bbbb Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Ουτε εγραφη εκανα ουτε μεταφραση απλα απο τον τιτλο CUSTOM ROM AOSP (MM) Doogee Y6 Max By Feligres (NAT) Εδω εχει και αλλα https://www.movilesdualsim.com/foros/desarrollo-doogee-y6-max-root-roms-recovery.1137/ Δοκιμασα αυτη τη ρομ.Ξαναγυρισα στην επισημη 3.07 καθως η συγκεκριμενη εχει τo ιδιο bug στο bt,δεν διορθωνει τιποτε στο gps (λογικο αυτο καθως εχουμε να κανουμε με κακης ποιοτητας κεραια),δε δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα και η εμπρος καμερα και αχρηστευει εντελως την πισω καθως στην ιδια μετρια προς χαλια ποιοτητα,προσθετει ενα μωβ-μπλε "στρωμα"..το μονο καλο η στοκ μπαρα ειδοποιησεων που λειτουργει σωστα στο πειραγμα μεσω gravitybox Η εγκατάσταση και η επαναφορά στο backup της επίσημης ρομ λειτούργησαν άψογα με το twrp του ποστ 318 Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 1, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Δοκιμασα αυτη τη ρομ.Ξαναγυρισα στην επισημη 3.07 καθως η συγκεκριμενη εχει τo ιδιο bug στο bt,δεν διορθωνει τιποτε στο gps (λογικο αυτο καθως εχουμε να κανουμε με κακης ποιοτητας κεραια),δε δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα και η εμπρος καμερα και αχρηστευει εντελως την πισω καθως στην ιδια μετρια προς χαλια ποιοτητα,προσθετει ενα μωβ-μπλε "στρωμα"..το μονο καλο η στοκ μπαρα ειδοποιησεων που λειτουργει σωστα στο πειραγμα μεσω gravitybox Η εγκατάσταση και η επαναφορά στο backup της επίσημης ρομ λειτούργησαν άψογα με το twrp του ποστ 318 Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το αφήσω ως έχει μέχρι να έρθει η επόμενη επίσημη ΟΤΑ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Δοκιμασα αυτη τη ρομ.Ξαναγυρισα στην επισημη 3.07 καθως η συγκεκριμενη εχει τo ιδιο bug στο bt,δεν διορθωνει τιποτε στο gps (λογικο αυτο καθως εχουμε να κανουμε με κακης ποιοτητας κεραια),δε δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα και η εμπρος καμερα και αχρηστευει εντελως την πισω καθως στην ιδια μετρια προς χαλια ποιοτητα,προσθετει ενα μωβ-μπλε "στρωμα"..το μονο καλο η στοκ μπαρα ειδοποιησεων που λειτουργει σωστα στο πειραγμα μεσω gravitybox Η εγκατάσταση και η επαναφορά στο backup της επίσημης ρομ λειτούργησαν άψογα με το twrp του ποστ 318 Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα γιατι δουλευει καλα το GPS ???:confused: Αν το εχεις root βαλε το Faster GPS Ευρωπη-Ελλαδα μετα βαλε το MT GPS και κανε Download EPO files μετα βαλε το Engineering Mode πας MTK phones μετα Engineer Mode μετα Location και YGPS και Information και πατα HOT FULL AGPS RESTART ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα εχθες μου πηγε η καρδια στην κουλουρη γιατι δεν εκανε επαφη το usb και λεω παει το βυσμα καπουτ αλλα τελικα ειχε προβλημα το καλωδιο που εβαζα γιατι μετα εβαλα το δικο του και φορτιζε μια χαρα εβαλα και τον φορτιστη του αυτοκινητου και ενα power bank και δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Τα έχω κάνει αυτά αλλά το gps συνεχίζει να υπολειτουργεί.Μέσα στην πόλη είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν...Αυτά με τα fastergps κτλ είναι καθαρά ημίμετρα και δεν λύνουν το πρόβλημα της κακής ποιότητας κεραίας.Ενας πραγματικά καλός δέκτης gps λειτουργεί και χωρίς αυτά.πχ το doogee x5 pro (αναφέρω αυτό επειδή είναι πιο φθηνό απο το y6 max) το έχω χωρίς sim,δεν παίρνει καν ιντερνετ απο πουθενά και μέσα σε 10" το πολύ έχει βρει σήμα,κλειδώσει και δεν το χάνει πουθενά.Kαι δεν έχω τρέξει ποτέ mt gps epo κτλ και λειτουργεί μόνο με το αμερικάνικο gps ενώ το y6 max -->τρομάρα του κλειδώνει και τους ρώσικους και πάλι χάλια είναι.. Edited March 1, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Να ετυχε εμενα να εχει καλυτερη κεραια; Εβαλα και λειτουργια πτησης που απενεργοποιει wifi και κινητη και εχω gps ουτε σε 10 δευτερα Edited March 1, 2017 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Αν έτυχε σε εσένα,θα είσαι η εξαίρεση γιατί και στο φόρουμ της doogee και άλλοι διαμαρτύρονται για το ίδιο θέμα και υπάρχουν και video στο youtube που δείχνουν το πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Δεν εχει βγει και καποιο αλλο στις 6.5 καλυτερο για να παρουμε και αυτες οι Xiaomi και Leeco εχουν τσακωθει με την 800αρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Δεν εχει βγει και καποιο αλλο στις 6.5 καλυτερο για να παρουμε και αυτες οι Xiaomi και Leeco εχουν τσακωθει με την 800αρα :lol: Και από ότι φαίνεται θα είναι καιρό τσακωμένα με την 800άρα. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα γιατι δουλευει καλα το GPS ???:confused: Αν το εχεις root βαλε το Faster GPS Ευρωπη-Ελλαδα μετα βαλε το MT GPS και κανε Download EPO files μετα βαλε το Engineering Mode πας MTK phones μετα Engineer Mode μετα Location και YGPS και Information και πατα HOT FULL AGPS RESTART ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα εχθες μου πηγε η καρδια στην κουλουρη γιατι δεν εκανε επαφη το usb και λεω παει το βυσμα καπουτ αλλα τελικα ειχε προβλημα το καλωδιο που εβαζα γιατι μετα εβαλα το δικο του και φορτιζε μια χαρα εβαλα και τον φορτιστη του αυτοκινητου και ενα power bank και δεν ειχα προβλημα. και το δικό μου GPS υπολειτουργεί.. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έτσι έγινε και εμένα δεν φόρτιζε με τα άλλα καλώδια και μόνο με το δικό του που ειναι λίγο ποιό μακρύ το Βύσμα. Μετά σταμάτησε τελείως. Εύχομαι να είναι σύμπτωση. Edited March 1, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Δεν έχω φορτίσει ούτε μια φορά με το δικό του καλώδιο.Με το που το έβαλα και είδα πόση δυσκολία έχει στο βάλε-βγάλε και μετά τα δικά σου ποστ για την θύρα,το παράτησα στην άκρη.Χρησιμοποιώ αυτό http://www.banggood.com/REMAX-Alien-100CM-2_1A-Flat-Noodle-Style-Micro-USB-Charger-Date-Cable-for-Cellphone-p-996648.html?rmmds=search σε κίτρινο χρώμα το έχω πάνω απο χρόνο και είναι το αγαπημένο μου καλώδιο για όλα μου τα κινητά.Μου αρέσει που είναι ελαφρύ,διπλώνει χωρίς να χαλάει και στο y6 max μπαίνει-βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη πίεση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Και από ότι φαίνεται θα είναι καιρό τσακωμένα με την 800άρα. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και το δικό μου GPS υπολειτουργεί.. