θα βοηθούσαν πολύ! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Το εχει κανεις σε 3D ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 review της 3d εκδοσης απο Έλληνα Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
absoluteblade Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση , το έχω δει το video, αλλά δεν δίνει μια σαφή εικόνα σε σχέση με μια passive ή active 3d tv .Δεν έχει ιδιαίτερη άποψη περί του 3d στο video. Στο φορουμ εδώ μέσα μόνο ένα μέλος έχει αναφέρει ότι το έχει αγοράσει! Του έστειλα και μύνημα μήπως μας πει τις εντυπώσεις του! Για κάποιον που του αρέσει το 3d , είναι ένα ενδιαφέρον κινητό πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ωραια μειναμε απο κινητο :lol: Τι να παρω τωρα;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts