Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σημειώσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για root απλά θέλω ελληνικο μενού. Το λειτουργικό αν είναι σχετικά νέα έκδοση θα είμαι ικανοποιημένος.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, εχω τωρα το lumia 1020 και θελω να το αλλαξω,

Το βασικο ζητουμενο ειναι να εχει αλουμινενιο περιβλημα και αριστη καμερα πισω.

Απαντω ομως και στο ερωτηματολογιο:

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. - γυρω στα 500 ευρω.

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. - εως 5.5"

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; - α) επιθυμητο οχι ομως απολυτο β)εγγυηση αντιπροσωπειας

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) - οχι απαραιτητα

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? - α) οχι β)ναι γ)nfc

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; α)ναι β)ναι δεν το κατεχω.

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. - περισσοτερο η αριστη οθονη και μετα ο ηχος που μου κανει ομως και mono

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. - καμερα, αυτονομια, ταχυτητα, αδιαφορο

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. lumia 1020

Για να γινω πιο συγκεκριμενος, κοιτουσα τα S7edge, S8 της Samsung, αλλα οταν ειδα οτι ειναι απο γυαλι, αλλαξα γνωμη.

Επισης δεν θελω i-phone προτιμω την ελευθερια του android.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Πλέον οι περισσότερες ναυαρχίδες είναι μπρος πίσω γυαλί οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές. Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι: Zte axon 7, Mate 9, p10, p10 plus. Σίγουρα κάποια θα μου έχουν ξεφύγει. Edited by _Alexandros37

Θα πρότεινα αλλά για να το κάνω θα πρέπει να ξέρω και για ποια χρήση το προορίζεις. Θα με βοηθούσε αν συμπλήρωνες αυτή τη λίστα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Σχετικα χαμηλο sar και καλη καμερα εχει το moto g5. https://www.skroutz.gr/s/11500067/Lenovo-Moto-G5-3GB-16GB.html

Ακομα πιο χαμηλο sar εχει το samsung j5 https://www.skroutz.gr/s/8864706/Samsung-Galaxy-J5-2016-16GB.html αλλα σε χαρακτηριστικα (επεξεργαστης, ram) ειναι καπως ξεπερασμενο πλεον.

Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό για την μητέρα μου, να κάνει τα βασικά (κλήσεις, μηνύματα, λίγο φβ και βαιμπερ). Προσωπικά προτιμώ το 640, γιατί θεωρώ ότι θα είναι πιο απροβλημάτιστο στην λειτουργία χρήσης του και πιο smooth. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει και πολύ καλύτερη κάμερα, κάτι που μας ενδιαφέρει, αν και δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Μόνος προβληματισμός σου είναι το πεθαμένο λειτουργικό και αν αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συσκευή στο μέλλον. Το 640 επίσης μου βγαίνει 20 ευρώ φθηνότερο από το 4Α

Τι λέτε;

Καλη καμερα εχει το 640 xl απο οσο γνωριζω. Οχι το μικρο 640. ;)

Κατα τα αλλα, σε ταχυτητα μια χαρα σερνονται πλεον και τα wp αφου ειναι πολυ κακογραμμενα τα λιγοστα apps. Ενα lumia 730 που εχω οταν παω να ανοιξω το messenger προλαβαινω ανετα να χτυπησω φραπεδακι. :P

Κριμα παντως γιατι μου αρεσαν τα wp.

Καλησπέρα παιδιά, μια βοηθεια για ενα φιλο θα ηθελα. ειναι αναμεσα σε nokia 6 και huawei p10 lite. η αγορα στην Αγγλια θα γινει (εκει μενει ο φιλος) και εχουμε καταληξει σε αυτα τα 2 λογω χρηματων κιολας. Μιλαμε για dual sim παντα. τι εχετε να προτεινετε? υπαρχει καποιος που να τα εχει δουλεψει καθολου? για το nokia βασικα πιο πολυ που δεν βλεπω και πολλα πολλα. θελουμε καλη καμερα και καλη μπαταρια εφοσον ειναι και dual . ευχαριστω πολυ

Για αρχη ας αποφασισει τις ιντσες που προτιμαει ο φιλος καθως το ενα ειναι 5.5 ιντσες και το αλλο 5.2. Σε μπαταρια πρεπει να ειναι παρομοια.

Για αρχη ας αποφασισει τις ιντσες που προτιμαει ο φιλος καθως το ενα ειναι 5.5 ιντσες και το αλλο 5.2. Σε μπαταρια πρεπει να ειναι παρομοια.

κοιτα οσον αφορα το μεγεθος δεν εχει προβλημα ειτε 5.2 ειτε 5.5 .

