Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σας Καλο Μηνα σκεφτομαι να αγορασω ενα tablet για το εξοχικο μου γτ ο σταθερος μ ειναι ασηκωτος με αυτα που του εχω βαλει μεσα.Δεν ψαχνω να παιζω παιχνιδια παρα μονο browser κ ταινιες. Βρηκα 2 με καλα χαρακτηριστικα Teclast tbook 16 με windows 10 + android 6 με 8gb ram 64 GB rom Quad core 11.6 screen 1920x1080 with 8500 mAh μπαταρια και το Asus zenpad 3S 10 Z500M. Κατα την γνωμη σας ποιο θεωρειται καλυτερο.Καλα χαρακτηριστικα κ τα 2 τους λιγο καλυτερο σε αναλυση οθονης το Asus 2048x1536 και 6 πυρηνες αντι για 4.Οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω πολυ

Thanx για την απάντηση.

Το Note 4 είναι 5,5" και δεν τον βολεύει τόσο, θέλει μέχρι 5" οθόνη.

Το μόνο που τον προβληματίζει στο 4X είναι η χαμηλότερη ανάλυση οθόνης σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Σε μικρότερους επεξεργαστές ίσως καλύτερα η χαμηλότερη ανάλυση εφόσον μιλάμε για μέχρι 5 ίντσες. Θα κερδίσει σε απόδοση (πχ σε gaming) και αυτονομία. Βέβαια αν έχει σκοπό να ασχοληθεί με vr τότε όντως δεν αρκεί το HD Ready.

Οκ, thanx again!

Οπότε, λες κι εσύ ότι το Xiaomi 4X είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.

Το Lenovo και το G5 (στην έκδοση με τα 2gb ram) θεωρείς ότι είναι υπερτιμημένα;

Όλα έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Αν σε νοιάζει η κάμερα, το g5 είναι καλύτερη επιλογή. Το k6 δεν θα το κοίταζα εκτός και αν ασχοληθεί με vr.

Γενικά πάντως είναι πιο vfm το redmi 4x.

Κι εγώ αυτό του πρότεινα, το 4Χ, απλά έχει ψιλοκολλήσει στην ανάλυση της οθόνης.

Όλα έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, άρα και από πλευράς επιδόσεων είναι στα ίδια επίπεδα; δεν θα δει με κάποιο σημαντική διαφορά στην καθημερινή χρήση, σωστά; Οι διαφορές τους έχουν να κάνουν με την ανάλυση της οθόνης, την ραμ και την κάμερα, έτσι δεν είναι;

Βασικά στα έχω ήδη γράψει. Ίδια specs + χαμηλοτερη ανάλυση = καλύτερες επιδόσεις στο gaming και χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας.

Για μένα μόνο για κάμερα πάει g5. Η ανάλυση είναι αρκετή για 5ντσο (εκτός εαν ασχοληθεί με vr). Τώρα αν κολλάει, άστον να πάρει αυτό που θέλει. :)

Υπόψιν το redmi 4x αν το πάρεις απο σκρουτζ έχεις μόνο εγγύηση καταστήματος. Για επισημη εγγύηση πρέπει να το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα.

Επειδή έχω σιχαθεί τα κλεφτρόνια τους ρολογάδες, θέλω να μου πείτε εάν μπορώ να χρησιμοποιώ ενα wearable μόνο και μόνο για ρολόι. Ευχαριστώ.

Εδώ είσαι φίλε μου.c045740cb590f57100d6798fca7754b9.jpg

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

S. E. A.

Καλήσπερα παίδες.Σας είχα ξανά ενοχλήσει πριν απο καιρό για επιλογή συσκευής έως τα 150 ευρώ.Λοιπον το budget μου ανεβηκε λίγο,αλλά αποφάσισα να ξαναεπιλεξω sony γιατί τα θεωρώ πιο αξιόπιστα απο τα διάφορα κινέζικα,άλλωστε τα είχα δοκιμάσει αρκετά χρόνια χωρίς απολύτως κανένα παράπονο.Είχα κατα σειρα xperria ray,xperia j,xperia u καιxperia m με το πρωτο και το τελευταιο να αποτελούν το κυρίως κινητο ενω τα αλλά δυο δευτερεύων.Να πω εδώ ενα περιστατικό που μου έτυχε με το xperia u το οποίο έμεινε κατα λάθος μέσα σε νερό επι τεσσερις ώρες και όταν βγήκε δούλευε σαν να μην είχε συμβεί τιποτασ.Στο θέμα μας τωρα βλέπω κατα σειρα τιμής τα xa,m5 και xa1.Ποιο βλέπετε εσείς για καλύτερη λύση;Κλησεις,μυνήματα και ίντερνετ είναι η χρήση μου.Ενω υπάρχει και το x compact που παει στα 300 ευρώ αλλά φευγουμε πολύ.Υπ όψιν οτι δεν θέλω οθόνη πανω απο 5 ίντσες.Ευχαριστώ.