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έτσι έγινε και εμένα δεν φόρτιζε με τα άλλα καλώδια και μόνο με το δικό του που ειναι λίγο ποιό μακρύ το Βύσμα. Μετά σταμάτησε τελείως. Εύχομαι να είναι σύμπτωση. Μαλλον πρεπει να ειμαι τυχερος γιατι το καλωδιο που δεν δουλευει στο κινητο το εβαλα και σε ενα tazblt και εκει προβλημα ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Μαλλον πρεπει να ειμαι τυχερος γιατι το καλωδιο που δεν δουλευει στο κινητο το εβαλα και σε ενα tazblt και εκει προβλημα ειχε. Είσαι τυχεροτατος... Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Εχω το κινητο, από amazon.es το πηρα, πριν 2 μηνες. Περασα το twrp,, προσεξα ότι με το volume up επιλεγεις το .. recovery mode.. , και η επιλογή δινεται με το volume down, όχι με το on-off. Περασα το supersu, εκανα backup. Πηρα μια θηκη από το ebay, που είναι μικρη. Ένα λινκ για θηκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Εχω το κινητο, από amazon.es το πηρα, πριν 2 μηνες. Περασα το twrp,, προσεξα ότι με το volume up επιλεγεις το .. recovery mode.. , και η επιλογή δινεται με το volume down, όχι με το on-off. Περασα το supersu, εκανα backup. Πηρα μια θηκη από το ebay, που είναι μικρη. Ένα λινκ για θηκη; Δεν ειχε μεσα το κουτι μια διαφανη μαλακη; Το TWRP ετσι δουλευει. Εμενα πλεον μου φενεται μικρο σαν κινητο εχω και χερι κουπι. Μου εφερε φιλος να του περασω rom σε ενα κινητο και του λεω 3.5 οθονη εχει; οχι ρε μου λεει 5αρα ειναι Edited March 10, 2017 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Aκόμη και οι 5.5" μικρές μου φαίνονται..Εχω ως 2ο το x5 pro και οι 5" μου φαίνονται λιλιπούτειες..Θήκη και εγώ χρησιμοποιώ την διάφανη μαλακή που είχε το κουτί.Εδώ https://www.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=SB_20170310051948&site=glo&g=y&SearchText=doogee+y6+max&needQuery=n&page=3 έχει διάφορες.Χωρις τη θήκη γλιστράει αρκετά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Έχω το κινητό κανα δεκαήμερο. Γύρισα στο nexus 5 και μου φάνηκε μικροσκοπικό! Για θήκη παρήγγειλα αυτήν: http://www.ebay.com/itm/262872227237 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Εγω σκεφτηκα να το πουλησω μπας και το βρω σε ασημι η μαυρο γιατι με χαλαει το γυφτοχρυσο αλλα φοβαμαι μηπως δεν εχει καλο GPS και στο δικο μου δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Λες στο χρυσό να βάλανε καλό δέκτη και στο ασημί χάλια? :p Επειδή έχω το ασημί γιαυτό να έχω πρόβλημα με το gps? Ενημερωτικά με το πρόγραμμα bluetooth gps output μπορεί να λειτουργήσει το gps οποιουδήποτε android κινητού ως bluetooth gps και να μοιράζει μέσω bt σε άλλη συσκευή android με κακό ή χωρίς gps δέκτη.Ετσι χρησιμοποιώ το gps του x5 pro που είναι άριστο στο y6 max Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Αν ειναι ετσι εχω μια συσκευη Bluetooth gps που εχει σημα και μεσα στο ντουλαπακι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Λες στο χρυσό να βάλανε καλό δέκτη και στο ασημί χάλια? :p Επειδή έχω το ασημί γιαυτό να έχω πρόβλημα με το gps? Ενημερωτικά με το πρόγραμμα bluetooth gps output μπορεί να λειτουργήσει το gps οποιουδήποτε android κινητού ως bluetooth gps και να μοιράζει μέσω bt σε άλλη συσκευή android με κακό ή χωρίς gps δέκτη.