Προσωπικα παντως δεν θα επαιρνα κανενα απο τα 2 (αν και δεν ξερω τις τιμες εκει)

Το honor 6x, moto g5 plus, honor 8 και mi5s ποσο τα εχουν;

Edited by Antretng

τα έχω και τα 2.

Δεν υπάρχει σύγκριση σε τίποτα.

Για το λουμια πάνω από 30ε δεν αξίζει να δώσει κανείς.

Πρώην κάτοχος lumia 640. Πήγαινε για το redmi. Πολλά προβλήματα στο 640 με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και οι εφαρμογές κακογραμμένες. Στα θετικά του η κάμερα που στην κατηγορία του ήταν κορυφή!

TCL 40 NXTPAPER

Η καμερα του redmi 4a ειναι η χειροτερη των κινητων xiaomi αυτη τη στιγμη. Ειναι κακη καμερα με τα σημερινα στανταρ. Η ποιοτητα κατασκευης αντιστοιχη της καμερας.πλαστικο πλαστικο και μαλλον και ο φακος της καμερας πλαστικος.

Καλησπερα, εχω 1 χρονο τωρα το Nexus 5X και νιωθω την αναγκη για αλλαγη.

Δεν τρεχω καθολου παιχνιδια, στο κινητο κανω μονο browsing, φωτογραφιες και GPS, απλα τον τελευταιο καιρο νιωθω οτι δε ρολαρει καλα το κινητο και με ενοχλει αυτο γιατι στο PC ειμαι power user και εω συνηθισει αλλα standards χωρις καθυστερησεις.

Του εχω κανει και "format" (factory reset) και βελτιωθηκε λιγακι η κατασταση αλλα νομιζω οτι πλεον τα 2gb ram του ειναι πολυ περιοριστικα (οσο αυξανονται λιγο τα tabs στον chrome ζοριζει πολυ το πραμα) και ισως και ο snap 808. Εντωμεταξυ και τα 16gb χωρου του μου εχουν σπασει τα νευρα οποτε και εκει μια βελτιωση δε με χαλαει.

1)Παμε λοιπον στην ουσια. Θελω κατι γρηγορο που να ρολαρει ωραια χωρις bloatware αν γινεται. Τα τελευταια 3 κινητα μου ηταν nexus ακριβως για αυτο το λογο (το 4, το 6 και το 5X).

2)Καμερα θελω κατι αντιστοιχο με του 5Χ, δε με νοιαζει να ειναι καλυτερη αλλα ας μην κανω και υποβαθμιση...

3)Εσωτερικη μνημη 32gb τουλαχιστον και αποκει και περα αδιαφορο αν θα παιρνει SD, στο Nexus 6 που ειχα 32gb δεν ειχα ποτε προβλημα χωρητικοτητας αφου δεν βαζω games.

4)Μεγεθος οθονης οχι κατω απο 5.2" και ιδανικα θα ηθελα να παω προς τις 5.5-5.7 αν εχει μικρα bezels να μη γινεται και κουμουτσα.

Οπως καταλαβαινετε κανονικα θα πηγαινα για καποιο νεοτερο Nexus, αλλα δυστυχως τα κοψανε και στο pixel οι τιμες ειναι απιθανες. Ειμαι διατεθημενος να δωσω 300-400 , ιδανικα πιο κοντα στα 300-350 αλλα ολα ειναι σχετικα αν κατι αξιζει ανεβαινουμε. Οχι ομως να παμε 400+

Ακουω ιδεες!

Για δες κάποιο 1+1

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Σκεφτομουνα κανα OnePlus3 μεταχειρησμενο πχ, επειδη ειναι κοντα σε εμπειρια stock android αλλα σε ολα τα reviews διαβαζω ασχημα λογια για την καμερα (ειδικα το βραδυ) και ειμαι καλομαθημενος τωρα με το 5Χ.

Η καμερα ειναι και το μεγαλυτερο μου προβλημα γενικα στο ψαξιμο γιατι τα samsung που εχουν πολυ καλες καμερες εχουν και το πιο πολυ bloatware. Πχ πριν λιγο καιρο που επαιξε η προσφορα 399ε το S7 Edge ειχα κλεισει ενα κομματι και εδωσα την παραγγελια μου σε αλλον ακριβως για αυτο το λογο.

Το oneplus 3t είναι πιο κοντά σε αυτά που ζητάς, και νομίζω ότι την έχουν βελτιώσει πολύ την καμερα, αλλά ας σου απαντήσει κάποιος που το έχει.
iphone 7 iOS 12.0

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...