καθώς το iphone se πήγε για δώρο σε άτομο που το είχε ανάγκη θελω να βρω συσκευη που να κάνει την δουλειά

απαιτήσεις μου είναι μικρές μεν δύσκολες από την άλλη

η συσκευη θα κάνει μόνο κλήσεις και sms και το ποιο σημαντικό θέλω να συγχρονίζει επαφές με την άλλη μου συσκευη μεσώ google ούτε μια εφαρμογη δεν θα μπει ουτε τπτ

1. την θέλω αρκετά μικρή (επιπέδου Iphone se περιπου) (πάρα πολύ σημαντικό αυτό)

2. αρκετά αξιόπιστη καθώς θα είναι καθαρά για ομιλία κλπ δεν θέλω να σκαλώνει

3. να μην κολλάει (αν και δεν θα μπει ούτε μια εφαρμογη μέσα και πάλι τα δυο πράγματα που θέλω να κάνω θέλω να είναι γρήγορα

4. να εχει 3g (η εστο 2g για συγχρονισμό επαφών)

5. να μπορώ να συγχρονίζω επαφές google

τημη κανα 100 ευρω

Θα σου προτείνω το blackberry q10. Μπορεί να είναι παλιά συσκευή, το bbos10 να είναι σχεδόν νεκρό, ωστόσο είναι ότι πρέπει για τη χρήση που το θες. Ειδικά σε αυτό το μέγεθος και αυτά τα λεφτά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Η τιμή παίζει περίπου στα 100-120€ ανάλογα από που θα το πάρεις, εναλλακτικά το βρίσκεις μεταχειρισμένο περίπου στα 50-70€.

Καλησπέρα παίδες,μετά απο 2 χρόνια και κατι με το προβληματικοτατο αλλα αγαπημένο μου P6000 ηρθε η ώρα για αλλαγή συσκευής. Τα διαθέσιμα χρήματα δεν είναι πολλά για αυτο ψάχνω κατι VFM που να αντέξει καμποσο. Σκέφτομαι το Le Pro3 Elite αλλα με προβληματίζει λιγο η ελλειψη ρομ. Τι λέτε;

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε: Μέχρι 150

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Kατα προτίμηση μέχρι 5,5''

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Απο Κίνα/Ευρώπη όχι οτι έχω κανενα προβλημα να αγοράσω απο Ελλάδα αλλα στα λεφτά που διαθέτω δεν ξέρω αν υπάρχει κατι περα απο τα Redmi 4

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; Nαι καλό θα ηταν να υπάρχει

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual ναι, τα υπόλοιπα δεν με πολυενδιαφέρουν

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Οχι

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Η οθόνη ναι

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, Αυτονομία , Κάμερα, Gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Elephone P6000 που πνέει τα λοίσθια

Edited by alex999

Την έχω Δωκιμασει (έχω το 10 βασικά) όλα καλά και άψογα Google contacts sinc δεν δουλεύει σχεδόν καθόλου)

Παρε ενα iPhone 5 μεταχειρησμενο.

Μια νεα μπαταρια μονο θα χρειαστεις και τιποτα αλλο.Ιδανικο να ειναι σε ios 8/9.Αν το βρεις στη 10 μια χαρα τρεχει τα βασικα,καμια σχεση με 4s και τα απιστευτα κολληματα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παρε ενα iPhone 5 μεταχειρησμενο.

Μια νεα μπαταρια μονο θα χρειαστεις και τιποτα αλλο.Ιδανικο να ειναι σε ios 8/9.Αν το βρεις στη 10 μια χαρα τρεχει τα βασικα,καμια σχεση με 4s και τα απιστευτα κολληματα.

όσα βρήκα πέρα από μπαταρια ήθελαν και οθονη (λίγο ξεκολλημένη) αν είναι να ανοίξει η οθονη για μπαταρια θα γίνει ακόμη χειροτερα..... αυτά που είναι σε άψογη κατάσταση τα δίνουν και ένα 160 170 όμως... και δεν ξέρω τσιγονευομαι να δώσω 170 για το 5....

Δεν ξέρω για το elite, το απλό le pro 3 είναι μια χαρά και από στοκ και από custom rom.

Υγ. Από τη μία γράφεις ότι έχεις όριο τα 150€ αλλά από την άλλη λες ότι σκέφτεσαι το leeco που όμως έχει 200€. Μήπως μπορείς ξεκαθαρίσεις λίγο την κατάσταση;

όσα βρήκα πέρα από μπαταρια ήθελαν και οθονη (λίγο ξεκολλημένη) αν είναι να ανοίξει η οθονη για μπαταρια θα γίνει ακόμη χειροτερα..... αυτά που είναι σε άψογη κατάσταση τα δίνουν και ένα 160 170 όμως... και δεν ξέρω τσιγονευομαι να δώσω 170 για το 5....

Δεν είναι μόνο τσιγκουνιά, είναι και λογική. 100€ ναι αλλά 170€ είναι πολλά για μεταχειρισμένο iPhone 5.

Καλημέρα φίλοι μου

Ψάχνοντας το πρώτο μου smartphone αποφάσισα να εγγραφώ στο φόρουμ και να ζητήσω την βοήθεια σας.

Προυποθέσεις

Ποσό έως 150 (άντε να ανέβω λιγο αν δεν γίνεται αλλιώς)

Μέγεθος max 5 ίντσες και όσο γίνεται πιο κάτω

Αυτονομία την μεγαλύτερη δυνατή

Κάμερα την καλύτερη δυνατή

Παιχνίδια δεν θα παίζω

Χρήση βασική με μόνο browsing στο internet

Sar την χαμηλότερη δυνατή

Αγορά από Ελλάδα

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά

Άλκης

Edited by Alkis1010

Xiaomi redmi 4x 3/32

Σε καλυπτει εκτος απο την B20 στο 4G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Παρε 5s/5c,εχουν και 4g cat.3 100/50 και την 800αρα.Και wifi call με cosmote.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...