Ετσι χρησιμοποιώ το gps του x5 pro που είναι άριστο στο y6 max Εύχομαι να το φτιάξουν αυτό με το gps Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Ειδα πριν λιγο οτι η συσκευη μας δεν ειναι πιστοποιημενη απο την Google ισως για αυτο δεν κανει και αυτοματη ενημερωση στις εφαρμογες. Θα παρει πιστοποιηση η αφου δεν εχει παρει δεν θα παρει ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Εύχομαι να το φτιάξουν αυτό με το gps Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Δε παίζει να φτιάξουν το gps κατά την γνώμη μου.Ίσως αν τελικά δώσουν την 7αρα φτιάξει το bt headset.Δε λέω φτιάξουν γιατί μάλλον δεν κατάλαβαν πως τους βγήκε αυτό το bug αλλά να φτιάξει μόνο του λόγω αλλαγής του android. Ειδα πριν λιγο οτι η συσκευη μας δεν ειναι πιστοποιημενη απο την Google ισως για αυτο δεν κανει και αυτοματη ενημερωση στις εφαρμογες. Θα παρει πιστοποιηση η αφου δεν εχει παρει δεν θα παρει ποτε; Σιγά μην ασχοληθούν με το να πάρει πιστοποίηση..προφανως έχει κόστος κάτι τέτοιο και οι κινέζοι και όχι μόνο κάνουν οικονομια από όπου τους παίρνει.. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καμια βαση για το αυτοκινητο που θα βρουμε για αυτο φτηνη; Ειχα μια αλλα μπορουσε μεχρι 5.5 κινητο και την χαρισα σε φιλο και πλεον το βαζω μπροστα απο τα οργανα του Corsa C 1.2 που εχω που ενω εχει ενα σαν σκιαστρο πανω απο τα οργανα δεν εχω προβλημα με το gps ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλα εδω να μου πεις δεν εχει πιστοποιηση το leeco X720 που πηρε φιλος 350 ευρω γιατι ηθελε να δωσει και μεροκαματο.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ειδα πριν λιγο οτι η συσκευη μας δεν ειναι πιστοποιημενη απο την Google ισως για αυτο δεν κανει και αυτοματη ενημερωση στις εφαρμογες. Θα παρει πιστοποιηση η αφου δεν εχει παρει δεν θα παρει ποτε; Δε παίζει να φτιάξουν το gps κατά την γνώμη μου.Ίσως αν τελικά δώσουν την 7αρα φτιάξει το bt headset.Δε λέω φτιάξουν γιατί μάλλον δεν κατάλαβαν πως τους βγήκε αυτό το bug αλλά να φτιάξει μόνο του λόγω αλλαγής του android. Σιγά μην ασχοληθούν με το να πάρει πιστοποίηση..προφανως έχει κόστος κάτι τέτοιο και οι κινέζοι και όχι μόνο κάνουν οικονομια από όπου τους παίρνει.. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα, το Y6 είναι στη λίστα των πιστοποιημένων GMS συσκευών. Γιατί να μην μπει και το MAX? Μήπως είναι διαδικαστικό και θέμα χρόνου ένταξης του στη λίστα? Στις ρυθμίσεις του play store αναφέρεται ως μη πιστοποιημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ναι γράφει μη πιστοποιημένο Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Μα, το Y6 είναι στη λίστα των πιστοποιημένων GMS συσκευών. Γιατί να μην μπει και το MAX? Μήπως είναι διαδικαστικό και θέμα χρόνου ένταξης του στη λίστα? Στις ρυθμίσεις του play store αναφέρεται ως μη πιστοποιημένο? Μάλιστα. Μέχρι τώρα, η έλλειψη notification led ήταν ουσιαστικά ο κύριος λόγος που δεν αποφάσιζα να το παρω. Τώρα, προστέθηκε και αυτό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts